Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Marjamäen valmennus

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Nils Andersson, 06.05.2017 klo 14.09.

 1. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  ^Riippuu tietenkin ihan siitä, miten kukin haluaa sanan patriootti määritellä, mutta itselleni se tarkoittaa omasta maasta ja kansastaan ylpeää henkilöä ja suurin osa venäläsistä kyllä sitä eittämättä on. Ei heillä ole hirveästi kiinnostusta siihen, mitä äiti-Venäjän ulkopuolella tapahtuu, heillä on niin iso maa ja siellä kaikkea mitä vaan kuvitella saattaa ja se riittää heille.

  Ja jääkiekkohan on Venäjällä supersuosittu laji, maan ykköslaji, joten sikäläiset lätkästarat ovat sitten todella isoja starboja siellä. Ja olla iso stara Venäjän kokoisessa maassa ja siinä kulttuurissa on jotain, mitä täällä voi olla vaikea edes käsittää. Siinä ei elämästä glamouria, hyperkauniita naisia, fyrkkaa eikä vaikutusvaltaa silloin puutu.

  Suomessa tuntuu monen olevan vaikea uskoa sitä (koska täällä pyritään mustamaalaamaan Venäjää kaikin tavoin aina kaikissa mahdollisissa käänteissä ja luomaan valheellista kuvaa sen maan arkitodellisuudesta) ettei suurin osa venäläisistä ihan oikeasti halua sieltä muuttaa yhtään mihinkään.
   
 2. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Suomen valmennustiimi on näköjään kaikessa hiljaisuudessa ja vaivihkaa "normalisoitu" viime kauden sekoilujen jälkeen muotoon Marjamäki-Manner-Tapola.

  Tämä osoittaa vahvasti siihen suuntaan, että Liitto oli se, joka valitsi tai nimesi suoraan ("tarjouksena josta ei voi kieltäytyä") Marjamäelle apuvalmentajiksi viime kaudelle Jokeri-taustaiset Wade Immosen ja Kalle Kaskisen - tunnetuin seurauksin. Nyt kumpikaan edellä mainituista ei - syystä tai toisesta - ole enää mukana Suomen valmennusjohdossa. Liekö kyseessä sitten kompensaatio Marjamäen Jokeri-siirrosta vai mistä. Yhtä kaikki: Suomen peli on aivan eri näköistä kuin viime kaudella, kun nyt koutseina on kolme kovaa, meritoitunutta ja rutinoitunutta ammattilaista.

  Hyvä niin.
   
  Viimeksi muokattu: 11.11.2017 klo 19.59
 3. Ränse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ray Bourquen ajan Bruins, Luleå, SAIK
  Manner ja Tapola kyllä loistava parivaljakko Marjamäelle.
   
 4. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Tapola antoi ymmärtää että tälle kaudelle on yksinkertaistettu pelisysteemiä, niin pelaajien on helpompi sisäistää asioita (nopeasti).