Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Mattilalle kenkää?

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Melametsä, 07.01.2015 klo 22.19.

 1. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mua edelleen hämmentää vaan se, että miten homma on mennyt näin vituiksi, kun viime kausi oli pelillisestikin ihan hyvä, vaihtuvuus on ollut pientä jne jne. Eli mitä valmennuksen osalta on tapahtunut, että tähän tilanteeseen on ajauduttu?
   
 2. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Tick-tack. Kyllä sanon että viisi peliä ja potkut heilahtaa, jos peli ei parane. Niin syvissä vesissä ollaan. Tätä kirittänee tulevat yleisömäärät.

  Ei parempi paperilla ja entistä #paremmin pönkitetty yleisö tule katsomaan liigan kauheinta kuraa.
   
 3. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Varmaankin se, että on haettu pelitapaan muutosta, joka ei kuitenkaan nyt toimi.
   
 4. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  KooKoon muutettu pelitapaa ei juuri eilen nähty, koska joukkue ei päässyt omalta puolustusalueelta ulos kuin haulikolla ampumalla.

  Kuopioon sitten taas rinta rottingilla ja kanapastat kauluksella kotiin.
   
 5. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  MIelestäni nähtiin: vähemmän viivelähtöjä ja punaisen jälkeen lähes järjestään kiekko päätyyn. Aikaisemminhan pyrittiin vielä keskialueella pelaamaan, mutta kiekko menetettiin monesti ja vastustaja pääsi iskemään vastaan.
   
 6. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  KooKoohan ei todellakaan pyri tuota tekemään missään nimessä. Päätykiekkoihin päädytään juuri sen takia, että hyökkääjiemme jalkanopeus ei vaan riitä yksinkertaisesti ja kun pakkien avaukset eivät tule nopeina lapaan, niin kiekosta on pakko luopua ilman menetystä.

  Ei voida hyökätä rintamana, jos rintama ei pysty ylittämään vastustajan puolustussinistä. Tällöin tulee muuten aina paha vastahyökkäys.

  Mattila saa parjausta, mutta näyttää siltä, että joukkueemme on kasattu aivan liian väärin. Pelinopeus ei riitä yksinkertaisesti kavereilla pelaamaan pelitapaa, eikä ylivoimia saada hankittua tarpeeksi.
   
 7. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä mitä joukkue pyrkii tekemään, kun en ole kopissa tai treeneissä kuulemassa, mutta tuota tekivät eilen korostetusti.

  Lainaus:
  Pelaamaan mitä pelitapaa? Mikä on se pelitapa, jota varten tämä joukkue on kasattu?
   
 8. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Jos kenkää annetaan, niin se on parempi tehdä välittömästi eikä 15. päivä. Alkaa nimittäin olemaan kiire.

  Kauden alussa mietin hyväksi tavoitteeksi 1.5 pinnaa per peli. Tällä sijoituttaisiin noin sijalle 8. Nyt kasassa on 8 pelin jälkeen 7 pinnaa, eli lopuista 52 pelistä tarve olisi 83 pistettä --> 1.6p / peli. Säälipaikkaan tarvittaneen noin 83 pistettä --> loppukaudelta 1.46 p / peli.

  Jos tahti ei kohene välittömästi, niin tuo säälipaikkakin menetetään jo lokakuussa, ikävä kyllä. Vaikka näennäisesti pistero 10 sijaan olisi pieni, niin pitää koko ajan muistaa, että pinnoja kerätään koko kausi ja koko kauden piste ka. on ratkaiseva, ja kauden lopussa plakkarissa on oltava noin 83 pistettä. Tämä perustuen vanhoihin sarjataulukoihin.

  Itse vapauttaisin Mattilan hommistaan maanantaiaamuna, ellei KalPalta tule lauantaina vähintään 2 pistettä. Tilalle olisi tarjolla 2 vaihtoehtoa. Haapakoski tai Kauppila vetää joukkuetta siihen asti, kunnes jompikumpi vaihtoehto on kiinni.

  1. Loppukauden mittaisella sopparilla sisään työnimi "ihmiskyrpä" "Summanen" tai "Jortikka" tai vaikka "Tami". Ainoana hommana repiä nykyisestä rosterista ehdoton maksimi irti ja tehdä voittamisen eteen kaikki mahdollinen. Tämä valmentaja ei missään nimessä jatka toista vuotta ja samalla etsitään sitten sitä ensi kauden valmentajaa. Tällaiselle valmentajalle on taattava työrauha ja seistävä hänen takanaan. Rapa roiskuu ja kaikki ei tykkää, mutta ainakin yritetään.

  2. Aloittaa uusi projekti. Valmentajalle loppukauden + 2 vuoden soppari. Tästä kaudesta pelastetaan mitä pelastettavissa on ja uusi valkku rakentaa samalla hiljalleen jo ensi kautta. Ensi kaudelle pakka leviää joka tapauksessa aivan täysin. Sopparit katkolla mm. seuraavilla herroilla: Green, Malinen, Haataja, Lehtonen ja O'Connor.

  Oma tyly arvaus on, että noista viidestä ei kukaan pelaa Kouvolassa ensi kaudella.
   
  Viimeksi muokattu: 07.10.2016 klo 09.55
 9. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Juuri näin, jos Kuopiosta ei tule voittoa niin rattaa pyörimään ja herättelijä kehiin. Kausi lipuu käsistä näillä näppäimillä ja nyt pitää reagoida tai sitten tyytyä sarjajumbona oloon ja heikkoon taloustulokseen. Kouvolalainen kiekkoyleisö on äärettömän kriittinen ja kun toimiston markkinointipanostus ottelukohtaisesti on luokkaa 0, on turha odottaa yli 3000 yleisömääriä tällä pelillä.

  Paljonhan on puhuttu, että ROC:lla on ainakin jo "sopparia taskussa" muualle.

  Lainaus:
  Kaipa KooKoon oli tarkoitus pelata viime kauden erittäin passiviista kiekkokontrollipeliä höystettynä hieman hyökkäävämmällä tyylillä. Nyt ei kuitenkaan riitä tekeminen siihen hyökkäämiseen.
   
 10. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Ensi kauden kaappaukset tehdään nyt. KooKoolla on tehty hyvää duunia aikoinaan ja saatu Malinen, ROC ja Lehtonen kiinni kahden vuoden papereilla, jotka ovat valistuneen arvauksen mukaan hyvin edullisia markkinahintaan nähden. Näitä kolmea on aivan takuulla lähestytty jo tässä vaiheessa sopparitarjouksilla ensi kaudesta. Ja pahoin pelkään, että KooKoo ei pysty vastaamaan yhteenkään näistä tarjouksista.
   
 11. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Hyvin todennäköisesti näin se tulee menemään, toisaalta tämä on ollut tilanne koko ajan. KooKoo oli oikeaan aikaan liikkeellä ja haut osuivat nappiin. Vaikka tänä kautena mentäisiin pleijareihin niin ainakin 2/3 tuosta kolmikosta tullaan menettämään.
   
 12. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tämä on pikkuseuran arkea ja KooKoo ei muodosta tässä mitään poikkeusta liigan muihin pienempiin seuroihin verrattuna. Esimerkiksi SaiPaa on kupattu vuosi toisensa jälkeen parhaiden pelaajien osalta. Se nyt on selvää, että KooKoo ei voi kilpailla isompien liigaseurojen kanssa pelaajista palkkapussin suuruudella. Ei nämä kaikki mahdolliset menetykset edes kovin paljon kirpaise, sillä esimerkiksi Mikko Lehtonen tämän kauden otteillaan on täysin korvattavassa ja ei tuo Ryan O´Connorkaan nyt kovin vakuuttavaa työtä tällä kaudella ole tehnyt. Itselläni on sellainen tieto, että Jarkko Malisen jatko KooKoossa ei olisi täysin poissuljettu asia.
   
 13. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Tämähän on ollut jo pitkään "tiedossa", että tuskin yksikään näistä viidestä jatkaa ensi kaudella. Tämä näkyy mielestäni jo tämän kauden hankinnoissa. Vainio hankittiin kehittymään uudeksi Lehtoseksi ja Immonen korvaamaan Malisen jättämää aukkoa.

  Lainaus:
  Miten sitten nykyinen pelaajamateriaali ei pystyisi toteuttamaan tällaista pelitapaa?
   
 14. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  a) jalkanopeus ei riitä
  b) hyökkääjät ovat enemmän hyökkäysorientoituneita

  Viime kaudella KooKoolla oli yksi tekijäkenttä ja kolme jarrukenttää. Nyt se on lähes toisinpäin.
   
 15. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Olisikohan se siinä? Nyt pitää tapahtua jotain ja pian, tai voidaan unohtaa tämä kausi.
   
 16. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Kyllä kai Mattila nyt ensin saa sen uuden maalivahdin ja ehkä jonkun muunkin pelaajan. Tuossa 20 matsin jälkeen, jos konttaus jatkuu, niin hallitus varmaan alkaa miettimään valmennustiimissä tehtäviä muutoksia mutta ei vielä alle 10 pelin kohdalla.
   
 17. Hummeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOKOO
  Eiköhän nyt olisi aika laittaa kalju vaihtoon. Varmaan taas joukkue taisteli ja hyvä ilme, mutta kun EI RIITÄ. Ja minkä ihmeen takia Malista ei peluuteta 1yv:ssä ja muutenkin enemmän????? Immonen täysi turhake ja Greenkin tällä hetkellä suossa.
   
 18. Konkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ei voi KooKoon johtoportaalla olla muuta vaihto ehtoa kuin potkia pihalle ns.valmentaja mattila,tulee meinaan saakelin kalliiksi kun yleisömäärät putoaa alle 2500,uskokaa vaan näin tulee tapahtumaan ja on melkoinen pyllistys kannattajille sekä ponsoreille jos ei näin tehdä!
   
 19. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Ei KooKoo tänäänkään kaatunut maalivahtiin eikä tässä erityisesti pelaajia kaivata. Peli on tässä se paras mittari ja se näyttää tällä hetkellä katastrofiselta. Yli 10 matsia ei ole enää aikaa odottaa, koska silloin kausi on jo liian pitkällä. Kyllä muutosta täytyy alkaa jo nyt tapahtumaan, mutta heikolta näyttää. Aivan varmasti hallituksessa on alettu miettimään mahdollista korvaajaa.
   
 20. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ei varmaan kaatunut mutta uusi maalivahti on jo luvattu lähiaikoina ja Kultanen ei torpannut muitakaan pelaajamuutoksia. Nämä jutut katsotaan varmasti ennen kuin valmentajan vaihdosta tosissaan mietitään, muutenkin alle 10 matsin kohdalla valmentajan vaihtaminen on hätäilyä.
   
 21. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Edelleen, KooKoon peli ei ole kiinni nyt maalivahdista eikä Mattila tässä varmasti ensi sijassa uutta veskaa kaipaa. Toki sellainen ehdottomasti tarvitaan, mutta se on ihan sama onko tolppien välissä Treutle, Perhonen vai kuka, kun peli siinä edellä näyttää niin skeidalta. Itsekään en vielä antaisi Mattilalle potkuja, mutta mihinkään 20 peliin asti ei ole todellakaan aikaa odottaa. Vielä jonkin aikaa voidaan katsoa, että kehittyykö peli mihinkään. Jos muutosta ei tapahdu, viimeistään 22.10 KooKoo-SaiPa -pelin jälkeen on reagoitava.
   
 22. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  En ymmärrä tuota maalivahtihöpötystäsi. Kultanen on jo sanonut, että uusi veskari tulee ja ei siinä Mattilan kaipailut mitään auta. Uusi veskari ei pelejä KooKoolle käännä mutta sillä voi olla isokin psykologinen vaikutus joukkueessa jos uudella maalivahdilla alkaa heti koppi tarttua. Ja varsinkin vieraspeleissä jossa KooKoolla on ollut vaikeaa.
   
 23. Konkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Miksi pitäisi odottaa,se tulee maksamaan kookoolle maltaita ku ihmettä ei kuitenkaan tapahdu,itse olen ollut vastaavassa tilanteessa muutaman kerran ja nopea reagointi pelasti tilanteen ja takasi joukkueelleni sarjanousun(eihän se tietysti aina toimi)
   
 24. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  No ei se valmentajan tai jopa koko valmennustiimin vaihtaminenkaan mitään ilmaista leikkiä ole. Ja kenet ehdotat tilalle?
   
 25. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Itse en ymmärrä alkuunkaan, että miksi tuot esille veskahankinnan, kun sillä ei todellakaan ratkaista KooKoon tämän hetkistä ongelmaa. Kyllä, uusi veskari tulee ja nyt odotellaan vain nimeä. Tämä joukkue ei kuitenkaan ala hyökkäämään yhtään sen paremmin vaikka tolppien välissä olisi Karri Rämö. Puolutuspeli saisi varmasti jotain uutta pontta, mutta kyllä tämä jengi varmasti ihan riittävästi luottaa tällä hetkellä Perhoseen. Tänäänkin Perhonen pelasi hyvän pelin, mutta eipä se näkynyt muun jengin pelissä.