Mestiksen tulevaisuudelle niskalaukaus

  • 49 532
  • 453
Jos olisi kunnon liiga missä vain kahdeksan parasta pelaavat play - offeja niin ässät olisi jäänyt rannalle..Säälipleijarit perseestä, suljettu liiga perseestä, jääkiekkoliiton mestaruus perseestä.

LIIGA AUKI!!

Tarkkaan täytyy kyllä harkita että menenkö ensi vuonna seuraan mestis pelejä. Mielenkiintoisempaa seurata esim. Junnu, suomi - sarja tai 2 - div pelejä jossa on mahdollisuus nousta!

Saas nähdä onko mestis ensi kaudella enään maamme kolmanneksi seuratuin palloilusarja...

Tuskin.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Viestin lähetti korkki
Molemmat muuten pelasivat playoffeissa tällä kuluneella kaudella.

Mutta pääpointti tuolle lauseelleni oli juurikin juniorityö (siksi en KooKoota käyttänyt). Ilman kunnossa olevaa juniorityötä ei liigassa saa kuin kiusaajan roolia.

10/13 pääsee playoffseihin. Jos se kymmenenneksi sijoittuminen sitten lasketaan että ei ole "pikkuseura"/kiusaaja niin what ever...

Siitä olen samaa mieltä että junnutyö on ehdottomasti tärkeää. Onneksi junnuissa silti on karsinnat ja saattaa olla että ensi keväänä kaikki Sportin junnut (A, B, C) ovat liigajoukkueita. Täällä alkaa uuden hallin "tuotokset" näkyä pikkuhiljaa. U20 ja U18 MM-kisoissa tällä kaudella molemmissa joukkueissa 1 Sportin pelaaja. Kyllä se siitä.
 

peruspakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Viestin lähetti korkki
Ei liigan sulkeminen voi olla kaiken loppu, matka lähimmälle liigapaikalle voi olla este mutta sen takia on mestis. Eikä kukaan voi kirkkain silmin väittää että jollain Jukureilla tai Sportilla olisi liigassa muuta roolia kuin isompien kiusaaminen. Edelleen viittaan tuohon juniorityöhön. Pieniltä alueilta ei yksinkertaisesti riitä pelaajat.

Noh, minua ei ainakaan kiinnosta aina matkustaa lähimmälle liigapaikkakunnalle katsomaan liigakiekkoa, mitä mieltä siinä on kun ei kuitenkaan kannata kumpaakaan joukkuetta. Mulla se fiilis tulee siitä että oma joukkue pelaa otteluita joissa on oikeasti panosta, oli se sitten mestiksessä mutta että sieltä olisi mahdollista nousta.

Uskon että Sportilla tai Jukureilla olisi ihan yhtä hyvät mahdollisuudet pärjätä liigassa kuin Jypillä, Ässillä, Saipalla, tai HPK:kin (Hämeenlinna on pieni paikka myös mutta pärjäävät TODELLA hienosti). Pelicans nyt olis joka tapauksessa ainakin hännillä.

Ja junioritoiminnasta. Meilestäni se lähtee myös siitä että nykyiset liigajoukkueet ovat jo olleet kaikki jonkin aikaa liigassa ja tietenkin laadukkaan lätkän näkeminen vuosittain vaikuttaa myös nuorten lajivalintaan ja motivoitumiseen pelata jääkiekkoa. Niitä ns. huippupelaajia pääsee katsomaan viikottain. Nyt SM-liiga ei edes anna mahdollisuutta sille että myös muut paikkakunnat pääsisivät liigakartalle, se varmasti heijastuisi myös muutaman vuoden viiveellä kyseisten joukkueiden junnusarjoihin myös. Mutta SM-liiga todellakin pitää koko PASKAN (=SM-liigan) niin kovissa pihdeissä että mitään jääkiekon suosion leviämistä ei vain pääse tapahtumaan.
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Eipä tainnut nuo nimim. "Man from Joensuu" ja "laatokka" olla aivan väärässä Jukurit 2005-2006-ketjussa. Jukureilta katoaa viimeisetkin yleisönrippeet, niinkuin kaikilta muiltakin Mestis-joukkueilta. Kiitti vitusti URPO! Helvetin osuva nimi sulle.

Miksi suomalainen jääkiekko pitää pilata? Kaikki asiat ovat johtamassa siihen, ettei kehäkolmosen ulkopuolella pelata enää ammattilaislätkää kymmenen vuoden päästä. Tuo saatanan Urpo.. niskat pitäs taittaa tollasilta. Kuten muiltakin ketä siellä hallituksessä häärää.

Saittepahan KalPan takaisin...
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti kakes


Liigan kahva&koukku-sarja kiinnostaa vain sen verran mitä tulee telkasta katseltua. Tylsää peliä.

Dodii... Nyt olen vain ja ainoastaan mestis-fani kun liiga meni maksulliselle canal plussalle. Ei paljon paina, pyöriköön pienessä piirissään. Tuon päätöksen myötä liigasta tulee sisäpiirihuvia ja rikkaiden hiekkalaatikko. Tervemenoa näkyvyys. Ainakin minä olen siirtymässä entistä enemmän fudiksen puolelle...pirut kun vetivät valmennushommiin.;)
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Tässä sitä taas ollaan. Nyt painoitan taas liigajoukkueiden kannattajia ajattelemaan asiaa omalta kohdaltaan. Eli mitä JOS JYP, Ässät, SaiPa tms. olisikin jäänyt suljetun sarjan ulkopuolelle?

Lohduttaisiko sinua matkustaa toiselle paikkakunnalle seuraamaan SM-liigaa?

Lohduttaisiko teitä se, että SM-liigaseuroilla on mahdollisuus vakauttaa talouttaan ja vieläpä kyseenalaisin tuloksin?

Lohduttaisiko teitä, että teidän organisaatiota ja juniorityötä vähätellään vain sen takia, että jäitte rautaesiripun taakse????

Ja olisiko teistä mukava katsoa kun vuosia seuraamanne lempilaji ajautuisi paikkakunnallanne paitsioon? Tarkoitan tällä muiden lajien harrastajamäärien kasvamista ja sponsorien siirtymisen Koripallon, Salibandyn tms. taakse.

KooKoo onneksi saatiin elvytettyä, mutta se ei tarkoita sitä, että Mestiksessä tai varsinkaan Suomen jääkiekossa yleisesti olisi kaikki hyvin. Lisää ongelmia on odotettavissa.

Lajista on aina vaan tulossa elitistisempi.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Aikoinaan kun liiga suljettiin ja muutamat kaverini lopettivat jääkiekon seuraamisen sanoin heille, että ei se kiekko miksikään muutu. Että pelaajat painavat kiekon perässä niin kuin ennenkin. Nyt tiedän, että näin ei ole. Okei pelaajat varmaan vääntää seurojensa värien, tai viimeistään omien etujensa, puolesta. Katsomoon se ei välity, sillä se mistä ennen pelattiin – noususta – ei enää ole mahdollista. Se, että pelataan jostain pytystä, on sama kuin ei pelattaisi ollenkaan. Se on sama kuin vain pelaillaan. Ja se ei kiinnosta.

Olen seurannut Sportia ja samalla jääkiekkoa vuodesta 1987. Kohta siis lähemmäs 20 vuotta. Nuorempana olin innokas. Nyt alkaa ikää jo olla päällä ja kiekko pelkkänä kiekkona ei enää kiinnostaa. Ne jotka minut tuntevat tietävät, että olen fanaattinen Sport-kannattaja. Nyt alkaa olla mitta täynnä. Sport, joka vain pelailee pelailemisen takia, ei enää taida kiinnostaa. Niin karulta kuin se kuulostaakin. Ehkä aika ja kesä tuo muutoksen. Ehkä.

Sportilla oli viime kaudella yli 100 000 katsojaa. Miksi? Pelasiko se liigassa? Pelasiko se helvetin hyvää kiekkoa? Oliko täällä pelaamassa NHL-tähtiä? Pelasiko jäällä Mischa Barton ja Elizabeth Cuthbert ilman vaatteita ja varusteita? Ei. Oli kausi jolloin oli mahdollisuus nousta.

Mites ens kausi, kun saumoja ei ole? Halli on tyhjä. Sportin yleisökeskiarvo tulee vähintään puolittumaan. Mites Mestiksen yleisökeskiarvo? Tulee puolittumaan, koska KalPa poistuu, Sportilta lähtee puolet katsojista ja samoin niiltä paikkakunnilta ne, jotka kävivät peleissä unelman takia tai siksi, että se näki joukkueita joilla oli unelma ja sen myötä kova rosteri.

Mitäs tästä seuraa? Kiekko näivettyy Mestis-paikkakunnilla. Mitä sitten? Ei kai muuta kuin se, että Suomen kiekon taso tulee laskemaan. Mitäs sitten? Valtakunnallinen kiekko tulee olemaan heikkotasoisempaa ja pitkällä aikavälillä MM-kisoissa päävastustajat tulee olemaan Saksa ja Ukraina.

Ja kaikki on hyvin kunhan poijjat saa leikkiä hiekkalaatikollaan…

korkki: 1. Mestiksessä ei ollut kuin yksi joukkue joka osoitti olevansa aivan suvereeni finaaleissa. Sport osoitti tasoeron liian suureksi. Onneksi KalPa nostettiin sille kuuluvalle paikalle. Sportfanien on turha kitistä mistään ei-urheilullisesta ratkaisusta. KalPa voitti pelit kentällä, eikö? (ja selvästi!)

Kuka on tässä ketjussa väittänyt näin? Vittu! Ei kukaan. Tästä ei ole kyse, vaan siitä, että unelma tapetaan.

korkki: 3. Tuo asenne "en mene katsomaan Mestispelejä periaatteesta" on väärä. Ainakin Kouvolassa opittiin kantapään kautta että sinne hallille kannattaa vaivautua jotta edes Mestiksessä pelaaminen on mahdollista. Menkää hemmetti soikoon sinne halleihin. Kyllä Mestiksenkin pelit ovat hyviä.

Minulta tulee suuri arvostus niille, jotka jaksavat seurata lajia, vaikka siinä ei olisikaan panosta. Siis pelkästään lajin takia. Itse olen niin Sport-fani, että en taida siihen pystyä. Pelkkä "hyvää kiekkoa"-kuvaelma ei tyydytä tarpeita.

Minulla pitää olla unelma, tavoite ja tunnetta. Sitä ei suljetun sarjan aikana Mestiksessä ole.

Ymmärrän, että osa ei tajua.

EDIT: Ongelma on pitkälle siinä, että ei ajatella kuin omaa etua. Miksi liiga paskat nakkaisi mitä alakerrassa tapahtuu. Hyvin kuvaavaa on se, että vielä kuukausi sitten jokainen KalPa-fani oli tukehtua kieleensä, kun joku sensaatiotoimittaja kirjoitti, että kukaan ei ole nousemassa. Silloin vaadittiin liigaa auki. Nyt kun itse ollaan ylhäällä ja sarjaa ollaan jälleen sulkemassa niin kukaan ei vaadi sen aukaisemista. Ja miksi vaatisi? Ei kosketa enää heitä. Kun itsellä menee ok niin allt är bra. Näinhän se on nyky-yhteiskunnassa.

EDIT2: Kiitokset siitä, että saatiin pelata tuon sulkemisen jälkeen edes yksi kausi, jolla oli merkitystä. Vaikka sekin lopulta meni pelleilyksi niin oli se kokemuksena hieno.
 
Viimeksi muokattu:

puumaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
Liigakarsinnoista neuvotellaan vielä

SM-liigakarsintojen pelaamiseen tai pelaamattomuuteen tulevaisuudessa liigahallitus ei ottanut kantaa. Asiaa pohtii kevään aikana kokoontuva SM-liigan ja Jääkiekkoliiton yhteinen huippukiekkoilun neuvottelukunta.


Siis onko joku päätös jo tehty, vai päteekö yllämainittu vielä?
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Viestin lähetti Jani82
Karsintoja ei palauteta, mutta ei Urpo ole puheissaan sanonut, että nouseminen ei ole enää mahdollista.

Jos liigaan ei muutenkaan voi ainakaan kolmeen vuoteen nousta, ellei jotain odottamatonta tapahdu esim. konkurssit, niin onko esim. Vaasassa enää samanlaisia yleisömääriä, resursseja jne. kuin nyt? Kolmen mitättömän Mestis-kauden jälkeen? No ei varmasti.

Mikkelissäkin rakennettiin hiljalleen ja ollaan saatu tänne joukkue, jonka resurssit voisivat riittää liigaan 2-5 vuoden kuluttua. Mutta, kun ei ole karsintoja, niin ei ole mahdollisuuksia.

Mitenköhän käy Mestiksen voittopotille? Voitaisiin ottaa se rahapalkkio (joka on jo valmiiksi vitun pieni) pois niin pelaajillakaan ei olisi intressejä pelata.

Adressit ja muut eivät varmaan asian suhteen tepsisi. On se Helkovaaran & companyn puutavara siinä olkapäiden välissä sellaista laatua, ettei sitä päätöstä saa muutettua.

Jääkiekko oli Suomessa hieno laji. Toisinsanoen paras. Juuri siksi mm. minä seurasin sitä erittäin tiiviisti. Juuri tällä hetkellä ei voisi vähempää kiinnostaa.
 

Viljuri

Jäsen
Swingwood kirjoitti:
Muutama vuosi varmaan mennään näillä joukkueilla kunnes taas jossain buumi alkaa ja kypäräkiertää................

Juuri näin. Jokipojathan taisi julkaista jo vision, jonka mukaan Jokipojat voittaa mestiksen 2008.

Olkoonkin, että mestiksen lähihistoria on hieman hämärtänyt väestömääriin ja historiaan pohjautuvia realiteetteja, on mielestäni mahdollisia tulevaisuuden liigapaikkakuntia mestiksessä tasan kolme. Ne ovat Kouvola, Joensuu ja Vaasa.

Kaksi ensinmainittua on yskähdellyt eri syistä ja Vaasan paikka taisi olla tämä kausi. Kuitenkin, vaikka Joensuun seuraorganisaatio on kahden konkurssin jälkeen vielä köykäinen, niin tietystä jääkiekon tilauksesta Joensuussa kertoo yleisömäärät.

Erityisesti ottaen huomioon, että Joensuussa kilpailevaa mestaruussarjatason urheilutarjontaa talvisin riittää (Kataja, Josba, Riento, Prihat).

Toivotaan, että "sugar-daddy" löytyy Joensuulle tuohon mennessä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Jugorov
Mitenköhän käy Mestiksen voittopotille? Voitaisiin ottaa se rahapalkkio (joka on jo valmiiksi vitun pieni) pois niin pelaajillakaan ei olisi intressejä pelata.


Siitä ei kai taida tarvita kantaa huolta. Ymmärtääkseni liiga ei tule enää ensi kaudella maksamaan mitään "suolarahoja" Mestikselle. Jos kanta ei sitten ole viimeisimpien päätösten myötä muuttunut.


Mutta joo. Eihän tämä päätös mikään yllätys ole. Sen takia toivoinkin, ettei KalPa olisi selviytynyt voittajaksi. Olisi ollut vielä panosta ensi kaudellakin. Hirveästi en jaksa edes kitistä, se kun on vanhan toistoa. Lähes kaikki sanottava on jo tullut sanotuksi moneen kertaan.

Yksi seikka kuitenkin. Ihan tarkasti en muista liigan syntyhistoriaa, mutta jotain kuitenkin. Sehän ei ollut mikään ihan yksimielinen ja demokraattinen päätös. SM-seurojen edustajat päättivät silloin ihan itse asiasta, kun olivat kyllästyneet "perämetsien muovikassimiehiin", jotka jyräsivät pikkuseurojen valtakirjojen turvin. Myös liiton ja liigan välillä oli pitkään skismaa.

Nyt olisikin mielenkiintoista saada liiton kanta asiaan selville. Liigahan, vaikka Oy onkin, on käsittääkseni tavallaan liiton vuokralainen. Jääkiekkoliitto ei varmastikaan edes teoriassa pystyisi estämään liigapelaamista, mutta halutessaan se voi kyllä hankaloittaa sen asemaa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi NN-Liiga, jossa pelattaisiin Kanada-maljasta - mutta Suomen mestarista ei saisi puhua?

No, tuskin kukaan sotajalalle käy, mutta jotenkin toivoisin esim. Sarjaseurojen ottavan asian esille. SM-liigasta on saatu hieno lippulaiva Suomi-kiekolle, mutta ei se voi isännöidä koko lajia.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Selkeyttä

Niin, asiahan esitettiin sillä tavalla että ne joka haluaa uskoa että vielä pääsee liigaan ei vielä menettäisi uskonsa. Mutta kuten täällä keskustellaan, kukaan ei silti usko mahdollisuuteen. Raukkamainen teksti tämän Urpon kommentit. Ei uskalla sanoa suoraan miten asia on.
No moniko välittää tästä asiasta? Mestis seurojen lähiseudut ainakin, mutta paljonko ihmisiä v*tuttaa tällä hetkellä? Onko meillä vaikutusvaltaa? Luulen että on.
Miten se on ylipäätänsä mennyt niin että liiga on osakeyhtiö? Saako ne tukirahaa valtiosta?
Löytyisö keinoja vaikuttamaan? Uhkauksia ja väkivalta tuntuu tällä hetkellä oikealta, mutta silti?

Uskon ettei vielä viimeinen sana ole sanottu. Siksi nämä Urpot ei uskalla kertoa Mestiksen / Liigan tulevaisuudesta.

Mtv3 ei haluaa olla mukana liigakiekossa enään, Se kertoo aika paljon. Saako liiga nyt enemmän rahaa kun ne menivät plussan puolelle? Kiekon kiinnostavuus laskee kun kerran kaikki ei tilaa kanal +, eikä kovin moni hanki sitä liigan takia. Kauanko plussa haluaa olla mukana?

Mitä voisi keksiä? Nimilista ei varmaan tehoa OY:lle. Mutta kylläkai pitäis löytyä tapa vaikuttää näitäkin Urpoja?
 

Are

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, S.L Benfica, Getafe, Pool
Tilitys

On vähän ristiriitaiset fiilikset. KalPan nousua on tullut odotettua kuin kuuta nousevaa, mutta jonkunlainen karsintasysteemi pitäisi saada. Vaikka omat suosikkini nyt liigassa pelaavatkin niin edelleen olen samaa mieltä siitä, että suljettu liiga näivettää Suomen kansainvälisen kilpailukyvyn kiekkoareenoilla ennemmin tai myöhemmin.

Suurimmat kauhuskenaarioni ovat edelleen siinä, että hyvät kasvattajaseurat ja nuorten pelaajien kehitysmestat lopettavat toimintansa (kuten KooKoo jo oli pelottavan lähellä tehdä), johtuen siitä että yleisöä ei kiinnosta sarja josta on riistetty se suuri unelma, eli mahdollisuus nähdä oma seura kamppailemassa liigaseuraa/seuroja vastaan liigapaikasta. Oravanpyörä on valmis kun: yleisö ei kiinnostu---> seurat joutuvat talousongelmiin----> seurat iskevät hanskat tiskiin---> Tasokkaat nuorten kiekkoilijoiden "koulutus"paikat Mestiksessä vähenevät---> Suomen kansainvälinen kiekkomenestys näivettyy.

Olen jo aiemmin todennut, että liigan johtohahmojen pitäisi pyrkiä hahmottamaan kokonaiskuva eikä vain tuijottaa omaan napaansa. Jonkinlaiset karsinnat (Esim. liigan viimeinen vs Mestiksen voittaja) olisivat ehdottomasti paikallaan. Jos liigaseura onnistuisi kämmimään tuossa tappion, niin silloin ei liigapaikkaa ole ansainnut! Mutta eipä näissä näköjään urheilullisuudelle ole sijaa.

Tulipahan paatosta taas...
 
Mä aion yhä edelleen raahautua Kouvolan Jäähallille joka peliä katsomaan, vaikka Mestiksestä ei liigaan nyt voisisikaan nousta. Käyn peleissä intohimosta jääkiekkoon ja Kookooseen. Toki pelejä ensikaudella näen valitettavan vähän paikkakunnan vaihdon johdosta (onneksi tilapäinen).

Tästä lähtien Sm-Liigaa en paljoakaan näe, sillä Canalia en aio hankkia Sm-Liigan takia. Oma jääkiekon seurantani keskittyykin lähes kokonaan Mestikseen. Tuohon aliarvostettuun ja hyljeksittyyn sarjaan, jossa nähdään laatuviihdettä.
 

ShitBreak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, NHL
Viestin lähetti swingwood
Nyt tuo rahakas Tv -sopimus vain pahentaan näitä asioita kun liigalle tulee rahaa ovista ja ikkunoista ja osansa myös joukkueet jotka liigaa nyt pelaavat .

Lyödäänkö vetoa, että muutaman vuoden päästä lähes puolet liigaseuroista on konkurssikypsiä huolimatta tästä rahakkaasta sopimuksesta. Ei ne seurat saa läheskään samanlaisia sponsorisopimuksia, kun ei ole valtakunnan mediassa näkyvyyttä.

Urpo taas sitten muutaman vuoden(ehkä kuitenkin kestää kauemmin) päästä pesee itseäänsä rahassa ja katsoo kun Suomi pelaa lätkän MM-kisoissa karsintasarjassa.

Sm-liigaa ei tulla loppujen lopuksi pelaamaan kuin korkeitaan kuudella paikkakunnalla, kiitos Urpon.

Tässä oli mun sanottovat tästä aiheesta lyhyesti: Kiiti vitusti!!
 
Joo kiitti vitusti Helkovaara ym. Ei sinänsä kyl mikään yllättävä päätös. Liigaa tuskin enää tulee ees seurattua. Ku sekin menee maksulliseksi. Tosin ei tule ikävä hockey nightiä ja Saukkosta. Mestiksestä en tiedä. Ei jaksa ajatella just nyt. Mut enpä usko että tuolla päätöksellä ainakaan Mikkelissä nuo yleisömäärät kasvuun lähtee. Romahtaa vielä entisestään. Niinkuin varmasti muuallakin. Muutenkaan ymmärrä miks helevetissä liigan pitää olla suljettu. Siis eihän minkään muunkaan maan suosituimman lajin pääliiga taida olla suljettu. Ainakaan tietääkseni. Paitsi NHL. Mut se on kuitenkin vähän eri juttu. Vielä kerran Urpot:KIITOS...
 

Johnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes ja muut Pohojanmaan joukkueet, EtPo, HCAP
Liiga auki - kilpailu on urheilun suola

Paras tapa on pyrkiä vaikuttamaan kaikilla käytettävissä olevilla keinoilla yleiseen mielipiteeseen ja poliittisiin päättäjiin. On selvää, että niinkuin jääkiekko urheilulajina saa yhteiskunnan suoraa ja vielä enemmän epäsuoraa tukea, saa sitä myös SM-liiga. Käsittääkseni Suomessa ei ole edes yhtään "puhtaasti" yksityistä jäähalliakaan. Eikö Hartwall areenakin ole rahoitettu ainakin osaksi yhteiskunnan lainatakuiden turvin? Muilla paikkakunnilla kaupungit ovat rakentaneet ja rahoittaneet jäähallit ja perivät näiltä osakeyhtiöiltä alivuokraa. Keskisuomalaisessa oli pari vuotta sitten artikkeli, jossa kerrottiin, että JyPin todellisen kustannuksia vastaavan vuokran tulisi olla moninkertainen siihen nähden, mitä se maksaa jäähallivuokrina kaupungille.

SM-liiga saa lisäksi YLEN Suomi-kanavalla täysin maksutonta mainosta joka liigailta. Jopa ärsyttävyyteen saakka niin, ettei liigahöpötyksen ohella edes muisteta kertoa Mestiksen taukotilanteita. Joskus jopa Mestis -otteluiden tulokset unohtuvat TV1:n Urheiluruudustakin - MTV3:lta niitä tuli lähinnä playoffotteluiden aikaan jos silloinkaan. Mitkä muut voittoon tähtäävät yritykset saavat YLEN julkisilla kanavilla näin paljon ilmaista hehkutusta ja mainosta?
 

Mzt_t

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, JYP
No niin, liigaahan se olikin toivottu, että viimeiset vuodet olisivat näille paskahousuille järkeä päähän tuoneet. Vitun oy ja pellet sen johdossa. Pitäkää paskanne.

Ajattelin vielä eilen, että ottaisin Canal +:n syksyllä hyvien futispelien vuoksi, mutta täytyy nyt pistää sekin uuteen harkintaan.
Nyt loppui se viimeisinkin pienen pienen pieni mielenkiinto S/M-liigaa kohtaan, vaikka KalPa sinne nousikin. Tästä lähtien käyn liigamatseissa vain ja ainoastaan pohjien ottamisen vuoksi - ja sekin ainoastaan siinä tilanteessa, ettei missään muualla ole mitään hautajaisia virkeämpää tekemistä.
 

Aksu

Jäsen
Re: Liiga auki - kilpailu on urheilun suola

Viestin lähetti Johnny
. Mitkä muut voittoon tähtäävät yritykset saavat YLEN julkisilla kanavilla näin paljon ilmaista hehkutusta ja mainosta?

Kannattaa kattoa vaikka talousuutiset tai joskus ihan pääuutisetkin. Nokiaa sun muita hehkutellaan useinkin. Ja välillä tulee negatiivisempaa uutisointia kuten irtisanomiset, mutta kuitenkin. Niinhän liigan talousasioita ja vaikka tuota kaukaloväkivaltaa on myös ruodittu.

Ja miksi? Koska tämän hetken ykköslaji kiinnostaa ja SM-liiga on sen lajin ykkössarja tässä maassa.

Edit: Karsintojen puolesta olen, mutta kyllä tietyllä tavalla ymmärrykseni ohi menee se, että liigan päälle suolletaan iso kasa paskaa tästä asiasta. Toki päätöksiä tehdään siellä (valittu linja on jo kaikkien tiedossa), mutta mestis-organisaatioiden ykkösvaikutuskanava eli kiekkoliitto pystyy tekemään halutessaan liigan elämästä todella vaikean ja tätä kautta he pystyvät olemaan vakavasti otettava ja tätä kautta myös merkittävästi huomioonotettava osapuoli kaikessa päätöksenteossa. Pistäkää palautevyöryä sinne.
 

MotSundom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Liverpool (Ässät-sympatiat tauolla)
Liigakarsinnoista neuvotellaan vielä

Näin lukee ainakin MTV3:n sivuilla

Liigakarsinnoista neuvotellaan vielä
SM-liigakarsintojen pelaamiseen tai pelaamattomuuteen tulevaisuudessa liigahallitus ei ottanut kantaa. Asiaa pohtii kevään aikana kokoontuva SM-liigan ja Jääkiekkoliiton yhteinen huippukiekkoilun neuvottelukunta.


Ei muuta kun kaikki ostamaan lippuja Jokerit-Kärpät otteluun ja sitten huudetaan "LIIGA AUKI" koko ottelun kun kaikkien päättäjien katseet ovat siinä ottelussa :), sitten vielä isot plakaatit hallin ulkopuolelle. Liput saattaa kuitenkin olla turhan kalliit mustassa pörsissä....
 

Johnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes ja muut Pohojanmaan joukkueet, EtPo, HCAP
SM-liiga vs. Nokia etc - huh, huh.

Onpa Aksulla hyvät hoksottimet: älä kaveri puhu SM-liigasta ja Nokiasta tai muista YRITYKSISTÄ edes samana päivänä, puhumattakaan samalla keskustelufoorumilla.
 

Aksu

Jäsen
Re: SM-liiga vs. Nokia etc - huh, huh.

Viestin lähetti Johnny
Onpa Aksulla hyvät hoksottimet: älä kaveri puhu SM-liigasta ja Nokiasta tai muista YRITYKSISTÄ edes samana päivänä, puhumattakaan samalla keskustelufoorumilla.

Mainitsit voittoon tähtäävät yritykset. Puhuitko siis urheilusta erikseen? Ja mitä pitää YLE:n näyttää? Se kiinnostaa eniten.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Re: Re: SM-liiga vs. Nokia etc - huh, huh.

Viestin lähetti Aksu
Mainitsit voittoon tähtäävät yritykset. Puhuitko siis urheilusta erikseen? Ja mitä pitää YLE:n näyttää? Se kiinnostaa eniten.
En ole kyllä ikinä nähnyt mitään uutisia Nokian sisäisistä sähly- tai kiekko-turnauksista Ylen uutisissa. Eikä tekstiteeveessäkään.

Mutta millä tahoilla on jonkinlaista vaikutusvaltaa tässä ongelmassa? Kiekkoliitto, Veikkaus? Minne taholle kannattaisi tämän meidän energia purkaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös