Mestis-joukkue Tallinnasta?

  • 16 309
  • 131

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti Jukka L
Mestiksen hallitus on hyväksynyt jääkiekkoliiton kanssa Tallinnalaisjoukkueen osallistumisen Mestikseen ja kaupanpäälle on vielä pläjäytetty play-offs paikkakin.
[/URL]

Lähtökohtaisesti en pidä Tallinnan joukkueen osallistumista mestikseen tuhoontuomittuna koska on myös Suomen kiekon etu, että heillä saadaan toimintaa parannettua. Kuitenkin tuo tapa antaa automaatiopaikka ja ennen kaikkea PLEIJARIPAIKKA tuntuu käsittämättömältä lahjalta. Eli suomeksi sanottuna heitä ei voi pudottaa alaspäin ja runkosarja voidaan vetää päin helvettiä ja siltikin siitä palkitaan. Tuota en hyväksy. En tiedä olenko tiedotuksessa jälkijunassa, mutta ymmärtääkseni tämä julkaistiin vain vähän aikaa sitten. Eikö tällaisia voi neuvotella reilusti etukäteen? No, ei kai.
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Eipä ole vielä kuulunut mitään Tallinnan joukkueen rahoitus kuviosta.Toivottavasti joukkue ei saa kasaan tarvittavia krooneja ja mestis säilyttää edes jonkinlaisen uskottavuuden yleisön silmissä.

Edelleenkään en pysty ymmärtämään kiekkoliiton ajatuksen kulkua miten Virolaisten osallistuminen parantaisi Suomen kiekkoilua.

Asia olisi ollut hieman toinen jos joukkue olisi pelannut täyden sarjan ja taistellut playoffs paikasta.Nykyinen kuvio on täyttä pelleilyä.
 

vihtori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikaanit
Olisi todella ikävää jos Tallinnan joukkue ei saisi rahoja kasaan. Yhdeltäkään suomalaiselta joukkueelta ei ole koskaan vaadittu tuollaisia takuita. Budjetti on pitänyt laatia, sen ei ole ollut väliä pitääkö se vai ei, nehän ovat kaksi ihan eri asiaa.

Eestin jääkiekon kanalta nämä Mestiksen seuroja vastaan pelattavat pelit ovat todella merkittäviä. Minkä vuoksi, tämän kokeilun pitäisi viedä suomalaista jääkiekkoa eteenpäin. Ei sen pidäkään viedä.

Nämä pelithän saattaisivat olla sellaisia joissa voisi käyttää omia kasvattejakin niin hekin saisivat peliaikaa.

Jukka L, En minäkään ymmärrä kaikkea mitä jääkiekkoliitossa tapahtuu, enkä kaikkia valmentajiakaan varsinkaan noita jotka ovat jumalien vertaisia, joidenkin fanien mielestä. Mutta käyttäytyvät kuin belsebuubit.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti vihtori
Eestin jääkiekon kanalta nämä Mestiksen seuroja vastaan pelattavat pelit ovat todella merkittäviä. Minkä vuoksi, tämän kokeilun pitäisi viedä suomalaista jääkiekkoa eteenpäin. Ei sen pidäkään viedä.
No niin sittenhän tämä tallinalais joukkue voikin pelata sm-liigassa mestiksen sijaan. Annetaan sille playoff paikka sm-liigasta, pelasi miten pelasi.
Viestin lähetti vihtori
Nämä pelithän saattaisivat olla sellaisia joissa voisi käyttää omia kasvattejakin niin hekin saisivat peliaikaa.
Niin eihän sm-liigassa junnut pääse kauheasti pelaamaan, joten tallinnan poikia vastaan he saavatkin hyvin peliaikaa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vitun hienoa

Ylen Teksti-TV:n mukaan joukkueen osallistuminen on varmistunut. Vielä kun tietäisi esmes joukkueen nimen :-)
 

Hansel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HAUKAT,Jokerit
Voisivat liigapamput ensin kokeilla Estonian joukkuetta siellä omassa pikku sm-liigassa ja todeta että tämä oli huonoin idea maailman huonoimpien ideoitten listassa.
Eipä varmaan ole taaskaan kysytty muitten mielipidettä siellä ylimmässä kerroksessa.?
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Jaah...

Itse en ota tallinnalaista joukkuetta vastaan riemunkiljahduksin, mutta jos "sedät" ovat näin päättäneet, niin päätökseen lienee syytä tyytyä. Edelleenkään en tajua, miksi Mestis täytyy sotkea kaiken maailman kokeiluilla...

Kunhan nyt joukkue sitten vain tosissaan muodostuisi oikeasti virolaisista pelureista eikä olisi mikään pääkaupunkiseudun liigajoukkueiden farmi. Noh, kaipa tämän takia täytyy lisätä ohjelmaan yksi Tallinnan-matka :)
 

Jokipoika

Jäsen
Mestiksen play-off -peleihin pääsee kymmenen joukkuetta ja tallinnalaiselle joukkueelle taataan 10. sija. Terve!

Miksi vi***** tälläinen kädenojennus pitää vielä tarjota? Taitaa tämäkin neuvottelu olla käyty tyyliin: "Hei me ollaan Mestis ja halutaan teidät pelaamaan meidän sarjaan" "eikä tässä vielä kaikki...lisäksi me taataan teille ainakin 10. sija...for free!!!"?

Nyt joudunkin esittämään muutaman kysymyksen.

1. mikä sija on taattu esim. KooKoo:lle?
2. mitkä joukkueet pelaavat finaalissa ensi kaudella?
3. mikä ihme ja kumma se on että pitää kasvattaa Mestiksen kokoa ja vieläpä takaamalla varmat sijoitukset?
4. miksi tälläinen uudistus, joka takuulla tuo lisää aiheettomia kuluja, otetaan edes käyttöön?
5. kuka muu tästä hyötyy kuin tämä tallinnalainen joukkue?
6. onko jo jollekin seuralle taattu varma ykkössija kaudelle 2004- 2005?

Täytyy ihan ihmetellä mistä näitä täysin idioottimaisia ideoita sikiää. Onko tämäkin ehdotus tullut jonkun mestispampun penskan suusta, kuten kuulemma tämä ah niin ihana Mestis -nimitys tälle entiselle 1. divarille? Herätkää....ja ottakaa sormenne pois sieltä niin ette kämmäile.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Siis sen tiedon perusteella jota julkisuuteen on annettu niin kyllä tää Tallinna-touhu on ihan pelletouhua ja kertoo karusti koko panoksettoman mestis-sarjan tilanteen.
 

Leka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes,Tappara, Liverpool
En oikein ymmärtänyt,onko kyseinen joukkue vain tämän kauden kokeilulla Mestiksessä vai pysyykö se lähitulevaisuudessa Mestiksessä?

Itse en muutoksesta oikein pidä,eiväthän he voi edes todella yrittää voittaa Mestistä.Ajatelkaa nyt,he ovat vain kokeilulla Mestiksessä eikä sen enempää.Tarpeeksi on murskavoittoja nähty Hermes-Kronan IK paikallis hyväntekeväisyysotteluissa.Hermekselle siis.

Mitä Mestis-joukkueet ovat tehneet,että Eestin poijjaat sotkee Mestiksen?Tai no ei sotkea,mutta rs otteluthan ovat tavallaan harjoitusotteluita heille.
 

Carlos

Jäsen
Idioottien puuhastelua

Tämä päätös saa jopa jotkut Yrjö Tyhmemmän puheet kuulostamaan viisailta. Siis kerrassaan idioottimaista. Jos ko. seura pelaisi täyden kauden, ilman mitään "armosijoja", homma olisi ihan ok minun puolestani.

Mutta ei helvetti, taataan 10. sija. Mitäs sitten kun tämä joukkue on sarjan perällä, kerrotaanko runkosarjan 10. joukkueelle, että sorry, vain 10 parasta pääsee jatkoon, ja teidän paikka on annettu jo etukäteen naapuriin. Todella urheilullista touhua.

Syvä osanottoni kaikille 1. divisioonan faneille, eipä juuri käy kateeksi. The sir Pena Trophylle löytyi taas uusi kandidaatti, vaikeaksi käy sen myöntäminen.
 

JMK81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Aston Villa
No niin, näinhän siinä sitten kävi mitä pelättiin... Saimpahan taas lisää syitä, miksi jäädä pois katsomosta tulevanaki talvena.

*ittu mitä PELLEJÄ!
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
Tallinnaan pitää ilmeisesti ehdottomasti päästä mestispomojen ryyppäämään, mistään muusta ei voi olla kyse. Jukka L:n kanssa samaa mieltä siitä, että miten IHMEESSÄ tempaus voisi parantaa suomalaista kiekkoilua? Siis ei mitenkään. Se varsinkin näin SaPKo:n kannattajana jurppii, että Tallinnasta ei ollut porukkaa edes mestiskarsinnoissa ja siitä huolimatta sieltä on nyt joukkue Mestiksessä!
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Siis SM-Liiga ois ollu oikea paikka tolla joukkueelle. Miksi ihmeessä se nostettiin urheilullisin perustein pyöritettäävään sarjaan. SM-Liigahan on suljettu sarja, eikä siellä urheilullisuudella ole mitään merkistystä, niin nosto joukkueet kuuluu sinne.
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tässähän on keksitty Mestikselle erinomainen tilaisuus lisätä houkuttelevuuttaan. Monia SM-Liigatasonkin pelaajia kiinnostaa varmasti mahdollisuus lähteä kerrankin Tallinnaan miesporukalla, ilman että naispuolisko nostaa hirveän äläkän asiasta. :)

Mestishän voisi houkutella myös SM-Liigajoukkueita mukaan sarjaan samoilla täkyillä kuin tätä Tallinnan joukkuetta. Esim. Ässille voisi luvata Mestiksen mestaruus vaikkapa seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi, mikäli he tulevat sarjaan pelaamaan. Lisäksi voisi luvata, että Ässien paras pistemies voittaa samalla Mestiksen pistepörssin, moket pääsevät all-stars kentällisiin, jne.

No vaikka tämän ratkaisun urheilullisuudesta voidaan olla montaa mieltä, nostaa tämä minun silmissä Mestiksen kiinnostavuutta pykälällä. Harmi ettei tätä Tallinnan joukkuetta ole mahdollista nähdä Oulussa.
 

Leka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes,Tappara, Liverpool
Viestin lähetti KooPee
Siis SM-Liiga ois ollu oikea paikka tolla joukkueelle. Miksi ihmeessä se nostettiin urheilullisin perustein pyöritettäävään sarjaan. SM-Liigahan on suljettu sarja, eikä siellä urheilullisuudella ole mitään merkistystä, niin nosto joukkueet kuuluu sinne.

Luuletko tosiaan,että Eestin poijjaat pärjäis SM-liigassa?Ei sitten millään,vaikka joukkue olisi koottu Eestin parhaimmistosta.Varsinaista jääkiekkokulttuuria Virossa ei ole koskaan ollut.Suomi-sarja olisi oikea paikka ko.joukkueelle,jos he pelaisivat koko kauden.
En ymmärrä tuollaista touhua.Minulle kävisi se,jos he pelaisivat koko kauden taistellen mestaruudesta,eikä mitään PRHNAN harjoitusotteluita.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Jos tästä jotain hyvää haluaa kaivaa, niin Sportin fanimatkalle Tallinnaan on varmasti tunkua. Tosin kukaan reissusta tullessa ei taida tietää, miten matsi päättyi ja ketkä siellä pelasivat.

Kaikenmaailman paskaa sitä meille tähän sarjaan tungetaan. Täten vetoan kaikkiin sarjan suomalaisten seurojen kannattajiin, että osoitamme mieltämme buuaamalla, kun tallinnalainen joukkue tulee kentälle. Tällaista ei kukaan halua uskoa todeksi. Nuorten maajoukkue ja joukkue Tallinnasta. Ja tästä sarjasta pitäisi vielä liigaankin päästä.

Haistakaa päättäjät pitkät!

viestin lähetti Leka
Luuletko tosiaan,että Eestin poijjaat pärjäis SM-liigassa?
Onko sillä mitään väliä, että pärjääkö ne vai ei kun ne kuitenkin pääsee play-offseihin?
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kävin sitten kaupassa. Se tosin ei sinällään ole kovin kiinnostava tieto...

Vaan kun on pahana tapana lukaista myös samalla tuo Kiekkolehti. Nythän siellä oli sitten tuoretta juttua Tallinnan joukkueesta. Muistiinpanoja en kehdannut tehdä, mutta vetäistään nyt pääpirteet ulkomuistista.

Valmentajana Vesa Surenkin - Sportia vai mitäs hemmo on aikoinaan Suomessa valmentanut? Ainakin Viron maajoukkue kuuluu miehen meriitteihin.

Seuran nimi Golden Lions. Eli kokonaan varta vasten perustettu uusi seura. Tarkoituksena koota se Viron maajoukkuemiehistä ja muutamasta vahvistuksesta. Yritetään kullemma saada paria nuorta lupauksia Venäjältä.

Mestis-seuroille ei tule muita kuluja kuin matkat Hesaan. Siitä eteenpäin homman hoitavat sponsorit ja liitot.

Muuta ei nyt äkkiseltään tule mieleen. Kovin innoissaan ttuntuivat olevan.
 

maras

Jäsen
Oma mielipiteeni Tallinna Golden Lions- joukkueeseen on.
Miltään viralliselta taholta ei ole kuulunut yhtään positiivistä
sanaa Golden Lionsin pelaamisesta mestiksessä.
Joten taitaa tämä projekti olla nimeltämainitsemattoman jääkiekkoliiton herran äänienkalastus kampanja ajatellen
tulevia valintoja IIHF:n päättäville palleille.
Tällä tavalla tapetaan hieno ja hyvä kiekkosarja = MESTIS.
Mutta onko sillä mitään väliä, pääasia on vaan että itsellä on kabinettejä missä lymytä. Jotain pitää saada tilalle kun arkadianmäen valiokunnat ovat nyt historiaa.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Itse odottelen mielenkiinnolla Tallinnan tiimin siekailuja tulevalla mestiskaudella. Tuohan tuo nyt kaivattua lisäväriä Suomen kiekkoiluun. Älytöntä tosin tuo 10 sijan takaaminen.. Mitään ei ole mustanmäen torin poikien tuloa vastaan mutta mielestäni Suomi-sarja olisi ollut oikeampi paikka aloittaa
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Golden Lions Mestiksessä

Golden Lions on Viron joukkue Mestikseen. Golden Lionsia on sanottu kovemmaksi kuin Viron maajoukkue (johtuen lukuisista kovista venäläispelureista) eli miten Viro ja Golden Lions pärjää Mestiksessä? Minun veikkaus on että se kuuluu ensi kaudella kärkinelikkoon yhdessä Jukureiden,KalPan ja Sportin kanssa.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Minä puolestani uskon, että Golden lions tulee surffailemaan runkosarjaan ja tulee play-offseihin ns.villillä kortilla. Joukkue tulee floppaamaan toivottavasti pahasti.

Visio: Ryssät tulee vaasaan surffailemaan, kunnes Viemerö ajaa yhden Jevgenin kylmäksi. Tästähän se riemu repeää ja loppujenlopuksi ottelussa tuomitaan 255 jäähyminuuttia ja Sportista pihalle lentää ainakin Teemu Viemerö, Kalle Mattila, Jarno Kosonen, Pasi Pieninkeroinen, Piit Suonpää, molemmat Kuusistot ja mahdollisesti muutama muu. Golder Showe..eikun siis Lionsilta pihalle lentää puoli joukkuetta. Seuraavassa ottelussa Sport pelaa SHT:n, Stormin, Komun, A-junnujen ja B-junnujen yhdistetyllä joukkueella ykkösketjun ollessa Mahlanen-Westergåd-Kaari. Patehan ei GS:ää vastaan pelannut, koska turha häntä on siellä riskeerata.

Pointsit omaperäisestä nimestä. (satakymmentäpäätätiiliseinäänhakkaavaahymiötä)
Tässä minun mielipiteeni!
 

SePuree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja Hokki
Tallinnassa valtava potentiaali

Mitenhän Tallinnan porukan ulkolaiskiintiöt mitataan? Puolet joukkueesta ovat kuitenkin ryssiä, belarussia ja ukrainalaisia...

Tällainen ryssäporukka voi olla aika paha paikka kaikille joukkueille - varsinkin Tallinnan peleissä.
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Re: Tallinnassa valtava potentiaali

Viestin lähetti SePuree
Mitenhän Tallinnan porukan ulkolaiskiintiöt mitataan? Puolet joukkueesta ovat kuitenkin ryssiä, belarussia ja ukrainalaisia...

Tällainen ryssäporukka voi olla aika paha paikka kaikille joukkueille - varsinkin Tallinnan peleissä.

Kyllä vain.Ainakin Jukureilta on kokemusta viime kaudelta venäläisporukoista ja niiden pelien seurauksista.Jos ei muuta niin ainakin sairaslista varmasti pitenee näiden pelien jälkeen.

Jos näiden "tarralenkkari" pelien jälkeen tärkeitä pelaajia on sairastuvalla ,niin lupaan esittää haisevan vastalauseen jääkiekoliiton henkilöstölle jos ja kun heihin törmään.

Lauantaina 20.9 Tallinnan tarralenkkarit saapuvat Kalevankankaalle Jukureita vastaan jolloin nähdään minkälaista peliä tältä porukalta on luvassa.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Onkos tällä Golden Lionsilla nettisivuja, tai näkeekö kokoonpanoa jostain, vai onko tämä kaikki tarina vain arvailua?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös