Mainos

Matkakohteenne

  • 2 569 625
  • 14 917

sininen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kanarialla pitäisi tammikuussa pari viikkoa autoilla. Onko porukalla kokemuksia Kanarialla autoilusta ja ylipäätänsä millainen liikennekulttuuri siellä vallitsee? Kovimman töötin äänen omaavat pärjää? Nopeat syövät hitaat?

Kanarian saarten autoilukulttuuri on hyvin maltillinen. Tekisi mieli sanoa, että esimerkiksi täällä pääkaupunkiseudulla on liikenteessä paljon enemmän säpinää kuin Kanarialla.

Oma autoilukokemus on viime talvelta Gran Canarialta, mutta olettaisin saman pätevän myös muille saarille.
 

hanu

Jäsen
Suosikkijoukkue
raitapaita
Kanarialla pitäisi tammikuussa pari viikkoa autoilla. Onko porukalla kokemuksia Kanarialla autoilusta ja ylipäätänsä millainen liikennekulttuuri siellä vallitsee? Kovimman töötin äänen omaavat pärjää? Nopeat syövät hitaat?
Omasta viimeisimmästä Kanarian reissusta on niin pitkä aika ettei kykene muistamaan..

Tenerifen ja Gran Canarian olen autolla kiertänyt. Liikennekultturi on sinänsä ihan hyvä, vaikka lähinnä stop-merkki on lähinnä viitteellinen. Isommissa kaupungeissa ja kylissä on krooninen parkkipaikkojen puute ja parkkihallit voivat olla vitun kalliita.

Samoin moottoriteille tulo on paikoin melko mielenkiintoista, suomalaisia kiihdytyskaistoja ei useinkaan ole.

t. hanu
 

Aamuetana

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Miamiin lähtö 27.1. ja Curacaolle 31.1. Milloinka on aamuisen etanan lähtö? Joko kaikki muu "rekvisiitta" on lomalle varattu? Katsoin juuri, että airbnb:n kautta tarjonta aika huomattavasti vähentynyt sitten eilisen..

Edit. Katsoin väärin, oli eri hakuasetukset..

Aamuetana lähtee muutamaa viikkoa aikaisemmin. Ei ole mitään majoituksia tai muutakaan vielä varattu kun piti lähteä IHAN eri suuntaan reissuun. Oli kyllä niin tajuttoman halvat lennot että oli ihan pakko ostaa. Enpä ole tuolla suunnalla koskaan käynyt joten senkin puolesta mukavaa vaihtelua.

Joku huoneisto/villa pitäis varata, mutta vähän on hakusessa mistä päin se kannattaisi ottaa. Loman tarkoitus on pääasiassa löhöillä postikorttimaisemissa rannalla, mutta tietty muutamina päivinä harrastella jonkinlaista aktiviteettia ja kierrellä saarta autolla.

Tuli muuten yllärinä ettei American Airlines tarjoa lennoillaan ruokaa. Siis New York-Miami ja Miami-Curacao pätkillä.
 

Viktor Ulk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Inter Milan, St.Kilda Saints, VF
Kiinnostaa mm. juurikin syöminen ja juominen ja taksien hinnat, koska majoitus ei ole keskustassa ja ajettelin, etten humalassa autolla ajelisi. Eli aika yleistä tietoa tarvitsisi ja joo, paljonkohan maksanee kunnon kalastusretki, semmosen olen aina halunnut kokea? Ja vaimo tahtoo uimaan delfiinien kanssa.

Syöminen ja juominen riippuu tosi paljon paikasta, keskustassa, etenkin siellä linnoituksessa on "turistihinnat", pienemmiltä kaduilta sitten hieman halvemmalla sai hyvää ihan hyvää ruokaa. Jos asutte jossain vähän sivummalla, niin sieltä saattaa löytää todella hyviä ja edullisia ravintoloita. Amstel (pullo) taisi olla halvemmissa rafloissa noin 3USD, kalliimmissa 5USD ja ylöspäin. Taksilla ei tullut ajettua muuta kentältä hotellille, joten ei mitään muistikuvaa hinnasta...

Kalastaminen kiinnostaa itseäni yhtä paljon kuin maalin kuivumisen seuraaminen, joten en osaa siihen sanoa mitään, enkä kyllä noista delfiiniuinneistakaan muuta kun niitä taisi joitain olla tarjolla.

Yksi mistä itse tykkäsin, oli merimuseo ja siellä toimiva pienoismalli läheisestä öljynjalostamosta, tähän oli lisänä vielä kiertoveneily satamassa. Näiden hinta ei ollut kummoista ja koin saavani vastinetta rahalle. Ainoa miinus siitä, että kun olimme museossa, niin opastus oli pääosin Hollanniksi, mutta suuri osa teksteistä löytyi sitten englanniksi.

Itse pääkaupungin tosiaan katselee aika kattavasti läpi parissa-kolmessa päivässä. Tämän jälkeen voi hyvin autoilla ympäri saarta, liikkuminen on helppoa ja autovuokraamosta saa yleensä kartan joka on aivan riittävä. Willemstadista etelään oli jokin seikkailumaailma tmv. jossa oli kaikenlaista veteen liittyvää toimintaa (purjelautailua, vesijetteilyä jne.) tarjolla.

Caracasbaaissa oli ihan hienoja rantoja, kannattaa mennä sinne sivummalle. Täältä muuten sai myös niitä kalastusretkiä.

Mikäli meinaatte olla Curacaolla yli viikon, niin suosittelen käyntiä joko Bonairella tai Aruballa. Molemmille pitää lentää, lento kestää noin 30min ja noin 50€/hlö (Insel Air). Noista sitten Aruba on jenkkien bilerantapaikka monilta osin ja Bonaire taas hyvin rauhallinen, unelias saari, jossa luonto pääosassa. Bonairella ei tosin ole juurikaan hiekkarantoja.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla

KJ hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ensi viikolla Dublin kohteena. Olisiko palstalaisilla antaa kuumia vinkkejä must-paikoista? Guinnes storehousen lisäksi :P
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ensi viikolla Dublin kohteena. Olisiko palstalaisilla antaa kuumia vinkkejä must-paikoista? Guinnes storehousen lisäksi :P

Sama paikka ja samaan aikaan. Tosin Dublinissa vietetään vain reilun päivän verran ja muuten reissataan ympäri Irlantia. Vihjeitä Dubliniin otetaan täälläkin mieluusti vastaan.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensi viikolla Dublin kohteena. Olisiko palstalaisilla antaa kuumia vinkkejä must-paikoista? Guinnes storehousen lisäksi :P

..Vihjeitä Dubliniin otetaan täälläkin mieluusti vastaan.
No tärkeintä on tietty pubit ja Guinness, jos viihtyy ruuhkassa niin siihen sopivia löytyy Temple Barista, jossa nyt kuuluu poiketa vaikkei ihan pahimpia turistirysiä diggaisikaan. Mutta pubeja on joka paikassa ja kaikissa saa parempaa Guinnessia kuin Suomessa. Jos haluaa jotain muuta irkkuolutta kuin Guinnessia niin sitten voi poiketa vaikka Porter Housessa tai O'Neilsissä. Viskin ystävälle Jamesonin kierros voi olla "ihan kiva", mutta Dublinissa ei oikeasti tehdä enää viskiä.

Sunnuntaina Croke Parkissa voi käydä hämmästelemässä hurlingia, siellä alkaa olla tosipelit kyseessä.

Historian kiinnostaessa Kansallismuseon arkeologinen osoasto kannattaa käydä tarkistamassa (ilmainen). Uudempaan, itsenäisyystaisteluun liittyvään, historiaan voi tutustua kierroksilla Kilmainham vankilaan ja Dublinin linnaan.

Muita turisitikohteita on Trinity College, jossa on hieno kirjasto. Ja kirkkoja ja catedraaleja riittää tietysti, jos sellaiset kiinnostavat.

Suurimat ostoskadut ovat Grafton ja Henry streetit. Keskusta on pieni, kävelemällä pääsee joka paikkaan. Toki siellä kiertää tyypilliset kaksikerroksiset bussit, joilla voi "hyppiä" nähtävyydestä toiselle kätevästi.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Ylläolevan lisäksi kannattaa hypätä kaksikerroksiseen kiertoajelubussiin.Kulkevat tasaisin välein ympäri Dublinia. Meille sattui keväällä hyvä keski-ikäinen syntyperäinen dublinilainen mies oppaaksi. Saatiin hyvä selostus ja nähtiin kaikki päänähtävyydet helposti.

Tuon jälkeen voi suunnistaa omin päin kiinnostaviin paikkoihin. DUblin on mukavan kokoinen kaupunki tuollaiselle kahden-kolmen päivän oleskelulle.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
No tärkeintä on tietty pubit ja Guinness, jos viihtyy ruuhkassa niin siihen sopivia löytyy Temple Barista, jossa nyt kuuluu poiketa vaikkei ihan pahimpia turistirysiä diggaisikaan. Mutta pubeja on joka paikassa ja kaikissa saa parempaa Guinnessia kuin Suomessa.

Mielestäni ainoa must-juttu Dublinissa, Phil Lynottin patsaan lisäksi, on kokea pieni paikallinen pubi, jossa soitetaan elävää musiikkia. Temple Bar on turismia, jonne ei mielestäni kannata mennä, jos haluaa kokea aidompaa Dublinia. Ei tarvitse mennä kuin Liffeyn toiselle puolelle, niin rantakadun sivukujilta löytyy tällaisia paikkoja, vaikka ne ovatkin keskustassa.

Jos ei halua kävellä ja käyttää aikaa sopivien pubien löytämiseen, kannattaa kysyä joltain paikalliselta. Tai jos haluaa pelata varman päälle, mutta silti pysyä varsinaisen Temple Barin alueen ulkopuolella, suosittelen O'Shea's Merchant -nimistä pubia. Siellä on muistaakseni elävää musiikkia joka ilta. Paikassa on varmasti turisteja, mutta uskoakseni myös paikallisia. Musiikki on kuitenkin hyvää, ja hanatarjontakin yhtä Guinnessia laajempi.

Olen ollut Dublinissa vain huonolla säällä, jos siellä koskaan hyvää säätä edes on. Dublin on kuitenkin melkoisen ruma kaupunki, jonka tarjonta keskittyy sisätiloihin, joten huono sää on hyvä syy keskittyä kaupungin olennaiseen tarjontaan. Esimerkiksi puistoista en osaa sanoa juuri mitään, mutta eiköhän Phoenix Park ole kaupungin näyttävin puisto.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielestäni ainoa must-juttu Dublinissa, Phil Lynottin patsaan lisäksi, on kokea pieni paikallinen pubi, jossa soitetaan elävää musiikkia.
Phil on "lomalla" parhaillaan.
Olen ollut Dublinissa vain huonolla säällä, jos siellä koskaan hyvää säätä edes on.
Joo, sää ei ole syy mennä Dubliniin, tai Irlantiin. Tosin muutama viikkoa sitten siellä oli >25 astetta ja sateetonta.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Ylläolevan lisäksi kannattaa hypätä kaksikerroksiseen kiertoajelubussiin.Kulkevat tasaisin välein ympäri Dublinia. Meille sattui keväällä hyvä keski-ikäinen syntyperäinen dublinilainen mies oppaaksi. Saatiin hyvä selostus ja nähtiin kaikki päänähtävyydet helposti.

Ja Dublinissa se kierros sitten EHDOTTOMASTI Live Commentary -bussilla, eli vihreällä bussilla. Nauhakierrokset ovat yhtä tylsiä kuin muuallakin, mutta vihreissä doubledeckereissä on tosiaan kuski heittämässä hulvatonta juttua esittelyn lomassa. En muista muualla törmänneeni, mutta noissa kaikissa on hartsan kuvaaman tyylinen hilpeä opastus.
 

Anttiii

Jäsen
Pariisiin pitäisi lähteä parin viikon päästä. 3 yön reissu edessä, joten onko Pariisin kävijöillä mitään vinkkejä reissuun? Tarkoituksena olisi nyt ainakin Louvre ja Eiffel käydä katsastamassa. Jonkinlainen kierros vesitse olisi myös mielenkiintoista kokea.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers
Onko suositeltavia kohteita Amsterdamissa? Entä onko kukaan käynyt Haagissa? Amsterdamista pääsisi ilmeisesti junalla käymään Haagissa kätevästi, mutta onko paikassa kuuluisan nimen lisäksi mitään todellista näkemistä?
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tämä ketju vaatii nyt näköjään itsemoderointia. Miettikääpä hieman noita kysymyksiänne.

Noihin ei ole vastausta, jos ei tiedä halutaanko siellä ryypätä aamusta iltaan tai onko vaimo mukana tai lapsia. Ja mikä on budjetti. Kiinnostaako urheilu vai historia.

Semmoista maata tai kohdetta ei varmaan olekaan mitä ei voisi suositella, jos vain tietäisi mitä halutaan.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers
Tämä ketju vaatii nyt näköjään itsemoderointia. Miettikääpä hieman noita kysymyksiänne.

Noihin ei ole vastausta, jos ei tiedä halutaanko siellä ryypätä aamusta iltaan tai onko vaimo mukana tai lapsia. Ja mikä on budjetti. Kiinnostaako urheilu vai historia.

Semmoista maata tai kohdetta ei varmaan olekaan mitä ei voisi suositella, jos vain tietäisi mitä halutaan.

Miksei ole vastausta? Kerrot missä itse tykkäsit käydä ja miksi, jonka jälkeen lukija voi itse tehdä omat johtopäätökset suosituksesta. Aamusta iltaan ryyppäämiseen tuskin kenenkään tarvitse kysellä neuvoja.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Miksei ole vastausta? Kerrot missä itse tykkäsit käydä ja miksi, jonka jälkeen lukija voi itse tehdä omat johtopäätökset suosituksesta. Aamusta iltaan ryyppäämiseen tuskin kenenkään tarvitse kysellä neuvoja.

Ei kai ketään kylmiltään kiinnosta missä itse olet käynyt? Vaan juurikin, jos tietäisi minkä tyyppistä reissua halutaan, niin voisi ehkä kertoakin siellä olleensa.
 

Lavis

Jäsen
Kaverin kanssa lähdössä viikon päästä sunnuntaina Rodokselle. Onko täälä kenelläkään tietoa paikallisesta jalkapallosta? Kiinnostaisi mennä kattoon paikallista futista. Ja onko muita käymisen arvoisia paikkoja tiedossa täälä kellään?
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers
Kaverin kanssa lähdössä viikon päästä sunnuntaina Rodokselle. Onko täälä kenelläkään tietoa paikallisesta jalkapallosta? Kiinnostaisi mennä kattoon paikallista futista. Ja onko muita käymisen arvoisia paikkoja tiedossa täälä kellään?

Kävin joskus 10 vuotta sitten Rodoksen kaupungissa. Muistaakseni rannat eivät ole kovin hääppöiset, vaan enemmän sora- kuin hiekkarantoja. Mutta Rodoksen kaupungista ei ole kuitenkaan hirveän pitkä matka Falirakin vesipuistoon, jossa ainakin itse viihdyin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kaverin kanssa lähdössä viikon päästä sunnuntaina Rodokselle. Onko täälä kenelläkään tietoa paikallisesta jalkapallosta? Kiinnostaisi mennä kattoon paikallista futista. Ja onko muita käymisen arvoisia paikkoja tiedossa täälä kellään?

Rhodoksen casinolla kannattaa käydä. Jos ei muuta niin sinne saa kivasti tungettua hedelmäpeleihin osan lomakassasta :) Ainakin ennen wanhaan sisäänpääsymaksu oli voimassa vuoden kerrallaan...
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Roomaan ollaan lähdössä tällä viikolla, NH villa carpegna nimiseen hotelliin. Viikon reissu. En tiedä yhtään mitä odottaa, aika hätäisesti tuli varattua hotellikin hyvien tarjouksien perässä. Kriteerinä oli ainoastaan oikeastaan että uimaan on päästävä ja se toteutuu.

Hieman yllättäen muutenkin Rooma tuli vaihtoehdoksi kun rantaloma oli enemmänkin haussa, mutta hyvää vaihtelua ja varmasti mielenkiintoisia nähtävyyksiä tarjoaa. Eikä lämpötilatkaan vaikuta yhtään huonoilta.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Joulumatkan sisältö alkaa selkeytyä:
Ensin Hongkong 3-4 päivää, koska en ole siellä vielä koskaan ollut. Kohtuuhintainen majoitus on jo löytynyt, koska vaimo on siellä aiemmin käynyt.
Jatkolento vie Macaosta Filippiineille Manilaan. Macaosta siksi, että Philippine Airlinesilta sai bisnesluokan lipun turistin hinnalla (158€). Kyseinen tarjous muuten jatkuu edelleen. Eli jos joku on menossa Filppareille seuraavan vuoden aikana, kannattaa tsekata tuo tarjous: Philippine Airlines :: Everyday Madness Business Class
Jos joku tietää Macaosta edullista majoitusta (40€ tai alle), niin voisin yöpyä lentoa edeltävän yön siellä Hong Kongin sijaan. Ehtisin aamiaiselle loungeen...
Manilassa viivytään vain 3 päivää tuttuja tavaten ennen lentoa Boracaylle viikoksi joulun viettoon. Boracaylta palattua otan uuden vuoden vastaan luultavasti Manilassa.
Tammikuun alkuun varasin samaisesta PAL:in tarjouksesta lennon Bangkokiin hintaan 200€. Loman lopuksi vietetään vielä noin 2 viikkoa Thaimaassa, joista suurimman osan luultavasti Bangkokissa. Pattayalla pitää pikaisesti poiketa tuttuja tapaamassa, mutta en enää oikein jaksa sitä menoa montaa päivää. Olen siis tullut vanhaksi ja ukkomieheksi. Huokaus...
Nostetaan vielä tuo kysymys esille, eli tietääkö joku halpaa (mutta siistiä) majoitusta omalla kylpyhuoneella Macaosta? Tässä iässä ei enää viitsi majoittua hostelleissa reppuhippien seassa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pariisiin pitäisi lähteä parin viikon päästä. 3 yön reissu edessä, joten onko Pariisin kävijöillä mitään vinkkejä reissuun? Tarkoituksena olisi nyt ainakin Louvre ja Eiffel käydä katsastamassa. Jonkinlainen kierros vesitse olisi myös mielenkiintoista kokea.

Suosittelen sellasta mestaa ku Pariisin katakombit (ransk. Catacombes de Paris). Helvetin härö mesta, vajaa parin kilometrin pituinen tunnelilabyrintti syvällä maan alla, tunnelin seinät on tehty ihmisten luista, joita siellä riittää koska noihin katakombeihin on kerätty jokusen miljoonan ihmisen maalliset jäännökset joskus kun hautausmailla rupes tulee ahdasta. Pikkasen outo fiilis tuli kekkuloidessa tommosessa maanalaisessa avohaudassa.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Olisi tarkoitus lähteä tuossa syyskuun ensimmäinen päivä Rodokselle/Rhodokselle (löytyy molempia kirjoitustapoja), tarkempi paikka on Kipriotis. Viikko olisi tarkoitus viettää siellä, vähän ehkä bailata, mutta myös rentoutua. Löytyisikö vinkkejä paikassa käyneiltä?
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
tarkempi paikka on Kipriotis.

Eikös tuo Kipriotis ole hotelli Rodoksen kaupungissa? No kuitenkin, pari kertaa olen käynyt, nyt alkukesästä viimeksi. Rodos on pieni ja rauhallinen saari ja mun mielestä Rodoksen kaupunki on siellä juuri oikea paikka tukikohdalle, koska muualla tulee väkisinkin tylsää, ellei sitten lähde pelkästään palvomaan aurinkoa ja makaamaan rannalla/altaalla.

Ei mikään erityisen halpa paikka, mutta ei nyt mitään ryöstöhintojakaan. Ruoka, tupakka ja alkoholi toki ovat huomattavasti edullisempia, kuin Suomessa. Kuitenkin meidän perheen osalta on nyt ihan riittävästi elvytetty Kreikan taloutta. Mietin matkan aikana, että olisivatkohan kuitit verovähennyskelpoisia, kun tuolla lailla omin päin Kreikan taloutta tuettiin.

Aurinko paistaa takuuvarmasti ja kuuma on. Rodos on aika peruspaikka ja tuntuu, että ei-niin-halpa hintataso pelottaa ördääjät johonkin muualle. Toki sieltä bilettäjiäkin löytyy, lähinnä ruotsalaisia nuoria. Paljon löytyy myös vanhempaa sakkia, jotka paikallistuntemuksesta ja jutuista päätellen ovat käyneet saarella kymmeniä kertoja, mutta noista nyt ei mitään haittaa tai harmia ole, melko huomaamatonta jengiä, toisin kuin esim. nuo ruotsalaiset party animalit.

Mutta joo, hauskaa aurinkolomaa! Suosittelen ainakin käyntiä Lindoksella ja Suurmestarin palatsissa. Tuo vanha kaupunki on muutenkin hieno paikka ja on muuten Unescon maailmanperintökohde. Saaren historiasta en jaksa alkaa luennoimaan, mutta se on pitkä ja värikäs.

*edit*

Olisi tarkoitus lähteä tuossa syyskuun ensimmäinen päivä Rodokselle/Rhodokselle (löytyy molempia kirjoitustapoja)

Nykyään se kirjoitetaan Rodos. Rhodos puolestaan on vanha kirjoitusmuoto. Se piti vielä sanoa, että skippaa Rodoksen kaupungissa sijaitseva akvaario. Täysin turha mesta. Tai no pääsi siinä maan alle hetkeksi viilentymään, mutta muuten pääsylipun hinnalle ei oikein tullut katetta. Jotain muovisia kilpikonnajäljitelmiä ja muutama hassu akvaario. Jee.

Ja toinen asia, mistä voisi erikseen mainita, on paikallinen liikennekulttuuri. Se tuntuu toimivan antiikin kreikkalaisen demokratian tavoin: jokainen tekee juuri niin kuin haluaa. Se on ihan uskomatonta, että kolareita en viikon aikana todistanut ainuttakaan, vaikka läheltä piti -tilanteita tuli vastaan useita, vaimo meinasi jäädä jonkun hullua vauhtia ajaneen skootterin alle jne. En suosittele auton tai varsinkaan mopon vuokraamista, ellei sitten extreme-urheilu ole lähellä sydäntä. Kuten sanoin, saari on pieni ja taksit suhteellisen halpoja. Toki kävelemällä ehtii enemmän tutkimaan paikkoja ja kävely olikin meidän suosima liikkumiskeino tuolla Rodoksen kaupungissa.

Illanistujaispaikaksi suosittelen Veto -baaria, osoite 28 Oktovirou & Erithrou Stavrou str. Toki saarella muutenkin asiakaspalvelijat ovat pelkkää hymyä ja ihmekös tuo, kun sillä leipänsä tienaavat, mutta tuon paikan isäntä ja emäntä olivat aivan huippuja! Herkullisia ja melko halpoja drinkkejä, kiva tunnelma jne. Yökerhoja saarelta löytyy paljon, mutta niissä ei tullut vierailtua, joten paha antaa vinkkejä. Mikäli tuntuu siltä, että matkakassa on liian tuhdissa kunnossa, niin Casino Rodos auttaa kassan keventämisessä. Kävin kääntymässä ja muutaman kympin häviämässä, mutta ei oikein ollut mun paikka, pikkuisen liian fiini meininki. Topless -allasalueelle kuitenkin peukku ylös!

Sen vielä sanon, että oma kielivalintani reissun aikana oli englanti, mutta näytti siltä, että suomellakin olisi pärjännyt varsin hyvin. Suurin piirtein joka toisesta raflasta ja kojusta löytyi joku, joka osasi suomea, toiset heikommin ja toiset oikeinkin hyvin. Eihän tuo mikään ihme perinteisessä turistipaikassa olekaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös