Matt Nickerson Ässiin

  • 787 786
  • 3 229
Kommenttien perusteella tuomitsisin voiton Nickersonille tästä kahakasta. Ei tainnut Kantee saada yhtään iskua perille?

Samaa mieltä JoukaHaisen kanssa. Kaikki mahdolliset raportit luettuani ja huhut paikanpäältä kuultuani lisään tästä taas yhden voiton Nickersonille...

Omissa papereissani Nickersonilla on tällä kaudella SM-liigassa jo viisi voittoa ja nolla tappiota. Kovin jätkä SM-liigassa kaikkien aikojen tilastot mukaan lukien...
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Matt hyökkäsi Kanteen kimppuun takaapäin, kävi kurkkuun kiinni ja hakkasi niittiä niskaan ja Kantee putosi polvilleen. Näin kertoo Ilveksen valmentaja SK:n kiekkovideossa. Onneksi Masi tuli väliin, muuten olisi sattunut Keviniä pahasti leukaan.

http://www.satakunnankansa.fi/blogit/kiekkokansa/
Mielelläni kuulisin Masin kommentit tapahtuneesta, mutta jos se oikeasti on noin mennyt niin ei muuta kuin kirjallinen viimeinen varoitus kehiin. Ei Ässien(kään) kannata mitään suoria irtisanomisia jakaa, koska niistä voi tulla vain turhia oikeusjuttuja vaikka kaipa tuo riittäisi työsuhteen välittömän purun perusteeksi.

En mä nyt silti usko että Ilvesvalmennuskaan ihan ilman värikynää on tuota haastatteluaan antanut, tai en usko että Ässävalmentajakaan vastaavassa tilanteessa antaisi. Mutta jos saisi jotain kommenttia Ässäleiristä niin voisi koittaa hahmottaa jotain "kultaista keskitietä" tälle.
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Jos näin on oikeasti tapahtunut, nin ei muuta ko menolippu käteen, kuten myös Haissille ja Härtsyllekin. Ei taida pojulla sittenkään olla kaikki matot suorassa vintillä, valitettavasti.

Nooh onneksi on talous ainakin kunnossa, niin voidaan maksella sakkoja ja ostella vaikka lisää pelaajia (hyökkääjiä tottakai!!).
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Media paisuttelee taas asiaa että saadaan lehteä myydyksi ja sponsorit näkyviin.

Todellisuudessa Nikke on varmaan sanonu jotain Kanteelle, Kantee <<ruvennu vit*uilemaan ja Nikke ei ole jaksanut kuunnella ja heittänyt äijän seinälle.

Tämä siis täältä punamustien lasien takaa mietittynä...

Yhä edelleen, hyvä Nikke, näitä lisää!
 

TwentyThree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Media paisuttelee taas asiaa että saadaan lehteä myydyksi ja sponsorit näkyviin.

Todellisuudessa Nikke on varmaan sanonu jotain Kanteelle, Kantee <<ruvennu vit*uilemaan ja Nikke ei ole jaksanut kuunnella ja heittänyt äijän seinälle.

Tämä siis täältä punamustien lasien takaa mietittynä...

Yhä edelleen, hyvä Nikke, näitä lisää!


Yupille papukaijanmerkki kiitos Mondien.

Hyvä Matt, annoit hienosti nokille niille jotka sinua täällä puolustivat, siitä suuri kiitos.
 

Ouninpohja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
. Missä olivat muuten tilanteesta joukkueen isoimmat äijät, Forsbacka ja Toivonen? Jäi sitten selvästi pienikokoisemman Marjamäen vastuulle hakea kaverinsa pois pilaamasta asioitaan totaalisesti. Mitä tämä kertoo joukkuehengestä? :|

Mielestäni turhaa spekulointia ja kalvamista; sattuipa Masi varmaan olla vaan lähimpänä tilanteessa. Sillä, että "isommat äijät" eivät olleet repimässä Masaa pois, ei mielestäni ole tässä yhteydessä mitään tekemistä joukkuehengen kanssa.

Kyllä spekuloida saa, mutta ei nyt välttämättä ihan jokaista tilannetta.

Ontuva vertaus: eli jos tiputan roskan työpaikalla maahan enkä kerää sitä heti pois, voidaan tietenkin heti spekuloida, että olen myrkyttämässä työilmapiiriä.
 

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
Jos asiat etenivät kuten SK:n jutussa kerrotaan, voi sanoa, että Mattilla menee nyt hieman yli tuo Maven suojeleminen. Se on hienoa kun meidän taitopelaajia suojellaan, mutta ei ihan tällä tavalla sentään.

Erittäin hyvin kiteytetty. On varmasti mennyt: tuo on tapahtunut siinä kohdin, mistä toimittajat menevät ottelun jälkeisiin pressitilaisuuksiin. Siinä on todennäköisesti ollut jopa useampikin journalisti todistamassa tätä tapahtumaa. Saas nähdä, onko kukaan kuvaaja ehtinyt paikalle.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aika uskomatonta settiä. Jatkoajan etusivulla vaaditaan Nickersonille elinikäistä pelikieltoa ja netissä on vastaava adressi pystyssä.

Ihan kuin koko muu Suomi pelkäisi meitä. Paha palasi Poriin. Isomäki on taas vittumainen paikka vierailijalle.

Taitaa olla aika vittumainen, kun ei saa omaan pukukoppiin mennä. Ja Liljaniemen kolumni oli täyttä skeidaa. Joopajoo... Ideahan oli siinäkin laittaa piste Nickersonin touhuille, ENNEN KUIN sattuu jotain vakavaa! Silti tämä kaikki on leimattu kukkahattuiluksi.
 

patapower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät Manchester United
Jos jotain videota olisi tarjota niin voisi tuon jutun uskoakin. Totuus vaan ei koskaan ole IL sivuilla, väritystä väritystä.... se on homma lehdissä..
Faktaa kehiin sitten videon muodossa.... Siitä sen näkee mitä on tapahtunut jos mitään......
 

struumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja HIFK
No en olisi uskonut että on Nickersonilla pimenee oikeasti noinkin täydellisesti. Uskomatonta perseilyä herralta ja ilman todellista (päänupin) ammattilaisten apua ei ole mitään syytä Mattia pitää joukkueessa.

Luulenpa että on #50:n pelit pelattu pitkäksi aikaa (ellei kokonaan) liigassa. Ehkä parempikin jos -ja näemmä kun- tempaukset alkaa menemään aina vaan järjettömämmiksi.

Noh, eiköhän se asioiden kulku siellä käytävällä tule ihan kunnolla selvitetyksi ja seuraamukset sen mukaan.
 

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
Mielestäni turhaa spekulointia ja kalvamista; sattuipa Masi varmaan olla vaan lähimpänä tilanteessa. Sillä, että "isommat äijät" eivät olleet repimässä Masaa pois, ei mielestäni ole tässä yhteydessä mitään tekemistä joukkuehengen kanssa.

No siis, luulisi olevan / olleen koko porukalle selvää että Nickersonin tekemiset ovat ja olivat suurennuslasin alla. Herätyskellon olisi pitänyt soida jo siinä vaiheessa, kun mussutus pukukoppikäytävällä on alkanut - ja olihan Konttinenkin tulossa siinä Kanteen kanssa samaan aikaan koppiin. Voihan tosiaan olla, että Foppa ja Toivonen olivat jo kopissa, mutta se on tosiaan hyvinkin arvailua koska poikain marssijärjestys ei ole tiedossa - mitä nyt Hisey läksi koppiin jo hyvissä ajoin ennen muita. Nyt on tosiaan mielenkiintoista seurata, millaistahan sanktiotoimintaa tästä on luvassa. Nickersonin sopimusta en olisi purkamassa, mutta jonkinlainen dopingtesti voisi olla paikallaan. Tällainen sekoaminen kun väkisinkin pistää miettimään erinäisiäkin asioita.

Noh, saippuaooppera ja piirileikki jatkuvat. Niiden loppumista ja järjellistymistä odotellessa meikäläinen ainakin keksii matsien ajaksi muuta tekemistä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nickersonin sopimusta en olisi purkamassa, mutta jonkinlainen dopingtesti voisi olla paikallaan. Tällainen sekoaminen kun väkisinkin pistää miettimään erinäisiäkin asioita.

Tuo tuli minullekin mieleen, eihän tuollainen jatkuva riehuminen enää ihan normaalia ole.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Kyllä Muukkosen kannattaa täältä palstalta lukea muiden joukkueiden fanien kuvauksista mitä on tapahtunut. Siinähän se tieto tulee. Voi vittu kun odotan Siklenkan tai Wallinheimon seuraavaa tapausta niin saan myös mennä avautumaan toisten palstoille, vitunko väliä vaikkei olisi hajuakaan siitä mitä on tapahtunut kunhan saa vittuilla toisille...

Yritän yleensä olla menemättä henkilökohtaisuuksiin, mutta täytyy sanoa, että palstaveli korkin lukkovastaisuus saa jo älyttömät mittasuhteet. Siklenka pitää vetää jokaiseen (Nickersonia koskevaan) kiekkokaukaloiden kohujuttuun mukaan, ikäänkuin ässäläisittäin lieventävänä asianhaarana. Syynä lienee se, kun Siklenka sortui munattomuuteen menettäessään malttinsa ex-ässä Komarovin pelkuruuteen ja suunsoittoon.

En juurikaan avaudu muiden palstoilla, vaikka mieli on tehnyt. Yritän pysyä omalla hiekkalaatikollani, ja mielestäni olen siinä onnistunut kohtuullisin tuloksin. Tämä puheena oleva tapaus olkoon poikkeus.

Olen muuten vetänyt omat johtopäätökseni Nickersonin lauantain mahdollisista sopimattomista tekemisistä Ässäfanien ja SK:n kirjoituksista. En niinkään muiden joukkueiden fanien kirjoittelusta.

Saas nähdä onko Nickerson ensi keskiviikkona Äijänsuolla joukkueensa peliä katsomassa...
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Veikkauksia siitä, kuinka kauan kestää ennenkuin Liljaniemen kolumni ilmestyy Jatkoajan etusivulle? Itse veikkaan, että vielä tämän illan aikana.

Tää harakka on varmaan jo pyörtynyt onnesta... Mikäköhän on kun ei sulkakynä laula Helasmaisista aiheista?

No juu... Nicke mokasi tämän kyllä pahemman kerran, mikäli näin on käynyt...
 

Jokke

Jäsen
Tapahtui tänään sitten mitä tahansa, niin IMO Ässien pitäisi tehdä selvitys toimenpiteistä, ennenkuin sm-liiga edes ehtii pyytää niitä. Tällä osoitettaisiin se, että myös työnantaja on huolissaan suojattinsa käytöksestä. Aholakin jo totesi, että eivät hyväksy jos moista on todella tapahtunut. Tämä jo kertoo sen, että jotain varmasti tapahtuu, mutta koska.

Doping/huumetestit vois olla poikaa. Jos Matt on todella käynyt kimppuun noin kun SK:n raportti antaa ymmärtää, niin on vaikea uskoa, että Ässät haluaisi miehen pitää joukkueessaan. Jostain pitää kyllä olla ruuvi irti, ei tuollaista käytöstä voi muuten ymmärtää.
 

1Euro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Erittäin tuomittavaa toimintaa Nickersonilta jo siksi että edes lähti "keskustelemaan" Kanteen kanssa kärsiessään pelikieltoa. Uskoakseni Muukkonen tulee pyytämään lausunnon tapahtumien kulusta Kanteelta. Rangaistuksen kovuus tulee riippumaan varmastikin pitkälti Kanteen näkemyksestä. Kävikö Nickerson todella kunnolla käsiksi vai näyttikö tilanne pahemmalta kuin olikaan, ja Kantee horjahti tönäisystä luistimet jalassa "kuivalla maalla".

Pelikieltoa 3-6 peliä lisää?
 

Incarnation

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, PoPa
Erittäin tuomittavaa toimintaa Nickersonilta jo siksi että edes lähti "keskustelemaan" Kanteen kanssa kärsiessään pelikieltoa. Uskoakseni Muukkonen tulee pyytämään lausunnon tapahtumien kulusta Kanteelta. Rangaistuksen kovuus tulee riippumaan varmastikin pitkälti Kanteen näkemyksestä. Kävikö Nickerson todella kunnolla käsiksi vai näyttikö tilanne pahemmalta kuin olikaan, ja Kantee horjahti tönäisystä luistimet jalassa "kuivalla maalla".

Pelikieltoa 3-6 peliä lisää?

Kuuluvatko kaukalon ulkopuoliset jutut Muukkosen vallan piiriin? Jotenkin mulla on sellainen tunne, että ei. Voin silti olla väärässä. Tuntuisi nimittäin oudolta, jos kaukalon ulkopuolisesta tapahtumasta lätkäistäisiin pelikieltoa, joka kuitenkin pätee nimenomaan kaukalon sisällä.
 
Media paisuttelee taas asiaa että saadaan lehteä myydyksi ja sponsorit näkyviin.

Todellisuudessa Nikke on varmaan sanonu jotain Kanteelle, Kantee <<ruvennu vit*uilemaan ja Nikke ei ole jaksanut kuunnella ja heittänyt äijän seinälle.

Tämä siis täältä punamustien lasien takaa mietittynä...

Yhä edelleen, hyvä Nikke, näitä lisää!

Juuri näin! Vittu meidän kaikkien pitäisi olla Matt Nickersoneja! Jos joku vittuilee, pistetään/yritetään pistää kylmäksi vittuilija samantien. Vittuilun jälkeen kaikki on hyväksyttävää! Tosin tällä periaatteella yksikään kaverini ei olisi todennäköisesti hengissä tai olisi ainakin vähintään pahoinpidelty. Mutta hienoa Matt, ihannoin sinua! Kunnioitan erittäin paljon pelaajia, jotka huitovat itselleen pelirangaistuksia ja käyvät siviilit päällä vastustajien pelaajien kimppuun!

Tarkoituksenani ei ollut tulla tänne provoamaan, mutta ylläoleva teksti on joko niin syvälle menevää huumoria, että edes minä en ymmärrä sitä tai sitten kirjoittajalta on Nickersonin tapaan hävinnyt lääkkeet.

Itse pidin Nickersonia edellisellä visiitillään viihdyttävänä ja värikkäänä pelaajana ja pidin hienona asiana Mattin paalamista patapaitaan. Kuitenkin kaverin touhut ovat menneet erittäin pahasti yli, vaikka kuka sanoisi mitä. On eri asia olla viihdyttävä, kuin tyhmä tai mielenvikainen.

Toivottavasti osoittautuu kuitenkin armeijakielellä "tornihuhuksi" ja Matt aloittaa pelaamisen eikä pelleilyn.
 

ässäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
http://www.satakunnankansa.fi/blogit/kiekkokansa/2007/10/tappio_pehmensi_nickersonin_pa.html#more

Jos asiat etenivät kuten SK:n jutussa kerrotaan, voi sanoa, että Mattilla menee nyt hieman yli tuo Maven suojeleminen. Se on hienoa kun meidän taitopelaajia suojellaan, mutta ei ihan tällä tavalla sentään.

Kukaan ei tuollaista hyväksy, mutta mahtaako kaikki tietää, mitä Mavelle tehtiin. Mave otettiin sellaisin ottein, että olisiko tuomareiden aika alkaa katsomaan peiliin. Laaksonen näytti esimerkkiä viikko sitten ja sama tauti tuntuu tarttuneen myös tähän Sinkkoseen. Tuomarit syyniin myös eikä aina pelaajat. Kyllä tuomareillekin pitää olla jonkinlainen järki tuomitsemisessa. Ässät kärsii tuomareiden toilailuista ja tämä tuomareiden toiminta on ollut koko kauden hyvin erikoista muissakin peleissä eli ei yksistään Ässien pelissä. Välillä saa ottaa miestä ja välillä ei. Pelaajat eivät tiedä että mitä saa tehdä. Raitapaidoistakin voisi alkaa tekemään raporttia, niin kun pelaajistakin. Toki tuollainen käytös ei kuulu jääkiekkoon mitä Nicke teki, mutta kyllä tämän päivän tuomarin linja oli välillä täysin pihalla. Toiminta oli molemminpuolista, mutta Ässät siitä kärsi 3 erässä. Otteluvalvoja Veikko Ukkoselle sellaisia terveisiä, että kun viet sitä raporttia Nicken jutusta, niin vie samalla Sinkkosen linjan heikentymisestä 3 erässä. Tyhmempikin sen näki että joko kaverilta loppui kunto tai sitten ei vaan huvittanut viheltää jäähyjä. Muutama Nhl pelin katsominen olisi hyvä koulunpenkki tuomareille, niin näkisi että siellä saa pelata. Sm-liigan taso on laskenut jo pelkästään siksi että täältä on lähtenyt paljon pelaajia muihin maihin, mutta tuomareiden takia se kärsii vielä enemmän. Katsojat pian katoaa katsomoista ja tarkoitan tällä kaikkia liigapaikkakuntia. Tämä on täyttä totta. Yksistään tuomareihin Ässät ei todellakaan kaatunut, mutta jotain tarvisi tehdä, koska raitapaidat saavat arvosanan huono tähän asti. Ässien puolustupelaaminen oli heikkoa toisessa erässä ja varsinkin hyökkääjien ja pakkien väliin tulee liikaa tilaa jolloin vastustaja pääsee tulemaan liian helposti ylös.

Muutama tuomari kyllä saa hyvän arvosanan ja joiden nimiä ei kannata tässä alkaa mainitsemaan.
 

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
Kuuluvatko kaukalon ulkopuoliset jutut Muukkosen vallan piiriin? Jotenkin mulla on sellainen tunne, että ei. Voin silti olla väärässä. Tuntuisi nimittäin oudolta, jos kaukalon ulkopuolisesta tapahtumasta lätkäistäisiin pelikieltoa, joka kuitenkin pätee nimenomaan kaukalon sisällä.

Kyllä kuuluu jos säännöissä on että tuntia ennen ja tuntia jälkeen pelin ei pelikiellossa oleva pelaaja saa olla joukkueiden tiloissa. Ohan tämä nyt ihan vitun naurettavaa lähteä siviileissä paukuttamaan päätään ja vetämällä kaveria turpaan. Tuoppi sille. Oikein haastettu ja Kantee oli ämmä koska ajeli Kivenmäkeä. Ajeli missä? Ai niin, kaukalossa. Niin, ei käytävillä eikä siviileissä.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kuuluvatko kaukalon ulkopuoliset jutut Muukkosen vallan piiriin? Jotenkin mulla on sellainen tunne, että ei. Voin silti olla väärässä. Tuntuisi nimittäin oudolta, jos kaukalon ulkopuolisesta tapahtumasta lätkäistäisiin pelikieltoa, joka kuitenkin pätee nimenomaan kaukalon sisällä.

Mielestäni tässä tapauksessa on aivan sama, mikä kuuluu Muukkosen ja hänen bändinsä vallan piiriin, kyse ei ole alkuunkaan siitä. Katselin tuossa kiekkokansan videon ja siinä Ilveksen 2. valmentaja valotti asiaa, niinkuin se meille on kerrottu. Jos joukkuettein kävellessä pukusuojaan pääsee minkäänlaista fyysistä kontaktia tapahtumaan varsinkin pelaavien joukkueiden ulkopuolisten henkilöitten toimesta ihan keneen vaan pelaajaan tai joukkueen jäseneen, on se täysin tuomittavaa. On aivan saatanan sama, onko ko. pelaaja pelannut "sikaa", vittuillut jätkille tai toimittanut taklauksellaan kaverin pelaajan sairastuvalle. Peli on ohi ja käytävillä ei käydä käsiksi tai edes tönitä ketään. Homoa tai haistavittua siellä voi huutaa, mutta yhdenkään joukkueen jäsen ei ole tarvis pelätä joutuvansa käsirysyyn pelin jälkeen matkalla pukukoppiin ei niin vastustajoukkueen pelaajien toimesta, valmentajien tai huoltohenkilökunnan toimesta, saatika sitten hihansa polttaneen pelikiellossa olevan pelaajan tai fanin toimesta. Eihän Porilaisistakaan olisi hauskaa, jos Siklenka painaisi Ässäpelaajaa päähän Rauman puhelinkopin käytävillä pelin jo tauottua. Fani, joka hyväksyy Mattin toimet tänään, on typerys. Mikäli Ässäjohto hyväksyy Mattin tämänpäiväiset toimet, en voi kannattaa seuraa, joka on minulle ollut tärkeä jo 30 vuotta.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Pelikieltoa 3-6 peliä lisää?

Jos tapaus on mennyt nyt kuvatun kaltaisesti ei 3-6 peliä riitä mitenkään. Vastustajaan kiinni käyminen pukukoppikäytävässä kun on seurannut ottelun siviilit päällä on kyllä todella tuomittavaa. Jos asia saadaan todistettua niin loppu vuoden huilikin voisi olla minusta paikallaan. Asiat tulee selvittää askissa ei sen ulkopuolella.

Sääli oikeastaan, että Nickersonilla ei oikein pysy kasetti ehjänä. Liiga kaipaisi persoonia, mutta Nickerson ampuu hieman yli.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Yritän yleensä olla menemättä henkilökohtaisuuksiin, mutta täytyy sanoa, että palstaveli korkin lukkovastaisuus saa jo älyttömät mittasuhteet. Siklenka pitää vetää jokaiseen (Nickersonia koskevaan) kiekkokaukaloiden kohujuttuun mukaan, ikäänkuin ässäläisittäin lieventävänä asianhaarana. Syynä lienee se, kun Siklenka sortui munattomuuteen menettäessään malttinsa ex-ässä Komarovin pelkuruuteen ja suunsoittoon.
Pitäisikö minun sitten luetella tähän kaikki nimimerkit jotka ovat Ässävastaisia? Ei, sen voi tehdä jokainen itse selailemalla näitä Ässien ketjuja. Tänne tulee puolet rauman netin omistajista hihittelemään ja kuittailemaan kun iso paha Ässäpelaaja tekee taas jotain älytöntä. Samalla suunnilleen tuomitaan koko Pori ja keksitään mitä turenkilaisempia selityksiä tapahtuneelle. Pääasia on vain se että voi vittuilla Ässäfaneille kun heidän hankintansa mokaa. Siksi toivoisinkin (enkä varmaan ole yksin toivomukseni kanssa) että voisi joskus olla joku muukin jolle vittuilla.

Varmasti 99% Ässäfaneistakin tuomitsee Nickersonin teon jos se on mennyt niinkuin mediassa kerrotaan, se ei tarvitse lieventäviä asianhaaroja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös