Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Mestiskarsinnat 2019

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Knap, 20.03.2019 klo 16.59.

 1. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Tuon videon perusteella todellinen emämunaus tuo hylkääminen. Täydellinen maski ja verkot tötterölle. Ei ihme että kajaanilaiset kävivät kuumana.
   
 2. aatu10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viihdyttävä kiekkojoukkue, taitokiekko kunniaan!
  Lainaus:
  Juuri kun pelaaja hyppää tai on lähdössä hyppyyn, onko siinä kontakti (maalivahdin mailaan tai mailakäteen?) ja jos on niin kenen "syy" se on? Ne jotka ovat kuulemma nähneet tilanteen jostain muusta kuvakulmasta sanovat tapauksen olevan selkeä. Pakkohan siinä silloin on kontaktia olla kun kerran perusteluna on osuma. Itse en tästä kuvakulmasta ja kuvan heikosta laadusta johtuen sanoisi varmuudella juuta enkä jaata.
   
 3. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ei muuten mennyt oikein. Jos osuma tulee sen jälkeen, kun kiekko on maalissa, niin maalia ei pidä hylätä.

  Jos se osuma on mailan heilautuksessa kilpikäteen osuva liike, niin tuo on todella räikeä tuomarivirhe.
   
 4. kilpuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  No meni todella oikein tämä tuomio. Hallissa ihan livenä näki häirinnän erittäin hyvin. Hetkeäkään en odottanut että maali hyväksyttäisiin.

  Koville ottaa Kajaanissa ja tallenteet pyörii twitterissä. Lauantaina poikki niin eiköhän lopu siihen tämäkin nillitys.
   
 5. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Hassua että livenä voi nähdä asioita mitä hidastuksessa ei näy. Naurettava tuomio. Sitähän ei toki kukaan tiedä kumpi ottelun olisi voittanut vaikkei maalia olisi hylättykään. Mutta helposti tuollaisesta hiiltyy. Nähdäkseni Kajaanissa on ottanut koville se että viiden minuutin jäähy kolmannessa pelissä jäi antamatta, mikä selvisi jälkikäteenkin isoksi virheeksi. Ja sitten tämä maalin hylkäys. Eikä se ihme ole että vääryydet vituttaa. Sitä ei liene kukaan ole ”nillittänyt” etteikö KOOVEE olisi ollut parempi ja ansainnut voittojaan.
   
  daerok, vapaamatkustaja, Canis Lupus ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 6. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Kyllä tuossa maalissa ei ole mitn hylättävää, maskiukko tulee alueen ulkopuolella juuri niinkuin pitää. Kyllähän tuo väärin meni.
   
 7. kilpuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  On hylättävä. Maalivahti torjuu omalla alueellaan. Pelaaja on ulkopuolella, kyllä. Mutta osuu Ristelin mailan päähän ennen torjuntaa ja estää torjunnan tekemisen. Oikein menee.

  Mää oon niin vanha, että pelaisin pelit mieluummin kentällä kuin sen ulkopuolella. KOOVEE oli eilen huono, kaksi säkämaalia piti Hokin hengissä. Kolme rimaa tai tolppaa KOOVEElla pelin aikana.

  Edit. em. koskee erityisesti Hokin sometiimiä ja niiden itse jakamia tallenteita, sekä vinkumista tuomioista. Ekassa pelissä Still veti 5+20 arvoisen töötin vastapalloon KOOVEEn pelaajaa, mutta selvisi tuomiolla 2+10. Eilen Heikkinen veti selkään maalin edessä KOOVEEn hyökkääjää avopaikassa, Valtosta koukattiin avauserässä sopivasti läpiajossa eikä saanut laukausta...

  Näitä tilanteita nyt vaan miesten peleissä tulee. Se, että seurailijat ja kannattajat ovat somessa äänekkäitä on yksi juttu ja kertoo heidän järjenjuoksustaan, mutta seuran tiedottaminen saisi olla muutakin kuin pelin muiden osapuolten - omasta vinkkelistä - virheiden korostamista. Ei mulla nyt muuta, tähän loppuun vaan, että ollaan yhtä leijonaperhettä ja kaikkee semmosta.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2019 klo 10.17
  5hole tykkää tästä.
 8. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  Lainaus:
  Jos tuomittiin malivahdin häirintä sääntö 151 mukaan olisi kuulunut Hokki pelaajalle jäähy Eli: "Kenttäpelaajalle, joka mailallaan tai vartalollaan estää tai haittaa maalialueellaan olevan maalivahdin toimintaa tai ehkäisee maalivahtia suorittamasta tehtäväänsä, tuomitaan pieni rangaistus."
   
 9. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Sääntökirja 185/iii sanoo seuraavaa:

  ”Hyökkäävän joukkueen kenttäpelaajalle, joka tahattomasti osuu maalivahtiin
  maalialueen ulkopuolella, kun molemmat yrittävät saada kiekkoa hallintaansa, ei
  tuomita rangaistusta. Jos tilanteesta tehdään maali, se hyväksytään.”

  Ja sitten taas 186/ii sanoo että:

  ”Hyökkäävän joukkueen kenttäpelaajalle, joka tarkoituksellisesti pelin aikana ottaa
  kontaktin maalivahtiin, tuomitaan pieni rangaistus estämisestä. Jos tilanteessa tehdään maali, sitä ei hyväksytä.”

  Joten vituiksihan tuo tuomio meni. Jos kontakti oli tahaton, olisi pitänyt tuomita maali. Jos taas katsottiin tahalliseksi, olisi pitänyt myös tuomita jäähy.
   
 10. aatu10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viihdyttävä kiekkojoukkue, taitokiekko kunniaan!
  Lainaus:
  LOISTAVAA! Juuri näiden takia joko tuomariston tai sitten otteluvalvojan olisi kiva kertoa perustelut vaikka sitten pelin jälkeen jotta ymmärrettäisiin ja OPITTAISIIN, siis ihan kaikki. Nyt tällaiselle mattimeikäläiselle jää sellainen kuva, että meni väärin ja jos sitten kenties tuomarit jäävät ilman sanktioita, moitteita tai jopa hyllytystä sääntörikkeen takia yms. niin jää voimakas kuva, että koko asiaa ei millään tasolla ole osattu tai oikeammin sanottuna haluttu käsitellä. Asia painetaan siis villaisella. Avoimuutta KAIKILTA toimijoilta, kiitos. Sekin on sitä toisten kunnioittamista mitä kaikenmaailman hienoissa slouganeissa sanotaan mutta ei kuitenkaan niin toimita.
   
 11. kilpuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Juupa juu, virhe siellä ja virhe täällä. Kuten sanoin näitä tulee väkisin enemmän tai vähemmän, ratkaisevia tai ei-ratkaisevia. Erotuomareilla on omat tarkkailijansa ja saavat palautteensa. Pelaajille palautteen antaa valmentaja, jonka kannattaisi keskittyä pelillisiin asioihin. Ei melskata erotuomarien virheistä. Tekemistä Hokilla on jäällä muutenkin tarpeeksi. Tämä on toki vain minun mielipiteeni.

  Mites KOOVEEn Kajaanissa jalalla tehty hylätty maali, jossa hokkipakki veti hillittömän koukun, joka esti maalin tekemisen mailalla? Rankkari olisi ollut oikea tuomio. Olisi pitänyt sitä ja olisi pitänyt tätä...

  Tuomarit eivät eilen olleet hyviä, mutta eivät kyllä pelaajatkaan. Peli oli kuitenkin jännittävä ja loppuun saakka saatiin pelata molemmin puolin.
   
 12. aatu10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viihdyttävä kiekkojoukkue, taitokiekko kunniaan!
  Lainaus:
  Itse en osaa sanoa onko virhettä vaiko ei ja sen takia ne perustelut juuri kiinnostavat. Ne seikat joita nim. kumikiekko toi esille niin sen perusteella olis mennyt väärin. Mutta onko tuossa kaikki se olleellinen mitä pitää tietää, en tiedä. Jos kerrottaisiin ja käytäisiin läpi tapahtunut oli se sitten mennyt oikein tai väärin niin tämä veivaaminen voisi loppua. Entäs ne tuomaritkollegat jotka ovat myös epätietoisia, eikö heilläkin olisi mahdollisuus ottaa opiksi? Ja meille kaikille!? Nytkö sitten tässäkin tapauksessa jokainen pyörii vain omissa nurkissa ja omien kavereiden kanssa ja muille ei kerrota kun "ei tarvi kertoa", aivan kuten eräs tuomaritoimija kerran totesi. Tuomarit tekevät parhaansa ja välillä tulee virheitä koska hekin ovat vain ihmisiä mutta sitä en ymmärrä miksi pitää vaieta tilanteissa jotka aiheuttavat epätietoisuutta ja hämmennystä. Se on piilottelua oman muodollisen asemansa takana ja muiden ylenkatsontaa. Yksityiskohtaiset perustelut ilmoille ja se on sitten siinä. Jos joku on perustellusti eri mieltä toisen perusteluista niin olkoot. Nyt perustelut jäivät vajavaisiksi (maalivahdin häirintä). Jos kerran on olemassa kuvaa missä tapahtunut näkyy selkeästi niin mikä (tai kuka) estää kuvan näyttämisen vai eikö se ole esim. teknisistä syistä mahdollista?

  Peli oli tosiaan jännä vaikka ei järin korkeatasoinen mutta hyvä näinkin.
   
  kilpuri tykkää tästä.
 13. kilpuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Juu, Aatu10 kanssa samaa mieltä tuosta. Hylkäyksen perustelut esille ja erimielisyys sallittava.

  Itse olin hallissa ja näin mielestäni hyvältä paikalta kontaktin, joka siis tuli Ristelin mailaan. Ja Risteli möllötteli selvästi omalla alueellaan, joten olin ns. satavarma että hylkyyn menee.

  Jossain mielessä Hokki olisi jopa "ansainnut" tasoituksen, sen verran hyvin se laittoi kampoihin etenkin kolmannessa erässä. Mutta tuo öyhötys ja paisuttelu organisaation toimesta on minusta vähintäänkin hauskaa. Kannattajia ymmärrän, jos ovat odottaneet Hokin pystyvän pelaamalla haastamaan KOOVEEn.
   
 14. Canis Lupus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, LuPo
  Tässä yläkamerakuva hylätystä maalista, joka on nyt siis julkaistu. Ensimmäisen sanan linkki vie siis KOOVEETV:n Youtube-kanavalle.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2019 klo 14.44
 15. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Kyseisen yläkamerakuvan perusteella hylkäyksen syy on päivänselvä, mutta ymmärrän kyllä erittäin hyvin kajaanilaisten harmistuksen aiheen tiimoilta. Kyllä sitä olisi itseäkin noin tärkeässä matsissa lopun tasoitusmaalin hylkääminen kaihertanut mieltä.
   
 16. Canis Lupus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, LuPo
  Lainaus:
  Kyllä, päivänselvä, mutta ei sääntöjen mukainen. 150i:n mukaan: Kenttäpelaajalle, joka mailallaan tai vartalollaan estää tai haittaa maalialueellaan olevan maalivahdin toimintaa tai ehkäisee maalivahtia suorittamasta tehtäväänsä, tuomitaan pieni rangaistus. Ristelin mailan tuppi takertuu kiinni Hokki-pelaajan paitaan. Onko paita osa vartaloa? Kuvitellaanpa, että ei paitaan vaan leukaremmin alle. Mitenkäs sitten?
   
 17. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Onko niitä pakko lukea, jos niistä tulee pahamieli? Tottakai mediatiimi pyrkii herättämään tunteita, saamaan jakoja julkaisuihin, seuraajia sekä tykkääjiä , jotka sitten joskus ilmestyvät halille. Tuosta maalista voi olla montaa mieltä ja tuomaristo oli rohkeasti omaansa.
   
 18. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Nyt kun yläkameran kuva tuli nähtäville niin perusteet hylkäämiselle ovat olemassa..Vai ovatko? Ristelin maila tosiaan tarttuu Hokin pelaajan paitaan vahingossa. Pelaaja ei ole maalivahdin alueella eikä millään ruumiinosalla kosketa maalivahtia. Todella kinkkinen homma?? Mutta nyt tuomittiin näin ja se olkoon linja.
   
 19. kilpuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Heh.

  Pelaaja meni vahingossa Ristelin eteen?

  Ei osunut vartaloon vaan paitaan?

  Hyvin te vedätte, vaikka todisteet tuodaan naaman eteen.

  Ei kai noita Hokin juttuja tarvi lukea. Ei mee tunteisiin täällä, tämähän on suorastaan hauskaa.
   
 20. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  Lainaus:
  Samaa mieltä ja voit olla varma että linja ei tule olemaan tämä. Onhan tämä vuosien aikana nähty.
  Risteli myös kokeneena maalivahtina tulee rohkeasti vastaan ja osaa homman hyvin siitä propsit hänelle siinä joku kokematton molari olisi tyytynyt osaansa eikä koko kontaktia oli edes tapahtunut. Kyllä maskiin pitää uskaltaa jatkossakin mennä turha tuosta on maskimiestä syyttää, aikamoiseksi menee tämä laji jos pitää kierellä ja kaarrella ettei vain kosketa maalivahtia.
   
 21. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Risteli hakee itse tuon kontaktin maalivahdin alueen ulkopuolelta. Olisi pitänyt hyväksyä tämä maali.
   
  WLuK ja Dynamo_FIN tykkäävät tästä.
 22. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Heh, ei kai kukaan ole väittänyt pelaajan menneen vahingossa moken eteen jne ja liiba laaba.

  Mielestäni maali, mutta pieni mahdollisuus tuomaristolla oli toki hylkäykseen ja sen ne tekivätkin surutta Meštis porukan hyväksi.

  Se, että oliko maalilla mitään merkitystä koko sarjaa ajatellen, näyttää huominen, jos Koovee voittaa niin ei. Siis pulinat pois ja antaa jätkien pelata 4. peli alta pois ja jatketaan kinastelua sitten jos on vielä tarvetta.
   
 23. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Maalivahtihan on osittain alueensa ulkopuolella tuossa videossa.
   
 24. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Maalivahdin on siis aika helppoa turvautua jatkossakin "maalivahdin häirintään". Riittää, että tökkää mailansa maskimiehen varusteisiin ja maali hylätään. Eikä silloin tarvitse edes olla omalla alueella.
  Yhtä hyvä tuomio kuin se Huovisen 2min.
   
 25. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Onko Porvoon hallissa kaljaa kaupan? Heinolassa kysellään. Paikkakunnalta lähdössä fanibussi lauantaina Porvooseen.
  Toivon mukaan tungosta riittää myös lauantaina. Kova usko on ainakin Huntersilla voiton ottamiseksi kapeassa kotikaukalossa. Peliitat puolestaan aikoo pelata sarjan parhaan pelinsä lauantaina. Saapa nähdä millainen koitos siellä on luvassa.