Mertarannan ”ammattitaito”?

  • 92 977
  • 727

Raato55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Minnesota wild
Parasta Metrsiä oli mm-kisoissa Suomi vs Norja. Norja on tehnyt sukupuolen vaihdoksen…. Kaikista ärsyttävintä Mertsin selostuksessa on sanan ahnas viljely joka helvetin väliin
 

motamoro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuo sanavaraston ohkaisuus ihmetyttää minua; ahnaasti, vaarrrrrallinen, reppu jne. Tuntuu että siellä Mertaranta osaa noin viisi adjektiivia maksimissaan.

Ja eilinen tasoitus tuli "väellä ja voimalla". Käännähdin keittiöstä katsomaan hidastusta oletuksena millä tavoin HPK runnoi kiekon verkkoon. Lopulta se olikin käytännössä ilman maskia B-pisteeltä lähtenyt laukaus. Osuva kuvailu.
 

Crank

Jäsen
Tainnu joskus aiemminkin avautua tosta Mertarannan tavasta yrittää sanoa useampaa sanaa kerralla ja lopputulos on pelkkää vaikeaselkoista mölinää.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT #97, Savinainen, Ruudut ja Ässien sylkykupit
On se hyvä että Mertarannan haukkumiselle on ihan oma ketjukin. Yleisurheiluselostajana maan paras ja ihan ok menee jääkiekossakin edelleen. En taida sitten yleisen konsensuksen vuoksi keskittyä niin paljon selostajan maneereihin kesken pelin että se ärsyttäisi.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Oli miten oli ja makuja niin monta kuin on miestäkin.
Minusta kuitenkin Antsa on valtakunnan parasi selostaja, myös liigassa.
Vuoden "ysiviis" sinivalkoinen ääni on kantanut näihin päiviin ja sitä aitoa innokkuutta
saa moni noviisiselostaja kadehtia. Jokaiselle ja ihan joka ammatissa tule maneereita
ja sillehän ei voi yhtikäs mitään. Anna palaa Antsa, koirat haukkuu mutta karavaani kulkee.
 

Milvus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampere
Erien alussa Anterolla on kiire. Miksi lausua vokaaleita, kyllä konsonanteillakin pärjää.

Paljonko on "rangstusta" jäljellä?

Tahti hiipuu selvästi aina erän loppua kohden, mutta kun on taas tauolla vähän huilattu alkaa singeri taas tikkaamaan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KuPS, hyvä fiilis ja jauhojengi
Harmi, ettei Antsan kohdalla se innokkuus kanna ihan sinne asti, että kotiläksyt olisi tehtynä pelaajien nimien suhteen (niiden opettelu ja lausuminen).
Nimien lausuminen nyt on aika pieni ongelma, usein tulee katsottua NHL-pelejä paikallisella selostuksella ja aika ihmeellisiä nimiväännöksiä tulee etenkin europelaajien kohdalla.

Mutta ei siinä, tiettyinä annoksina Mertaranta menee ja onhan noita paskempiakin. Sanotaanko että kyllä itselle riittäisi jos mies selostaisi pelkät MM-kisat, mutta kyllä tuo nyt jotenkin liigassakin menettelee.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Monien muidenkin selostajien kohdalla kuulee väärin lausuttuja nimiä toisinaan, eikä se katselunautintoa juurikaan heikennä.
Sen sijaan Mertarannan järkyttävä puoluellisuus erityisesti Pelicansin peleissä saa korvat vuotamaan verta. Näissä otteluissa valmistautuminen tuntuu olevan puolivillaista, vastustajajoukkueen pelaajista Mertsi tunnistaa yleensä vain muutaman ja koittaa arvata loput, yleensä huonolla menestyksellä.

Mertaranta eläkkeelle! (Tai yleisurheilun pariin jossa vielä homma toimii)
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Ei jumalauta, taasko tän puoskarin pitää olla pilaamassa peli katsojilta.

Pelicans - Ilves, jonka Antsa lukee: Suomi-Ruotsi, illan ohjelmistossa.

En ymmärrä miksi Mertaranta selostaa Pelicansin pelejä. On karmeaa kuunneltavaa. No saa taas tänään korvat vuotamaan verta.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pasi Nurmisen Puuhastelukerho
Ja kun ”Luukkas Jasek” sukeltaa, niin ”hänet telotaan sinne”. On se Anza vaan kyllä vaaaaaaarrrallinen selostaja katsojan mielenterveyden kannalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös