Mestiksen yleisömäärät

  • 361 116
  • 1 767

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei muuta sanoo ku hattuu nostaa Tuusan laskelmille. Otappa tuosta ilmaispelistä 1000 pois ja laske uudestaan... Ehkä kannattaa katsoa tuota koko kauden keskiarvoa. Toi alta tonnin katsojamäärä on kyllä sellainen että Savonlinnassa ollaan melkein tasoissa
 
Hahahaha. Ei jumalauta, jos noin pahasti voi itselleen valehdella, niin mikäs siinä, jos sen vielä uskookin! Toki ilmaismatseilla on aina hyvä boustailla, mutta nyt ihan oikeasti.

"Ihminen valehtelee paljon elämässään, eniten itselleen."
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Nyt taidettiin tehdä jo jonkinlaista historiaa; minä olen yleensä saanut provoillani noin kaksi satunnaista Kouvolan kirjoittajaa(+ luonnollisesti KKtig) hommaan mukaan, mutta että kuusi!? Hyvä Tuusa.

Hieman ehkä tosiaan "hyvään saumaan" tuli tää vertailu, mutta ei se Jukurien vika ole että yritykset haluaa tukea. Muutenkin tää tulojen vertailu pelkillä yleisömäärillä on aika väsynyttä, esimerkki: Useimmissa otteluissa Jukureilla on ollut kaikki aitiot myytynä, kuten eilen, ja kun käsittääkseni 3 aitiota on jätetty ottelukohtaiseen myyntiin, ja aition hinta otteluun on se 800, niin käy ilmi että Jukurit saa näiden kolmen aition käyttäjiltä noin 2400€ ottelua kohti. Sitten on vielä kulman luksusaitio jonka hinta otteluisännyyksineen on alk. 1500€. Yhteensä neljästä aitiosta siis 3900€. Joka vastaa Jukurien lippuhinnoilla(olettaen lipun keskihinnaksi 13€) 300 katsojaa. Sitten on jäljellä viisi aitiota, jotka on myyty kauden alussa yrityksille kappale(keski)hintaan 17 000€(yht 85 000€). Kun tuo summa jaetaan Jukurien kotipelien määrällä (28 runkosarjapeliä + oletus kymmenestä pleijaripelistä), on tuloja ottelua kohden tullut 2240€, eli "katsojamääräksi" muutettuna 170.

Loppuyhteenveto: Jukurit kerää ottelua kohti aitiomyynnistä saman veran tuloja, kuin mitä tulisi 470 normaalijampasta. Sitten kun verrataan tätä Kouvolan aitiomyyntiin.. Eikös siellä ole tällä erää ainoastaan yksi räkäinen putka, josta ei edes bisnesmies Välimaa kehtaa muutamaa kymppiä enempää kiskoa. Eli aivan viimeinen loppuyhteenveto on se, että Jukurit on ihan Kookoon tasolla tässä tuloasiassa. Sitä paitsi kyllähän eilisen kaltainen, ns. "Liiga-KooKoon" maan pinnalle palauttaminen alkaa tuoda sitä naapurin Mattiakin katsomoon.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Saahan KooKoo sentään jotain tuloja ravintolaparvelle myydyistä klubipaikoista, isännöinneistä jne joten ei ihan noin yksinkertainen laskusuoritus.

Mutta mä olen ainakin ihan vilpittömästi iloinen, jos Jukurit kerää hyvin massia. Pitkän päälle kun ei vaan voi toimia, että maksut venyy ja paukkuu ja joku yksittäinen henkilö pumppaa seuraan omasta pussistaan. Tulevaisuudessakin suomalaisessa jääkiekossa tarvitaan elinvoimaisia maakuntaseuroja, vaikka Mestiksestä tulisikin vielä nykyistäkin turhempi sarja.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Savolaista matematiikkaa, halvemmat liput ja 500 katsojaa vähemmin ka. ottelussa ja tulovirta suurempaa kun kouvolassa. No mutta eiköhän tämä keskustelu riitä mutta yhden asian lupaan, jos jukurit nousee liigaan joskus 3 sisällä niin lupaan lähettää tuusalle ja paraspelaaja:lle pullon jaloviinaa. Osoitteet voitte laittaa sitten yv:nä.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuusalla tosiaan on sanoisinko hieman outo logiikka tulkita näitä yleisömääriä. Ensinnäkin KooKoon noin 2000 katsojan yleisökeskiarvoa hän pitää huonona, mutta vastaavasti Jukureiden yleisökeskiarvoa 1456 helvetin hyvänä. Ihan hyvä kysymys edellä oli, että uskooko tämä kaveri oikeasti näihin tarinoihinsa vai valehteleeko hän tarkoituksellisesti muille?

KooKoolla käynyt 19 kotiottelussaan yleisöä yhteensä 37850.
Jukureilla käynyt 20 kotiottelussaan yleisöä yhteensä 29124.
Jukurit siis pelannut yhden kotiottelun vähemmän kuin KooKoo ja siitä huolimatta Jukureilla käynyt peräti 30% vähemmän yleisöä kuin KooKoolla, mutta Tuusa ei näe tätä eroa merkittävänä.

Mainittakoon, että mikäli Jukurit-Hokki ilmaispeliä ei lasketa mukaan saadaan Jukureiden tämän kauden yleisökeskiarvoksi 1393, mikä on suoraan sanottuna helvetin huono määrä liigaan pyrkivältä organisaatiolta.
 

Steus

Jäsen
Aitioiden tuottoja ei kannata laskea katsojamäärään, sillä ne on todennäköisesti pistetty laskutukseen jo kumppanisopimuksia vääntäessä. Tavallaan toki ihan kivasti @paraspelaaja oikaisi ihan söpösti :)
 
Nyt taidettiin tehdä jo jonkinlaista historiaa; minä olen yleensä saanut provoillani noin kaksi satunnaista Kouvolan kirjoittajaa(+ luonnollisesti KKtig) hommaan mukaan, mutta että kuusi!? Hyvä Tuusa.
Mikkelissä taas ollaan niin maansa myyneitä vallitsevasta tilanteesta (no kukapa ei vastaavassa tilanteessa olisi..), ettei Kouvolan suunnalta kyetä edes heittämään sellaista provoa joihin kaikki kolme (3) jukurikirjoittajaa tarttuisivat. Korkeintaan pari voi ilmentää tunteitaan erinäisin purkauksin ja yksityisviestein. Ja sitten mode-ratsuväki jo rientääkin paikalle.

KooKoon yleisökeskiarvo jaksaa edelleen yllättää positiivisesti, minä ainakin odotin välikaudeksi paljon huonompaa. Jukureiden keskiarvo lienee ihan odotusten mukainen, ja toivottavasti säilyy mahdollisimman hyvänä vaikka kultapossukerho onkin näivettänyt kaiken liigan ulkopuolella.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jos jukurit voittaa ja nousee liigaan niin lupaan taas välikaudella lähettää pullon jaloviinaa tuusalle ja paraspelaajalle jos vedätte runkosarjan yli 2000 ka:lla. Toivottavasti herrat on täysi-ikäisiä
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Asiakirjoittaja Tuusalta aivan viimeisen päälle hyvä huomio yleisömääristä, mihin sitten Kouvolan suunnalta tartuttiin tyypillisen herkkänahkaisella teiniuholla.

Tässä kannattaa huomioida nimimerkki paraspelaajan julkituomien kiistattomien faktojen lisäksi myös sellainen tosiasia, että monesti on aitojen asiantuntijoiden suilla todettu kansan löytävän tiensä Kalevankankaalle vasta sitten, kun Jukurit pelaa liigaa, siinä missä Kouvolan tilanteen tiedetään olevan täysin päinvastainen, ja tällä hetkellä yleisömäärien pitäisi olla Kymenlaaksossa ns. zeniitissä. Tätä taustaa vasten Mikkelin yleisömäärän voi periaatteessa triplata, jotta se olisi paremmin vertailukelpoinen tämänhetkiseen tilanteeseen.

Kouvolassa on vakavan itsetutkiskelun paikka. Ika Lehkonenkin peräänkuulutti kymenlaaksolaisyleisöltä sitoutumista. Ottakaa Mikkelistä mallia ja näyttäkää että olette liigapaikan arvoinen kiekkopitäjä. Työ vaatii pitkäjänteisyyttä, mutta uskon esim. Sarvis Clubilta löytyvän valmiuksia auttaa kannattajakulttuurin rakentamisessa ja buumin luomisessa. Rohkeasti kysymään vaan!
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Huh huh, en oo ihan huono minäkään! 6 kouvolalaisviestiä, kuten Tuusakin. Tosin mustaoranssi hieman auttoi laittamalla saman asian kaksi kertaa. Huomioitavaa on myös se, ettei KKtig sanonut mitään.

No niin... Jos nyt jätetään provoilu ja kirjoitetaan sitä jargonia sen verran, että Sumulaakso hiljenee. Mikkelin tilanne on se mikä on, ei se Liigaa ajatellen kovin lupaava ole. Tässä on kuitenkin mentävä ns. päivä kerrallaan ja viime aikoina on ollut merkkejä siitä, että mikkeliläisyleisö olisi innostumassa Jukurien tämän kauden tarinasta. Hävityn Sapko-pelin jälkeen ihan kelvollinen 1800, ja sellaista päälle 1600 odottelisin keskiviikkonakin peliin. Olen iloinen siitä, että Toivakka on (tietoisesti vai kiireiltään) ollut poissa näkyvistä ja kansa on ehkä jo toistaiseksi hänet unohtanut ja keskittyy itse joukkueeseen. Tämä kevät on totta kai julmetun tärkeä mittari Jukureille. Ensinnäkin jos talous halutaan pitää kilpailukykyisenä, on pakko päästä finaaliin. Sekään ei riitä, vaan on pakko lyödä sellainen buumi että hallille todella tulee jo ekasta kierroksesta lähtien se +/- 2000. Se on kova homma, mutta joukkue viime kaudesta poiketen näyttää pystyvän tukemaan sitä buumia. Kyllä tästä vielä hyvä tulee, älkää siellä Kouvolassa hätäilkö(ja olkaa hiljaa)!
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vakava itse tutkistelu kouvolassa kun yli 2000 katsojaa peliittoja vastaan...herää nyt Mauri, mistä kookoo edes pelaa? Jukurit vetää liigassa yli 3000 joka peliin, onhan se vissi
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Asiakirjoittaja Tuusalta aivan viimeisen päälle hyvä huomio yleisömääristä, mihin sitten Kouvolan suunnalta tartuttiin tyypillisen herkkänahkaisella teiniuholla.

Itse en ole enää ollut vuosikausiin teini-iässä, joten ainakaan minun kirjoituksillani ei ole mitään tekemistä teiniuhon kanssa. Tiedä vaikkapa olisin jopa karate Mauriakin vanhempi, mutta väliäkö tuolla.

Tartun kuitenkin tähän kareta Maurin aikuismaiseen kirjoitukseen ja lupaan omalta osaltani ostaa nimerkki Tuusalle kalliin konjakkipuollon ensi kauden jälkeen seuraavien ehtojen täytyttyä:

1) Jukurit voittaa mestiksen ja Jukurit hyväksytään liigaan kaudella 2016-2017
2) Jukureiden yleisökeskiarvo mestiksessä kaudella 2015-2016 on yli 2000 katsoja

Eli helppoa kuin mikä eli liiganousun tapahduttua ja Jukureiden pelatessa kuitenkin mestiksessä vielä yhden kauden niin ei muuta kuin yleisökeskiarvo Jukureille yli kahden tonnin niin Tuusa on konjakkipullon onnellinen omistaja tietysti sillä ehdolla, että tämä Tuusa on jo täysi-ikäinen. Toki jos Tuusa on alaikäinen tai absolutisti niin konjakkipullon hinnan saa tarvittaessa myös rahana.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
KooKoolla on kasattuna medioissa mainostettu Kaikkien aikojen Mestis-joukkue Kouvolassa ja liigapaikka taskussa. Silloinhan koko kauden pitäisi olla yhtä juhlaa, ja hirvittävä buumi päällä liigaan menon johdosta. Onko siellä sellainen? Tänään oli niukasti yli 2000, jos se on se liigabuumi, niin sittenhän asia on kunnossa. Muutaman nimimerkin aktiivinen jatkoaikakirjoittelu voi tietysti olla myös jonkinlainen buumi, ainakin näiden kirjoittajien mielestä.

Jukureiden ja KooKoon tilanne on hyvin erilainen tässä asiassa. Meillä on Mestaruuksia viisi, ja teillä yksi (ja sen mukana tuoma liigapaikka). Voitte vaikka pohtia joutessanne, mitä merkitystä noilla lukuisilla Jukureiden mestaruuksilla on vallitsevaan tilanteeseen yleisömäärien suhteen ja vai onko niillä mitään?

Ps. Voitte korkata nuo veto-pullonne ihan omin nokkinenne. Minä en sieltäpäin tarvitse mitään.

Edit. Piti vielä kaivaa Jukureiden liigatavoite yleisömäärissä. Kerttula: Maksavia katsojia Kalavankankaalla tulisi olla keskiarvoltaan noin 2700 – 2800. Tuon toteutuminen ei tuntuisi kovin mahdottomalta ainakaan minusta. Jutun voi lukea Jukureiden sivulta: http://www.jukurit.fi/fi/page/3?newsitem=242
 
Viimeksi muokattu:

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Jukureiden ja KooKoon tilanne on hyvin erilainen tässä asiassa. Meillä on Mestaruuksia viisi, ja teillä yksi (ja sen mukana tuoma liigapaikka). Voitte vaikka pohtia joutessanne, mitä merkitystä noilla lukuisilla Jukureiden mestaruuksilla on vallitsevaan tilanteeseen yleisömäärien suhteen ja vai onko niillä mitään?

Kun meille Kymenlaaksossa syntyneille ei samanlaista älynvaloa ole ilmeisesti suotu, niin haluaisitko lyhyesti avata juuri tätä merkitystä? Kun eivät ne yleisömäärät ole Mikkelissä olleet sen korkeampia edes Mehupurkki-mestaruusvuosina ja viime kausi oli ylipäätään ensimmäinen yli 1500 yleisökeskiarvolla Mestis-uralla. [jortikka]Viis mestaruutta hei![/jortikka]
 
Viimeksi muokattu:

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kun meille Kymenlaaksossa syntyneille ei samanlaista älynvaloa ole ilmeisesti suotu, niin haluaisitko lyhyesti avata juuri tätä merkitystä? Kun eivät ne yleisömäärät ole Mikkelissä olleet sen korkeampia edes Mehupurkki-mestaruusvuosina ja viime kausi oli ylipäätään ensimmäinen yli 2500 yleisökeskiarvolla Mestis-uralla. [jortikka]Viis mestaruutta hei![/jortikka]

Erittäin hyvä kysymys. Mitä tekemistä Jukureiden mehupurkki-mestaruuksilla 2001, 2002 ja 2003 on nykyisten yleisömäärien kanssa? Käsittääkseni kyseisillä kausilla ei ainakaan ollut yhtään suuremmat yleisömäärät kuin nykyisinkään Jukureilla. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Jukurit on voittanut mestaruuden kaksi kertaa, joten ei kai tämäkään voi vaikuttaa negatiivisesti Jukureiden yleisömääriin. Jukurit on voittanut mestiksen mestaruuden ainoastaan kerran sellaisella kaudella, kun mestiksestä on ollut mahdollisuus nousta liigaan, joten ei kai nämä mehupurkki-mestaruudet tosiaankaan voi millään tavoin vaikuttaa yleisömääriin?
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoolla on kasattuna medioissa mainostettu Kaikkien aikojen Mestis-joukkue Kouvolassa ja liigapaikka taskussa. Silloinhan koko kauden pitäisi olla yhtä juhlaa, ja hirvittävä buumi päällä liigaan menon johdosta. Onko siellä sellainen? Tänään oli niukasti yli 2000, jos se on se liigabuumi, niin sittenhän asia on kunnossa.

Miten määrittelet tuon buumin? Jos Mikkelissä olisi yleisökeskiarvo yli 2000 niin varmaankin puhuisit buumista, mutta ilmeisesti Kouvolassa pitää aina olla kaikessa kuten yleisömäärissä 30% parempia, jotta voidaan puhua buumista. Toisaalta vaikka liigaan ollaan onneksi menossa, niin ei tämä viimeinen mestiksen runkosarja nyt mitään juhlaa ole, kun vastaa tulee näitä Jukureita, KeuPaa ja LeKiä verrattuna siihen, että ensi kaudella näiden tilalla on mm. SaiPa, HIFK, Kärpät jne. Mitäs luulet, kumpi kolmikko näistä vetää enemmän yleisöä Sumulaakson lehtereille? Sen verran vielä kuitenkin tuosta buumista niin kai nyt pienimuotoisesta sellaisesta voidaan puhua, koska KooKoolla kuitenkin yleisömäärät ovat mestiksessä omaa luokkaansa. Toki Tuusa pitää KooKoon 2000 yleisömääriä huonoina, mutta toisaalta hän on visusti hiljaa siinä vaiheesssa, kun pitäisi kommentoida esimerkiksi 9.1.2015 Mikkelissä pelatun JUkurit-K-Vantaa ottelun yleisömäärää 922, joka kuitenkin on siis ilmeisesti kuitenkin hyvä yleisömäärä.
 
Tällä hetkellä tämä Tuusan provosointi toimii yhtä hyvin, kuin pyörituolipotilas vittuilisi Jarkko Kinnuselle kävelemisestä.

Esitän vain kysymyksen, että mikä oli, kun viime kaudella oli panoksena Liiga-paikka, niin normaaleita mikkeliläisiä ei siltikään kiinnostanut Jukurit? Lieköhän niin, että seura ja sen organisaatiossa pyörivät henkilöt eivät ole täysin kaupunkilaisten mieleen. Ainakin tällaista juttua kuulin, kun muutama kuukausi sitten vaihdoin kuulumisia mikkeliläisen SaPKo-kannattajan kanssa, joka oli tullut katsomaan hallille KooKoota.

En tiedä kuinka paljon ihminen pystyy itseään kusettamaan, mutta näköjään aika helvetisti, jos pystyy naama peruslukemilla väittämään, että Jukureiden organisaatiolla olisi realistiset lähtökohdat tällä hetkellä lähteä edes lyömään niitä audintointipapereita sisään? Toivon silti, että tämä kausi menee taloudellisesti seuralla pitkälle, koska näitä seurakuolemia on nähty ihan tarpeeksi.

On siinä hieman ollut erinlaiset lähtökohdat jo vertailussa, kun KooKoolla on neljä positiivista tilikautta (asiahan varmistui nyt todeksi audintoinneissa) ja Jukureilla taasen neljä, joista ilmeisesti viime kaudesta tuli yksi pahimmista turskaloista.

Ei siinä mitään. Valehtele lisää Toivakka, vai miten se meni?
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ne vaikuttaa ihmisten (lue=mikkeliläisten) asenteeseen. Tälle "isommalle massalle" ei ole niin väliä (toisin kuin aktiivisesti kiekkoa seuraaville), onko Mestis milloin ollut suljettu vai auki. Mestaruudet ja tie mestaruuteen on nähty jo niin monta kertaa, että tähän samaan ei niin helposti enää syty. "Mennään sitten keväällä kattomaan ne muutama peli"-asenne on aika vahvana tällä hetkellä. Mikkeli tarvitsee jotain uutta, ja se uusi on nimeltään Liiga. Ja jotain 15 vuoden takaisia yleisömääriä ei minusta enää voi verrata tähän päivään. Kaikki on muuttunut 10-15 vuodessa niin helvetisti, että niitä ei kannattaisi edes muistella. Silloin muiden paikkakuntien lopputuloksetkin katsottiin kotona pelin jälkeen teksti-tv:stä.. Mikkeliläisten takaraivoon on nyt vaan saatava noiden vanhojen mestaruuksien tilalle se ajatus, että se "Uusi kiekkoaika kaupungissa" on ehkä lähempänä kuin koskaan. Joukkue on loistava, olosuhteet sarjan parhaat ja parhaat pelit vielä edessä päin, tältä pohjalta toiveita on myös Mikkelin heräämiseen. Viime aikojen yleisömääristä tuo K-Vantaa pelin heikko lukema oli täysin odotettu ja tiedostettu myös toimistolla jo etukäteen (tästä on varma tieto). Vapaa lippu-peli, joka vielä meni joukkueelta surkeasti, ja yhden välipäivän jälkeen taas kotipeli, niin oli täysin odotettua, ettei siihen peliin yleisö jaksa innostua. Runkosarjassa on vielä pari muutakin todella vaikeaa peliä houkutella "massaa" liikkeelle. Niihin on kuitenkin teemapelejä ilmeisesti tuloillaan, jotka toivottavasti herättävät katsojia. Tuota Old Tomin tekemää vertailua Mestis/liiga-joukkueiden kiinnostavuudessa kannattaa miettiä myös Mikkelin kohdalla. Tottakai nuo liigaseurat kiinnostaa ainakin tuplasti enemmän. Silloin ollaan Mikkelissäkin liigayleisömäärissä tavoitteissa.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Esitän vain kysymyksen, että mikä oli, kun viime kaudella oli panoksena Liiga-paikka, niin normaaleita mikkeliläisiä ei siltikään kiinnostanut Jukurit?

Tietänet itsekin paljon jääkiekkoa seuraavana, mikä Jukureilla viime kaudella meni vikaan. Enemmän vituilleen ei voi runkosarjaa vetää kuin silloin vedettiin (tai no voi, jos jää kokonaan pois playoffeista). Viime kaudella yksinkertaisesti taisi mikkeliläisiltä loppua usko joukkueeseen ja jääkiekkopäättäjiin Suomessa.
 
Tietänet itsekin paljon jääkiekkoa seuraavana, mikä Jukureilla viime kaudella meni vikaan. Enemmän vituilleen ei voi runkosarjaa vetää kuin silloin vedettiin (tai no voi, jos jää kokonaan pois playoffeista). Viime kaudella yksinkertaisesti taisi mikkeliläisiltä loppua usko joukkueeseen ja jääkiekkopäättäjiin Suomessa.
Paskanmarjat. Joukkue nousi suorastaan satumaisesti finaaleihin, mutta ketään ei kiinnostanut? Ei se kyllä johdu mistään muusta kuin siitä, että Jukurit ei syystä tai toisesta innosta lähtemään hallille.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Paskanmarjat.

Sinun kanssa asiakirjoittaminen on aina ollut ja tulee ilmeisesti aina olemaan sula mahdottomuus, joten annan sinun jatkaa valitsemallasi tiellä. Olet tietävinäsi kaikesta ja kaikkien asioista kaiken, vaikka loppupeleissä olet hyvin usein pihalla kuin lumiukko pakkasessa. Onnekseni tiedossani on nyt kenen kanssa olen aivan turhaan joskus väitellyt.
 

Magnesia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tietänet itsekin paljon jääkiekkoa seuraavana, mikä Jukureilla viime kaudella meni vikaan. Enemmän vituilleen ei voi runkosarjaa vetää kuin silloin vedettiin (tai no voi, jos jää kokonaan pois playoffeista). Viime kaudella yksinkertaisesti taisi mikkeliläisiltä loppua usko joukkueeseen ja jääkiekkopäättäjiin Suomessa.

No mitäpä veikkaat miten käy ekalla liigakaudella jos budjetti lyödään lukkoon 2700 hengen mukaan. Tuolla rahalla ei montaa voittoa tule ---> mikkeliläinen perusjamppa ei jaksa katsoa taaperusta, ---> se vähäinenkin yleisö jää pois peleistä ----> budjetti pettää ---> rahat loppu ---> game over.

Näinhän se menee niinkuin itsekkin asian kerroit. Toivottavasti nyt ymmärrät realiteetit mitkä siellä vallitsee.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
No mitäpä veikkaat miten käy ekalla liigakaudella jos budjetti lyödään lukkoon 2700 hengen mukaan.

Sitä en tiedä varmasti minä, etkä sinä, eikä kukaan muukaan. Mestis ei vaan enää riitä. Pienellä budjetilla pitää vain osata kasata niin taitava joukkue kuin mahdollista. Siihen on Mikkelissä pystytty aina ja siihen on pystyttävä myös Liigassa.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Pienellä budjetilla pitää vain osata kasata niin taitava joukkue kuin mahdollista. Siihen on Mikkelissä pystytty aina ja siihen on pystyttävä myös Liigassa.

Tyhmä kysymys osa 2: Milloin viimeeksi Mikkelissä on jouduttu kasaamaan joukkue budjetilla, joka on sarjan mittakaavassa oikeasti pieni (Mestiksessä esim. alle top-3/4/5)?

Kaikkea onnea silti Mikkelin liigaprojektille, ei se minulta ole pois, ja ainoastaan hienoahan se olisi, jos näitä vääntöjä käytäisiin myös kirkkaammissa saleissa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös