Marko Kivenmäki – Fakiiri

  • 502 251
  • 1 567

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Filipin pointeissa on toisaalta jotain järkeäkin, mutta sanohan suoraan katsotko vaikkapa Arto Javanaisen kuuluvan näihin SM-liiga pelaajien kaikkien aikojen terävämpään kärkeen. Hän iski suurimman osan tehoistaan nimenomaan Ässien paidassa, maajoukkueessa ei sitten kulkenutkaan likikään samaan malliin ja P-Amerikan reissukin päättyi lyhyeen.
Toisaalta tapaus Teppo Numminen. NHL:ssa pitkä ura, mutta suurimman osan ajasta perin kaukana kirkkaista valoista eikä koskaan edes kovin lähellä Stanley Cupin voittamista. Tästä huolimatta monet asiantuntijat pitävät Nummista eräänä NHL:n kaikkien aikojen puolustajista.
Entäs sitten Esa Tikkanen? Stanley Cup voittoja kahdessa joukkueessa, suht. pitkä ura NHL:ssa ja SM-Liigan "suurseuroissa"´. Mutta rehellisesti sanoen ei koskaan likikään tärkein pelaaja joukkueelleen.
Ehdottomasti lasken Arto Javanaisen sinne SM-liigapelaajien aivan kirkkaimpaan kärkeen. Sen lisäksi, että mies latoi suvereeneja tehoja pöytään vuodesta toiseen, Ässäthän oli Javan aikaan ihan kelpo joukkuekin. Mies voitti mestaruuden niin Ässissä kuin Tepsissäkin sekä taisi saavuttaa muutaman hopeamitalinkin nimenomaan porilaisten riveissä. Mielestäni olisi aivan hullua väittää, etteikö Javanainen kuuluisi sinne eliittiin. Se, että hänellä ei maajoukkueessa (vaikka tilillä onkin ihan hyvä määrä mj-otteluita) tai P-Amerikassa natsannut ei vie häneltä pois miehen SM-liigasaavutuksia. Eihän paljon esimerkkinä käyttämäni Jari Viuhkolakaan ole onnistunut luomaan menestyksekästä maajoukkue-, NHL- tai edes AHL-uraa, mutta siitä huolimatta hän on taatusti SM-liigan kärkiryhmää. Jopa ilman joukkueissa saavuttamaansa menestystä Javanainen on poikkeuksellisen kova pelaaja (Kivenmäki ei tällainen ole, vaikka mainio pelimies onkin), jonka voisi vaikka 0 mitalista huolimatta laskea liigan terävimpään kärkeen. Tälläkään ei tosin tarvitse spekuloida, sillä miehellä tosiaan on henkilökohtaisten saavutusten lisäksi myös kaksi Suomen mestaruutta ja ymmärtääkseni kolme hopeamitalia.

Jos kysymys taas asetellaan muotoon, kuuluuko Arto Javanainen suomalaispelaajien terävimpään kärkeen, niin sitten siihen onkin jo vaikeampi vastata. Miehellä on kotoisesta liigasta uskomattomat näytöt, mutta toisaalta ura ei ikinä SM-liigatasolta ylemmäs lähtenyt lentoon ja maajoukkueurakin jäi aikalailla vaisuksi, joten ehkä minun olisi sanottava, että hän ei sinne ihan kovimpaan kastiin kuulu, mutta on kyllä todella lähellä sitä.

Teppo Numminen on toden totta vähän ongelmallinen tapaus. Hän on ehdottomasti suomalaista puolustajaeliittiä, siitä ei kysymystäkään, mutta vertailukohteen pitäisi hänen kohdallaan olla muut NHL-pakit, jolloin tilanne on hankalampi. Ihan ensimmäiseksi tilanteesta tekee hankalan se, etten ole NHL:ää seurannut intensiivisesti kovinkaan pitkään, joten tietotaso on vähän hataralla pohjalla. Numminen on joka tapauksessa myös aika poikkeuksellinen pelaaja, vaikka hänellä ei änäristä olekaan juuri näyttöjä joukkuetasolla. Miehellä on kuitenkin niin mittava ja komea ura tilastollisesti, että hänetkin voi jo melkein laskea tähän "eliittiä vaikka 0 mitalia"-sakkiin (tässä tapauksessa tietysti 0 Stanley Cupia). Sen lisäksi Numminen on todistanut suuruutensa Suomen paidassa, hankkien arvokisamenestystä niin olympialaisista kuin World Cupistakin, joissa taso on ihan NHL:n luokkaa - samat pelaajathan siellä luistelevat.

Esa Tikkanen menee heittämällä suomalaisen lätkän terävimpään kärkeen. Sen sijaan NHL:n kiistattomaan eliittiin en häntä välttämättä sijoittaisi, mutta hyvin lähelle kylläkin. Mies teki kuitenkin hyvää jälkeä niin runkosarjassa kuin pudotuspeleissäkin ja voitti siinä sivussa viisi SC:tä, ja lisäksi oli omassa ärsyttäjän roolissaan kiistattoman hyvä (muistaakseni pääsi jossain änärin vittumaisin pelaaja-äänestyksessä TOP10:n, mutta tästä en ole varma). Ei varmastikaan ollut tärkein pelaaja joukkueelleen (kukapa Gretzkyn kanssa pelatessaan olisi), mutta varsin tärkeä siitä huolimatta.

Aihetta sivuten - kuten itse asiassa koko viesti lähti vähän väärille raiteille, mutta pointtina on kuitenkin antaa esimerkkejä ajatusmallistani ja yrittää niiden avulla selventää myös tätä pointtiani Kivenmäestä - täytyy sanoa, etten suomalaispelaajista rankkaa NHL:n terävimpään kärkeen kuin varauksin tuon Nummisen ja sitten ehdottomasti Jari Kurrin sekä Teemu Selänteen (uskokaa tai älkää, en jokerikannattajuuteni vuoksi). Sitten on muutama rajatapaus kuten Tikkanen, Saku Koivu, Jere Lehtinen ja Kimmo Timonen, mutta mielestäni koko änärin historiaan peilaten he ovat ainoastaan erittäin hyviä pelaajia, eivät kuitenkaan kiistatonta eliittiä, sitä terävintä kärkeä tai legendoja.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ehkä lähtökohta on kuitenkin väärä, jos Kivenmäkeä vertaa Viuhkolan tai Pirneksen tasoisiin pelaajiin. Siinä olen samaa mieltä, ettei Kivenmäki ihan tuolla tasolla missään nimessä ole (paitsi ehkä Ässien hopeakaudella), näkeehän sen nyt vaikka jo maajoukkuepelien määrästä. Kivenmäki on hyvin tyypillinen pienemmän seuran tähtipelaaja, joka kaiken lisäksi on luonteeltaan aika vaikea tapaus ja tarvitsee sen tähtistatuksen onnistuakseen. Jossain Kärpissä tai Helsingin joukkueissa (saati Elitserienin tai KHL:n huippujengeissä) vastaavaa roolia ja statusta ei missään tapauksessa olisi saatavilla ja tuolloin pelitkään tuskin sujuisivat yhtä hyvin kuin ovat Ässissä sujuneet. Uskon Kivenmäen itsekin tiedostaneen tuon ja halunneen siksikin jäädä Ässiin, jossa saa olla se ykkösstara ja kuitenkin pääsee lähes samoihin tienesteihin kuin mitä muista liigaseuroista olisi saanut parhaimmillaankin.

Toisaalta Kivenmäestä on sanottava sekin, että todella kovaa jälkeä on pisteissä tehnyt Ässissä kaudesta 2003-04 lähtien, enkä usko, että esim. Pirnes olisi vastaavaan yltänyt tai olisi yhtä paljon onnistunut nostamaan ketjukavereidensa tasoa kuin Kivenmäki on tehnyt Ässissä. Toisaalta Kivenmäki ei olisi luultavasti Pirneksen tasolle päässyt KHL:ssä eikä ole ollut lähelläkään mitään MM-kisapaikkoja. Ässät sopii Kivenmäelle ja Kivenmäki Ässiin (ilman Suhosta), ei kai asiassa sen kummempaa loppujen lopuksi ole.

Tässä on kyllä kirjoitettu niin täydellisesti se mitä itse olen tästä asiasta mieltä että pitää lainata koko kirjoitus! Loistavaa tekstiä.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jep. Ajatellaas hieman mitä mave on saanut vaikka kanssapelaajilleen aikaan... Kristian Kuusela 26 maalia maven rinnalla. Nyt Marko Luomala 18 maalia maven rinnalla.

Vaikka onkin pikkuseuran oma stara, niin Mavella on edelleen liigan eliittiin kuuluvat lätyt.

Ja tuo nyt on jo tyhmää että kun ei ole kokeillut siipiään muualla niin ei voi olla huippupelaaja? Öö what?!

Miksi pitäsi repiä perhe irti vain siksi jotta voi kokeilla siipiään muualla? Jos perhe viihtyy niin varmasti on mukavampi pelata. Huippupelaajakin välittää perheensä hyvinvoinnista ja voi myös olla seurauskollinen.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oi voi.
Joku Flippaa totaalisesti Ässäosiossa, jokerihenkisesti ja vieläpä jalkapallotermein Ässien parhaasta pelaajasta. Sieltä tulee provoa oikealta ja vasemmalta, eikä edes se auta että Ässät 2005-2006 rankattiin mediassa "liigahistorian huonoin joukkue" ja Kivenmäki teki enemmän kuin joku jokeri-ikoni Hirso tulee tekemään uransa aikana. Mutta ei! Pitäisi vetää joku kolmoskentän stintti pääkaupungissa tai vetää tomekvaltoset ja flopata Ruotsissa.
Aika säälittävää, että näin hyvin moderoidulla palstalla joku trolli saa vetää KAHDESSA ketjussa samaa paskaansa ja ketään ei kiinnosta poistaa kyseistä kakkosnickiä.
On jokseenkin turhauttavaa, että vaikka kirjoitan perusteluineen pitkiä viestejä henkilöille, jotka haluavat oikeasti keskustella aiheesta, niin sinä tulet kerta toisensa jälkeen ties kuinka monetta kertaa vastaavasti aiheen vierestä höpisemään jotain provoiluistani, trollauksestani, kakkosnickeistäni, Jokereista ja lisäksi ymmärrät pointtini ilmeisen tarkoituksellisesti aivan päin helvettiä. Boldattu kohta (lihavointi minun taholtani) kertoo, kuinka väärin olet ymmärtänyt tai halunnut ymmärtää sanomani. Säälittävää on ainoastaan sinun ala-arvoinen käytöksesi. Jos sinulla ei ole aiheeseen liittyvää sanottavaa, keskustelu kanssasi jää osaltani tähän.

Ja pahoittelut offtopicista.
 

tnub

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, Edmonton Oilers
Jep

Kivenmäki on taiteilija, mielialapelaaja jne. Totuus on, että mies pelaa oikeasti aina joukkueelle. Ongelmia tulee, on tullut siitä, kun sanoo mitä ajattelee. Kaikki valmentajat eivät tästä pidä tai eivät osaa käsitellä viestiä oikealla tavalla. Pelaajalla on tällaisissa tilanteissa vastuunsa ja Mave ei sitä aina ole osannut oikein käyttää. Siis vittuilu menee kentälle. Tosin, eivät ole valmentajatkaan. Vanhemmat pelaajat ovat puhevastuussa. Coachien kanssa tekemisissä, varsinkin epäkohdissa , joita joukkue näkee. Tässä kohtaa on monesti tullut ongelmia, kaikki joukkueessa eivät tosipaikan tullen olekaan samaa mieltä...
En ymmärrä Flipin tai muidenkaan puheita Kivenmäen kiekkoitaidoista ja oikeasti suuruudesta. Tuolla pelikäsityksellä varustettuja kiekkoilijoita on tässä liigassa korkeintaan kymmenen. Se, ettei Kivenmäki ole pelannut Helsingissä tai Oulussa, ei tee hänestä yhtään huonompaa tai parempaa pelaajaa. Vertailu on oikeasti mahdotonta. Kivenmäen osalta voinee todeta, että hän on valinnut ennemmin perheen kuin kiekon, karrikoiden. Eikä tämä tee miehestä sen huonompaa pelajaa kuin on. Jokereistakin on kyselty...
Voin kertoa, että pienemmässä kaupungissa pelaajalla on vähintään samanlaiset paineet kuin "metropolissa". Näissä pienemissä paikoissa kaikki tuntevat vaimosta, lapsista ja anopista lähtien koko hoidon. Tämä kommenttina kirjoituksen ensimmäisiin lauseisiina; kaikki huomaavat, kun Mave höntsää, mutta...
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Pohdiskelua..

Katsoin tänään Rockyn n.10min haastattelun maikkarin sivuilta ja jotenkin rivien välistä minun silmiini paistoi eräs asia. Marko Kivenmäki ei kuulu Rockyn ensi kauden suunnitelmiin. Saatan olla vainoharhainen ja väärässä, mutta ainakin kaikki tähän viittaavat. Rocky sanoi että Ässät ei pelaa hyökkäyssuuntaan vieläkään täysin hänen haluamallaan pelitavalla. Hän haluaa vieläkin lisää nopeutta ja luisteluvoimaa hyökkäykseen. Tätä Mave ei pysty/halua tarjoamaan Rockylle. Mave osaa ajoittain laittaa kiekkoa nopeasti liikkeelle, mutta kyllä se yleensä on sitä hidasta leipomista kuten kaikki hyvin tietää. Tätä väitöstäni tukevat myös julkisuuteen esitetyt lausunnot. Rocky: "Maven tilanne katsotaan vasta keväällä." Hirsimäki: Tunnusteluja muuallekin on jo tehty. Mave: "Tuskimpa Ässät edes tarjoaa jatkosopimusta." (voi olla Maven huumoriakin, mistä sitä tietää?)

Voisiko ainakin niin olla että Mave ei ole se ykkösvaihtoehto ykköseen, ei varmaankaan kun eikös ykkösvaihtoehdoille tarjota ensiksi sopimusta..?
 

Sökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...
Voisiko ainakin niin olla että Mave ei ole se ykkösvaihtoehto ykköseen, ei varmaankaan kun eikös ykkösvaihtoehdoille tarjota ensiksi sopimusta..?

Voihan tuo olla, että yritetään saada Luomala ja Salminen ykköseen ensi kaudeksi. Eikös sitä ole puhuttu, että Sakkella olisi potentiaalia olla parannettu painos Mavesta? Ja ilmeisesti nyt alkavat otteetkin taas näyttää siltä.

Iso riski kyllä olisi, jos Mave tiputettaisiin pois porukasta, mutta on siinä jatkamisessakin riskinsä...
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Voisiko ainakin niin olla että Mave ei ole se ykkösvaihtoehto ykköseen, ei varmaankaan kun eikös ykkösvaihtoehdoille tarjota ensiksi sopimusta..?

Nyt vaan on niin, että vaikka tämä kausi on huikeaa Maven show'ta, niin vuosikausia ei enää voida pitää Kivenmäkeä itseoikeutettuna ykkösen kapellimestarina. Siis siten, ettei mitään muuta edes harkita. Itse asiassa näkisin hyväksi tyylin vuosi kerrallaan eteenpäin. Mitään suurta skismaa ei kuitenkaan pysty näkemään esim. Kivenmäen ja Rautakallion välillä, tyyliin Suhonen-Kivenmäki. Itse asiassa koko pakasta huokuu juuri nyt melkoinen peli-ilo, myös tästä meidän taiteilijasta.

En usko, että Kivenmäkeä heitetään ylitse laidan tämän kauden jälkeen, varmasti jatkoa tarjotaan. Mikäs siinä, ihan mielellään näkisi Kivenmäen päättävän uransa Ässissä, paljon mies on seuralle antanut, ei toki ihan ilmaiseksi. Maven heitot nyt saattavat oikeasti olla vain heittoja, melko legendaarista läppää mahtuu matkan varrelle muutenkin.

Kaikki kertomani nyt siis ovat toki vain omia olettamuksia, ei jotain sisäpiiritietoa.
 

ÄssÄ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olisihan se uskomatonta puusilmäisyyttä jättää Mave ilman sopimusta ensikaudeksi. Mieshän on elämänsä vireessä, pelaa jopa alaspäin ja haluaa voittaa pelejä, kuten eilen nähtiin. Tehdään sitten vaikka vuoden sopimus kerrallaan, mutta pakkohan mies on pitää joukkueessa, saman raha menee helposti johonkin tuntemattomaan ulkomaalaiseen, josta ei tiedä yhtään mitä saadaan. Mavella on taas pelihuumori huipussaan ja jälki on sen mukaista. Tällaista Mavea on ilo katsella tuskaisen viimekauden jälkeen.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Mavella on taas pelihuumori huipussaan ja jälki on sen mukaista. Tällaista Mavea on ilo katsella tuskaisen viimekauden jälkeen.

Samaa mieltä, jotenkin vain pisti korvaan Rockyn puheet nopeammasta hyökkäyspelistä, jos Rocky aikoo toteuttaa puheensa niin en jaksa uskoa Kivenmäen kuuluvan Rockyn suunnitelmiin, toivon olevani väärässä.

Rockyn pelityylin pelaajia ovat etunenässä Luomala ja Huhtanen eikä kummallakaan ole sopimusta ensi kaudesta, ainakaan toistaiseksi..
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Samaa mieltä, jotenkin vain pisti korvaan Rockyn puheet nopeammasta hyökkäyspelistä, jos Rocky aikoo toteuttaa puheensa niin en jaksa uskoa Kivenmäen kuuluvan Rockyn suunnitelmiin, toivon olevani väärässä.
Toisaalta Rocky myös kaipasi wanhan ajan pelimiehiä, jotka voivat yksin kääntää otteluiden kulun. Tuohon kuvaukseen taas Ässistä sopii ylivoimaisesti parhaiten Kivenmäki.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Katsoin tänään Rockyn n.10min haastattelun maikkarin sivuilta ja jotenkin rivien välistä minun silmiini paistoi eräs asia. Marko Kivenmäki ei kuulu Rockyn ensi kauden suunnitelmiin. Saatan olla vainoharhainen ja väärässä, mutta ainakin kaikki tähän viittaavat. Rocky sanoi että Ässät ei pelaa hyökkäyssuuntaan vieläkään täysin hänen haluamallaan pelitavalla. Hän haluaa vieläkin lisää nopeutta ja luisteluvoimaa hyökkäykseen. Tätä Mave ei pysty/halua tarjoamaan Rockylle. Mave osaa ajoittain laittaa kiekkoa nopeasti liikkeelle, mutta kyllä se yleensä on sitä hidasta leipomista kuten kaikki hyvin tietää. Tätä väitöstäni tukevat myös julkisuuteen esitetyt lausunnot. Rocky: "Maven tilanne katsotaan vasta keväällä." Hirsimäki: Tunnusteluja muuallekin on jo tehty. Mave: "Tuskimpa Ässät edes tarjoaa jatkosopimusta." (voi olla Maven huumoriakin, mistä sitä tietää?)

Voisiko ainakin niin olla että Mave ei ole se ykkösvaihtoehto ykköseen, ei varmaankaan kun eikös ykkösvaihtoehdoille tarjota ensiksi sopimusta..?

Tätä samaa ajattelin kans, kun noita kommentteja on kuullut. Sitä mietin myös, minkälaisen pelurin voisi saada Maven hinnalla. Se on tietty tosi, että Mave tekee joka kausi melkoisesti pinnoja ja jos suomessa pelaa, niin ässissä tämä ainoastaan onnistuu. Maven sopimusasiat ratkennevat kuitenkin vasta kesällä. Kuitenkin, ässissä on hyvä tekemisen meininki ja nykyään keskitytään oleellisiin asioihin. Omien lupaavien kasvattien kiinnittäminen on kuitenkin tärkeämpää kuin Maven mahdollinen sopimus.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
minkälaisen pelurin voisi saada Maven hinnalla.

Eiköhän Maven hinnalla yhden Piroksen saa surffailemaan? ;)

Uskon vakaasti, että Kivenmäki mahtuu myös ensi kaudella Rockyn suunnitelmiin. Ei kaikkien 12 hyökkääjän tarvitse olla tuulennopeita ja ei Mave vieläkään sentään mikään "mäkinen" ole luistimilla. Ykköskentän paikasta tosin joutunee ensi kaudella luopumaan mutta kakkosessa/kolmosessa menee vielä aivan nätisti. Monessa jengissä kokeneita pelaajia (mm. Laaksonen, Viitakoski yms) pelaa jopa kolmosessa, eikä se ole mikään ongelma pelaajalle tai valmennukselle.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Veikkaan, että Kivenmäki on tänään sanonut pelin jälkeen pukukopissa Luomalalle suurinpiirtein näin: "Etkö sinä stanan urpo tajua, että yritän tehdä sinusta maalikuninkaan?? Kiekko vaikka KANNETAAN sinne tyhjään maaliin, kun paikka on!!" :D

Toivottavasti maalikuninkuus ei ratkea tänä vuonna yhdellä maalilla tai mene jopa jaetuksi...
 
Veikkaan, että Kivenmäki on tänään sanonut pelin jälkeen pukukopissa Luomalalle suurinpiirtein näin: "Etkö sinä stanan urpo tajua, että yritän tehdä sinusta maalikuninkaan?? Kiekko vaikka KANNETAAN sinne tyhjään maaliin, kun paikka on!!" :D

Toivottavasti maalikuninkuus ei ratkea tänä vuonna yhdellä maalilla tai mene jopa jaetuksi...
Kyllä molempia miehiä varmasti tosiaan sen sössimisen jälkeen päähän ja kovaa, ja aivan syystäkin. Kun mave tuossa tilanteessa syöttää, niin sitten vaan lauotaan, niin kuin ennenkin Luomala on tehnyt. Yksi käsittämötän moka, jota Rockykin ihmetteli pelin jälkeen. Uskon tuosta virheestä huolimatta, ettei se maalikuninkuus tuohon yhteen tyhjään maaliin ratkea, jos ketjun tahti (myös ylivoimalla) jatkuu suunnilleen edes samana.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Toivottavasti maalikuninkuus ei ratkea tänä vuonna yhdellä maalilla tai mene jopa jaetuksi...

--ettei se maalikuninkuus tuohon yhteen tyhjään maaliin ratkea--

Oikeastaan olisi Lutille ihan oikein vaikka ratkeaisikin. Vitun pässit, sanon ma. Todella ylimielistä ja löysää pelaamista tuossa tilanteessa, joista tulee ansiosta huutoa ulkojäähöntsäilyssäkin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Maven nousu senkuin vain jatkuu kohti pistepörssin kärkeä, nyt sijoitus jo neljäs. 36 peliä ja pisteet 9+27=36. Mikäli ehjänä pysyy, 50 pinnan raja pitäisi ylittyä helpostikin ja se on aika kova juttu se.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Maven nousu senkuin vain jatkuu kohti pistepörssin kärkeä, nyt sijoitus jo neljäs. 36 peliä ja pisteet 9+27=36. Mikäli ehjänä pysyy, 50 pinnan raja pitäisi ylittyä helpostikin ja se on aika kova juttu se.

Tampesterin kiakkoladossa Mave oli vierasjoukkueesta niitä harvoja, joilla peli ihan oikeasti kulki ja joka oli alati vaarallinen kotijoukkueelle. Ensimmäisessä maalissa Tappara oli vielä puoliunessa, mutta toinen maali oli 110% Maven näytöstä.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viimeisen sopimuskauden taika. Kivenmäki on taas liigan top-5 hyökkääjä.

Jatkoaikakin kirjoitti muuten jossain vaiheessa Ässien suurimpana virheenä nimenomaan Maven 3-vuoden jatkopaperia. No, kausi kerrallaan olisi kieltämättä joukkueen kannalta ehkä parempi. Toisaalta omat on riskinsä lyhyissäkin papereissa.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
. Ensimmäisessä maalissa Tappara oli vielä puoliunessa, mutta toinen maali oli 110% Maven näytöstä.

Nelosen maalikoosteesta taas saa aika selkeän kuvan että Maven toinen maali oli Luomalan näytöstä..

Jatkoaikakin kirjoitti muuten jossain vaiheessa Ässien suurimpana virheenä nimenomaan Maven 3-vuoden jatkopaperia.

Mä en usko tähän. Maven eka vuosi meni pilalle luokkaantumisen takia silti piste per peli tahdilla mentiiin alkukausi, ei mielestäni nyt mikään hirveän huono kausi. Toinen kausi Apen jengissä. Mielestäni aika kelpo selitykset 2 viime kaudelle, eikö?
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mä en usko tähän. Maven eka vuosi meni pilalle luokkaantumisen takia silti piste per peli tahdilla mentiiin alkukausi, ei mielestäni nyt mikään hirveän huono kausi. Toinen kausi Apen jengissä. Mielestäni aika kelpo selitykset 2 viime kaudelle, eikö?

No kyllä joo. Lähinnä kritisoin Jatkoaikaa tuossa.

Ei sekään välttämättä silti pelkkää sattumaa ole, että Maven peli kulkee parhaiten aina viimeisellä sopimuskaudella. Toki loukkaantumiset ja huonot henkilökemiat selittävät paljon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös