Mertarannan ”ammattitaito”?

  • 75 053
  • 633

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Se on vaan surullista että jos Mertsi hyllytetään niin kauhea paskamyrsky Tauno tasalakeilta jotka katsoo vaan MM-kisat ja niitä on paljon.
Juuri näin.

Tuttuni, ja yksipuolinen WA-pommituksensa esim. viime torstaina, on hyvä esimerkki näistä Mertsi-diggareista. Ihan mukava ukko, mutta katsoo kiekosta tasan MM-kisat ja olympialaiset ja näissä piireissä Mertaranta on edelleen ihan kuningas. Eikä siinä mitään, kukin tyylillään.

Mun puolesta Mertsi kyllä voisi jo: 

Liitteet

  • mertzi.jpg
    mertzi.jpg
    75 KB · kertaa luettu: 262

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Mielenkiintoinen kontrasti oli sunnuntaina kuunnella ja jutella J-P Jalon kanssa pelistä Areenalla, kun edellisen pelin aikana piti tv laittaa mutelle jo 2. erässä.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Saukkonenkin on ihan paska selostaja, mutta on silti nykyään valovuoden Mertalantaa edellä. Kyllä se Antero nyt vaan niin on että juna meni jo. Sä et tainnut edes ehtiä asemalle.
No on se Saukkonen huonompi. Olen samaa mieltä että Mertsin aika on ohi ja selostus on myötähäpeää aiheuttavaa kuunneltavaa, mutta Saukkonen on niin vaivaannuttavaa kuunneltavaa että siitä tulee huono olo myötähäpeän lisäksi.

Mertaranta pärjää hieman paremmin maajoukkuepeleissä kun saa olla puolueellinen luvan kanssa ja kohkata kunnolla. Liigapeleissä ei toimi sitäkään vähää.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei vaan sanoi että "pituutta lähes 180 senttiä" vaikka tosiaan se 170 cm on varmaan aika lähellä totuutta. Eliteprospects väittää että 172 cm, mutta veikkaan että tuossa on pari senttiä lapinlisää.
Voisihan tuon sanoa myös "lähes kaksimetrinen", ja sekin pitäisi paikkansa. Vähän reilummin pyöristää vain.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Parhaita mertsismejä on ehdottomasti "erittäin hieno poikittaissyöttöyritys" eli lähdetään antamaan poikittaissyöttöä jonka vastustaja katkaisee, Mertsi ennakoi jo sitä kun syöttö olisi menossa kohteeseen mutta ehtii korjata sen muotoon "syöttöyritys" kun syöttö katkaistaan.
Poikittaissyöttö, uhka vai mahdollisuus? Mertaranta tykkää lietsoa sitä paniikkia, joten monesti tarttui noihin poikittaissyöttöihin siitä näkökulmasta, että siitä oli tulla tai tuli VAARALLINEN tilanne, jos vastustaja pääsee katkaisemaan syötön.

Antero taitaa tykätä riskittömistä pystysyötöistä paljon enemmän.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Voisihan tuon sanoa myös "lähes kaksimetrinen", ja sekin pitäisi paikkansa. Vähän reilummin pyöristää vain.
Joskus näistä ilmaisuista saa tahatonta komiikkaa.

Vuosia takaisin porilainen ilmaisjakelu kirjoitti jotain juttua Dannysta ja kertoi hänen olevan ”lähes toista metriä pitkä”.

Ei ollut Lipsasen poika pituudella pilattu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös