Miten maskipakko vaikuttaa/vaikuttaisi jääkiekko-otteluissa käyntiisi?

 • Lisää/lisäisi huomattavasti mielenkiintoani käydä otteluissa

  Ääniä: 19 7,1%
 • Lisää/lisäisi jonkin verran mielenkiintoani käydä otteluissa

  Ääniä: 39 14,5%
 • Ei oleellista vaikutusta suuntaan taikka toiseen / Peleissä käynti jäisi vähiin muutenkin

  Ääniä: 111 41,3%
 • Vähentää/vähentäisi jonkin verran mielenkiintoani käydä otteluissa

  Ääniä: 38 14,1%
 • Vähentää/vähentäisi huomattavasti mielenkiintoani käydä otteluissa

  Ääniä: 62 23,0%

 • Äänestäjiä
  269

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Siinä on kauttamerkki, joka tarkoittaa tässä yhteydessä samaa kuin "tai", ei ja-sanaa. 55 vastaajaa on kuitenkin pystynyt tämän vaihtoehdon jo valitsemaan, vain yhdelle se näyttää muodostuvan suureksi ongelmaksi. Ei siis maksa vaivaa jatkaa tästä aiheesta tämän enempää, ihan mukava otos tähän kyselyyn on saatu ilman sinun vastaustasikin. Kiitoksia kaikille vastanneille!
No tottakai tuosta pystyy valitsemaan, jos on vaikka sitä mieltä, että peleissä käynti jäisi vähiin muutenkin. Pysyn kuitenkin mielipiteeni takana. Erittäin huonosti laadittu kysely. Miksi tuo keskimmäinen vaihtoehto ei voi olla yksinkertaisesti vain "Ei oleellista vaikutusta suuntaan taikka toiseen". Miksi pitää erikseen todeta, että käynnit jäisi vähiin muutenkin? Miten voit päätellä kumpaa nuo 55 vastaajaa ovat tarkoittaneet? Käykö näistä kuinka moni lähes kaikki pelit ja kuinka monella pelit jää vähiin? Niinpä. Sitähän ei tuosta pysty päättelemään. No joo mutta osaltani keskustelu myöskin riittää tämän kyselyn tiimoilta.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Just kävin 2013 katsomassa Liigakiekkoa niin ei sitä nyt kannata hötkyillä.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Täältä koronapääkaupungista käsin katsottuna maskipakko on käytännössä edellytys että otteluun lähtisi. Ei kyllä missään nimessä haluaisi olla myötävaikuttamassa siihen, että tilanne riistäytyisi uudelleen käsistä, kunhan nyt ensin saadaan se kutakuinkin normalisoitua. Sen verran tuota maskia nyt joutunut pitämään naamalla, että ei se siitä mitään ylitsepääsemätöntä estettä missään nimessä saa. Itse asiassa pukisin vaikka avaruuspuvun, kunhan pääsisi taas hallille.
 
Kyllä meidän tavoite nyt ja jatkossa on, että kotka oppisi luottamaan liitämiseen ettei tarvitse koko ajan räpyttää siipiä. - Risto Dufva
Minusta yllättävää, että suuremman osan mielestä maskipakko vähentää mielenkiintoa käydä peleissä kuin lisäisi sitä. Oli ihan odotettua, että selkeän enemmistön mielestä maskipakolla ei ole merkitystä, mutta että vähentää mielenkiintoa?
 
RELEASE THE KRAKEN

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
Oli ihan odotettua, että selkeän enemmistön mielestä maskipakolla ei ole merkitystä, mutta että vähentää mielenkiintoa?
Koetaan maskin käyttäminen ja sen pidempi yhtäjaksoinen yllä pitäminen epämiellyttävänä? Ennemmin kotona sohvalla ilman maskia kaljaa juoden tms.
 
Koetaan maskin käyttäminen ja sen pidempi yhtäjaksoinen yllä pitäminen epämiellyttävänä? Ennemmin kotona sohvalla ilman maskia kaljaa juoden tms.
Niin vai että koetaan ottelutapahtuma turvallisemmaksi minulle ja muille.

Ja nimenomaan tuo sinun vaihtoehtosi näyttää olleen suositumpi kuin minun yllä esittämäni. Ja juuri sitä hieman hämmästelin.
 
RELEASE THE KRAKEN
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
Harmillisen vähän pääsee nykyään etäkannattajana pelejä paikanpäällä katsomaan, mieli tekis kyllä. Vastasin siis, että maskilla ei ole käyttäytymiseeni vaikutusta ja pelit tosiaan jäisi muutenkin siihen yhteen runkosarjassa.
 
Does your monkey go "hoo ho HOO"?
Tiede on objektiivista
Tiedostaminen on subjektiivista​

Sniper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Timo Suden kääntölämäri
Tämmöinen käytännön pieni "ongelma" tullut, että erätauoilla pitää lähteä tupakoivien pariin aukaisemaan vaan hiostavaa maskia. Ehkä joku joukkue vielä avaa oman alueen tupakoimattomille ulkoilijoille.
 
Standardinmukainen allekirjoitus
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy