Mestiksen televisiointi

  • 470 541
  • 1 909
Suosikkijoukkue
FPS
Rovaniemellä tänään voittolaukauskilpailu ja hienot 18 laukausta. CMore näytti näistä ensimmäiset 17, mutta jostain syystä ratkaiseva 18. jätettiin näyttämättä. Olisi se ollut mukava nähdä vaikka uusintana.
 

rasperi75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eteenpäin pyrkivät seurat
Kyllä oli luokaton lähetys Espoosta eilen. Kameramies huitoi mihin sattuu, hidastuksia ei näytetä kaikista erikoistilanteista, ja ne mitä näytetään niin menee pelin päälle. Lähetyksen äänet olivat kuin suoraan savikiekolta eikä kaukalomikkejä ollut ollenkaan. Selostaja keskittyi puhumaan liigasta ja pelaajista jotka ovat siellä pelanneet. Erätaukohaastattelua ei saatu näkymään. Melkoista puuhastelua.
 

Alikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Boston
K-Vantaa - JoKP pelissä todella surkeaa kuvaamista. Mite voi olla jatkuvasti myöhässä ? Rankkarikin tuli liian nopeasti
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Koska luotto joukkueeseen oli koko ajan täydet 100% ja lopulta joukkue olikin luottamuksen arvoinen, piti asioista ottaa selvää ajoissa.

Karsintasarja näkyy C Moressa ainakin asiakaspalvelun mukaa, joten älkää ampuko viestin tuojaa, kun siitä oli SaPKon puolella kyselyä.

Ping @essulu
 

Liitteet

  • Screenshot_20220324_190130.jpg
    Screenshot_20220324_190130.jpg
    244,6 KB · kertaa luettu: 129

manager78

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS, Suomen maajoukkueet
Ihan hyvä että mestiksessä ei mennä siihen pelleilyyn mikä oli futiksen puolella ainakin pari vuotta sitten. Silloin kaksiosaisessa karsinnassa veikkausliiga joukkueen kotiottelu tuli ruutu plussasta, mutta vastaavasti ykkösen seuran kotiottelu muualta. En nyt muista mikä tuo oli. Kakkonen sitä vastoin taas näkyi fani kamerana ruudun puolelta. Aika sekamelskaa nämäkin välillä.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hieman pelkään, että näitä karsintapelejä ei näy c-morelta. 6.4 pelattavien otteluiden kohdalta puuttu tuo teksti ainakin vielä. Kaikissa muissa näkyy C-More teksti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös