Manchester United FC 2022–2023 – ”Creating a Fighting Machine”

  • Viestiketjun aloittaja RystyLitsari
  • Alkaa
  • 424 059
  • 4 053

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Casemiro avaa penkiltä. Itse asiassa tykkään tästä ratkaisusta. Koko joukkueelta nähtiin niin erinomainen esitys Poolia vastaan, että sen jälkeen olisi ollut väärin penkittää ketään. Jokainen jätkä on ansainnut tänään avauspaikan ja mielestäni tämä on myös selvä merkki valmennukselta, että nimeä tärkeämpää on otteet kentällä. Casemirolle se puoli tuntia tänään ja ensi viikonloppuna avauksessa.
Juuri tätä mietin itsekin. On paljon helpompi tulla uuteen jengiin ns. vähä vähältä kuin suoraan avaukseen. Näin pääsee paremmin rytmiin jne.

Ronaldo tosiaan kyllä taitaa lähteä. Toki tämä on ten Hagilta tismalleen oikea tapa käyttää häntä, eli se supersub-rooli, josta ollaan paljon puhuttu olisi valmennuksenkin lähtökohta, mutta en usko sen sopivan hänelle. Eurooppaliigajoukkueen syvyyspelaaja ei ole sitä, mitä Ronaldo tässäkään vaiheessa uraansa haluaa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Penkiltä Rolle itsensä löytää. Mahtaako se lähtö häämöttää?
Kyllä tämän tyylisissä peleissä tosiaan Rontulle luulisi olevan enemmän käyttöä. Onneksi Elanga pelasi hyvän matsin, että ei tuo lainkaan huono homma ole lähteä samalla avauksella.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Kyllä tämän tyylisissä peleissä tosiaan Rontulle luulisi olevan enemmän käyttöä. Onneksi Elanga pelasi hyvän matsin, että ei tuo lainkaan huono homma ole lähteä samalla avauksella.
Sotonin bussittaessa puolustus väsyy, ja sellaisessa tilanteessa freesi Rolle voi olla viimeisen vartin aikana aika tappava ase pääpelinsä takia.

Huomiodaan myös, että Fred jää toistamiseen penkille Scotty Macin tieltä. Tämä on oikein.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Näen tämän joukkueenjohtamistavan hyvänä. Ensinnäkin se, että voittavaa joukkuetta ei lähtökohtaisesti vaihdeta ja hyvistä otteista palkitaan. Toisekseen valmentaja näyttää kuka on pukuhuoneen päällikkö sillä, että uusi pelaaja ei astu suoraan avaukseen vaikka onkin pelipaikallaan maailman paras.
 

Stonemaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils
Vähän laski allekirjoittaneen testotasot, kun Alfa ei avaa heti. Toisaalta ymmärrän että mennään samoilla, koska United aloitti Pool-matsin erinomaisesti. Rauhallisin mielin ennen ottelua. Siellä on 60-70min kohdalla heittää Casemiro puolustamaan johtoa, Fredin sijasta. Aurinko kurkkii pilvien takaa!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Casen ja Fredin maju-taustaa miettiessä on hyvä muistaa, että keskimäärin ne pelit eivät ole mitään kummoisia. On siellä toki ne Argentiinat, Chilet ja Kolumbiat, mutta pääasiassa vastustajat ovat alle Championship-tasoisia. Siellähän Fred on pystynyt olemaan se keskikentän pallollinen moottori, mutta Valioliigassa ei oikeastaan kertaakaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't

Barney

Jäsen
Pakko kyllä hehkuttaa tuota Martinez-Varane toppariparia. Kaksi todella kovaa yksilöä, joiden ominaisuudet täydentävät vielä niin erinomaisesti toisiaan, että yhdessä he ovat vielä selvästi parempia kuin yksilöinä. Nyt vain kaikki ruumiinosat ristiin sen puolesta, että molemmat kestävät koko kauden kasassa. Laporten kuntouduttua Laporte-Dias on ihan älyttömän kova topparipari, mutta väittäisin melkein, että tässä on sen jälkeen tämän sarjan toiseksi paras kaksikko. Vahvalle pohjalle on hyvä rakentaa.
 

Jeffrey

Jäsen
ETHn aikakauden ensimmäinen nollapeli, eikä niitä muutenkaan tältä vuodelta liikaa ole. Se on varmasti tästä pelistä nyt se isoin kotiinvieminen sen lisäksi, että puolustuslinja alkaa pikkuhiljaa näyttää puolustuslinjalle.

ETH sanoi aikaisemmin kesällä, että Unitedin on pelattava hyvin - tai ainakin varmistettava voitto vaikka peli ei olisi parasta mahdollista. Tällä viikolla taidettu saada nämä molemmat skenaariot.

Bruno oli tänään maalia lukuunottamatta huono, joka sotki hyökkäyksen pelaamista kauttaaltaan ja näin ollen hyökkääjien arvioiminen menee vähän hankalaksi. Lisäksi Rasse ei ihan päässyt kärjessä palloon, joka edelleen vaikeutta hyökkäysopelaamista.

Hyvä, että saatiin realiteetit näkyviin vielä Liverpool pelin jälkeen. Kuten ETH sanoi, niin tämä projekti tulee kestämään pidempään, ja sen aikana tullaan kokemaan onnistumisia ja epäonnistumisia.
 

Fordél

Jäsen
Se oli oikeastaan juuri sen verran nihkeä matsi, kun osasi odottaakin. Vieraspeli, johon ManU lähti ennakkosuosikkina ja nyt "piti" ottaa myös pallollisessa pelissä isompaa roolia. Rooli oli siis tyystin eri kuin Poolia vastaan ja sen myötä pelilliset haasteet nousivatkin taas esiin eli töitä kyllä riittää edelleen.

Hyökkäyspeli ei ollut mitään erityisen hehkeetä ja tuottoisaa, mutta hienolla kuviolla syntyi se tarvittava maali. Eriksen on taas hyvä ja jotenkin häntä toivoisi näkevän enemmän ylhäällä, jotta voisi antaa vielä enemmän murtavia syöttöjä ihan siellä viimisellä kolmanneksella.

Puolustussuuntaan Saints pääsi ehkä turhan usein hyville tonteille, mutta toisaalta ei siellä ManU:n boksissa suuremmin tilaa ollut ja DDG otti muutaman hyvän kopin.

Eli ei jäänyt juuri kerrottavaa jälkipolville, mutta tärkeät kolme pistettä. Kun nousua halutaan tehdä niin juuri nämä nihkeät matsit on syytä voittaa eikä ottaa näistä esim. tasuria.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Casemiron hankinta tuntuu tämän matsin jälkeen todella hyvältä. McTominay puolusti etenkin lopun hyvin ja turvasi omaa boksia mutta ei hän noissa hyökkäykseenlähdöissä vaan riitä.

Laitapakkien kautta toki paljon tultiin ekalla jaksolla ja varmaan siksi sitä pitkää palloa jaettiin kun oli Elanga ja Rashford juoksemassa linjan taakse. Elangaan pätee samat sanat kuin McT eli pallo ei pysy tarpeeksi omilla.

Uskon että valeysiä tullaan kokeilemaan vielä uudelleen näissä peleissä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt siellä on käännetty katseet tälläisiin tykkeihin kuin Aubameyang ja Depay. Tosin ensimmäinen haluaa ennemmin Chelseaan ja jälkimmäisestä ei olla valmiita maksamaan 10m pyyntiä vaan odotellaan että tulee vapaille markkinoille. Ei siinä toisaalta nuo saisi molemmat yhteensä samaan hintaan mitä Antony maksaisi ja jäisi rahaa vielä pariin lisäpeluriin. Nimet nyt ei kylläkään hirveästi innosta. Depay ehkä voisi mennä tuomassa tulitukea tuolla hyökkääjä rotaatiossa tuolla hinnalla.


 
Viimeksi muokattu:

Caranthir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, Minnesota Vikings
Ensimmäinen viesti palstalle - tulkoon se nyt tähän ketjuun, kyseinen laji ja seura kuitenkin kaikista lähinnä sydäntä.
Tunnuksen loin jo vuosia sitten (näemmä keväällä 2018), mutta lähinnä vierailijana olen sitten kuitenkin palstaa päivittäin lukenut.

Ajattelin purkaa tähän nyt vähän omaa kannattajahistoriaa sekä ajatuksia ja fiiliksiä nykytilanteesta.

Ensimmäinen vaikutuksen tehnyt ja mieleenpainuva pelaaja oli aikoinaan King Éric - olin vasta natiainen ja joitain vuosia vanhempi isoveli (ei United-fani) seurasi Valioliigaa, siitä se sitten itselläkin lähti.

All-time favourite -pelaaja taas on ollut Ryan Giggs - vanha paita Giggsin nimellä ja numerolla on, sanotaanko kaikesta huolimatta, edelleen tallessa.
Kuten kaikki hyvin tietävät, eihän se Giggsyn elämä sitten myöhemmin ihan putkeen ole mennyt - ja ikävähän noita juttuja on ollut seurata, sitä ei käy kiistäminen.

Pitkiin aikoihin ei sitten olekaan ollut sen suurempaa suosikkipelaajaa, nykyisistä varmaan lähimpänä Marcus Rashford.
Pitkään oli Rashfordin(kin) tekeminen tuskaisaa korpivaellusta, mutta siitä huolimatta kesän PSG-huhut puskivat otsalle kylmää hikeä. Kuitenkin kyse edelleen nuoresta omasta kasvatista, jolla itse haluan edelleen nähdä hyvän tulevaisuuden punaisessa paidassa.

Nyt sitten toki on kuvaan astunut rytinällä uusi nimi, siitä lisää tuonnempana.

Täällä ei varmasti kenellekään tarvitse kertoa, millaista Manchesterin punaisten kannattaminen on monet viimeiset vuodet ollut. Ei ole kyse siitä, että kun mestaruutta ja pyttyjä ei tule joka vuosi, vaan kyse on ennen kaikkea mädistä peruspilareista: omistajat, johtoporras, seuran räpellys ja kyvyttömyys siirtomarkkinoilla... Siten jokainen on voinut päätellä, ettei homma voi isossa kuvassa toimia. Jos on joskus optimismi nostanut päätään, on se kaikonnut varsin nopeasti ja eteenpäin on tallustettu leuka aina vain lähempänä rintaa.

Nyt ennen alkanutta kautta ilmassa oli kuitenkin uudenlaista toivonkipinää. Oli selvää että pelillisesti hommaan piti todella sekavan viime kauden jälkeen saada järkeä, ryhtiä ja rakennetta, mutta toivoin myös ten Hagin olevan se auktoriteetti, jonka vahtivuorolla ei haluttomia vapaamatkustajia katsella eikä ilmaislippuja pelaavaan kokoonpanoon/avaukseen jaella - oli nimi selässä mikä tahansa.
Nyt onneksi vaikuttaa siltä että tuohon toiveeseen on vastattu.

Ja siirtomarkkinoilla sekoilusta huolimatta oli kauden alkuun mennessä onnistuttu naaraamaan sentään jokunen hyvän oloinen hankinta - näistä Martínez oli vielä sellainen, etten muista milloin viimeksi olisin ollut yhtä innoissani uudesta pelaajasta. Tämä perustui kaikkeen näkemääni ja lukemaani - ja varmasti osin myös siihen, että aiemmin pudottelemistani nimistä huolimatta topparin pelipaikka on aina ollut sellainen jonka huippuja olen arvostanut (erityisen) suuresti.

En odottanut missään nimessä helppoa kautta, mutta se ei poista sitä että alku oli tietenkin täysi mahalasku ja varsinkin Brentford-matsi oli suorastaan shokeeraava. Siinä myös korostui taas se totaalinen selkärangan katkeaminen ja lannistuneisuus, mitä en toivoisi nähtävän enää yhtään. Myös käsien levittelyyn, välinpitämättömyyteen ja negatiiviseen yleisilmeeseen oli mitta täynnä jo ajat sitten.
(Mutta, myötä- ja vastamäessä tai jotain sellaista...)

Tästä syystä olen ollut siinä joukossa, jonka mielestä Ronaldon olisi aika jatkaa matkaa - myönnän toki olleeni myös siinä joukossa, joka vuosi sitten otti miehen paluun riemulla vastaan.
Jokainen pelaaja tietysti haluaa aina pelata, mutta myös Ronaldon täytyy olla valmis sopeutumaan uudenlaiseen rooliin ja sitä kautta auttamaan joukkuetta. Näin ollen jääminenkään ei olisi ongelma (vaikka suhtaudun siihen edelleen varauksella), semminkin kun Martial ei valitettavasti tahdo pysyä kasassa ja siirtoikkunan mahdolliset viimeiset liikkeet ovat edelleen vähän levällään.
Onneksi alle viikon päästä ollaan jo viisaampia ja ainakin sikäli tilanne vähän rauhoittuu.

Maanantainen North West Derby oli sitten tietenkin uskomaton esitys - juuri silloin kun sitä tarvittiin.
Olen joskus kokenut että joukkueen kollektiivisen surkeuden keskellä Maguire on saanut jopa kohtuuttoman paljon lokaa niskaansa, mutta kylmä totuus on, että viimeistään nyt oli kapteenin aika istahtaa penkin puolelle. Parhaimmillaan Maguire on ollut oikeasti laadukas toppari, joskaan ei ehkä nyt tässä kohtaa mikään ideaali pelaajatyyppi, mutta tason pudotus on ollut aivan valtaisa ja kestänyt aivan liian pitkään. Kauden ekat matsit olivat järkyttävää katsottavaa - ja toisin kuin jotkut haluavat nähdä, väitän edelleen että Martínez teki jo näissä ekoissa matseissa hyviä henkilökohtaisia ratkaisuja ja väläytteli osaamistaan, mutta hukkui osin vierellä säntäilleen toppariparin ja pelin sekavuuden surkeuteen.
Liverpoolia vastaan Martínez oli MOTM, ansaitusti, ja ylipäätään toppariparin toisiaan täydentävä yhtenäisyys ja puolustuslinjan kokonaisvaltainen toimivuus lämmitti mieltä sanoinkuvaamattoman paljon. Tätä oli niin kaivattu.

Maanantain illassa ei jääty telineisiin, koko joukkueen asenne oli juuri sitä mitä pitääkin ja kirsikkana kakun päällä kaksi upeasti rakennettua ja viimeisteltyä maalia.
Voiton jälkeisessä euforiassa matsin highlightseja tuli kelailtua pitkin viikkoa, ja aina sieltä löytyi uusia juttuja.

On tietysti selvää että alkupäivän Southampton-vieraspeli ei saa aikaan ihan samanlaista tunnemyrskyä. Odotin ehkä vaikeahkoa peliä ja niukkaa voittoa. Sellainen tulikin, mutta maltillisista odotuksista huolimatta tuo reilu 90-minuuttinen aiheutti ajoittain ah-niin-tuttua turhautumista.

Positiivisina asioina tietenkin voitto ja kolme pistettä (se oli kuitenkin nyt kaikista oleellisinta), nollapeli (!) ja tietenkin taas hienosti rakenneltu, upea voittomaali.

Turhan rikkonaista oli kuitenkin taas peli. Yksikään joukkue ei myllytä täysin yksipuolisesti 90-minuuttista, mutta Unitedin peli aaltoilee vielä liikaa ja jälleen esimerkiksi käytännössä heti johtomaalin jälkeen vastustaja otti pallonhallinnan ja otteen pelistä. Ja kuten myös ETH totesi, palloa olisi loppua kohden pitänyt pystyä hallitsemaan enemmän. Viimeisten minuuttien puolustustaistelu saikin taas sykkeen kohoamaan. Myös harhasyöttöjä/pallonmenetyksiä tuli (taas) liikaa.

Edelleen kuitenkin puolustukselle kehuja. Dalotille toki nyt varsinkin sattui joitain virheitä, mutta toisaalta paikkasi hyvin sillä hienolla keskityksellä Brunon maaliin ja blokkaamalla Sékou Maran saksarin lisäajalla.

Ei se kaunista ollut, mutta se on nyt toissijaista. Tuloksen myötä positiivisen kautta nyt eteenpäin.

Ja pilattakoon tämä palstadebyytti ihan viimeistään nyt toteamalla, että itse kyllä tykkään näistä paljon ja monesta suunnasta parjatuista kolmospaidoista.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Eilisestä vielä sen verran, että Martinez voitti taas pääpallot ongelmitta 5/5, voitti kaikki kaksinkamppailut, neljä katkoa ja avasi hienosti peliä. Aika nopeasti taitaa tulla kaikkien fanien suosikkipelaaja.

Nyt kun puolustus on saatu kuntoon ja Casemiro varmasti tuo helpotusta keskikentälle, niin isoin kysymys on hyökkäys.

Elanga ei tässä pelissä loistanut, mikä yllätti Juha Miedonkin, hänelle on silti oma roolinsa. Rashford ikävä kyllä palasi myös takaisin varjojen maille huippumatsin jälkeen. Uskallan väittää että Martialin kanssa olisi pari maalia tullut varmasti mutta perkule kun ei pysy kasassa.

Nyt siis jännityksellä seurataan ketä siellä ikkunasta vielä tulee. Antonyyn uskon edelleen kovasti.

Dead line dayna voi tulla vielä joku ylläri ja tällä tarkoitan sitä, että esim. Ronaldo lähtee ja joku pelaaja, joka ei ole ollut huhuissa tulee tilalle.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Paskalehtiosaston mukaan Martille tarjotaan jatkoa nykyisellä palkalla. Tässä tilanteessa sanon, että hyvä jos tehdään jatko mutta jos tästä kaudesta tulee niin rikkonainen kuin pelottaa, niin voin olla väärässä. Toisaalta jos vetää tykkikauden, niin voi saada tässä hetkessä halvemmalla.

Tänään on myös Ajaxilla matsi ja saa nähdä onko Antony mukana kun antoi julkisia lausuntoja Ajaxia vastaan, että ”myykää minut nyt jumalauta”. Ihan Barcelona ollaan nykyään.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Tosiaan Martinezin neljän ensimmäisen matsin pääpallojen voittoprosentti on 83%, jolla päihittää oikeastaan kaikki verrokkinsa. Tai no, kaikkia en katsonut läpi päivän myöhempien pelien jälkeen, mutta kuitenkin. Kullipallit, Diasit sun muut ovat ihan paperia.

Sky Sports uutisoi, että Martialin sopimusta ollaan jatkamassa. Vähän pelottaa, eikä vähiten tuon lasisuuden takia. Unitedin hyökkäys tarvitsee kaikkein eniten keskushyökkääjää. Jos sellaista ei tule, mutta Antonyyn käytetään tuo huhuttu summa, joka on siis nyt noussut jo yli 100m€:n (samalla add-onsien osuus on pienentynyt huhuissa), mutta sentteriä ei hankita, United näyttää aivan idiootilta. Laidoille kun on erittäin hyvät vaihtoehdot olemassa.

Nyt on aika tiheä ottelutahti. Torstaina Leicesteriä vastaan pitää käyttää kakkosmiehiä, jotta Arsenalia vastaan saadaan ykköset vireessä kentälle. Ainakin Garnachoa, Frediä, Ronaldoa ja Maguirea sopisi peluuttaa. Mahdollisesti myös Shaw ja AWB voisivat olla hyviä. Eriksen taas ei voi olla kehissä kuin kerran viikossa. Muuten piiputtaa.
 

Barney

Jäsen
Nyt on aika tiheä ottelutahti. Torstaina Leicesteriä vastaan pitää käyttää kakkosmiehiä, jotta Arsenalia vastaan saadaan ykköset vireessä kentälle. Ainakin Maguirea sopisi peluuttaa.
Älä nyt edes vitsaile tällaisella. Vaikka Leicester on ollut umpisurkea alkukaudesta, niin ei se kuitenkaan niin huono ole, että Maguiren kanssa United voittaisi. Joko se Lindelöf olisi toipunut pelikuntoon torstaiksi? Tai mikä on Phil Jonesin kunto?

Tässä tilanteessa pitää varmaan painaa tuolla samalla toppariparilla molemmat ottelut ja Lindelöfin kuntouduttua rotaatiota Varanelle. Martinez vaikuttaa sellaiselta soturilta, joka jaksaa pelata vaikka kaikki pelit. Itse lähtisin varmaan tällä:

Ronaldo
Rashford - Bruno - Sancho
Fred - Casemiro
Shaw - Martinez - Varane - AWB
DDG

Penkiltä sitten ainakin Garnacholle minuutteja.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

Jeffrey

Jäsen
Leicester torstaina olisi hyvä paikka aloittaa laajempikin rotaatio, mutta mahtaakohan se tulla jo hivenen liian aikaisin kun pelaaminen tuntuu olevan vielä ihan niiden avainpelaajien varassa.

Eriksen on noussut pelillisesti varsin suureen rooliin, ehkäpä jopa pelottavan suureen rooliin. Optimitilanteessa hän olisi kuitenkin enemmän se rotaatio pelaaja. City näytti eilen mikä vaikutus peliin voi olla sillä jos penkiltä on tuoda sisään uusi moottori keskikentälle. Nähdäkseni tähän haasteeseen pitäisi ratkaisu löytää ja onko se sitten vielä hankinnan tekeminen vaiko esimerkiksi se, että Garneria lähdettäisiin ajamaan ihan reilusti sisään. Leicester voisi olla hyvä vastus tämän projektin aloittamiseen.

Sitten tuleekin se hyökkäys. Pallollisesti mennään aika täysin Sanchon varassa ja se siinä. Brunolle pitäisi olla rotaatio ukko, joka voisi olla se Eriksen. Samoin laidoille ja kärkeen tarvittaisiin lisää pelaajia. Ja Martialin tilanne akillesjänteen kanssa lienee se, että jossain vaiheessa sitä kannattanee siistiä mikäli pelata ei pysty ja samalla se kuntoutusjakso tulee eteen. Tässä taas Garnachon sisäänajoprojektin aloittaminen jo Leicesteriä vastaan voisi olla aiheellinen ja hyvä ratkaisu.

Yhdessä ikkunassa ei toki kaikkia ongelmia ole realistista ratkaista. Antony taitaa nyt eniten huhuissa pyöriä ja jonkinlaisia juttuja myös Osimhen ja FDJ vielä liikkuu. Yksikin toki jo jonkinlaisen helpotuksen toisi, mutta kyllä nyt vaan on pakko aloittaa myös nuorten sisäänajot. Harmi, että ensimmäiset ottelut meni miten meni niin tämä jouduttaneen aloittamaan vähän sekavammassa tilanteessa kuin suotavaa.
 

Caranthir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, Minnesota Vikings
Tuleva ottelutahti on tosiaan niin tiivis, että tavalla tai toisella rotaatiota on pakko isosti käyttää - ja onhan siihen sentään aiempaa enemmän vähintään jokseenkin kelvollisia palikoita, jos nyt positiivisen kautta haetaan.

Eriksen on aloittanut loistavasti (ei voi kuin kerta toisensa jälkeen ihailla miehen peliälyä, päässä raksuttaa uskomattoman tehokas tietokone), mutta miestä ei todellakaan voi heittää joka pelissä avaukseen.
Samaten Varanen kasassa pysyminen on elintärkeää ja vaihtoehtoja on riskilläkin kokeiltava. Erkkihän jo puheli siihen sävyyn, että Lindelöf olisi pian palaamassa rinkiin, siitä saadaan onneksi sitten vähän helpotusta ja itse näen että Vihtori myös sitä peliaikaa ansaitsee. Maguirea myös toki sopivissa paikoin pakko käyttää, ja voi vain toivoa että uusi kilpailutilanne ja Varane-Martínez -kaksikon pöytään lyömät näytöt saavat Harryn tekemiseen jonkinlaista tason nostoa.

Alkamassa on mielenkiintoinen viikko, joka piirtää taas vahvemmin raameja tulevaan ja määrittelee myös siirtoikkunan lopullisen onnistumisprosentin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös