Mestiskarsinta kevät 2008

  • 47 226
  • 243

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Suomi-sarjan jatkolohkoa on jäljellä enää yksi kierros ja näyttää vahvasti siltä, että Mestiskarsintaan yltävät D-Kiekko ja K-Laser. KooVeella on vielä teoreettinen mahdollisuus nousta tasapisteisiin K-Laserin kanssa ja sitten lasketaan maaleja uusiksi..JHT hyytyi sitten vuodenvaihteessä täysin ja
tietysti näin pohjanmaan kannalta oli harmi, että Hermes oli sitten niinkin surkea kuin oli. Saa nähdä kauanko kokkolalaisten paluuta Mestikseen vielä joudutaankaan odottamaan. RoKi myös JÄLLEEN kerran selvästi ulos Mestiskarsinnoista. Ei voi olla helppoa olla rovaniemeläinen kiekkofani.

D-Kiekon nousua toivon ehkä eniten. Veikkei D-kiekko olekaan Diskos niin mukavat muistot on jyväskyläläisedustuksesta mestiksessä. Mukana vanhoista Diskos-pelaajista on vielä ainakin Hannu Päivärinta, Jaakko Selänne ja Juha Hanhikoski.

K-Laserilla on rosterissa muutama tuttu pelaaja 1.div/mestisfaneille, joten siinä mielessä Laserin menestystä Suomi-sarjassa ei voi ihmetellä. Joukkueessa pelaa mm. Marko Lapinkoski sekä Mestiksen eliittipakkeihinkin lukeutunut Mikko Saavinen.

Kovia joukkueita Suomi-sarjasta saakin tulla, mikäli tänä keväänä joku niistä aikoo Mestikseen nousta. Nostan kyllä sitten hattua jos joku nousee. Titaanit on siis ainut varma karsija. Kolmikosta K-Vantaa, HeKi, Salamat joku joutuu siis myös karsimaan. KiVan ja Salamoiden peli on parantunut kevättä kohden
selvästi ja myös HeKi on onnistunut napsimaan taas muutamia voittoja, joten hyvävireisiä ja rutinoituneita joukkueita on luvassa suomisarjalaisia vastaan. Veikkaan HeKin lipuvan Titaanien kanssa karsintaan. Jokatapauksessa erittäin mielenkiintoinen ja hyvätasoinen mestiskarsinta tulossa.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Veikkaan HeKin lipuvan Titaanien kanssa karsintaan. Jokatapauksessa erittäin mielenkiintoinen ja hyvätasoinen mestiskarsinta tulossa.
Mielestäni voi sanoa jo, että 95% todennäköisyydellä karsinnoissa on Salamat.
TuTo ja Jukurit vieraissa + Titaanit kotona ja vähintään viisi pistettä olisi otettava surkean maalieron takia = suht epätodennäköistä.
 

MS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Et-Po 72, EuPa, Veitsiluodon Vastus,Hoopi Hänninen
Onko Kärppien ja K-Laserin yhteistyölle olemassa edellytyksiä mikäli ensi kaudella Oulussa Mestistä pelataan? Onko täysin mahdotonta, että K-Laserista tulisi Kärppien farmiseura/tulevien oululaisten liigapelaajien kehittämispaikka? Onko K-Laserilla haluja pelata ensi kaudella Mestistä? Minkälaiset edellytykset Oulussa on pelata Mestistä SM-lligajoukkueen varjossa? Kuinka kiinnostunut Kärpät on mahdollisesta oululaisesta Mestisjoukkueesta?
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Juu, kyllä se näyttää pahasti siltä, että Salamat sinne karsimaan tipahtaa (ainahan on tietty toivoa).

Kuten veli-Magnum tuossa edellä sanoi on SS-jengien löydettävä selkeästi yksi lisävaihde jos meinaavat Mestis-joukkueet kyykyttää => pisteet näyttävät kertyvän samoille jampoille (yhdellä kentällä ei näissä karkeloissa oikein tahdo pärjätä) ja veskarit ovat Mestis-porukoilla luokkaa paremmat.

Onhan toki Salamoillakin ykköskenttä tehnyt selkeästi eniten pisteitä viime peleissä, mutta kakkonen ja kolmonen stunttaavat tarvittaessa ihan buenosti (esim. Sport Kirkkonummella 15.2.;-)...

Mutta mielenkiinnolla seurataan ja varmasti tullaan tsekkamaan SS-ryhmät jos / kun Kirkkonummen tolppaviidakkoon saapuvat!!
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
RoKi myös JÄLLEEN kerran selvästi ulos Mestiskarsinnoista. Ei voi olla helppoa olla rovaniemeläinen kiekkofani.
.

Yhtä helppoa kuin Sportin kannattaminen, luulisin ainakin näin koska molemmat ovat tietyssä mielessä sarjojensa ennakkosuosikkeja ja budjeteiltaan isoimpia, mutta silti jossain kohtaa homma menee aina vituiksi.
Toisaalta molempien kannattaminen on varmasti yhtä tunteikasta ja kirjavaa, ja joitain sellaista mikä ei koskaan muutu.

Joka tapauksessa RoKi on ulkona jälleen kerran, mutta katsomalla RoKin tämän kauden joukkuetta niin tällä kertaa realistisia nousumahdollisuuksia ei ollut ja joukkue pelasi yläkanttiin. Henkilokohtaisesti kannatan näissä karsinnoissa luonnollisesti pohjoisen joukkuetta eli Kiekko-Laseria, mutta kysyisin samoja asioita joita MS tuossa yllä.
 

nufc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä,Newcastle United
Joka kevät on tuntunut siltä ettei Suomi-sarjasta ketään nouse mutta useimmiten sieltä jokunen nousija on löytynyt, ratkaisevaa varmaankin on asenne ja kevään kunto. Esim. Titaaneiden asenne ei ole vaikuttanut olevan kohdallaan viime peleissä eikä tasoero niin mahdoton ole Suomisarjan kärjellä ja Mestiksen häntäpäällä. RoKin jääminen karsintojen ulkopuolelle ei kovin suuri yllätys ollut, alkaa olla jo perinne.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
RoKin jääminen karsintojen ulkopuolelle ei kovin suuri yllätys ollut, alkaa olla jo perinne.

Kuten Ketterän jääminen jatkosarjan/pudotuspelien ulkopuolelle vuosi toisensa jälkeen. Onhan se ihan mukavaa johtaa mutasarjaa ja huudella sieltä puskista.

Anteeksi Off Topic.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Yhtä helppoa kuin Sportin kannattaminen, luulisin ainakin näin koska molemmat ovat tietyssä mielessä sarjojensa ennakkosuosikkeja ja budjeteiltaan isoimpia, mutta silti jossain kohtaa homma menee aina vituiksi.

No RoKin tilanne tosiaan muistuttaa Sportin taivalta myös kohti tätä sarjatasoa. Neljänä keväänä peräjälkeen piti karvaasti pettyä, kun mikään ei sitten ratkaisupeleissä onnistunut.

Miksei K-Laser voisi Mestikseen mahtua? Kärpät on sen verran iso tekijä junioreineen, että voisi päinvastoin ajatella olevan Kärppien edun mukaista, että Oulussa olisi oma mestisjoukkue?
 

nufc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä,Newcastle United
Kuten Ketterän jääminen jatkosarjan/pudotuspelien ulkopuolelle vuosi toisensa jälkeen. Onhan se ihan mukavaa johtaa mutasarjaa ja huudella sieltä puskista.

Anteeksi Off Topic.

Sorry upnorth24, tuo RoKin jääminen karsintojen ulkopuolelle ei ollut tarkotettu mitenkään loukkaukseksi tai provoksi vaan tosiasiaksi eikä se minulle ole mikään nautinto. Ja sitäpaitsi Ketterä oli siinä sarjassa mihin kuuluikin ja selvitti karsintalohkonsa melko suvereenisti.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
magnum 37 kirjoitti:
Veikkaan HeKin lipuvan Titaanien kanssa karsintaan. Jokatapauksessa erittäin mielenkiintoinen ja hyvätasoinen mestiskarsinta tulossa.
Tuskin lipuu. Salamoilla on todella vaikea loppuohjelma ja onhan HeKillä viimeinen runkkiksen ottelu tuttuakin tutumpaa pisteautomaatti SaPKoa vastaan kotona. HeKi ei siis joudu karsintaan mitenkään. Kyllä siellä pelaa Titaanit ja Salamat.

Ja näihin mahdollisiin nousijoihin niin kyllähän D-Kiekolla ja K-Laserilla on takuulla hyvät lähtökohdat pelata Mestistä. D-Kiekko saa varmasti pelaajia JYPistä ja K-Laser Kärpistä. Tarkemmin kun ajattelee niin nykyisellä "siirtokikkailulla" nämä joukkueet voisivat pärjätä Mestiksessä mainiosti(vrt. LeKi). Tosin ensin sinne pitäisi tietysti nousta ja kun Titaanit ja Salamatkin ovat saaneet peliään kohtuuhyvin kuosiin niin vaikeaa on....
 
Viimeksi muokattu:

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
D-Kiekko saa varmasti pelaajia JYPistä ja K-Laser Kärpistä.

Kuten siis Salamat ja KiVa Bluesista, HIFK:sta ja Jokereista, not...

Sarjassa pärjäämiseen pitää runko kuitenkin olla oma ja täydennystä voi haalia muilta jengeiltä, näin kokemuksen syvällä rintaäänellä;-)
 

Rankkari

Jäsen
Haastajan etu.

Mielenkiintoinen mestiskarsinta edessä. Pian varmistuu, ketkä karsintasarjassa pelaavat. Haastajan (nousua yrittävän) nälkä on yleensä suurempi, kuin putoamisvaarassa olevan. Lisäksi Titaanien ja (Salamien) talouskaan ei ole "huippuhyvä" Mestistä jatkamaan. Viimevuonna oli pieni yllätys, että molemmat karsijajoukkueet vaihtoivat sarjatasoa. Tänäkinvuonna jotain muutoksia tapahtunee.
 

The Rock

Jäsen
Titaaneiden asenne ei ole vaikuttanut olevan kohdallaan viime peleissä.

Asenne on nimenomaan ollut Titaaneilla kunnossa, mutta ei vain yksinkertaisesti olla pärjätty paremmille ja nimekkäämmille vastustajille (Hokki, TuTo, LeKi, Jukurit jne.).

Asenteesta ja yrityksestä se säilyminen ei ainakaan tule jäämään kiinni täällä Kotkassa. Todella yllättynyt ja pettynyt olen jollei ensi kaudellakin titaanijoukkue Mestiksessä pelaa.

Titaanien ja (Salamien) talouskaan ei ole "huippuhyvä" Mestistä jatkamaan.

Vaikka tämä kausi onkin mennyt penkin alle niin pelillisesti, kuin taloudellisestikin (kiitos mm. viime kauden suuren panostuksen ja siitä aiheutuneiden kulujen takaisinmaksun) ei Titaanien talous todellakaan ole huonoissa kantimissa jatkoa ajatellen.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Kovat karsinnat tulossa Salamoille tai HeKille (toivottavasti ei jälkimmäinen). Titaanit on saanut rauhassa keskittyä karsintoihin ja ei joukkue ole tosiaan niin huono kuin sarjasijoitus antaa ymmärtää. Nostan kotkalaiset karsintasarjan suosikin asemaan.

Salamoille ennustaisin vaikeita aikoja JOS se karsintoihin joutuisi ja JOS se siellä ensimmäiset pelit häviäisi. HeKiin on pakko vielä luottaa ja jättää tyystin käsittelemättä tässä ketjussa...

D-Kiekko on pelannut ulkopuolisten silmin hämmästyttävän hyvin. Olisiko joukkue kuitenkin liian kokematon näin kovaan paikkaan? Yleisöä Hippoksen lehtereille uskoisi sulloutuvan tuhatkunta.

K-Laser on vielä vahvasti menossa karsintasarjaan. Oululaisilla on riveissään ämpärikaupalla kokemusta, joka on kovassa paikassa valttia. Herrat Lapinkoski & Laitinen saavat Mestis-väenkin haukkomaan henkeään. K-Laser kamppailisi täysillä nousupaikasta. Ja eikös Oulussa muuten ihan oikeasti tavoitellakin Mestis-nousua? Näin ainakin muistaisin jostain lukeneeni.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Ke 5.3. kertoo aika paljon Titaanien ja Salamoiden tilanteesta kun Kotkan poikii saapuu Kirkkonummelle => 19.1. Kotkassa saatu selkäsauna toivottavasti on pojilla muistissa?
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Mielestäni D-Kiekko on Suomi-sarjajoukkueista selkeästi paras. Huomaa että Jyväskylässä hyvät kiekkokoulut käyty, taitotaso ja urheilullisuus paisto silmään Kokkolassa. Ei mitään kankeita poikia tosiaankaan.

Veikkaan että Titaanit ja D-Kiekko vaihtaa päittäin sarjatasoa. Toivon K-Laserin nousevan Mestikseen ja vähä hämmentämään kärppäkeittoa. Toivottavasti K-Laser ei ala yhteistyöhön Kärppien kanssa, enkä siihen uskokkaan, vaikka K-Laser nousisi. Yhteistyöstä hyötyisi ainoastaan Kärpät, ei Laser. Niin iso pelaajamassa kumminkin Oulun seudulla on.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Makopide kirjoitti:
Tuskin lipuu. Salamoilla on todella vaikea loppuohjelma ja onhan HeKillä viimeinen runkkiksen ottelu tuttakin tutumpaa pisteautomaatti SaPKoa vastaan kotona. HeKi ei siis joudu karsintaan mitenkään. Kyllä siellä pelaa Titaanit ja Salamat.

Joo, ei pelaa HeKi karsinnoissa, siitä olen melko varma. Melkein olisin valmis lyömään isovanhempani vetoa siitä, että Titaanit ja Salamat siellä pelaa. Salamoiden meininki viimeksi Talvisalossa oli kyllä uskomatonta paskaa, mutta toisaalta kotijoukkue oli tuolloin vieläkin huonompi. Onneks ei ollu Tv-kamerat paikalla, olis ollu huonoa mainosta lajille.

The Rock kirjoitti:
Asenteesta ja yrityksestä se säilyminen ei ainakaan tule jäämään kiinni täällä Kotkassa. Todella yllättynyt ja pettynyt olen jollei ensi kaudellakin titaanijoukkue Mestiksessä pelaa.

Asenteesta tuskin tosiaan jää homma kanittamaan, sitä kyllä riittää. Tosin miun on aika vaikea arvioida karsintojen vaikeutta titaanileirin kannalta, koska ei ole aavistustakaan noista SS:n jengeistä, mitä sieltä on tulossa vastaan.

Tippuminen olisi kyllä todellinen kuolinisku kotkalaiselle kiekolle, ottaen talousvaikeudet ja muut ongelmat huomioon. Yleisökin saanut nähdä Mestis-kiekkoa yhden vuoden, sen jälkeen on vaikea palata lehtereille katsomaan SS-kiekkoa.
 
Viimeksi muokattu:

nufc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä,Newcastle United
Asenne on nimenomaan ollut Titaaneilla kunnossa, mutta ei vain yksinkertaisesti olla pärjätty paremmille ja nimekkäämmille vastustajille (Hokki, TuTo, LeKi, Jukurit jne.).

Asenteesta ja yrityksestä se säilyminen ei ainakaan tule jäämään kiinni täällä Kotkassa. Todella yllättynyt ja pettynyt olen jollei ensi kaudellakin titaanijoukkue Mestiksessä pelaa.

No joo, minulle on ilmeisesti jäänyt väärä käsitys Titaani-kannattajien kirjoituksista. Aikamoinen yllätyshän se olisi jos Titaanit sarjaa vaihtais, itse arvelin ennen kautta porukan menevän pleijareihin.
Pieni varotuksen sana D-Kiekosta, joukkue tulee olemaan kova ja yleensähän nousuun pyrkivät joukkueet saavat ylimääräsen vaihteen päälle karsinnoissa.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Yleisökin saanut nähdä Mestis-kiekkoa yhden vuoden, sen jälkeen on vaikea palata lehtereille katsomaan SS-kiekkoa.

Niin noh... Yleisö tulee mielellään katsomaan voittavaa kiekkoa, ainakin täällä PK-seudulla;-)
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nostaisin kyllä Titaanit karsintasarjan suosikiksi. Salamilla on vielä Titaaneitakin enemmän taloushuolia ja joukkue lisäksi heikentyi vielä lisää siirtorajan kynnyksellä.

D-Kiekon ja K-Laserin iskukyvystä itselläni ei ole kyllä mitään käsitystä, mutta jos niistä jompi kumpi nousee niin toivottavasti sitten D-Kiekko.

Täytyy kuitenkin muistaa, että vaikka Titaaneilla on karsintasarjaan lähtevistä joukkueista nimekkäin ryhmä niin heillä on myös kaikkein eniten hävittävää karsinnoissa. Voisi olla melkoinen kuolinisku Titaaneille mikäli putoavat Suomi-sarjaan.

No toivottavasti pysytyvät klaaraamaan sarjapaikan sillä onhan KooKoon vieraspeliä huomattavasti mukavampi lähteä Kotkaan seuraamaan kuin vaikkapa Ouluun.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Salamoille ennustaisin vaikeita aikoja JOS se karsintoihin joutuisi ja JOS se siellä ensimmäiset pelit häviäisi.

Hyvä ennustus...

Tasaista tulee ainakin mestisjoukkueiden osalta. On makuasia, kumman noista laittaa suuremmaksi suosikiksi. Salamoilla on parempi maalivahti ja ainakin tehdyistä maaleista päätellen tehokkaampi hyökkäys. Molemmat ovat pelanneet kauden aikana ajoittain ihan hyvin ja voi olla, ettei kumpikaan putoa. Tosin kummankaan putoaminen ei olisi mikään hirveän suuri yllätys.
 

Salama44

Jäsen
Salamoille ennustaisin vaikeita aikoja JOS se karsintoihin joutuisi ja JOS se siellä ensimmäiset pelit häviäisi. HeKiin on pakko vielä luottaa ja jättää tyystin käsittelemättä tässä ketjussa...
Itse ennustan mille tahansa karsintoihin joutuvalle joukkueelle vaikeita aikoja, jos se se siellä ensimmäiset pelit häviää. Samoin ennustan kaikille pudotuspeleihin pääseville joukkueille vaikeita aikoja, jos ne siellä ensimmäiset pelit häviää. Monikko tarkoittaa vähintään kahta tappiota.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Johonkin jo kirjoitin että toivottavasti suomisarjasta ei nouse kumpikaan karsintoihin päässyt joukkue. Jos työtapaturma sattuisi Salamoille tai Titaaneille tapahtumaan, niin toivon että tilalle nouseva jengi olisi K-Laser. Oulussa on edes jonkinlaisia mahdollisuuksia saada esim. Sportia vastaan yli 1000 katsojaa lehtereille. Titaaneilla on käynyt kotimatseissa ihan hyvin jengiä vaikka kausi on mennyt surkeasti. Mestiksessä on jo tarpeeksi monta jengiä jotka eivät kiinnosta ketään. Ennemmin Mestiksen voisi supistaa 10 joukkueen sarjaksi.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Jos työtapaturma sattuisi Salamoille tai Titaaneille tapahtumaan, niin toivon että tilalle nouseva jengi olisi K-Laser. Oulussa on edes jonkinlaisia mahdollisuuksia saada esim. Sportia vastaan yli 1000 katsojaa lehtereille. Titaaneilla on käynyt kotimatseissa ihan hyvin jengiä vaikka kausi on mennyt surkeasti. Mestiksessä on jo tarpeeksi monta jengiä jotka eivät kiinnosta ketään. Ennemmin Mestiksen voisi supistaa 10 joukkueen sarjaksi.

Luulisin, että K-Laserin yleisömäärät mestiksessä yllättäisi monet. Joukkue olisi takuulla kiinnostava kärppäfaninkin näkökulmasta oli siellä farmisoppari tai ei. Se mikä ihmetyttää, on se että siellä etelässä mietitään kuinka ihmeessä K-Laser pärjäisi Kärppädynastian jaloissa, mutta samaan aikaan D-kiekon pärjääminen jypin jaloissa on selvä asia pienemmällä talousalueella. Varsinaisesti ei tässä ketjussa ole tuota sivuttu mutta muualla.

No vielä ei ole K-Laser varmistanut edes paikkaansa karsinnoissa ja vaikka varmistaisikin niin en jaksa uskoa joukkueen pärjäämisen sen perusteella mitä näin. K-Laser on erittäin taitava joukkue yksilöiltään, mutta joukkueena varmasti karsintasarjan heikoin. Yllätyspotentiaalia löytyy jos kaikki natsaa kohdilleen, mutta pelottavan heikolta joukkue vaikuttaa mitä tulee yleiseen fyysisyyteen. Sieltä puuttu ainakin kaksi perusvarmaa pakkia ja kentällinen äijämäisiä hyökkääjiä. Toivotaan silti yllätystä, sillä olihan Hokkikin melko heikon oloinen joukkue silloin kun nousi. Esimerkiksi ratkaisupeli K-Oulua vastaan oli lähes yhtäpäätä siis K-Oulun painostaessa, mutta tehokkaat vastaiskut ja hyvä maalivahtipeli riitti. K-Ouluhan olisi silloin noussut, jós olisi sen pelin voittanut.
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Hienoa, että D-Kiekon otteet ovat antaneet aihetta palata vuosien tauon jälkeen tälle keskustelualueelle.

Heikkoon viime kauteen verrattuna D-Kiekon hyvä menestys on ollut yllätys joukkueen otteita tiiviisti seuraavallekin. Menestykselle on myös vaikea nimetä vain yhtä syytä, pikemminkin se on nähdäkseni monen eri osatekijän summa. Esimerkiksi:

- Joukkue ei paperilla vahvistunut viime kauden jälkeen paljonkaan, mutta rakenne muuttui selvästi tälle tasolle sopivammaksi. Kokeneiden sarjajyrien tilalle tuli nuorempia ja nopeampia pelaajia. Meriitit miesten sarjoista eivät ole hirmuisen kovia, mutta kehitys kauden aikana on ollut silmiinpistävää - erityisesti puolustuksen nuorella kaartilla.

- Viime kaudella vaivannut loukkaantumiskierre näkyi monessa asiassa. Nyt joukkue on pysynyt suurinpiirtein terveenä, päässyt suurin piirtein parhaalla kokoonpanolla otteluihin ja ilmeisesti myös harjoittelemaan paremmin kuin viime kaudella.

- Ehkä juuri siksi yhteispeli on ihan toista luokkaa kuin viime kaudella. Nyt D-Kiekko pelaa nimenomaan joukkueena ja viisikoina hyvin. Jatkosarjassa loistanut Varjamo-Lahtinen-Päivärinta-ketju on tästä paras esimerkki. Yksilöinä heitä ei ole näillä palstoilla hehkutettu, mutta yhdessä tulosta syntyy.

D-Kiekon nousua toivon ehkä eniten. Veikkei D-kiekko olekaan Diskos niin mukavat muistot on jyväskyläläisedustuksesta mestiksessä. Mukana vanhoista Diskos-pelaajista on vielä ainakin Hannu Päivärinta, Jaakko Selänne ja Juha Hanhikoski.

Jos tarkkoja ollaan, Jaakko Selänne ei ole pelannut koskaan Mestiksessä, se oli veljensä Lauri. Diskosta toki Jaakkokin ehti edustaa, mutta Suomi-sarjassa.

Diskosta Mestiksessä edustaneista pelaajista ovat tosiaan mukana vielä Hanhikoski ja Päivärinta sekä Ville Vähäsalo. Diskosta Suomi-sarjassa edustaneita pelaajia ovat edellisten lisäksi Selänne, Jari Markkanen, Olli Hytönen ja hiljattain comebackin tehnyt Petteri Muotka.

Mestis-kokemusta muualta kuin Diskoksesta on Muotkalla, Aki Hyypällä, Tommi Tervolla, Tuomo Laukkasella ja Timo-Pekka Heikkisellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös