Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Merkkipaalut NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 14.04.2014 klo 21.26.

 1. teppana Jäsen

  Ovechkin on kolmen maalin päässä kymmenennestä vähintään 40 maalin kaudesta. Tuolla tuloksella mentäisiin jaetulle toiselle sijalle Marcel Dionnen ja Mario Lemieuxin kanssa. Enemmän 40 maalin kausia on vain Wayne Gretzkyllä, joka naputti 40 tai yli maalia 12 kertaa uransa aikana.

  Kontekstin vuoksi, Marcel Dionnen uran aikana tehtiin vähintään 40 maalia kauden aikana yhteensä 305 kertaa. Dionne vastasi näistä siis kymmenestä, mikä vastaa 3,28% kaikista 40 maalin kausista.'

  Ovechkinin uran aikana tähän saakka, on vähintään 40 maalin kausia ollut yhteensä 36 kappaletta. Tällä hetkellä Ovechkinin 9 kautta edustavat yhteensä 25% kaikista 40 tai enemmän maalin kausista.

  NHL Public Relations on Twitter
   
  BurnabyJoe tykkää tästä.
 2. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Evgeni Malkinille uran 600. syöttöpiste viime yönä. Pelejä tuon merkkipaalun saavuttamiseen kului 834 ja tahti oli kaikkien aikojen 28. nopeinta.

  Seuraavaksi sitten 1000 pisteen merkkipaalua tavoittelemaan. Matkaa sinne on enää 15 pistettä.
   
 3. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Roberto Luongo. Vaihdosta kentälle Tampaa vastaan ja sitä myötä ohi Patrick Royn pelatuissa peleissä. 1030 esiintymistä NHL:ssä Luongolla. Listan kärjessä oleva Brodeur (1266 peliä) on liian kaukana Luongon saavutettavaksi. Luongon paikat ei kestä ikävä kyllä, joten toinen sija jäänee pelatuissa peleissä Bobby Luun saldoksi.

  Ainakin yksi merkkipaalu on kuitenkin vielä saavutettavissa. Ed Belfour on tällä hetkellä kolmas, kun listataan maalivahdit voittojen määrän mukaiseen järjestykseen. Belfourilla 484 voittoa. Luongolla on tällä hetkellä 483 voittoa kasassa. Pari voittoa pitäisi tällä kaudella kasaan saada, jotta Luongo voittojen määrässä kolmanneksi nousisi.

  Ei huonosti maalivahdille, joka ei ikinä Vezinaa voittanut.
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2019 klo 11.16
  BurnabyJoe, Vislami & ADX_03 tykkäävät tästä.
 4. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Lainaus:
  Onko Luongolle tulossa lomamatka Robidas islandille, vai miksi tälle kaudelle pitäisi nuo 2 voittoa saada kasaan? Sopimus jatkuu kuitenkin 2022 asti. Käy miten käy niin toivottavasti Luongo tekee uransa viimeisenä tekonaan historian suurimman keskisormennoston Vancouverin suuntaan ja eläköityy kesällä 2021. Miljoonan palkka jäisi saamatta, mutta Vancouverille lävähtäisi 8,5 miljoonan häntäsopimussakko kaudelle 2021-2022 sopivasti kesänä jolloin Elias Pettersonille pitää tehdä jatkosopimus. Se olisi hieno merkkipaalu NHL:n historiassa se.
   
  Vanden Plas, Rene Saari, BurnabyJoe ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 5. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Insiderit on siirtohuhujen (Panthers Bobrovskyn perässä) yhteydessä viitanneet siihen suuntaan, että LTIR odottaa Bobby Luuta.

  Luongo on tällä kaudella lopulta näyttänyt siltä, että loukkaantumiset ja ikä painaa. ...ja onhan sitä loukkaantumishistoriaa. Siihen päälle vilkaisu herran palkkakehitykseen: Luongo saa tästä kaudesta 3,382 miljoonaa dollaria, ensi vuonna enää 1,618 m$ ja viimeiset kaksi kautta sopimuksessa on miljoona dollaria / kausi. Ei olisi ensimmäinen pelaaja, jolla vammat käyvät ylipääsemättömiksi juuri, kun palkka sopimuksen mukaisesti tippuu...
   
 6. CuJo#31 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins & HIFK
  Joe Thornton nousi kaikkien aikojen syöttötilastossa yksin sijalle yhdeksän ohi Gordie Howen.

  1. Wayne Gretzky 1963
  2. Ron Francis 1249
  3. Mark Messier 1193
  4. Ray Bourque 1169
  5. Jaromir Jagr 1155
  6. Paul Coffey 1135
  7. Adam Oates 1070
  8. Steve Yzerman 1063
  9. Joe Thornton 1050
  10. Gordie Howe 1049
   
  Vislami ja pikkuvaimo tykkäävät tästä.
 7. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Ja pisteissä tasoihin Teemun kanssa.

  1. Wayne Gretzky 2857
  2. Jaromír Jágr 1921
  3. Mark Messier 1887
  4. Gordie Howe 1850
  5. Ron Francis 1798
  6. Marcel Dionne 1771
  7. Steve Yzerman 1755
  8. Mario Lemieux 1723
  9. Joe Sakic 1641
  10. Phil Esposito 1590
  11. Ray Bourque 1579
  12. Mark Recchi 1533
  13. Paul Coffey 1531
  14. Stan Mikita 1467
  15. Teemu Selänne 1457
  16. Joe Thornton 1457
   
  CuJo#31 ja Vislami tykkäävät tästä.
 8. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Olympiakultamitalisti sekä nelinkertainen Stanley Cup-voittaja Chris Kunitz pelasi viime yönä uransa 1000. runkosarjaottelun NHL:ssä. Hieno merkkipaalu varaamattomalle pelaajalle. Kunitzista tuli 17. tuhanteen pelattuun otteluun yltänyt varaamaton pelaaja NHL:ssä.
   
  Rene Saari, tsajari & astraljava tykkäävät tästä.
 9. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Phil 'The Thrill' Kessel saalisti alkuillan ottelussa uransa 800. tehopisteen NHL:ssä. Toinen aktiivinen ja ylipäänsä 17. kautta aikain USA:lainen kiekkoilija joka ylsi tuohon merkkipaaluun.
   
 10. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Kessel oli yksi omista "inhokeistani" kun pelasi Torontossa. Enkä edes ole mikään Toronto-vihaaja vaan tykkään joukkueesta. Kessel ei vain koskaan miellyttänyt. Mutta Pensien paidassa on kyllä onnistunut nostamaan suosiotaan armollisen teppanan silmissä.