Manchester United FC 2022–2023 – ”Creating a Fighting Machine”

  • Viestiketjun aloittaja RystyLitsari
  • Alkaa
  • 421 337
  • 4 053

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tuntuu niin typerältä nyt, että olen pitänyt Ronaldoa miellyttävämpänä pelaajana itselleni joskus aikoinaan kuin Messiä. Toki siihen on liittynyt muutakin kuten se, että olen pitänyt enemmän Realista kuin Barcasta ja Ronaldon prime vuosien pelityyli miellytti enemmän itseäni kuin Messin, mutta nyt tuo tuntuu kerta kaikkiaan typerältä. Onhan se aina tiedossa ollut, että todennäköisesti kyseessä on varsin raskas ihminen, henkilö joka välittää enemmän itsestään kuin muista ympärillä, mutta että tuo on tuolla tasolla mitä nyt Manussa on nähty jo reilu vuoden ajan, niin huhhu!? Säälittävä mieslapsi kyseessä. Manussa Ten Hagin johdolla menossa pitkästä aikaa uskottava ja lupauksia herättävä projekti ja tämä paskiainen kehtaa kusta joukkuekaverien sekä valmennuksen ja ihan koko seuran päälle, koska minäminäminä eikä mitään muuta.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Vai kritisoi Rooney sen takia että on kateellinen kun CR on vielä huipulla ja paremman näköinen. Ei ole miehellä kyllä yhtään kykyä itsekritiikkiin jos on mielestään vielä huipulla.
On kyllä kiva kuulla vieläkö Keane nuolee Ronaldon persettä, vai myöntääkö jo totuuden tästä pellestä.
Ja sitten jatkaa nolaamistaan, kun haukkuu seuraa ja Ten Hagia. Missä maailmassa Ronaldo elää, kun nykytasollaan kuvittelee kuuluvansa avaukseen. Totuushan on se että Ten Hag on tehnyt loistavaa työtä ja nostanut vaatimistasoa. Enää kentälle ei pääse pelkällä nimellä surffailemaan.
Olihan se huvittavaa kun Ronaldo siirtyi ManU:un, niin täällä porukka möykkäsi miten nostaa ManU:n mestaruustaistoon. Ei selvästikään ollut porukalla hajuakaan Ronaldon nykytasosta, kun Ronaldolla ei ole ollut mitään tekemistä voittavan jalkapallon kanssa pitkään aikaan. Se on puhdas fakta että ManU on parempi ilman Ronaldoa kentällä, kuten oli Juvekin.
Onhan joku joskus pitänyt käsittämättömästi tätä narsistia suurena johtajana ja kapteeninakin. On kyllä kaikkea muuta.
Ei nykyfutiksessa voi enää laittaa kentälle pelaajaa joka ei osallistu millään tavalla puolustamiseen, prässäämiseen, ohjauspeliin tai pelinrakenteluun, vaan löntystelee vain kentällä odottaen jos pääsisi tyrkkäämään boxissa jonkun syötön maaliin.
Huippuvuosinaankin, kun mies vielä voitti juoksukilpailuja, Ronaldo oli ison tilan vastahyökkäyspelaaja, jolla ei tekniikka ja peliäly riittäisi pelaamaan pienessä tilassa, kuten Ten Hagin futiksessa vaaditaan.

Mitenhän oikein osaisin selventää järkevästi...Joo Morganin tekemät jutut ovat kaikki ihan sitä itseään. Morganhan ei pääse edes haastattelemaan oikeasti sellaisia henkilöitä joita se haluaa. Ja tuo on kyllä totta, että Ronaldohan sen itse tuon haastattelun on täytynyt antaa. Mutta Morganin tavoitehan on vain hakea shokki otsikoita. Morganin tekemiin uutisiin suhtautuisin aina isoilla varauksilla, olkoon ne "livenä" tehtyjä tai sitten ei. Ei Ronaldo voi olla vaan noin pöljä, että tekisi noin. Tämä haisee pahasti kyllä kusetukselta vaikka narsistihan Rolle on joten muutaman prosentin mahdollisuuden annan sille, että uutinen olisi täysin totta.
Tule nyt @Grainger äkkiä puolustamaan suosikkipelaajaasi aiheelliselta kritiikiltä, kun toistaiseksi ainoa puolustaja @Daro on vetänyt MAGA-tason settiä median ajojahdeillaan ja videokäsittelyillään.
En ymmärrä miten jollekin voi tulla yhä edelleen yllätyksenä että Ronaldo on täysi ihmiskyrpä ja ajattelee juuri niin kuin haastattelussa sanoi. Aina sitä on kiinnostanut enemmän oma maine ja kunnia kuin joukkueen menestys. Pieni yllätys toki että julkisuuteen suolsi tuon sonnan. Se ei ole yllätys että mies itse on niin helvetin tyhmä että sanoisi nuo jutut julkisesti, vaan se että Mendesin taustatiimi ei tätä estänyt.

Tuntuu niin typerältä nyt, että olen pitänyt Ronaldoa miellyttävämpänä pelaajana itselleni joskus aikoinaan kuin Messiä.
Ei nähtä kahta voi oikeasti edes verrata. Messi niin eri levelillä niin pelaajana kuin ihmisenä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Shit's about to go down, oli ensimmäinen ajatukseni eikä se ihan hirveä kauas maalista mennyt, tai ainakin lähemmäs kuin Ronaldon vaparit viime vuosina.
 

Liitteet

  • Screenshot_20221114_172525.jpg
    Screenshot_20221114_172525.jpg
    94 KB · kertaa luettu: 211

Jeffrey

Jäsen
https://www.manutd.com/en/news/detail/manchester-united-official-statement-on-cristiano-ronaldo-interview kirjoitti:
Our focus remains on preparing for the second half of the season and continuing the momentum, belief and togetherness being built among the players, manager, staff, and fans.

Seuralta ensimmäinen ulostulo asiaan liittyen oikein mallikkaasti. Eli nyt kuulostellaan, katsotaan haastattelu, pohditaan ja reagoidaan. Jos pelaisin Maso Hockey Manageria antaisin kiukuttelevalle ja kalliille tähtipelaajalle tuntuvat sanktiot - joiden seurauksena toivoisin pelaajan nostavan kytkintä.

Toivottavasti Ronaldon seuraava osoite on jo selvä, ja se rohkaissut tähän ulostuloon nyt kun vielä kerran voi omaan pesään yrittää kusta.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuo Rooneyn haukkuminen on myös vanha taktiikka yrittää vähentää kritiikkiä. Voi toimia ala-asteella kerran, mutta tuskin esimerkiksi Wayne Rooney on aidosti kovinkaan kiinnostunut siitä mitä Ronaldo sanoo. Nyt varmaan myös muut ovat hiljaa, ettei Cristiano vaan hauku rumaksi.

Aikuinen mies, jumalauta.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vai kritisoi Rooney sen takia että on kateellinen kun CR on vielä huipulla ja paremman näköinen. Ei ole miehellä kyllä yhtään kykyä itsekritiikkiin jos on mielestään vielä huipulla.
On kyllä kiva kuulla vieläkö Keane nuolee Ronaldon persettä, vai myöntääkö jo totuuden tästä pellestä.
Mitä Keaneen tulee, niin en tiedä pelkääkö mediassa työskentelevät ihmiset häntä vai mikä siinä on tähänkin tarvittiin Rooney sanomaan Talksportilla, että Keane ei olisi koskaan suvainnut sellaista käytöstä joukkuekaverilta, josta on nyt syksyn aikana puolustanut Ronaldoa. Aika kauan sai Keane olla ilman kunnon haastamista tuosta.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Suotta @VilleLeino minua tägäilet. Ex-Madrid pelaajien otteet eivät juurikaan kiinnosta, enkä ole koskaan nukkunut Ronaldo-lakanoissa.

Oletko taas suuntaamassa Kataloniasta Manchesterin suuntaan? Paluumuuttaja!
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Itsekin kuuluin vielä kesällä Rontun puolustelijoihin, koska uskoin ihan aidosti, että mies saattaisi pystyä omaksumaan vähän pienemmän roolin, mutta silti olemaan ammattilainen ja olemaan hyödyksi Unitedille, sekä näyttävän omalla esimerkillään junnuille, mitä tarkoittaa 100% omistautuminen jalkapallolle.

Kuvitellaan vaikka, että mies olisi hyväksynyt supersubin roolin, painanut hommia kieli pitkällä, iskenyt siihen päälle muutaman maalin liigassa ja eurooppaliigassa. Tuohon vielä päälle hyvät kisat ja sitten olisi rehellisesti kertonut, että haluaa vaihtaa maisemaa suuremman vastuun perässä ja sopimus olisi purettu yhteisymmärryksessä. Tuolla tavalla miestä pidettäisiin vielä tämänkin stintin jälkeen yhtenä suurimmista seuralegendoista, mutta sen sijaan mies päätti vetää kaiken vessanpöntöstä alas. Tämä homma on nyt viimeistään mennyt niin pitkälle, että en henkilökohtaisesti halua nähdä koko iljettävää kusipäätä enää koskaan lähelläkään Old Traffordia.

Tämä tilanne pistää vituttamaan todella suuresti, mutta kukaan pelaaja ei koskaan saa olla suurempi, kuin seura ja tämän viimeisimmän episodin takia mies ei enää koskaan voi olla mukana missään Manchester Unitediin liittyvässä toiminnassa, tai vaadin kyllä henkilökohtaisesti syyllisten päitä vadille, mikäli tuo tulee toteutumaan.

Toivottavasti Oranje edes pelaisi positiiviset kisat, vaikkakin LVG:n pelaajavalinnat vähän ihmetyttävät. Saisi edes jotain vähän positiivisempia fiiliksiä tämän farssin sijaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Sitä jäin itse miettimään miksi Ronaldo haukkuu nimellä kaikki muut paitsi Glazerit vaikka heihin epäsuorasti viittaakin?
Katsotaan mitä se loppu 80 minuuttia haastattelusta pitää sisällään. Ainakin Nevilleä kuulemma tylytetään, jos Piers Morganin twitteriä on uskominen. Mutta tuo viittaus Glazereiden investointien puutteeseen on ihan nollapuhetta: kaikki nuo seikat ovat kaikkien tiedossa - olleet jo vuosikausia - ja toisaalta; miksei Ronaldo olisi maininnut asiasta jo paljon aiemmin? Tämäkin on vain tätä samaa lähdön tehtailua kuin kaikki muukin skeida jota tuossa suoltaa.

Toki voi olla että jätti Joel Glazerin mainitsematta ettei suututtaisi tätä liikaa ja saisi siten helpommin sen loppusopparinsa palkan kädenpuristuksena potkujen tullessa, mutta se on silkkaa spekulaatiota, ja aika villiä sellaista.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Okei, Talk of the devils -podcastissa Andy Mitten sanoi, että jos Ronaldo mainitsee Glazerit, kyseessä on breach of contract, joten siinä syy. Hän haluaa siis rahat tuosta sopimuksesta. Toki tuo saattaa olla sitä jo muutenkin per Jason Burt.

@maken veivi jr.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
En nähnyt Fulham peliä mutta todella tärkeä voitto ennen maajoukkuetaukoa.

Tästä voi ihan kohtuullisen hyvillä mielin lähteä tauolle. Neljän parhaan joukkoon pääseminen lienee tavoite tälle kaudelle ja sehän on ihan hyvin hyppysissä varsinkin kun alkukauden otteluohjelma on ollut todella vaativa.

Peliesitykset ovat vaihdelleet aika rajusti pelien sisällä enemmän ehkä niin, että pelien loput ovat olleet vaikeita. Tämä voi kertoa siitä, että todella tiukka pelitahti ja kapea peluutus ovat vieneet voimia. Mielenkiinnolla jäädään odottamaan, minkälaisella iskukyvyllä pelaajat palaavat joukkueeseen.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
No just. Ja tota paskiaista mä oon kunnioittanut. Mahtavan perinnön jättää. Sehän voi tulla vaikka Suomeen pelaamaan Kiuruveden Palloseuraan, siellä voi omistaa pallonkin.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ja tästä saattaa tulla vielä ruma taistelu pelaajan ja seuran välillä?

 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't

Tämän takia tuohon kyseiseen seikkaan ei kannata ottaa kantaa. Henkilökohtaiset asiat, varsinkin noin vakavat, pitää ottaa 100% totuutena, koska epäily olisi julmaa ja siinä ei ole pointtia. Silti on sanottava, että tuo miten Ronaldo kertoo boardin yms. epäilleen häntä, on aika tulkinnanvaraista.

Tämä siis sitä taustaa vasten, että Ronaldo, Mendes ja lakimies tapasivat Murtoughin, Arnoldin ja muuta Unitedin väkeä kesällä. Siinä, missä Unitedin väki oli kertonut keskustelun menneen hienosti ja että yhteishenki ja yhteiset suunnitelmat olivat vahvalla pohjalla, Ronaldon leiri oli vuotanut portugalilaismedialle tiedon, että Ronaldolle haetaan uutta seuraa, jossa tämä pääsisi pelaamaan Mestareiden liigaa. Tieto julkaistiin mediassa puoli tuntia tapaamisen päättymisen jälkeen. Tämä siis Andy Mittenin sanomana, ja hän ei osu näissä hutiin koskaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ok, eli Glazerit mainittu, mikä tarkoittaa, että sopimus voitaneen purkaa ilman, että Ronaldolla on oikeutta vaatia pelaamatta jääneen sopimusajan palkkaa. Ronaldo selkeästi halusi polttaa sillat Unitediin kaikilla mahdollisilla rintamilla päästäkseen pois seurasta. Omaan makuun aika paskainen strategia, mutta onneksi tuli vittuilleeksi myös Glazereille.

(Kyllähän tuo limanuljaska aika paljon syöttää sanoja Ronaldon suuhun, mutta ei se isoa kuvaa miksikään muuta).
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ok, eli Glazerit mainittu, mikä tarkoittaa, että sopimus voitaneen purkaa ilman, että Ronaldolla on oikeutta vaatia pelaamatta jääneen sopimusajan palkkaa. Ronaldo selkeästi halusi polttaa sillat Unitediin kaikilla mahdollisilla rintamilla päästäkseen pois seurasta. Omaan makuun aika paskainen strategia, mutta onneksi tuli vittuilleeksi myös Glazereille
Se piti vielä tähdentää, että tämä Glazereidenkin mollaaminen on vain Ronaldon omien itressien vuoksi tehty, eikä se luultavasti auta seuraa lainkaan. Ensinnäkin Arnold, Murtaugh ja ten Hag ovat jo alkaneet kiinnittää huomiota Carringtonin uudistamiseen (kuten Olekin teki Athleticin mukaan). Toisekseen, vittuilun toimivuudesta resurssien lisäämikseksi ei ole minkäänlaisia takeita. Kolmanneksi, nyt Ronaldo, maailman tunnetuin jalkapalloilija, tuli kertoneeksi kaikille futareille kuinka paska paikka United on. Hyvä mainos siirtoja ajatellen siis, etenkin kun lisätään että board vittuilee sairastuneista lapsista, manageri on epäluotettava kavaltaja mitä ikinä...

Eli ei pidä hämääntyä mistään. Koko haastattelu on täysin egoistisista lähtökohdista tehty - Piers morgan tuskin pysyy nahoissaan - ja Glazereidenkin saama vittuilu tuntuu hyvältä vain, koska heitä kohtaan on niin paljon katkeruutta.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Eikös tuolla ollut huhua että haastattelu olisi tehty päivänä, jolloin Ronaldo skippasi harkat huonon voinnin takia. Tuo olisi jo syy millä voisi antaa kenkää ilman että tarvitsisi maksaa miehelle.

On kyllä surkuhupaisaa että mies kehtaa sanoa että Glazerit eivät välitä seurasta, kun selvästi Ronaldoa itseäänkään ei kiinnosta seura tippaakaan vaan vain oma napa.

Aikamoiset jackpotit Piersille nyt osunut lyhyeen aikaan, kun Ronaldon lisäksi Kanye kävi sekoilemassa. Kusipäät ilmeisesti hakeutuvat ja viihtyvät toistensa seurassa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ei näytä Bruno olevan myöskään ihan mielissään tästä Rollen avautumisesta.



Ei ois tarvinnut edes kätellä.

Jos lakipykälät sen mahdollistaa niin nyt vain mahdollisimman nopea sopimuksen purkaminen. Mitä nopeammin saadaan tämä paska siivottua, sen parempi.

Piti kaivaa tätä sitaattia varten yksi jatkoajan tekemä haastattelu vuodelta 2006.

"Kyllä sen täytyy mennä toiseenkin suuntaan; et sä voi lähteä niin, että sä paskannat tohon ovelle ja lähdet kävelemään".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös