Mestiksen televisiointi

  • 555 551
  • 2 204

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Nyt kun Mestiksen televisiointi on hoidettu kuntoon ja on huipputasolla niin ostakaamme kaikki tuotetta roppakaupalla vaikkemme edes katsoisi tätä huippulaatua. Hinta on naurettavan halpa, joten meillä kaikilla intohimoisilla Mestis -ystävillä on varaa tilata vaikka useampi ottelu illassa. Ja jos sattuu olemaan kotikonnuilla Livepeli niin tilataan silti joku muu ottelu. Näin tuemme järjestelmän edelleenkehitystä.

Nimimerkillä: Tavoitteena 1500 MestisTV -ottelua kaudessa
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Puolisen tuntia tuossa meni vauvan kanssa naputellessa. Rekisteröityminen meni nopeasti ja helposti. Sitten vasta alkoi vastamäki kun yritin päästä omaElisaan ja tutkia tuota laskutusasiaa. Totesin sitten, että kaitpa ne aikanaan kertoo paljon pitää maksaa ja mihin. Sain tuolta omaElisasta muutettua laskun toimitusmuodon tekstiviestiksi kun en tuota kirjautumissähköpostia juuri muuhun käytä kun näihin kirjautumisiin. Paperilasku näyttää maksavan 1,90€ mutta lähtökohtaisestihan tuo lasku tulee sinne kirjautumispostiin sekä tietysti omaElisaan. e-laskuksihan se kannattaa käydä pankissa muuttamassa.
Ei ole vaan samanlainen kuin entinen, mutta ei tässä mitään vikaakaan ole. Ihan hyvä systeemi.
Kaikki vaikeudet johtuvat pelkästä omasta yksinkertaisuudesta, eikä se ole kenenkän vika.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Ei edes verkkopankilla maksamisen mahdollisuutta.
Yksi ainoa hyvä puoli: jos striimi ei toimi (niinkuin tapahtui Joensuussa viime perjantaina), niin ei ole ainakaan maksanut etukäteen ja voi helpommin reklamoida asiaa ja vaatia laskun mitätöimistä.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuntuu että Kookoo streamin resoluutio olisi nyt huonompi kun aikaisemmin. Kuvittelenko vaan vai onko näin?
 
Ensimmäinen peli katsottu Elisan kautta (Jyp Akatemia-KVantaa). Lähetys stoppasi satunnaisesti määrävälein. Sulkemalla ja uudelleen avaamalla toimi taas ok, mutta luvattoman paljon stoppailuja esiintyi (arviolta ehkä 10kpl). Kolmannen erän lopussa alkoi olemaan muutamia n. 2-4sekunnin jäätymisiä, kuva pysähtyi ja jatkoi taas hetken kuluttua. Jos verrata pitää, niin huonommin ainakin nyt katsottu lähetys toimi, kuin mestis tv:n kautta katsotut. Kuva/liike oli muuten ok, eikä samanlaista nykimistä esiintynyt, kuin ruudun kautta liigaa katsottaessa.
Saa nähdä miten toimii jatkossa.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Sport - TUTO Hockey lähetys myös jumitti useamman kerran. F5 ja pyöri taas. Välillä teki myös sen, että pysähtyi ja alkoi hetken päästä taas pyörimään.

Eli jotain pientä on vielä säädettävä.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Pitää kai muistuttaa että joku ylen kattama mestis teevee ei näytä joka kerta oman joukkueen koitokset kuten streemattu lähetys.
 

HockeySpirit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Siis nyt en ymmärtänyt ollenkaan. Mikä on "ylen kattama mestis tv"? Ja mikä oli muutenkin muistutuksen asia?

Varmaankin pointtina oli se, että jos Mestis näkyisi Ylen kanavilla, niin harvoin sattuisi juuri se oma suosikkijoukkue ruutuun. Eli kaudessa näkyisi ehkä 3-4 oman joukkueen pelejä.

Tärkeintä kuitenkin olisi, että Mestis näkyisi sille valtaväestölle, jotka eivät Mestistä vielä tällä hetkellä seuraa.
 
Valitettavasti YLE ei neuvotteluissa tainnut olla ihan yhtä vakuuttunut farmiseurojen vetovoimasta kuin Hiltunen.

Väitän, että jos divari olisi kunnon divari niin kuin ennen, ja niin kuin aidoissa palloilukulttuureissa, eikä tämmöinen oksettava homma minkä kummolat ja kultapossut loivat, niin se olisi YLEn palloilulauantain ykkösveturi.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Yle kirjoitti:
"Mestis oli pohdinnoisamme monien muiden lajien tavoin, kun pohdimme viikonloppujemme urheilukokonaisuutta. Päätimme kuitenkin - ainakin Urheiluviikonloppu-ohjelman aloitusvaiheessa - rajata palloiluiden osalta live-otteluiden näyttämisen lajeihin, joissa ratkaistaan Suomen mestaruus. "

Niin no Mestis ei mene nyt oikein tuohon speksiin mitenkään :(. Hyvänä tuossa Ylen vastineessa oli se että tilannetta tarkkaillaan. Olisihan se kiva jos Mestistä TV:ssä näkyisi tasaiseen tahtiin koko kauden ajan, mutta allekirjoittanut alkaa olemaan niin skeptinen asian tapahtumisen suhteen että näin ei tule tapahtumaan ellei Liigan puolella tule radikaaleja muutoksia joka johtaisi koko jääkiekon sarjajärjestelmän mylläämiseen. Kelloja pitäisi vetää takaisin vuoteen 1975 ettei tällästä sekoilua olisi päästetty edes syntymään :(
 

zlyvlk1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sparta Praha, Peliitat, Pelicans
Huimaa

Mielenkiintoista oli tämän uuden "televisioinnin" tiedotteessa Hiltusen positiiviset ja optimistiset sanat siitä miten tuote kehittyy ja lähtee nyt kovaan nousuun. Katsomoihinkin on kuulemma tulossa enemmän väkeä.

Mitään uuttahan ei tullut Elisan myötä siihen, että edelleenkin osa lähetyksistä on surkeita ja osa ihan ok. Ehkä kiukkuisia asiakkaita voi tulla ainakin enemmän, kun Elisan tarjoaman palvelun odotetaan olevan tietyllä tasolla ja sitten mennäänkin ilman selostusta ja hidastuksia yhdellä kameralla.

MestisTV ei tavoita mielestäni kuin HC-fanit ja sarjan seuraajat. Maallikot saattavat kokeilla satunnaisesti.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Mites muilla lähti tämä MestisTV skulaamaan uudistusten jälkeen. Itsellä perjantaina lähetys Kajaanista tuli ensimmäisen erän ilman ääniä, mutta toisesta eästä eteenpäin toimi ihan moitteetta, normaalit buffit tietty mutta ei muuta ihmeitä. Vaihdoin ekan erän jälkeen Mozillan Exploreriin kun luin jostain ettei tuo SilverLight välttämättä Mozillan kanssa toimi kunnolla. Jäi sitten vähän epäselväksi oliko se vika lähetyksessä vai lähetyksen vastaanotossa.

Lauantaina Savonlinnasta (en flunssan takia päässyt halliin) ensimmäinen kymppi oli pimeänä ja sitten kun se alkoi näkymään ei ääniä taaskaan ollut. Äänet sitten singahti jossain vaiheessa kolmannessa erässä tai erän alussa, jota en nähnyt kun oli kotona muuta ohjelmaa.

Lähinnä kiinnostaa jos joku katsoi näitä kyseisiä lähetyksiä. Jos muilla on ollut samat ongelmat niin se on fuck the shit. Jos taas muilla on toiminuut moitteetta niin täytyy alkaa etsimään omista laitteista vikoja.

Yhtään ainoata kertaa en Anvian aikaan kokenut näitä ongelmia.
 

Rocco

Jäsen
Sopimuksen myötähän Elisa rakentaa halleihin kunnon kiutuyhteydet, millaisia ei taida löytyä nyt kuin vasta parista hallista. Elisan palvelu tarvii hieman paremman kaistan ulos hallista, että lähetys toimii kunnolla. Kamerat ja selostajat yms. jää edelleen paikallisen seuran hommiksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös