Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Mattilalle kenkää?

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Melametsä, 07.01.2015 klo 22.19.

 1. Konkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei sitä koko valmennustiimiä tarvitse vaihtaa kyllä se riittää kun sen mattilan kenkii ja ei se mattilan palkka ole kun max.40-50 k€,se ei ole kun pari peliä 2500 katsojilla+menetetyt sponsorit ensi kaudelle.Tuomas Tuokkolaa tai Erkka Westerlundia tai Hannu Jortikkaa tai Raimo Summasta tai kuka tahansa.
   
 2. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kylmä totuus on, että KooKoo on voittanut tällä kaudella vain yhden pelin varsinaisella peliajalla.
  Tämä tapahtui sarjan avauskierroksella 16.9.2016 eli lähes kuukausi sitten.
  KooKoolla on nyt viisi peräkkäistä tappiota. KooKoo on pelannut yhdeksän peliä ja tappiota on seitsemän.
  Kaksi peliä on ollut täydellisiä romahduksia eli tappiot Turussa 8-2 ja Lahdessa 8-0.
  Kuinka kauan tätä touhua vielä katsellaan?
  KooKoon twitter- ja facebook tiimikään ei tahdo löytää tästä touhusta enää mitään positiivista.
  Se nyt on selvä asia, että koko joukkuetta ei voi vaihtaa tässä vaiheessa, mutta jotain tarvitsi tehdä.
  Kultanen kertoi, että KooKoo hakee uutta maalivahtia. Ironista tässä on se, että Perhonen oli taas tänään KooKoon paras pelaaja.
  Toki toista maalivahtiakin tarvitaan, mutta lisäksi tarvitaan vähintään yksi hyökkääjä ja yksi puolustaja, jotka ovat selkeitä vahvistuksia.
  Kyllähän tässä vahvasti näyttää siltä, että KooKoo tulee jäämään tällä kaudella jumboksi. Säälipleijaripaikkaan ei varmastiusko enää kukaan.
   
 3. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Ensi viikolla tappiot ja se on sitten siinä. Näin arvioisin. Remontti ei vielä kantanut tulosta. Kaukana ollaan hyväksyttävästä tasosta edelleen.
   
 4. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Kengitään kenkimisen ilosta ja kuin taikaiskusta peli alkaa rullaamaan? Noinhan se jossain haavemaailmassa menee. KooKoo on pelannut nyt 9 peliä ja pisteitä on kasassa 7. Mattilan asema on vaarassa mutta en mitenkään usko, että vielä on päävalmentajan vaihdon aika. Katsotaan nyt toinen mokoma ja missä kohtaa KooKoo siinä vaiheessa sarjataulukkoa on. Pelaajavaihdoksia voi tulla tälläkin välillä esim. mikä on O'Connorin tilanne?
   
 5. Konkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Oletko Zeta03 ollut jääkiekkojoukkueessa koskaan mukana,itse olen ollut 25 v,joskus se vain loksahtaa,homma kohdilleen valmennuksen vaihdolla,miksi pitäisi vielä katsella toinen mokoma kun homma ei toimi,ei se taikaiskusta lähde toimimaan,haaveilla voit kyllä ei siinä mitään.
   
 6. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Jutuistasi päätellen olet varmaan ollut huoltohommissa mutta ei siinä mitään arvokasta työtä sekin. Edelleen, vasta alle 10 peliä pelattu niin erittäin harvoin missään kilpaurheilusarjoissa (no KHL on asia erikseen) päävalmentajaa lähdetään vaihtamaan. Onneksi seurajohdoissa on pitkäjänteisempää porukkaa kuin fanipohjassa.
   
 7. J.Petke Jäsen

  Lainaus:
  Ei taida riittää "toinen mokoma", jos tässä vaiheessa kengitään.

  Eiköhän tässä nyt vielä ainakin kuukausi katselle ennen kun aletaan valmentajaa kenkimään.
   
 8. EagleEye Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KKP
  Lainaus:
  Sen verran voin sanoa, että Konkarin taustalla on muuta kuin huoltajan taustaa. Tietää kyllä asioista, mutta en itsekkään lähtisi vielä valmennusta vaihtamaan. Kausi on pitkä ja koska pelit on ratkaistu alle 10 pelin jälkeen? Itse en odottanut Tapparan olevan edes finaaleissa. No miten kävi?
   
 9. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ei hirveästi siltä vaikuta jos 9 pelin jälkeen huutaa päävalmentajan vaihtoa ainoaksi ratkaisuksi suunnan muuttamiseen. KooKoolla on sentään 7 pinnaa kasassa, saman verran kuin puolet isommalla budjetilla operoivalla Rauman ylpeydellä.
   
 10. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Toisaalta mitään merkkejä ei ole ilmassa, että peli alkaisi kääntymään paremmaksi. KooKoolla on nyt viisi peräkkäistä tappiota ja näissä peleissä jaossa olevista 15 pisteestä KooKoo on saanut ainoastaan 2 pistettä.
   
 11. Hockeyhunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kyllähän Konkarin kommenteista paistaa ennemminkin kauna Mattilaa kohtaan kuin menestyvän huipputason kiekkojoukkueen johtohenkilön kokemuksen syvä rintaääni.
  Enkä nyt tarkoita vaan tämäniltaisia kommentteja, vaan pidemmän ajan juttuja..

  Selvennettäköön, etten minäkään ole tyytyväinen joukkueen esityksiin, mutten näe kovin ammattimaisena toimintana nyt kenkiä päävalmentajaa pihalle.
   
 12. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Ei kengitä todellakaan kenkimisen ilosta eikä kukaan odota, että peli alkaisi automaattisesti rullaamaan valmentajavaihdon takia. Mutta jos olet nähnyt tällä kaudella riittävästi KooKoon pelejä, olet varmasti huomannut, että joukkueen peli on todella heikkoa. Pelin taso on tässä se, joka ratkaisee analyysia tehdessä. Vaikka KooKoo olisi samassa seitsemässä pisteessä yhdeksän ottelun jälkeen, mutta peli näyttäisi organsoidulta ja siitä löytyisi joku punainen lanka, en olisi todellakaan spekuloimassa täällä valmentajan vaihtamisella. KooKoon peli näyttää nyt kuitenkin heikommalta kuin pitkään pitkään aikaan. Siksi tässä pitää olla huolissaan ja miettiä koviakin ratkaisuja. Ja koska ongelma on juuri pelin organisoinnissa, on loogista hakea muutosta valmennuksesta. Olen satavarma, että myös KooKoon johdossa mietitään jo reagoimista ja ykkössuunnitelma on muutokset valmennuksessa.

  Sun näkemys siitä, että vielä pitäisi katsoa yli 10 matsia, on mielestäni täysin väärä ratkaisu. Silloin ollaan nimittäin jo ohitettu marraskuun puoliväli. Paljon järkevämpää on nyt vielä tovi katsoa saako Mattila lupaamaansa muutosta aikaan. Jos muutoksesta ei ole viitteitä parin viikon sisällä, valmentaja on vaihdettava.
   
 13. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Tästä olemme samaa mieltä, suunnitelmia varmasti on ja Mattila tuntee kyllä jo köyden kiristyvän. Tuletko puoleenväliin jos sanotaan, että 15 matsin kohdilla (silloin on jo uusi vahti ja ehkä muitakin pelaajavaihdoksia) suunnan pitää olla kääntynyt tai sitten käy giljotiini?
   
 14. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Puhuin aikaisemmin itse tuosta 15 matsin rajasta, mutta kun pelissä ei ole tapahtunut oikeastaan yhtään mitään kehitystä, olen tiputtanut rimaa vieläkin alemmas. Itse asettaisin ehdottomaksi takarajaksi seuraavan SaiPa-matsin, jonka jälkeen alla on 13 matsia. Maalivahtihankinta ja pelaajavaihdokset ovat edelleen täysin sivuasioita eivätkä poistaisi varsinaista ongelmaa. Puolutusta toki voi yhdellä hyvällä puolustavalla pakilla täydentää, mutta nyt pitää saada peliin joku tolkku ja se on täysin saatavissa näillä palikoillakin.
   
 15. Hummeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOKOO
  Vähän kaksipiippuinen juttu, annetaanko "vielä aikaa" 5-6 peliä ja mahdolliset uudet hankinnat. Jos niissäkin tulee pataan, ollaan jo säälirajastakin pahasti jäljessä.
   
 16. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  No onneksi tuo ei ole meidän päätettävissä. Fakta vain on, että näin vähillä peleillä harvoin päävalmentajaa vaihdetaan länsimaisissa huippusarjoissa. Yleensä ensin kokeillaan pelaajamuutoksia (=herätellään muuta joukkuetta) ja jos tämä ei tuota tulosta niin sitten on päävalmentaja tulilinjalla.
   
 17. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Mitä tässä nyt sitten on oikein tapahtunut? Antoiko viime kausi täysin väärän kuvan Mattilasta ja hänen taidoistaan? Oliko altavastaajan ja yllättäjän roolilla niin iso merkitys, että Mattila pääsi ratsastamaan sillä ja luultiin että kova jätkä, ammattimies? Vai mitä ihmettä, kun kuitenkin viime kaudesta joukkueen piti olla vahvistunut ja isoimmat flegut joukkueesta poissa? Joka tapauksessa oma mutu on se, että joukkue ei pelaa niinkun Mattila haluaisi ja siitä herää kysymys, että miksi näin? Jotain outoa skismaa joukkueen ja Mattilan väleissä tuntuu olevan.
   
 18. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Uudet pelaajatko ne tulee ja organisoivat KooKoon pelin kuosiinsa? Enpä usko ellei kyseessä ole pelaajavalmentaja.

  KooKoolla on valmentaja, joka on jo pitkän aikaa ollut joukkueen ruorissa. Joukkueelta voidaan odottaa jo heti kauden alusta alkaen siedettäviä otteita. Pelin ei tarvitse olla kuosissa ja toimia kaikilta osin kuin junan vessa, mutta pitäähän sitä nyt helkkari soikoon päästä edes kiekon kanssa kontrolloidusti kohti vastustustajan sinistä. Tämä vain yhtenä esimerkkinä. Jos pelin avaaminen ei Lehtosella, O´Connorilla, Eklundilla ja Jacobsonilla (osaa muuten antaa hyvin sen ekan avaavan syötön) niin ei se tule toimimaan muillakaan. Jokin tässä nyt mättää, mutta lisää pelaajia hankkimalla homma tuskin paranee. No ehkä jonkun Vallinin hommaaminen voisi tuoda henkiselle puolelle helpotusta.
   
 19. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Kyllähän sinäkin kokeneena kiekkoseuraajana tiedät miten pelin säännöt menevät eli ensin tulee pelaajavaihdoksia ja sitten vaihtuu valmentaja. Joskus homma voi olla vain kosmeettista ja valmentaja lähtee joka tapauksessa mutta näin se silti vain menee. Nyt tulee varmasti ainakin ensin uusi maalivahti (pitää tosin olla uusi Hasek jotta pelkästään sillä voittoja alkaa tulla) ja ehkä joku muu kenttäpelaaja saa mennä ja toinen tulla sisään.

  Viime kaudella Mattilaa kiitettiin kun melkein päästiin pleijareihin, ei se pelikirja vuodessa vanhene vaan tosiaan jossain muualla sitä ongelmaa on. Nyt on kiirus saada ne ongelmat ratkottua tai käy huonosti.
   
 20. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  En ole lainkaan varma, että KooKoon tilanteessa tulee menemään näin, kuten monesti menee. Uskon, että esimerkiksi Lukossa ja Kärpissä tulee tapahtumaan ensin pelaajaliikennettä ja vasta sitten katsotaan mitä tehdään valmennuksen kanssa. Tämä siksi, että onhan esim. Lukon 3-4 kentät oikeasti aika kaamean näköisiä budjettiin nähden. KooKoolla sen sijaan on pelaajisto kunnossa enkä itsekään lähtisi sieltä ketään ulostamaan, Okei pakistosta joitain, mutta tuskinpa minnekään kelpaavat. Ja joku Koivisto hyökkäyksessä on niin kosmeettinen palanen, että on ihan sama pelaako, onko katsomossa vai jonkun toisen jengin riveissä. Ei hetkauta KooKoota mihinkään suuntaan. Maalivahti on ollut hankinnassa, olisi KooKoo ollut sarjan kärjessä tai viimeisenä.

  Lainaus:
  Ei vanhene, mutta pelitapaan on voitu tehdä muutoksia, jotka eivät toimikaan. Kannattaa myös huomioida, että KooKoon pelaajistokaan ei ole kokenut merkittäviä muutoksia vaan itse asiassa vahvistunut entisestään. Kaukaa ei ole siis haettu, että ongelma on valmennuksen tekemisissä. Toki joukkueen henkisessä tilassakin voi olla ongelmia, mutta osaltaan niissäkin asioissa valmentajalla on avaimet käsissä.
   
 21. Hummeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOKOO
  Pakko kysyä, että olisko nyt aika? Ei tuossa pelissä toimi yhtään mikään.
   
 22. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Joko vai katsotaanko vielä ensi viikko? Alkaa riittämään tämä.
   
 23. Magnesia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Aurinkorannalle vai ehkä jopa kaukoloma Aasiaan? Kohta on Pete sulla aikaa.
   
 24. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Täytyy kyllä todeta, että pelissä on paljon muuttunut alkukaudesta, että siinä mielessä kehitystä kyllä tapahtuu. Eilenkin olisi ollut ainakin 3 paikkaa, josta kenttäpelaajan pitäisi saada kiekko maaliin (Immosen riplailu mm.) ja Jacobsson tinttasi yläputkeen.

  Mattilalta saattaa vaan aika loppua kesken.
   
 25. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Toimistolla on huhujen mukaan palanut valot myöhään. Onko sitten unohtunut päälle vai onko hankinnassa uusi puolustaja. Vai jotain muuta.