Merkkipaaluviestit

  • 236 626
  • 2 639

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämä viesti taas on nro. 1900. Tahti kirjoittamiseen on laskemaan päin, koska nyt viestejä tulee keskimäärin 1,69 viestiä per päivä -tahdilla. Päällimmäisenä syynä tähän maanpuolustusvelvollisuus ensimmäisen vuosipuoliskon puolella.

Seuraavaan reiluun sataseen ei mennytkään kuin vajaa kuukausi. NHLää tullut seurattua melko paljon ja otteluseurantaan mennyt tuosta satasesta varmaan leijonanosa viesteistä.

Tämä on viesti nro. 2006 ja nyt mennään 1,74 viestiä per päivä -tahdilla.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Hitaasti, mutta varmasti syntyy tekstiä tänne palstalle. 11 vuotta ja n. 9kk on mennyt aikaa nyt 900 viestin kirjoittamiseen.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eli tahti ollut pyöreästi 2,5-3kk 500 viestin välillä. Tarkoittaako tämä sitä, että kun lokakuun sateen tulee eetteriin niin minulla on 5K täynnä? :O

Tarkoittaa. Jokunen päivä sitten tuli 5000 täyteen ja tämä on jo 5007:s viesti.

Ka per päivä on 1,72

Vielä toiset 5000 ja eläkepäivät voi alkaa.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Nyt on mennyt 200 viestin raja rikki. Tai no nyt tämä viesti on 202:s, vaikken ymmärrä miten. Eilen illalla koitin järjestellä siten, että tähän ketjuun saisin kirjoitettua sen 200. viestin. Viimeksi meni se ensimmäinen satakin ohi, joka on jäänyt kaihertamaan mieltä. Noh, sadan viestin päästä sitten.

Viestejä per päivä 2.04, eli aika tiuhaan on tullu vissiin kirjotettua. Tosin alussa kirjoittelin vähemmän, kunnes löysin Vapaan keskustelun ja Kierrätyskeskuksen. Kaikenlaisia ketjuja sitä täältäkin löytää :). Viime aikoina tullut myös kirjoiteltua kaikkea turhaa, mutta koitetaan vähentää sitä.
 

Nick Neim

Jäsen
Jaahas, ensimmäinen tonni paukahtaa rikki tällä viestillä. Kasassa siis 1000 viestiä, tahdilla 0.40 / päivä. 6 vuotta ja 11 kuukautta se aika tasan tarkkaan vei, joten eipä ole mikään hirveä tahti. Ehkä ihan hyvä niin.
 

Koikkaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Boston Bruins
200. viestiä on nyt! =D
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Ja tällä viestillä rikottiin 2000 viestin raja. Monta vuotta kituutettiin parinsadan viestin tahdilla, kunnes hiljalleen aloin aktivoitua ja tässä on tulos. Lopetan viestien kirjoittamisen, kun 30 000 viestiä on mennyt rikki.

Vähän yli vuosi siinä meni, kun seuraava tuhatluku meni rikki eli tämä viesti on 3000. Jatkoajan keskustelufoorumilla lähettämäni viesti. Verrattuna alkuaikojen äärimmäisen hapuilevaan ja onnettomaan tekstintuottamiseen katson kehittyneeni ainakin vähäsen. Ensi vuonna sitten edessä seuraava päivitys tähän ketjuun?
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
"Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi."

Ja tuohon nolla perään.

Tämä on siis viestini numero 6660. Perkeleellinen lukema näin keskellä yötä pohdittavaksi. Kymmenkertainen pedon luku. Peto, ei pedo. Tosin tuo pedon luku saattaa olla myös luku 616 ja 666 silkka tulkintavirhe. Mene ja tiedä. Marvelin sarjakuvauniversumin "pääuniversumi" on muuten nimeltään ja numeroltaan 616.

Viestejä olen kirjoittanut 1,8 viestin päivävauhtia. Ei se lopultakaan niin kova tahti ole, vaikka välillä viestejä tulee enemmän kuin toisina päivinä. On tässä kuitenkin kirjoiteltu jo yli vuosikymmenen ajan. Jotkut vetävät kolmin- tai nelinkertaista päivätahtia vuosi toisensa perään.

Alkuvuosina tuli kuitenkin kirjoiteltua vähän vähemmän. Olisi hauska tietää alkuvuosieni tahti eli viestimäärät per vuosi ja se, koska minulle tuli täyteen se aito pedon luku eli 666. viesti ja mitä se oikein koski. No, eipä noita oikein taida enää saada haettua. Vai tietääkö joku keinon?
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Viesti numero 3000. Harmi kun ei täällä taida näkeä mitään vusittaista tilastoa. 2008 rekannut, joten reilu viisi vuotta meni tuohon määrään. Kuitenkin aivan jäätävä ero viestien määrässä vaikka kahden tai kolmen vuoden ekan vuoden ja tämän vuoden välillä. Voisi hieman rajoittaa tätä ajan hukkaamista tänne palstalle. Varsinkin tänne vapaan puolelle.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
4000. Tiedä sit paljon on ollut sisältöä, tai kiekkokeskustelua eteenpäin vievää, mutta tällä mennään, eteenpäin.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens

Sama lukema tulee nyt tällä viestilläni täyteen. Mietin, että olisinko säästänyt johonkin tähdellisempään, mutta menkööt.

4000 viestiä nyt siis kasassa ja hiukan tuo päivittäinen tahti (4,56) hirvittää, pitäisi kaiketi rauhoittaa jonkin verran.
 

Fordél

Jäsen
Jaahas, nyt se 20 000 viestin rajapyykki tuli täyteen. TosiFania siteerateksani "Paljon on tullut kirjoitettua". Nyt onkin hyvä hetki rauhoittua ja antaa tilaa muille asioille. Kiitos aivan kaikille!
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Alamäki vain kiihtyy. 15.2.2013 tuli siis viisi tonnia täyteen viesteissä. Tämän viestin myötä tulee täyteen 6 000 viestiä. Vähän alle 7kk meni taas uuden tuhatluvun saavuttamiseen, tähän aikaan sisältyy myös kahden kuukauden totaalinen kesätauko Jatkoajan foorumeilta 4.7.-3.9., jolloin en kirjautunut kertaakaan foorumille. Eli kirjoituskuukausina on syntynyt noin parisataa viestiä per kuukausi.

Viestien kokonaismäärä on ollut aika maltillinen. Keskimäärin viestejä on syntynyt 1,65 viestiä per päivä. Tällä hetkellä olen eniten viestejä kirjoittaneista jatkoaikalaisista sijaluvulla 109/12253. Uhkaavasti sadan eniten kirjoittaneen sakki lähestyy, koska edellä on kirjoittajia, jotka eivät ole aikoihin kirjoitelleet. Satoja viestejä sitä saa silti vielä kirjoitella sadan sakkiin päästäkseen, ja täysin keinotekoinenhan tämäkin raja on. Ei viestien määrä minulle mikään itsetarkoitus ole. Mitä kirjoitin, sen kirjoitin.

Tuon kirjoitin 6. syyskuuta 2013 eli vähän reilussa kolmessa kuukaudessa on tullut tuhat viestiä lisää. Näköjään on tahti taas loppuvuoden myötä kiihtynyt, tämä viesti on siis 7000. viestini Jatkoajan foorumille. Tähän on mennyt kymmenen vuotta ja pari kuukautta. Tosin tahti on viime vuosina kiihtynyt, kuten tuosta edellisen tasatonniluvun viestistä voi päätellä.

Viestejä olen kirjoittanut 1,87 viestin päivätahtia, eli edelleenkin aika maltillinen tahti.

Mitä eniten viestejä kirjoittaneiden jatkoaikalaisten listaan tulee, niin nyt olen siinä sadan sakissa, mitä lähestyin viime viestissäni. Tarkka sijoitus on 87 / 12553. Hauskoja tilastoja, vaikkei näillä mitään väliä muuten olekaan.

Kova on Jatkoajan viiden kärki, neljä 20 000 viestiin yltänyttä ja viidennellä eli nimimerkki Johanneksella tämän määrän ylitys on vain ajan kysymys.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
4999...
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Ja 5000!
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Jaa, näköjään minullakin on tullut 2000 viestin raja vastaan joku aika sitten. Ennemmin tuntuisi kyllä siltä, että laskurissa on jotain vikaa, ei kai niitä viestejä voi muutamaa sataa enempää olla..

No, on siitä näköjään rekisteröitymisestäkin melkein 9 vuotta aikaa jo.

Ei ole merkkipaaluviesti, mutta 4000 on mennyt vähän aikaa sitten ohi. Viimeisen parin vuoden aikana tahti on kiihtynyt varsin merkittävästi. Ensimmäiseen pariin tuhanteen viestiin meni 9 vuotta, seuraavaan sitten vain vajaa kaksi vuotta.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Tässäpä ois näköjään kahdestuhannes viesti tälle palstalle. Näköjään reilu vuosi meni tuhannen viestin kirjoittamiseen, ensimmäinen tonni paukkui vasta marras-joulukuun taitteessa -12. Tunnarit luotu loppuvuodesta -01, eli onhan tuo kirjoittelutahti hieman kiihtynyt. Tosin välissä oli 8 vuotta etten tainnut koko palstalla edes käydä ja ennen vuotta 2010 taisi viestejä olla kirjoitettuna puolisenkymmentä.

Olin näköjään kirjoittanut tänne myös viestin numero 1250 15.1. 750 viestiä siis alle vuodessa ja kesän aikana ei kuitenkaan hirveän montaa tullut naputeltua. On tullu trollailtua... (Tai kai siellä toivottavasti jossain seassa on ollu vahingossa fiksuakin tekstiä)
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tämä viesti on numeroltaan 801. 800. viesti tuli kirjoitettua Jokereiden sairaslista osastolle, joka on sisällöltään(viesti siis) aika turhaa skeidaa, mutta tulipahan kirjoitettua! :) Tahti on ollut 1,41 viestiä per päivä, joista 99% pelkkää paskaa, lähinnä otteluketjuseurantoihin. Kirjoittajana tuskin olen kehittynyt lainkaan, mutta onhan tänne palstalle kirjoittaminen paljon siistimpi tapa oppia kirjoittamaan, kuin joku hikinen äidinkielen essee/tekstitaito vastaus tms.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oho, tänään on näköjään klo 03:07 lähtenyt vedonlyöntiketjuun näppäimistöltäni viesti, joka on järjestyksessään 5000. Jatkoaikaan kirjoittamani. Tasaisella 1.68 viestin päiväkeskiarvolla mennään. Vähän on (ymmärrettävästi) tahti alkuajoista hidastunut. Joku voisi luulla, että näin kokeneempana keittäjänä ja vanhempana valtiomiehenä panostaisin nykyään määrän sijasta laatuun, mutta paskan marjat. Menee tämä panostamattakin.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Ei ole kyse omista merkkipaaluistani, mutta ajattelin nostaa esille kaksi kovien lukemien saavuttajaa, jotka eivät ole itse tähän ketjuun halunneet tai huomanneet merkkipaaluistaan tiedottaa.

Nimimerkki Johannes sai eeppiset 20 000 viestiä kasaan tällä viestillä, joka käsitteli potkupalloilua Liverpoolissa. Ironinen viestiaihe sinänsä merkkipaaluviestille, eli viesti joka käsittelee jalkapalloa jääkiekkofoorumilla. Johannes siirtyi seuraavalla viestillään Jatkiksen kaikkien aikojen neljänneksi eniten kirjoittaneeksi nimimerkiksi ohi Fordelin, joka ilmeisesti periaatepäätöksen turvin lopetti kirjoittamisen viestiin nro. 20 000. Saisi Fordel kyllä kirjoittaa lisääkin, hyviä viestejä tarvitaan aina.

Jatkoajan kaikkien aikojen kolmanneksi eniten kirjoittanut onkin sitten nimimerkki JHag, joka sai 21 000 viestiä täyteen tällä viestillä. Nyt mentiin sentään jo kiinnostavampiin aihepiireihin kuin mihinkään potkupalloon, sillä viesti osui ansiokkaaseen pillukarvaketjuun. Nyt ollaan vapaan keskustelun kovassa ja mielellään ehdottomasti karvaisessa ytimessä!

Eniten kirjoittaneiden kakkosena on TosiFani, jolla on vielä useita tuhansia viestejä matkaa schollin ykköspaikalle. TosiFanin etuna on se, että hän saa kirjoittaa palstalle edelleen, joten kärkipaikan vaihtuminen on vain ajan kysymys. Ei ehkä tänä vuonna, mutta jossain vaiheessa. Aktiivikirjoittajista TosiFani on kuitenkin nyt siis ykkönen ja täten foorumin herra ja hidalgo ainakin määrällisesti.

20 000 rajan todennäköisesti rikkovat jo tänä vuonna nimimerkit flintstone ja -OO-.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös