Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Mestiksen vapaat pelaajat 2019

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Knap, 02.04.2019 klo 19.50.

 1. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Antti Kerälällä olisi varmaan mukavia muistoja Joensuusta ja päin vastoin :) mutta ehkä liian kova nimi Jokipojillle.
   
 2. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Toisaalta Kerälän kausi Saksan kakkosliigassa oli niin vaikea, että näillä näytöillä sopimustarjouksia ei välttämättä tule pilvin pimein. Liigaan ei taida ainakaan olla asiaa, eli vaihtoehtoina ovat lähinnä joko jatkaminen jossain Keski-Euroopassa perussopimuksella tai paluu Suomeen joko siviilielämän tai Mestis-kiekkoilun pariin...
   
 3. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  LeKille ei sarjapaikkaa, eli sieltä ovat kaikki vapaita siirtymään uusiin haasteisiin. Mielenkiintoiset nimet ovat Janne Seppänen ja Santeri Vuoti. Vuoti on tehnyt jo useamman kauden kovaa jälkeä Mestiksessä, mutta ei ole silti lähtenyt vielä ulkomaille. Eli siis kuka kaappaa Vuodin? Jatkaako Tampereelle, silloin Koovee olisi luonnollinen vaihtoehto. Mutta Ketterän ja TUTOn uskon olevan vahvoilla myös.

  Hermeksen joukkueen kasaaminen ei vakuuta mua vieläkään. Tosin IPK ei ole myöskään tuota pankkia vielä räjäyttänyt, mutta silti olen huomattavasti luottavaisempi, että ne nimet tulee sieltä. Hermekseltä uskon tulevan vähän välikausi seuraavasta, ihmeellisintä tässä on se, ettei Nättisen nimi ole sopimuspaperissa vielä ja jatkoja on tehty vain keskinkertaisuuksien kanssa.

  Varttinen on mielenkiintoinen nimi. Uusi Niklas Salo tähän sarjaan?
   
 4. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Seppänen 99% varmuudella KooVeen mies.
   
 5. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
 6. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Kyllähän pytyn voi jo jakaa Imatralle. On sellasta miljoonajengiä taas kasaamassa, että huhhuijaa!
   
 7. Petromax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Rahalla saa ja hevosella pääsee,näin olen joskus kuullun sanottavan. Aika näyttää miten velkavetoisilla vankkureilla Ketterä ajelee.
   
 8. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Valmentaja Asikaiselle mestaruus juhliin hommatut kultavankkurit on jo muutettu rahaksi että nou hätä!
   
 9. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Toivotaan, että siellä oikeesti on joku Rahasetä taustalla, että ei ihan velalla vedetä ja kohta hieno perinteinen seura olisi konkurssin partaalla... Ois ihan kiva jostainn saada tietoon joukkueiden pelaajabudjetit per kausi. Googlettamalla niitä ei ainakaan mistää valmiina listana löytyny. Ehkä yksitellen joukkueen googlettamalla voisi löytyä.
   
 10. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Älkääs nyt turhaan Ketterän rahapussia ihmetelkö, kyllä sieltä ihan plus-merkkistä tulosta on luvassa tästäkin kaudesta.

  Ja silloinhan sitä rautaa pitää takoa, kun se on kuumaa.
   
  Peteliuz ja OCE tykkäävät tästä.
 11. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Katoppakö mie haastan, meit hillopoikii on tääl jonoks asti. Koht pittää avata toine tili ku ei taho yhelle tilille mahtuu.
   
 12. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  hyvä kuulla, että massii riittääpi! Mutta joo hyvää jengiä kootaan jälleen Imatralla! Toivottavasti ensikauden yleisömäärissäkin näkyisi tän kevään menestys.
   
  OCE tykkää tästä.
 13. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Tottakai pitää! hyvä homma, kun sitä massii sieltä löytyy! ei tarvii farmiksikaan silloin ruveta ja Imatralla voidaan pysyä mahdollisimman itsenäisenä.
   
  Dynamo_FIN tykkää tästä.
 14. sergo91 Jäsen

  Lainaus:
  Eikös Ketterän viimeisillä ss-kausilla tullut mukaan muuan WinCapitan kautta vaurastunut henkilö taustalle, jolloin alkoi myös pelaajien virtaus Ketterän suuntaan? Varmaankin joku yhteys tällä ainakin vetovoiman kanssa. Silloin myös jossain medioissa puhuttiin käteispalkoista joita joukkueessa oli silloin alkanut liikkumaan eli jos tuo on totta ja sitä vielä jatketaan niin virallinen pelaajabudjetti ei välttämättä ole sen suurempi kuin muillakaan ja virallisissa kirjoissa voidaan tehdä nollatulosta tuolla menestyksellä.
   
 15. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Eiköhän tuo ole OY mallissa aika nopeasti loppuun kävelty polku. Siinämäärin varmasti kyttäillään noitakin rahavirtoja, ettei ihan helpolla onnistu, jos ei joku nyt ihan omasta lompakosta hommaa rahoita, jote en ihan jaksa uskoa.
   
 16. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Mistä näitä löytyy...
   
  Peteliuz tykkää tästä.
 17. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Lainaus:
  Ensi kautta ei ole pelattu peliäkään vielä ja toisekseen monellakaan joukkueella ei ole ykköskorin pelaajat hankittu joten kaikki on vielä auki. Hermes,Tuto ja Sapkokin saattaa hankkia sellaset pelaajat että huhhuijakkaa..
   
  Dynamo_FIN tykkää tästä.
 18. sergo91 Jäsen

  Lainaus:
  Eikai tämä mikään salaisuus edes ole Imatralla tai ainakaan aikaisemmin ollut? En sanonut ettei meno olisi mennyt siistimpään suuntaan.
   
 19. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  TUTOlla ainakin tapana, että valtaosa pelaajista julkaistaan risteilyllä alkukesästä. Isoimmat nimet oikein videoteasereiden kera. Jotkut täällä Turussakin panikoivat joka kevät kun ei julkaista uusia pelaajia. Unohtavat vain tuon julkaisutapahtuman. Tänä vuonna näkyy olevan 8.6.
   
 20. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Joo toki. Pienellä pilkkeellä silmäkulmassa näitä heittelen. Ei se toki sitä tosiasiaa poista että vaikuttaa siltä että Imatralla joku rahoittaja on mahdollisesti tai sitten vaa polku SaiPaan voi houkuttaa halvalla Mestiksen kärkiäijiä.

  Kyllähän muutkin varmasti hankkii mutta Ketterän hankinnat tässä vaiheessa jo ihan selkeetä kärkeä.
   
 21. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  No joo, mutta onhan siellä vielä äärettömän kovia pelaajia vapaana pitkä lista. Joten eiköhän niitä muuallekin vielä riitä. Kivahan se on heitellä hauskaa jerry tosin:D
   
 22. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  En minä wincapitasta tiedä, mutta jotain finanssipisniksiä voi olla.
   
 23. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Kyllä, TuTo julkaisee sitten kun aika on ja varmasti on sellainen porukka et kannusta tappelee. Perinteet kunniaan. Masoa lainatakseni TuTo tekee mitä TuTo tekee eikä välitä muiden piipityksistä.
   
 24. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Taisi pelkästään tuosta Kisapuistossa pelatusta matsista ihan hyvät rahat tulla ja lisäksi mestarijoukkue kiinostaa aina. Sama taisi KeuPan kohdalla käydä tälläkaudella, varmasti joukkue oli Keupalla kalliimpi kun edelliskaudella, mutta moni myös halusi mestarijoukkueseen. Summat toki voi mestistasolla olla prosenteissa isoa kasvua mutta rahamääränä ei valtavia kun mestiksen pelaajabudjetit suurimmaksi osaksi melko pienia ja hyvä jos pelaajille edes maksetaan mitään. Sen takia hyvienkin pelaajien haaliminen ei välttämättä budjettia rasita älyttömästi.
   
 25. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  joo kyllähän ne summat on toki pieniä, mutta kyllähän se silti jonki verran merkkaa. Esim muistan toissa kaudella SaPKo oli (Räsäsen mukaan) Santeri Vuodin perässä, mutta Vuoti meni Imatralle, kun siellä oli isompi pinkka tarjolla. Toki en tiedä pitääkö tämä täysin paikkaansa, mutta näin muistelisin Räsäsen maininneen jossain haastattelussa, eikä siitä toki voi suoraan ks. korrelaatiota vetää Vuodin siirtymisestä Imatralle vs. Savonlinna. Toki voi siellä Imatralla olla muitakin tekijöitä(kuten SaiPa), mutta nousijajoukkue vs. hallitseva mestari, josta joka kaudella lähtenyt liigaan 1-2 pelaajaa, niin olisi varmasti SaPKon kannalta ollut iso plussa.