Marko Jantunen

  • 236 426
  • 395

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
On ainakin freesissä kunnossa siihen verrattuna mitä oli aikoinaan. Puhuu myös avoimesti asioista niiden oikeilla nimillä.
 

EinoKeisari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Muistaako joku, missä kunnossa Jarna oli tässä haastattelussa: https://www.youtube.com/watch?v=TrMsXnzZNps

Oon lukenut nyt tota Jantusen kirjaa ja siinä kyllä kertoo käyttäneensä huumeita jo uransa viimeisinä vuosina. Aika hyvällä pokalla pystyy valehtelemaan kyseisessä haastattelussa, vaikka tarkoitusperät onkin varmasti hyvät. Varmasti muitakin valheita kertonut tuossa haastattelussa, mutta tuo nyt pisti näin jälkikäteen ensimmäiseksi silmään.

Jarna ollut todella freesin oloinen nyt raitistumisen jälkeen eri haastatteluissa. Todella toivon, että pysyy poissa päihteistä ja saa elämänsä pysyvästi kuntoon. Tällä hetkellä näyttää hyvältä ja suunta on oikea.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
"Läpi helvetin"... Kovaa kamaa ja etenkin alkutaipaleen puolitutut säkeet ja seikkailut lämmittivät suuresti!

Huikea tarina jonka parissa ei kovin kauaa tarvinnut aikaa tuhlata. Kiitos joulupukki!
 

Pulle Nah

Jäsen
Suosikkijoukkue
Palevan Kallo
Melkein kokonaan saanut luettua kirjan ja täytyy sanoa, että mies on aika syvistä vesistä ponnistellut pinnalle. Todella sympaattisen oloinen ja huikean lahjakas jamppa. Toivon kaikkea hyvää tulevaisuuteen, Jarnalla voisi olla annettavaa paljonkin vielä jääkiekon parissa. Niissä oikeissa asioissa.
 

raju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aaron Hakala , Ville Nieminen , Jukka Rautakorpi
Olipahan mahtava kirja vaikka aihe olikin synkkä usein. En tiennytkään Jantusen olleen niin tehokas pelimies uransa aikana. Myös se oli yllätys että maajoukkueessa ei ole esiintynyt arvokisoissa paljoa. Silti hattu päästä, melko velikulta.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kuuntelin tänään loppuun Jantusen kirjan ja tämä oli ehdottomasti parempi kuin Ruutun kirja. En tiedä miksi on mennyt jotenkin suurelta kiekkokansalta tämä rehelliseltä vaikuttava ja itsekriittinen tuotos ohitse, tai ei ainakaan ole saanut enempää aikaiseksi keskustelua. Hattu päästä, toivottavasti mies ei ole sortunut, eikä sorru. Huima kiekkoura dokauksen ja muun touhun voimin, pohjat ja nousu. Oli kyllä todella liikuttava ja raadollinen tarina.

Ilmeisesti joillekkin on vain liikaa kun ei kaiveta sitä laaria pohjia myöten ja varkauksista yms. ei tehdä vielä isompaa numeroa, että saisi kansat liikkeelle. En silti voi ymmärtää ja toisaalta harmittaakin, kun vasta nyt tämä otin kuunneltavakseni ja nostan vanhaa ketjua pintaan omilla kommenteillani. Mutta toisaalta halusin tulla todelliselle soturille kumartamaan. Voi kun olisit käyttänyt sen kaiken aikasi ja energiasi ollaksesi paras, koska olisit ollut.

Ehdottomasti lukuun tai kuunteluun tämä, koska on kyllä aivan loistavaa ja todella rehellistä settiä. Oikeastaan jopa itseruoskintaa, mutta samalla todella hyvin kirjoitettu ja onhan noi sekoilut ja meno ollut melkoista. Minusta on ehkä hieman jopa sääli, että herran toilailuista sen kiekon takia piti niin moni ja niin pitkään turpansa kiinni. Yritin jopa etsiä ja ei täällä ole edes yleisellä, saati täällä ole kauheasti ollut puhetta vaikka aivan varmasti moni on tiennyt, että missä siellä on menty. Minusta se on sääli, koska ei olisi tarvinnut sen laivan kolauttaa aivan sinne syvimpään pohjaan ennen herätystä jos olisi ollut enemmän keskustelua asiasta jo aiemmin. Toki siis kuitenkin näistä on opittu, että yleensä sen pitää sinne osua, ennen kuin se yksilö itse sen asian tajuaa, mutta silti. Jo aiemmin olisi pitänyt edes yrittää eikä vain vaieta ja tavallaan hyväksyä.

Mutta se siitä. Hieno kirja, lukekaa, tai kuunnelkaa. Loistava pelaaja, todellinen luonnonlahjakkuus ja varsin rehelliseltä vaikutti kirjassaan kaikesta kokemastaan. Tsemppiä Jarna ja päihteetöntä tulevaisuutta.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Luin itse kanssa kirjan kun se tuli. Pitäisi varmaan uudestaan lukea se, oli meinaan hyvä. Näin Jarnan viime viikolla viimeksi ja todella freesiltä näyttää. Olen todella iloinen hänen puolesta.
Kuuntelin kirjan tuossa runsas kuukausi sitten ja on kaveri kyllä mennyt melkoisen mankelin läpi. Sääli ettei osannut hakea apua aikaisemmin. Mietin kirjan loputtua että mitähän hänelle tänäpäivänä kuuluu, mutta jos olet nähnyt hänet hiljattain hyvä voimaisena niin hienolta kuulostaa. Toivottavasti onnistuu tuossa päivä kerrallaan teemassa ja pysyy raittiina eikä varsinkaan törmää niihin huumeiden välittäjiin jotka melkein tappoivat hänet velkojen takia.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jarna on voinut useamman vuoden hyvin ja raittiina :)

Kaikkien aikojen lahtelaiskiekkoilija vaikkei edes ulosmitannut täyttä potentiaaliaan.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Tämä kai on Jantusen yleinen ketju.

Jantunen käväisi torstain Tulosruudussa antamassa pitkän haastattelun koskien työtään Avominnen päihdehoidossa. Upeaa nähdä Jarna noin skarppina (ei sillä, että olisi yllätys ollut), varsinkin tällaisina aikoina harkittua ja rohkaisevaa puhetta tarvitsee. Tuli ihan saatanan hieno fiilis. Hyvä nähdä Jantusen löytäneen kutsumuksensa, olkoonkin että karujen vaiheiden kautta.

Jantunen MTV3:n haastattelussa
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Onnea Markolle. On hienoa miten vaikeiden vuosien jälkeen on päässyt elämään kiinni ja pystyy tänä päivänä auttamaan muita, jotka on elämässään vaikeuksissa. Iso arvostus.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Kirja oli aivan parhaita mitä olen lukenut, rehellinen ote paistaa tekstistä. Aivan valtava arvostus miestä kohtaan ja sitä duunia mitä tällä hetkellä tekee. Onnea Jarnalle!
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Mikäli on mennyt ohi ja kiinnostaa, niin Jarna kävi höpöttelemässä Esko Seppäsen vieraana Urheilucastissa reilun kahden ja puolen tunnin ajan.

 

Tubu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jantunen avaa Reissumies-casen taustoja. Arvostan todella korkealle.

– Olin taannoin aikamoinen oman tieni kulkija, reissumies. Se valinta oli mulle itsestäänselvyys, kuten Fazerin kampanjassakin mainitaan, mutta teki elämäni monessa mielessä vaikeaksi. Kunnes löysin voimia ja tukea raitistumiseen, ja sitä kautta koko elämäni suunta muuttui, Leijona-paidassakin usein nähty Jantunen kertoo.

– Nyt haluan kokemusteni kautta laajentaa suomalaista mieskuvaa. Reissumies elää täysillä ja antaa muiden elää omaa elämää. Miehet saavat ja miesten pitää puhua tunteistaan sekä pyytää apua tarvittaessa, yksin ei kenenkään tarvitse pärjätä. Miehen kannattaa olla rehellinen itselleen, avoin totuudelle ja suvaitsevaisuudelle.

Ikonisen Reissumiehen mainoskasvoksi huumehelvetin jälkeen – miten Marko Jantusen kuva päätyi leipäpussin kylkeen?
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kaunis on ajatus tässä takana kyllä. Jarna on hieno mies.

Harmi että Fazer noin muuten on ihan perseestä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Tiedän jo mitä elokuvaa menen katsomaan ensi syksynä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös