Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Mestiksen arvostus

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Big mama, 15.12.2001 klo 18.46.

 1. Big mama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ny Rangers,Kärpät ja Mestis-joukkueet
  Mestis maajoukkue näytti sen mitä oletin tapahtuvan.
  Suomen 20-kymppiset olivat juuri sen tasoisia kuin oletettiin.
  Mestiksen pelaajien kiekonkäsittely TAITO on sellaista, mitä toivoisi myös liigassa esiintyvän. 20-vuotiaat kolmos- ja neloskentän pelailu on säälittävää katseltavaa.
  Herätys liiga pamput!
  Ottakaa nyt jumakauta pelaajia mestiksestä ja laitetaan nuoret kehittymään mestikseen. A-nuorten SM-liiga ei tällä hetkellä tuota pelaajia nuorennusleikkausen takia.
  Herätys Suomen jääkiekkoliitto!

  Hienoa PR:ää mestiksen tasosta TV ottelussa. Todella taitavia yksilösuorituksia, joita harvemmin näkee kotoisessa SM-liigassa.

  Mestis on osoittanut oman paikkansa Suomen maajoukkueena.
  Hienoa MESTIS ja siellä pelaavat pelaajat.
   
 2. Filmaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  D Team
  Niin todellakin arvostusta kaivataan. Parhaiten sitä saisi jos vaikka yle tai nelonen ottaisi ns. oman "hokinaitin" ja kävisivät kuvaamassa mestis pelejä. En epäilisi etteikö katsojia riittäisi. Mutta miksi näin ei tehdä?

  Varmasti tällä tavoin saataisiin mestikseenkin enemmän tunnettuvuutta ja niitä katsojia hallille. Hyvässä tapauksessa jopa oiva kilpailija liiga-kiekolle.

  Tarttee varmaan ruveta ottamaan asiasta selvää miksei mestis kiekkoilua nähdä teeveestä.
   
 3. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kovastihan sitä on TV:seen lupailtu.
  Olisi varmaan Urheilukanavallakin suositumpaa katsottavaa kuin esim. lentopalloliiga?
   
 4. jake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hifk
  Niinpä...mielestäni mestiskiekko sopisi hyvin televisioitavaksi ja on hyvin katsojiin käyvää koska
  Mestiksessä vauhtia ja tilanteita enemmän kuin sm-liigassa jossa vain kytätään ja passaillaan..
   
 5. ELÄKELÄINEN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Keski- Uudenmaan muoviseurat
  Paikallinen ilmaisjakelulehti Järvenpään Viikkouutiset kirjoitti vihdoin KJT:stä.Oli 1. kerta,kun moisen huomasin niiden 4:n kauden aikana,jotka olen joukkuetta seurannut.

  Ja millainen juttu!

  Läheskään sanantarkaan en osaa referoida,kun niin otti aivoon ja lehti sitten rypistyi.Juttu oli näyttävä ja iso.Otsikko kirkui,että kausi on ollut pettymys ja joukkue on jäljessä tavoitteestaan.
  Jutun keskeinen sisältö oli se,että maalinteko ei onnistu,vieraissa ei kulje,tavoitteet ovat olleet liian korkealla jne...Toivottavasti kirjoituksessa kommentoivat kapteeni Vesterinen ja Valmentaja Repo ovat puhuneet muustakin ja artikkelin sävy on vain kirjoittajan typeryyttä.

  Ei tämmöinen tuo yhtään uutta katsojaa halliin,päinvastoin.Satunnainen kiekkofani huomaa,että tämä paikallien joukkue rämpii huonolla menestyksellä alle odotusten.
  Ei sanaakaan 5:stä peräkkäisestä kotivoitosta,hyvästä tunnelmasta,vauhdikkaasta pelistä jne...

  Tyydyn valittamaan täällä ja toivon vain että lehti jatkossakin keskittyy kyläyhdistysten pallonheittoon ja kapakoïtten rautakourakisoihin.
   
 6. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Pointsit Hyvinkään Sanomille

  Näyttä pahasti siltä, että kansallisella tasolla mestiskiekkoa ei pidetä juurikaan arvossa. Vaikuttaa siltä, että sarja synnyttää negatiivisella etumerkillä varustettuja mielikuvia.

  Hyvinkäällä paikallinen jääkiekko saa kuitenkin paljon tilaa lehdessä. Hyvinkään Sanomissa ilmeisesti tiedostetaan, että kyse on paikkakunnan ykkösurheilulajista talvella.

  Lehti kertoo säännöllisesti Ahmojen peleistä. Ainakin jutut kotiotteluista kuvitetaan värikuvilla. Asenteeltaan jutut ovat asiallisia - urheilusta aidosti kiinnostuneiden toimittajien tekemiä.

  Mainittakoon vielä sekin, että pari päivää sitten ilmestyneessä lehdessä oli puolen sivun henkilökuva Tomi Lindforsista (pari värikuvaa senkin yhteydessä).
   
 7. Filmaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  D Team
  Kaikenlainen julkisuus on tervetullutta mestis-joukkueille. Nämä ilmaisjakelulehdet ns. paikalliset kyläjulkaisut tms. eivät aina välttämättä nostata imagoa vaan on suurena vaarana jopa laskea kovallatyöllä kallisarvoista jo olemassa olevaa imitsiä heikkotasoisella toimittajan kokemuksella ja älyttömillä kommenteilla.

  Siispä pureutukaamme jokainen omaltaosaltamme valtamedioiden kimppuun jokainen omallapanoksellaan ja tietty jos joillakin on suhteita, niitä vaan törkeesti hyväksikäyttämään. Näinhän se homma pelaa.

  Tiedottamista ei ole koskaan liikaa, mutta kaipaan edelleenkin mestistä telkkariin. Siitä lähdetään :)
   
 8. mac_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hautajaiset Kouvolassa 9.3.2006
  Lainaus:
  Kyseinen juttu vitutti AIvan saatanasti. Ja sE k-U toimittaja Montovich tai joku likeltä niin kehtas ihmetellä miksei ringette matsissa käy yleisöä. Mutta mikisei ikinä mainitse mitään yleisösestä KJT juttujen yhteydessä. PRKL

  Anteeksi, kirjoitusvihreet ja ruma kilenkäyttö sekä koko tämä viesti. Anteeksi
   
 9. Filmaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  D Team
  Noniin. Laittelin sähkispostia nelosen urheilusta vastaavalle Jorma Paakkariselle. Kyselin miksi mestistä ei voitaisi näyttää vaikka nelosen kanavalla kuten liigaa kolmosella. Vastaus oli seuraava:

  "On siitä keskusteltu, mutta kaupallisen kanavan realiteetit (= katsoajluvut ja mainosmyynti) ovat vielä ainakin ajaneet päätökset näyttämättämisen puolelle. Tilanne on tosin "tarkkailussa", josko asiat muuttuvat niin ...
  Meillä ei ole periaatetasolla mitään vastaan Mestiksen näyttämistä."

  Hän kommentoi hyvinkin nopeesti ja hymyilyttäen pienine kirjoitusvirheineen, mutta kyllä tosta asia selviää varmasti. Siispä kyttäilevät että milloin olisi paras mahdollinen ajankohta alkaa näyttämään mestistä. Ehkä tarvitaan vielä muutama mielenkiintoinen ihmisiä puhutteleva lööppi jonnekkin valtamedioihin. Siis lisää b-maajoukkueen koitoksia töllöön, niin johan alkaa mestis kiinnostaa muitakin :)
   
 10. mac_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hautajaiset Kouvolassa 9.3.2006
  Ja mitä pikkuveli edellä sitä isoveli perässä

  Nyt Paikalis lehti Keski-Uusimaakin mollaa KJT:tä tosin ihan aiheesta, mutta aiheella joka ei lehteen kuulu. Kyseinen aihe käsittelee Harri Aholan palkkasaatavia.

  Yleisöä näiden juttujen jälkeen on varmasti enemmän hallilla.
  Mikä HELVETTI on paikallislehdillä, että tarvitsee tehdä KJT:sta syyllinen asiaan kuin asiaan. Myönnän, että KJT ei edellisinä kausina hoitanut asioitaan juuri ollenkaan, mutta uuden toiminnanjohtajan myötä asiat ovat alkaneet menemään valoisampaan suuntaan. Kuten hän itsekkin on sanonut että "3 vuotta hoitamatta olleita asioita ei parissa viikossa korjata"
  Ei henkilökohtaisesti paljon naurata tälläisten juttujen jälkeen.

  Silti ainakin minä ja toivottavasti moni muukin raahaa ahterinsa 30.12 KJT-Sport peliin ja ottaa äänihuulensa mukaan.
   
 11. Stomper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Capitals, Liverpool
  TuTo:n joukkueenjohtaja ja Mestis-seurojen puheenjohtajanakin toimiva Matti Heinonen puhui Kokkolassa VIP-tilaisuudessa myös tästä televisiointiasiasta. Hän kertoi, että neuvottelut Mestis-pelien televisioinnista olivat käynnissä ja uskoi, että pelejä saadaan Urheilukanavalle jo tämän kauden aikana. Pleijari-lähetyksistä Heinonen oli aika varman tuntuinen!
   
 12. Filmaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  D Team
  Niin urheilukanavalle! On varmaankin kysymyksessä tämä digi-kanava? Ja jos näin on, niin kenellä se sit näkyy. Turhaa koko Digi-hömpötys. Moni katsoja tyytyy vielä vuosia tavallisiin kanaviin.

  Ylelle tai neloselle se pitää saada että kaikilla on mahdollisuus nähdä niitä pelejä. Siitä lähdetään.
   
 13. SÄLLI 85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, New York Rangers, HIFK, Suomi
  Lainaus:
  Tuo on totta. Liikkeet esittelee mainoksissaan digiboxeja sitte ku menee kysymään niin vastaus : "ei oo vielä tullu", "tuu ens viikolla uudestaan", "blaa blaa blaa", "ei löydy vielä, mutta kelpaisko tälläinen videolaite tai vaikka uusi tv." Typerää tohua tuo digi-paska. Yle tai Nelonen. Tai mikä ettei maikkariki mutta niille taitaa riittää toi hoki naitti. En ees tiädä näkyykö urheilukanava vaasassa.:confused:
   
 14. Castillo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
  Urheilukanava näkyy vaasassa. Myös allekirjoittaneen kavereilla on semmosia ainakin mitä olen bähnyt(rikipokseja).
   
 15. Filmaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  D Team
  Perehdyimpä tossa hieman tuohon kyseiseen urheilukanavaan. Siis ne onnelliset jotka ovat soneran kaapeli-tv verkossa näkevät urheilukanavaa jopa 2002 lopulle ilmatteeksi ja tavallisena kanavana :(

  Missähän moinen kaapeliverkkoalue sijaitsee? Sekä 700.000 katsojaa olisi näkyvyysalueella ? Niin missä näkyvyysalueella ? Syvältä sanon minä. Ja tasan ei mene taaskaan onnenlahjat :(
   
 16. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Lainaus:
  Urheilukanava näkyy HTV:n ja Soneran verkoissa. Kirjoitin aiheesta jokin aika sitten avausviestin yhteen ketjuun. Nykyisellään Urheilukanava näkyy Soneran verkkoon kytketyissä televisioista ainakin Hyvinkäällä.
   
 17. MyPa Jäsen

  Kouvolassa näkyy...jippii...

  Viritin juuri kaapeli-tv:n kautta ja hyvin näkyy tuo urheilukanava.
  Ote Kouvolassa ilmestyvästäPohjois-Kymenlaakso -kaupunkilehdestä: Uusi tv-kanava Kouvolan seudun kaapelitalouksiin. Sonera tarjoaa uutta urheilukanavaa nyt myös Kouvolan, Kuusankosken, Korian, Valkealan ja Myllykosken kaapelitalouksissa. Urheilukanavan lähetykset alkoivat viime perjantaina kanavapaikalla S10. Vuoden loppuun mennessä ohjelma tavoittaa yli 140.000 kotitaloutta Soneran kaapeliverkoissa yli 50 paikkakunnalla Suomessa. Elokuussa 2001 uutena digi-tv-kanavana aloittanut urheilukanava jaetaan Soneran kaapeliverkoissa toistaiseksi analogisena vähintään ensi vuoden loppuun saakka. Urheilukanavan mahdollisesta digitaalisesta jakamisesta ei ole sovittu.Urheiulkanava on Suomen Urheilutelevisio Oy:n omistama erikoiskanava, jonka katselu on maksutonta. Urheilukanava seuraa mm. jalkapallon veikkausliigaa (Hyvä MyPa), miesten salibandyliigaa, miesten ja naisten lentopalloliigaa (Hyvä Kajo) sekä koripallon miesten (Hyvä Kouvot) ja naisten SM-sarjaa. Vielä kun saisi KooKoon pelit kanavalle niin a´vot.
  Kouvolassa näkyy siis kanava jo nyt.
   
 18. james Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Myös Tampereella Urheilukanava näkyy analogisena. Odotan innolla Sportin otteluita...
   
 19. Filmaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  D Team
  Ja Jyväskylässä ei näy :(

  Tarttee varmaan ruveta painostamaan paikallista kaapeli-verkon ylläpitäjää. Vaadimme urheilukanavaa tännekin. Meidän on jopa pakko saada se :) Meitä ei voi tällätavoin syrjiä...ei...ei missään nimessä.

  Ja heti lähettämään meiliä...
   
 20. Sumu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
  eipä ole Vaasassa Soneran kaapelia. Lähin taitaa olla jurvassa!(kuka p*rkele siellä asuu?)
  VLP sucks
   
 21. teemu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Näkyy Joensuussakin. Vielä kun saisimme joukkueenkin divariin... :)
   
 22. Jäädyttäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ei sitä mestistä varmaan tule televisioon. Ainakaan ei ylelle eikä neloselle. En minä ainakaan usko että sillä riittäisi katsojia, sarja ilman panoksia ja tunnettuja pelaajia ja persoonia. Aika kova äijä saisi olla teevee pomona jos mestiksen telkkariin laittais.
   
 23. Jukka L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Totta turiset ,korkeintaan joku finaali kooste.
  Toinen juttu olisi sitten urheiluTV jossa olisi ainakin lähetysaikaa vapaana 12h vrk:ssa.

  Tällä hetekellä urheilukanavalla näytetään sellaisia lajeja jotka tuskin kovin monia kiinnostaa.
   
 24. Filmaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  D Team
  No eipä nyt heitetä mestiksen arvostusta aivan tuntemattomien pelaajien piikkiin. Eihän mestis ole saanut tunnettuvuutta kun se puuttuu telkkarista. Media tekee jostain suositun ja tunnetun :p

  Se että eikö niitä katsojia olisi on varmaankin muutaman liigakiekko ystävän mielipide. Hehän vain tykkäävät siitä bisneskiekosta mistä urheilullisuus on kadonnut jo vuosia sitten.

  Eipä mielestäni tvpomon tarvitse hullukaan olla löytääkseen vihdoinkin mestiksen urheiluohjelmistoonsa. Itse veikkaan että lähiaikoina se tulee tapahtumaan. Millä kanavalla se jää nähtäväkseen.

  Perustelen sitä sillä että mestisjoukkueita on eri kaupungeissa niin kun on liiga joukkueitakin. Jos itse katson telkkaria niin jos nään että oman kaupungin joukkue pelaa vaikkapa "äklö" korista niin jäänhän toki katsomaan sitä miten kotijoukkueellemme käy. Vaikka tykkäänkin jääkiekosta en katso ensimmäistäkään liigapeliä, kun ei vois vähempää kiinnostaa. Mutta olen silti katsonut jypin ottelut telkkarista ja seuraan monia muita urheilulajeja telkkarista missä kotijoukkue pelaa.

  Mestiskiekko telkkariin on vain rikkaus urheilutarjontaan. Mutta milloinka ns. tvpomot sen löytää =)
   
  Viimeksi muokattu: 25.12.2001 klo 12.37
 25. Jäädyttäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Eikö se kuulostaisi lähinnä vitsiltä kun kanava sitten mainostaisi, että luvassa erittäin tärkeä kamppailu Mestis-pisteistä kun Ahmat haastaa FPS:n Forssasta.:D