Marcus ja Jonathan Davidsson Ässiin!

  • 143 440
  • 1 098
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Ei oo kummoinenkaan vahvistus kumpikaan Daavidin pojista. Vois kyl pistää joulutauolla lihoiksi ja säästää nekin eurot vaikka Rubiinin palkkaamiseen kolmannelle kaudelle.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kevään miehet eivät marraskuun pimeydessä viihdy.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Joo, sopimukset purkuun ja tilalle ketä?

Kyllä se nyt on kaikkien etu, että homma koitetaan saada aukeamaan täällä. Siihen ihan hyvät mahdollisuudet on.
Pari hampaatonta kanukkia, kiitos. Jos JJ on pois, niin joku näyttää munaa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
.Nyt aletaan joukkueen selkärankaa mittaamaan, vastoinkäymiset vahvistaa vai miten se menee.
Jotenkin sellainen fiilis näissä otteluiden lopuissa, että ei ole sellaista todellista syömähammasta, mikä pystyisi rakentamalla rakentamaan niitä ratkaisevia maalipaikkoja ja viimeistelemään niistä.

Ponnetonta ja näennäistä pelaamista, pelitapa kyllä tuottaa ottelun aikana muutamat paikat, mutta viimeistely pitäisi olla tehokkaampaa tai oma pää pitää vielä paremmin.
Ässien nopeat käännöt on pelattu melko minimiin tällä hetkellä, joko joukkueen suorituskyvyn tai valmennuksen toimesta.

Ei muuta kuin kohti uusia pettymyksiä.

Otteluanalyysista.

Tunteisiin saa mennä ja pettymystä tuntea, mutta veljesten kohdalla sellanenkin ajatus, että. Samaan aikaan tuskin ovat tyytyväisiä alkukauteen, loukkeineen ja tehottomuuteen, ja heti kun kumpikin askissa alkaa joukkueen tulos ja tehot putoilla. Miten säilyttää vaadittava rentous ja raikkaus, ettei mee turhautumiseks ja puristamiseks?

No, kokeneita pelureita. Mutta nääkin asiat täytyy käydä läpi. Varmasti Jessekin osaa tuoda perspektiiviä...toisaalta, vaikka hältä muutama aika messevä vaihto, kiekollisesti päätypeleissä, niin en nyt sitten tiedä tuoko lisäarvoa tollaset härkkimiset ja läikkymiset summerin soitua. Taiteillaan korkean tunnetason välittämisen ja kurittomuuden rajamaastossa. Ei Jessen tartte kolata ketään tappiopelin lopuks näyttääkseen, että vituttaa ja välittää, kaikki tietää kyllä.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Kelpaisko Allsvenskaniin nyt vai vasta sitten kun 10 sija tavottelemattomissa? Kyllä alkaa tiimalasissa hiekka käymään vähiin. Sport pelissä olivat hyviä, mutta peli peliltä ovat heikentyneet. Potenttiaalia on, mutta ei taida realisoitua täällä.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihan samaa jatkumoa tänään veljeksien peli kuin koko kauden.
Alussa yritystä ja tehottomuutta, kohta katsellaan omissa kun vastustajan neloskentän jantteri näyttää miten maali tehdään.
Sitten molemmat katosi kuvasta ja näyttäityivät lähinnä molemmat kertaalleen lähettäen tepsin 2-1 vastahyökkäyksiin, saamatta niihinkään syöttöpistettä.

Mitä helvetin latvakavereita nää on?
Pari aiempaakin ohikautta Marcuksella... mistähän on kiikastanut?

Ja mitä Jonathanille on tapahtunut P-Amerikassa. Hyvien SHL-kausien jälkeen Änäriin/AHL:ään.
Sieltä maitojunalla takaisin seuraavalla kaudella, mutta Allsvenskaniin. Ja seuraavakin kausi Allsvenskanissa. Miten tasonsa jo SHLssä todistanut Nhl/Ahl-pelaaja joutuu hakemaan peliään kaksi kautta "mestiksestä"?
Onko nää jotain aivan Geiger-kavereita?
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Ehdottomasti eri ketjuihin ja tänäänkin olisin kokeillut MD tuossa proffan paikalla. Erikoisesti kyllä pelaa molemmat. Toinen koheltaa ympäri kenttää ja yrittää kovaa saamatta mitään aikaiseksi ja toinen pelaa kuin olisi karhuvaarien vuorolla neppailemassa.
 

Sens

Jäsen
Sattuneista syistä tuli nähtyä Tapparan pelejä livenä viime kaudella kun lopullisista sijoituksista ja finaaleita alettiin pelata ja erityisesti Marcus oli noissa peleissä mielestäni erittäin hyvä ja ehdottomasti yksi joukkueen parhaista, vaikka Lehterällä oli paremmat laiturit sekä oli mm aivan jäätävä aloittaja.

Tuskin ne taidot minnekään on yhdessä kesässä kadonneet…. Eli eiköhän kannata antaa kaverille loukkaantumisen jälkeen sentään enemmän pelejä aikaa näyttää osaamistaan ja myös mahdollisuutta tiputtaa apina selästään tehojen osalta ennen lopullisia tuomioita…
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös