Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Matti Lamberg – grinderi Kiimingistä

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Esteri, 18.04.2017 klo 10.45.

 1. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  nooneoyb
  Linkki Jatkoajan Verkkolehden uutiseen Matti Lambergin siirtymisestä Porin Ässiin.

  Tervetuloa.
   
 2. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Jos pysyy ehjänä niin voi olla hyväkin hankinta. Paino kuitenkin sanalle JOS, paljon on loukkaantumisia ollut ja senpä takia on hyvä olla varamiehiä valmiina hyppäämään tilalle. Mutta lähtökohtaisesti mukavantuntuinen hankinta ja hanakasti taklaavana fyysisen kiekon ystäville mieluinen pelaaja.
   
 3. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Juttu Lambergista

  Porin kiekkokulttuuri, Matti Lamberg ja tuore into lajia kohtaan - LIIGA - 18.04.2017 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

  Kommentti "tässä vaiheessa on tärkeintä se, että ylipäätään pystyn vielä pelaamaan" pistää silmään. Mitä ongelmia miehellä oikein on taustalla ollut? Jos nimittäin koko uran jatkamisen mielekkyyttä on jo noin nuoren kaverin pitänyt pohtia, niin mistään pikkuasioista ei puhuta..

  Mutta hyvä jos kaikki on nyt hyvin(?), ja uran kohokohdat vasta edessäpäin. Pelillisesti tosiaan sopeutuminen joukkueeseen ei liene ongelma, joten tervetuloa :)
   
 4. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 5. Lainaus:
  Tarkoittaakohan vain lie että joku vielä huolii ja antaa sopparin ylimmälle sarjatasolle?
   
 6. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 7. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tällaiset jätkät, jotka ovat kärsineet tuollaista, ovat oikeasti kovia sissejä, kun paikat tulee kuntoon. Pitävät kunnostaan huolta,eivät valita turhista ja antavat varmasti kaikkensa, jotta saavat jatkaa uraansa mahdollisimman pitkään hyvällä tasolla. Siihen kun lisätään Lambergin olemassa oleva talentti, niin kahden vuoden halpa sopimus ei välttämättä ole Ässille huono asia.
   
 8. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ässiin sopiva hankinta, tulee olemaan seisomakatsomon suosikkeja. Taklauksia nähdään ja veikkaan tehojakin tulevan ihan mukavasti. Pelityyli sellainen, että loukkaantumisaltis on, toivotaan, että paikat kestää. Tervetuloa!
   
 9. Sundomstå Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kaiholla ja vähän kateellisenakin katson Lambergin siirtymistä Poriin. Antoi aina kaikkensa kentällä ollessaan. Veemäinen taklaaja ja hiillostaja, jolla jalkakin riitti ainakin Sportissa ihan riittävästi saamaan hämmennystä ja pyöritystä vastustajan päädyssä. Taatusti tulee olemaan Porin stondiksen suosikkeja heti ekasta pelistä lähtien Badgersia kompaten. On myös kuuleman mukaan erittäin hyvä tyyppi kopissa.
  Nettipätkää löytyy Sportin Youtube-sivuilta "Kotkan matkassa HIFK-reissu" , linkissä:

  Kotkan matkassa - S2E3 - HIFK Reissu FEAT UUDET ÄIJÄT || Aleksi Laakso - YouTube ajassa 5:50-8:30 noin.

  ...jos jotain hardcore-kannattajaa kiinnostaa.
   
 10. Surprise Me Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät. (respect HIFK)
  Onko Matti Lamberg mitään sukua Jari Litmaselle?
   
 11. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Toivottavasti ei osoittaudu Ryan 2.0:si. Eli pelaa kuus peliä kauden alusta ja sen jälkeen kaks vuotta vempas
   
 12. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mutta sitten taas toisaalta, Matti saa olla viisi vuotta saikulla, että palaa saman verran rahaa kuin yhteen Ryanin saikutteluvuoteen. Että sikäli aika huono vertaus.
   
 13. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lambergin loukkaantumishistorialla sopimus täytyy olla Ässille sopiva eli edullinen, muuten ei oltaisi miestä hankittu.
   
 14. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kyllähän näitä loukkaantumisalttiita on täällä aiemminkin ollut, mm. Masi ja Auk, molemmat kuitenkin ovat loukkaantumistensa jälkeen päässeet aika hyvään vauhtiin urallaan. Luulisi/toivoisi, että Lamberg saisi pelata terveenä ja ottaa sitä seisomakatsomoa haltuun.
   
 15. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Kyllä Lambergista varmasti iloa saadaan, paljonkin. Taklauspeli on luonnollisesti iso osa miehen peli-identiteettiä, eikä sitä näin ollen voi eikä saa leikata kokonaan pois. Mutta sen verran täytyy puhua järkeä pojan päähän, ettei enää taklaa itseään sairastuvalle :) Ja uskon kyllä Ahon näin tekevänkin. Noin niin kuin muuten herrahan vaikuttaa hyvinkin sopivalta Ahon sapluunaan: kovasti työtä tekevä luisteluvoimainen sisupussi on varmasti kuin kotonaan Jykän ohjauksessa. Jos terveenä pysyy niin tekee varmasti hyvää jälkeä.
   
 16. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Nykyään huomattava osa pelaajista loukkaantuu pelikyvyttömäksi kauden aikana. Se vaan kuuluu yhä surempana osana jääkiekkoon. Tämä on varmasti pääsyy siihen, miksi Aho haluaa ensisijaisesti leveyttä kuin täsmäaseita. Mahdollisesti koko tuleva kausi vedetään niin, että viisi miestä on saikulla. Tämä on otettava huomioon niin puolustus-, maalivahti-, kuin huökköysosastolla.
   
 17. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Mut kun Ässillä ei ole mitään Mestis-"akatemiaa", niin mistä saataisiin (kolmas) veskari, joka olisi pelikelpoinen A-junnuihin ja samaan aikaan riittävän tasokas, jotta tarpeen niin vaatiessa hänet voitaisiin heittää myös miesten peleissä jäälle? Sellaisia veskareita ei kasva ihan joka toisellakaan oksalla (enää nykyisin).
   
 18. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
 19. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Ihan hyvä ja taustoittava haastis Lambergista. Osaa sopivalla tavalla myydä itseään myös fanikunnalle. Ei ainakaan ensitöikseen ala puhumaan porilaisesta pirullisuudesta, heh.
   
 20. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  "- Pelaajatyyppinä tiedän sopivani hyvin Ässiin. Isomäessä on ensi kaudella bileet pystyssä joka ilta."

  Toivottavasti ei jää vain puheiksi. Mieleen muistuu eräs suurisuu joka lässytti myös kovia juttuja ennakkoon mutta kentällä ei sitten tapahtunut yhtään mitään. A-junnujen peleissäkään ei voinut taklata kun ei halunnut satuttaa pikkupoikia.
   
 21. Jalat1990 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 22. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lambergin myötä tosiaan kyllä optimitilanteessa meillä on ensi kaudella kaksi Suorantaa (sikäli mikäli vain Suoranta itse ei jää yhden kauden ihmeeksi). Hän sanoo itse haluavansa olla pisteitä tekevä voimahyökkääjä, tietenkään varsinaisesta pisteiden tekemisestä ei ole minkäänlaisia näyttöjä, mutta eipä ollut Suorannallakaan

  Lambergin pelityyli on kyllä sellainen, ettei ihme että on hajottanut itseään. Tuolla vanhassa Jokeri-ketjussa näyttää olevan kommenttia vain tyyliin "aivan uskomaton niittikone" tai miten "taklasi Melartin levyksi". Tässä pari videota siitä, miten 19-vuotias Lamberg aikanaan hoiteli hommia, tuolloin mukana oli niin paljon vain silkkaa vauhtia ja vimmaa, ettei järki vielä ollut kunnolla mukana ja tietty varomattomuus kostautuu jälkimmäisessä

  Kiekko-Vantaa Leppävirralla 2012 - YouTube (kohdassa 2:10 todella hurja töötti, ja mies myös kommentoi sillä hauskalla anttituisku murteellaan)
  Jokerit-HIFK 4.10.2012 | Matti Lamberg taklaa ja loukkaantuu | Matti Lamberg tacles and gets injured - YouTube

  Noinkohan muutama ikävuosi lisää on sitten jo tuonut muutosta, että osaa olla rikkomatta itseään. Joka tapauksessa tuolla menolla seisomakatsomolle on luvassa orgastisia hetkiä ensi kaudella..
   
 23. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Lainaus:
  Kappas! Toisessa klipissä taklaa näköjään Tuohilampea :D
  Hauska yhteensattuma.
   
 24. Blade80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Toivottavasti ensi kaudella nähdään edes kokeilumielessä Varttinen - Kuparinen - Lamperg koostumus. Toisi johonkin tiistain kotipeliin lisää mielenkiintoa, kun pojat vapautettaisiin avauskentällisenä antamaan vastustajalle painetta.
   
 25. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Niko Mikkola 1.5.