Mestiksen kotisivut, tilastot ja tulosseuranta

  • 131 859
  • 441

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Palaute tehoaa, edes joskus. Eilen kirjoitin Mestiksen Fb-seinälle näin:

"80-luvun Kiekkolehdistä tarkistettua: 1-divisioonan ottelukohtaiset tilastot sis. mm. yleisömäärät ja maalivahtien torjuntatilastot. Entäs tilanne vuonna 2013? NIINPÄ. Olisiko mitään mahdollisuutta saada koontia jokaisen ottelukierroksen jälkeen missä nämä varsin perinteiset kaksi ottelutilastoa esiintyisi jokaisesta pelatusta ottelusta?"

Ja tänään...

Vaasassa lauantain korkein yleisömäärä
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Mesiksen tilastosivut.

Sanat eivät enää riitä.

Noin huonosti ei vain voi vetää. Niiltä sivuilta ei tunnetusti enää löydä juuri mitään tilastoja, mutta viimeisenä neljänä kertana kahden viikon sisällä sarjataulukkossa on ollut selviä virheitä, kun olen käynyt katsomassa sitä.

Aikaisempina vuosina näin ei ollut koskaan, vaan aina kaikki oli kohdallaan heti otteluiden päättymisen jälkeen.

Esimerkkinä tämä, KooKoo on pelannut Mestiksen sivujen sarjataulukon mukaan 14 ottelua, vaikka oikea määrä on 13 kpl.

Sarjataulukosta ei näe edes, kolmen/kahden/yhden/nollan pisteen sarakkeita! Kyseisestä taulukosta ei näe edes sitä montako ottelua joukkueet ovat voittaneet.

Naurettavaa pelleilyä - johdon pitäisi ensin hävetä ja sitten hankkia uusi tilastojärjestelmä heti maanantaina.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Esimerkkinä tämä, KooKoo on pelannut Mestiksen sivujen sarjataulukon mukaan 14 ottelua, vaikka oikea määrä on 13 kpl.

Kyllä KooKoolla mun laskujen mukaan on 14 pelattua peliä. Samaa mieltä, että kauan kestää saada nuo tilastot kuntoon, eikä nytkään ole aikoihin tapahtunut mitään edistystä.

E: Liiton tulospalvelusta saa paremman sarjataulukon näkyviin.
 
Viimeksi muokattu:

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Kyllä KooKoolla mun laskujen mukaan on 14 pelattua peliä. Samaa mieltä, että kauan kestää saada nuo tilastot kuntoon, eikä nytkään ole aikoihin tapahtunut mitään edistystä.
Laskettuani kolme kertaa uudestaan täytyy todeta - olet oikeassa.

Hauskan asiasta tekee se, että Mestis.fi:n sarjataulukko sekä teksti-tv ovat olleet viimeisen kahden viikon aikana väärässä sarjataulukon suhteen.

Oletin edes toisen olevan oikeassa ja laskin sen jälkeen kolmeentoista ja ilmeisesti eilinen peli jäi pois laskuista. Tästä lähtien pitää yrittää alkaa luottaa tuohon liiton tulospalveluun.

edit: ja sen verran täytyy lisätä, että teksti-tv on edelleen väärässä sarjataulukon suhteen. Mistäköhän mahtavat kaivaa datan sivuilleen?
 
Viimeksi muokattu:

Rysänperä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, Pelicans
Luulisi, että viralliset tilastot saisi oikein ja ajantasalle ihan kynällä ja paperilla ja sitten kopioiduksi Mestiksen nettisivulle. Ei tämän huonon palvelun syy ole toimimaton sähköinen tilastointisysteemi, vaan ihan vaan piittaamattomuus. Moni kirjoittaja pitää omaa sarjataulukkoaan ajan tasalla. Miksei siis Mestis viitsi?
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kyllä teksti-TV on ihan mukava palvelu tilanteiden seuraamiseen, ainakin ennen.

Nyt vaan nykyiset sitä pyörittävät takaisin kouluun.
7+1+1+5=14 ei 13.

Tällä kaudella on vastaavia perusvirheitä on ollut aiemminkin, mutta kun yks ja toinen yritys potkii pois porukkaa, niin ehkä sieltä joku vanhaa laskuoppiakin osaa ja ylelle palakataan....ellei mainospohjaiset kanavat sitä katso vääryydeksi.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Mistä näkee Mestiksen yleisömäärät?

Ei ainakaan tulospalveluista tai Mestiksen sivuilta. Tuskin mistään, elleivät joukkueiden omat otteluraportit eri tahoilla niitä noteeraa. Yleisömäärien laajemmat tilastoinnit ovat myös mennyttä aikaa, ikävä tulee viime kausia, jolloin näki näppärästi mikä joukkue kerää vieraissa yleisöä ja miten keskiarvot menevät.

Edit: TuTo - Peliitat -ottelussa Turun kauden ennätysyleisö 1959. Kohta menee toivon mukaan jo pari tuhatta rikki.
 
Viimeksi muokattu:

Koukkupolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja tietysti Titu
En jaksa kelata viestejä taaksepäin, joku varmaan on kirjoitellut tästäkin, mutta onhan tuo surullisen hauskaa, että ottelua teksti-tv:stä seuratessaan ei tiedä mistään mitään. Maalin tekee meille joku Salonen, mutta jos tietää, ettei meillä pelaa ketään Salosta niin arvata voi tilastojen taas pettäneen. Hetken päästä voimme huomata, että Salosen maali onkin toisen joukkueen sarakkeessa. Lukemat voivat joskus olla jopa oikein, mutta harvoin kesken ottelun. Voi Pimpero (maistuva) sentään. Hassua, sanomme me, Suomalaiset ja ruotsalaiset. Muualla oltaisiin barrikaadeilla. Jotenkin tuntuu, että tässä kiistelee nyt jääkiekkoliitto (pienellä) ja joku ohjelmistotoimittaja sekä mahdollisesti YLE. Taas voin olla täysin väärässä ja varmaan olenkin, mutta kyllä nyky-yhteiskunnassa löytyy tekijöitä, tietäjiä ja toimijoita, jotka osaavat ja haluavat. Ja tämä ei ole MAAILMAN VAIKEIN OHJELMOINTIIN LIITTYVÄ TEHTÄVÄ! Vai mitä olette mieltä - ilman mitään salaliittoteorioita.
 

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Niin... Ne jotka missasivat uutisen Mestiksen sivuilla, voivat käydä lukemassa sen vaikkapa tästä.
Ilmeisesti kaikki on onneksi tilastoitu, että edes jälkikäteen pääsemme niitä ihastelemaan. Itse tykkään seurata tilastoja, joten toki tämä vähän harmittaa, eipä tuo enää jaksa paljoa edes kiinnostaa, kun suunta voi olla käytännössä vain ylöspäin.
En tosiaan ymmärrä noita kolmansien osapuolien puppelointeja, että mikähän esim. YLEllä on sitten mennyt pieleen, jos siellä väärää infoa pusketaan ruutuun.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Onhan niitä yleisömääriä kerrottu nykyisin Mestiksen virallisilla sivuilla. Jokseenkin koomisesti vain omina uutisinaan, mutta on siis kuitenkin. Samassa yhteydessä on lueteltu myös maalivahtien torjuntoja. Tässä vaikkapa tuo yleisömäärä- ja torjuntauutinen keskiviikon kierroksen osalta:

Kouvolassa kierroksen korkein yleisömäärä
 
En tiedä onko tämä systeemi ollut käytössä jo aikaisemmilla kierroksilla, mutta näkyy Mestiksen tulosseuranta ottaneen harppauksen eteenpäin. Edelleen jos viimekautiseen vertaa, niin surkeahan tuo edelleen on, mutta eteenpäin on menty.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hyvä kehitysaskel otettu. Vielä pitäisi saada vähintään ne edellisillä kausilla olleet tiedot, mutta hyvä, että nyt jo näkee maalivahtien torjunnat/vaihdot sekä maalien aikana kentällä olleet pelaajat.

E: Nykyinen ulkoasu mielestäni parempi, vaikka enpä kyllä enää edes muista miltä se vanha näytti.
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Juu, aika iso harppaus parempaan tulosseurannassa on nyt tapahtunut.
Ehdottelin tässä jokin aika sitten, että lisäisivät tuon "pling" äänimerkin aina, kun jossain tehdään maali. Lupasivat viedä asiaa eteenpäin.
Mielestäni olisi hyvä, ettei tarvitsisi koko ajan silmä kovana seurata tulosseurantasivua.
Jokatapauksessa edistystä on tapahtunut, yleisömäärätkin jo näkyvät. +++
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Pepen parta
Onko sarjataulukko mestis.fi sivuilla reaaliaikainen eli otteluiden jälkeen suoraan päivittyy?
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Onko sarjataulukko mestis.fi sivuilla reaaliaikainen eli otteluiden jälkeen suoraan päivittyy?

Ei. Päivittävät sen yleensä jossain välissä illan aikana (jos muistavat).
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Livetulokset.comissa on hieno sarjataulukko jota itse tulee käytettyä.

Onkohan Mestis luntannut tuolta, kun nyt on ensimmäistä (?) kertaa myös mestis.fi sivulla jatkoaika voitot/tappiot päässeet taulukkoon..? Ensimmäisen kerran tällä kaudella jouduin turvautumaan tulosseurantaan ja aivan moitteettomastihan tuo toimi. Kyllä nämä tästä.
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Onko tietoa, mistä saisi käsiin historiatilastoja divari- ja mestis-ajoilta? Vai onko noita missään säilötty?
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Osaako joku sanoa, pitäisikö ton mestis.fi -saitin olla jopa niin ku valmis?
Ainakaan ei ole mitään kehitystä tullut hetkeen.

Jos tuo on taas finaaliversio, niin ei hyvää päivää, kuinka surkeaa toimintaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös