Manchester United FC 2021–2022 – it’s time to win trophies

  • 317 705
  • 3 029

Jeffrey

Jäsen
Valitettavasti myös Henderson penkillä, ja junnuista toki Elangan lisäksi ainoastaan Garnacho mukana. Toivottavasti ei nyt roikuta tässä top-4 taistelussa näennäisesti mukana loppukautta, vaan joko oltaisiin tai siirrettäisiin katse jo reilusti tulevaan.

Toki jos McT nyt palaa oikeasti kondiksessa, niin ehkä tuohon jotkut mahdollisuudet vielä on.
 
Viimeksi muokattu:

Barney

Jäsen
Harry penkillä, voiton todennäköisyys nousi noin 60%.
Voi olla, että tulee olemaan tuttu näky tämän kauden aikana, mikäli Rangnick ja ten Hag ovat keskustelleet jo ensi kauden joukkueesta. Todella vaikea nähdä Maguirea kentällä ten Hagin joukkueessa, jossa nimenomaan nopeus on ollut tunnetusti yksi topparin tärkeimmistä ominaisuuksista. Harmi vain, että tämän kauden jälkeen tuskin on kesällä ostajia ihan jonoksi asti tälle Englannin maajoukkueen ykköstopparille.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Katsoiko kukaan Arsenal peliä? Oliko yhtä verkkaista kuin Poolia vastaan?

Kuulin huhuja, että Bruno missasi pilkun ja Rolle tuikkasi yhden maalin. Muuten en tiedä pelistä oikeastaan mitään. Paitsi niin, se Harry oli penkillä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Katsoiko kukaan Arsenal peliä? Oliko yhtä verkkaista kuin Poolia vastaan?

Kuulin huhuja, että Bruno missasi pilkun ja Rolle tuikkasi yhden maalin. Muuten en tiedä pelistä oikeastaan mitään. Paitsi niin, se Harry oli penkillä.
Vastentahtoisesti sitä katsoi. Ei ollut yhtä verkkaista, vaan hyökkäämisessä oli jotain ideaa ja tietty ratkaisuhalukkuuden tunne. Sancho ja Ronaldo olivat hyökkäyksissä vaarallisia ja pelipäällä, samoin osittain myös Elanga, Bruno ja Dalot. McTominay tuli takaisin asenteella.

Puolustus oli sitten taas aivan koomisen kamalaa. Ylhäällä prässääminen oli parhaimmillaankin puutteellista, keskialue eristettiin täysin Arsenalin toimesta - etenkin kun pelasivat jo keskialueella nopeasti laitojen kautta, joilla Unitedilla oli vastassa kaksi seuran huonointa puolustavaa pelaajaa, Dalot ja Telles. Kumpikin noista pitäisi heivata helvettiin tuon pelin ja tämän kauden perusteella. Toppareillakin tuntuu olevan vaikeaa päättää missä pitää milloinkin seistä, ja Lindelöf tosiaan antaa aivan vääriä syöttöä omalla alueella. Tästähän RR häntä ihan julkisestikin kritisoi.

Niin ja se pilkku. Ronaldo oli sanonut ennen peliä, ettei hänestä tunnu hyvältä ampua pilkkuja, joten siksi Bruno sen vetäisi. Tolppaan osui. En tiedä menikö häneltä tuon jälkeen pasmat sekaisin, mutta joku vartti myöhemmin olisi voinut hyvin lentää suoralla punaisella kentältä.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ei tätä kautta ole onneksi enää kuin neljä ottelua jäljellä.
28.4. Chelsea, 2.5. Brentford, 7.5. Brighton ja 22.5. Palace.

Eli kuukausi enää kärvisteltävää. Tämä on kyllä varmaan henkisesti raskain kausi mitä tässä nyt viime vuosia miettii. Ehkä siitä syystä että viime kauden jälkeen alkoi jo uskoa, että hommassa on jotain idea ja sitten tehdäänkin taas alkuräjäytys.

Ten Hagin eka harkkamatsi on muuten Liverpoolia vastaan 12.7. Sitä ennen on toivottavasti lyöty joku 300 miljoonaa siirtomarkkinoilla palamaan ja syötetty entisille pelaajille radioaktiivisia steroideja.
 

Buster

Jäsen
Ten Hagin eka harkkamatsi on muuten Liverpoolia vastaan 12.7. Sitä ennen on toivottavasti lyöty joku 300 miljoonaa siirtomarkkinoilla palamaan ja syötetty entisille pelaajille radioaktiivisia steroideja.
Brasilia ja Atletico Mineiro olisivat kateellisia, kun olisi joukkueellinen Hulkeja. Nykyajan versio 2020-luvun AFC Wimbledonista. Rollehan jo smashasi yhden puhelimen, Bruno Fernandes melkein yhden nilkan ja McTominay Gabrielin, joten kuuri on selvästikin aloitettu.

Aina on voinut tässä viime vuosikymmenen aikana lohduttautua sillä, että päättynyt kausi / uusi kausi tuo mukanaan toivon paremmasta. Joskus sitä seuraavaa kautta on saanut odottaa lyhyempään ja joskus pidempään. Nyt on lupaava pöhinä, kun saatiin tuo koutsihommakin kartoitettua huolella ja ovi on käynyt kentän ulkopuolisessa organisaatiossa. Sitten vielä kesäsiivous pelaajistossa ja kovien treenien kautta uuteen kauteen. Pitänee innolla ihan treenipelien alusta asti katsella, että miten pelaaminen, henki ja asenne on muuttunut.

Vain edellinen Pool-ottelu pitänyt jättää katsomatta tällä kaudella, koska Rolle ei pelannut ja ennen kaikkea tiesi, että Pool tulee huolella hoonaamaan Unitedin yksilöitä ja "puolustusta". Ei viitsinyt sellaisen spektaakkelin takia vetää vain viiden tunnin yöunia. Tätä aiemmin varmaankin Mourinhon ensimmäisellä kaudella jaksoin katsoa kaikki pelit heittämättä hanskoja tiskiin. Korona-kaudella piti palata kesäpelien pariin innolla kun alkoi kulkemaan, mutta ei se sitten lähtenytkään siitä enää tälle kaudelle.

Loput pelit tällä sesongilla pitää lähtökohtaisesti katsoa, koska ei voi vissiin olla ihan satavarma vetääkö Rolle viimeiset pelit Unitedissa - ja ylipäänsä sen otteita saa kohta katsottua enää Youtuben highlight-pätkistä. Ja ehkä sinne kentälle eksyy junnujakin.
 

Jeffrey

Jäsen
Lauantaissa parasta oli se, että tuo peli olisi jopa voitu voittaa. Siinä missä jos tuo Pool peli toistettaisiin 100 kertaa niin 100 kertaa tulisi kyllä myös takkiin. Lauantai peli taasen jos toistettaisiin niin kyllä niistä sadasta ainakin parisen kymmentä voitettaisiin pienien tilanteiden, tuomarin tuomioiden ja muun tekemisen kääntyessä itselle suosiollisemmaksi.

Itse erotin itseni emotionaalisesti tästä kaudesta joskus OGS:n potkujen aikaan, tai jopa vähän sitä ennen. Elämässä vaan alkaa olla niin paljon kaikkea muutakin, ettei itsellä ole varaa pilata omaa viikonloppua tai jopa pidempää pätkää sen takia, että pelit menevät miten menevät. Näin ollen nämä viimeaikaiset tompeloinnit eivät ole onneksi sen enempää enää tuntuneet. Joskin kyllä ihmetyttää RR:n kyvykkyys tai kyvyttömyys peliä uudistaa - sille varmasti on joku syy miksi hän on istunut enemmän toimistossa kuin kentän laidalla. Ja osittain juuri tämä on myös se onni hänen rekrytoinnissaan nyt kun sitten se kentänlaidalla istuja saadaan remmiin mukaan.

Menneet on menneitä, ja uutta kohti. Toki huolettaa tuo tekeminen siinä määrin, että kuinka nopeasti tuota välimatkaa on mahdollisuus kaventaa? Toisaalta sitten tällä kaudella ei kovin kummoista parannusta olisi edes tarvittu siihen neljänteen sijaan, jopa vähän parempi tuuri olisi siihen riittänyt. Tällä kaudella kaikki on mennyt pieleen siitä tuurista alkaen. Tämä luo kuitenkin sitä toivoa paremmasta, joskin toki samalla jonkinlainen huoli myös siitä saako Cityn ja Poolin lisäksi joku muukin oman palettinsa toimimaan, jolloin kirittävä toki kasvaisi.

Se tässä kaudessa on hyvää, että nyt ei varmaankaan kenellekään enää jää epäselväksi sen ison uudistuksen tarve kentällä ja kentän ulkopuolella.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Itse erotin itseni emotionaalisesti tästä kaudesta joskus OGS:n potkujen aikaan, tai jopa vähän sitä ennen. Elämässä vaan alkaa olla niin paljon kaikkea muutakin, ettei itsellä ole varaa pilata omaa viikonloppua tai jopa pidempää pätkää sen takia, että pelit menevät miten menevät. Näin ollen nämä viimeaikaiset tompeloinnit eivät ole onneksi sen enempää enää tuntuneet.

Aika vahva sama. Karmean syksyn ja OGS:n lähdön jälkeen pidin ainoana toivonpilkkuna menestystä UCL:ssä mutta sen viimeisen Atletico pelin jälkeen olen suoraan sanottuna menettänyt lähes totaalisesti kiinnostuksen Unitedin loppukauteen. Kävin myös pitkän pohdiskelun siitä, että mitä järkeä tässä ManUn ja ylipäätään urheilun seuraamisessa on. Kannattaako omien tunteiden antaa viedä ylös ja alas sellaisten asioiden takia, joihin ei voi itse vaikuttaa mitenkään? Yhtään peliä (Liverpool pelistä osan) sen jälkeen en ole nähnyt kun tilalle on vain tullut paljon merkityksellisempiä seikkoja elämään.

Ylipäätään alan olla kyllästynyt tähän touhuun. Sama kiertokulku jatkuu ja jatkuu. Ensin rakennetaan uutta uuden managerin voimin ja kaikki näyttää ihan hyvältä hetken. Sitten homma alkaa kusahtamaan ja ketään ei taas kiinnosta mikään.

Toki nyt ollaan tilanteessa, että ehkä ollaan laittamassa asioita kunnolla remonttiin ja rakentamassa tarpeeksi perusteellisesti. En voi kuitenkaan olla varma, että olen syksyllä kovin innokkaasti seuraamassa tätä seuraavaa uutta tulemista. Moni muu asia tuntuu vain paljon merkityksekkäämmältä tällä hetkellä elämässä. Ehkä taidan jättää viestikapulan innokkaimmille...
 

Jeffrey

Jäsen
Toki nyt ollaan tilanteessa, että ehkä ollaan laittamassa asioita kunnolla remonttiin ja rakentamassa tarpeeksi perusteellisesti. En voi kuitenkaan olla varma, että olen syksyllä kovin innokkaasti seuraamassa tätä seuraavaa uutta tulemista. Moni muu asia tuntuu vain paljon merkityksekkäämmältä tällä hetkellä elämässä. Ehkä taidan jättää viestikapulan innokkaimmille...

Karavaani kulkee, projektit vaihtuu ja koirat räksyttää - ihan kirjaimellisesti. Ei liene siis mikään ihme, jos hommaan haluaa ottaa etäisyyttä. Tietyllä tapaa kaipaan niitä OGS:n kulta-aikoja jolloin pystyttiin pelaamaan hienoja pelejä kovia vastuksia vastaan ja täällä pitämään mukavaa positiivista virettä yllä vaikkei tekeminen täydellistä ollutkaan.

Ei nyt silti vielä viestikapulasta irroteta. Välillä on hyvä ottaa asioihin etäisyyttä, mutta on tällä seuralla täysi mahdollisuus päästä taas siihen positiivisempaan tekemiseen kiinni. Toki OGS:n parhaat ajat olivat ainakin itselle ehkä jopa koko "uran" hienoimpia hetkiä Unitedin parissa joten sinne asti ei ehkä päästä. Uskon silti vahvasti, että tämä on nyt tällainen välivaihe ja me löydetään uusi ilo myös tänne palstalle kunhan tomut laskeutuvat, pahin raadon löyhkä on ympäriltämme haihtunut ja tunnelin päästä paistaa taas valo - täytyy vaan toivoa ettei se ole juna.

Kuitenkin Unitedilla ja myös tällä palstalla on parhaimmillaan niin paljon annettavaa, että kyllähän siitä osan haluaisi takaisin saada. Työelämässä puhutaan paljon work-life balanssista, ja kai tännekin on löydettävä itselle sopiva United-life balanssinsa - joka ennen tätä kautta varmasi monella olikin.

Toivottavasti nähdään ne twistaukset, vaikkei de Jong tulisikaan, ja pian taas nähdään uusi raikkaampi United. Kyllä se siitä veljet!
 

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Nyt on paha paikka. Naapurin britti paljastui cityn faniksi. Osoitti kuivumassa ollutta unitedin paitaani ja hymyili. Kyllä hävettää koska en pysty millään v*ttuilemaan. Sillä on nyt myös ollut jämäkästi cityn paita päällä.

Enkä halua olla se joka mainitsee menneistä mestaruuksista koska se on noloa.
 

Jeffrey

Jäsen
Nyt on paha paikka. Naapurin britti paljastui cityn faniksi. Osoitti kuivumassa ollutta unitedin paitaani ja hymyili. Kyllä hävettää koska en pysty millään v*ttuilemaan. Sillä on nyt myös ollut jämäkästi cityn paita päällä.

Enkä halua olla se joka mainitsee menneistä mestaruuksista koska se on noloa.

Sanot vaan, että ai sä et tiennytkään, että Manchesterissa on toinenkin seura.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
ESPN mukaan kaupan olisi tälläinen nippu:
AWB
Telles
Jones
Martial
Bailly


Tarkoittaisi sitä että vähintään yksi Toppari ja laitapakki on myös hankittava. Esimerkiksi Tuanzebe ja Williams kun palaavat lainalta niin täyttävät yhdet ruudut, mutta vielä laadukkaammat vaihtoehdot siihen lisäksi. Viimeisimpänä on ollut, että oltaisiin Cityn kanssa kilvassa P.Torresin palveluksista.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Jos AWB myydään, niin ei Dalot voi millään olla mikään vaihtoehto oikealle laidalle. Ei millään, ei edes varavaihtoehto. Muuten aika selvä lista. Ei vaan riitä noilla, niin ei riitä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

Acid

Jäsen
De Gea on pakko myydä. Hendersson ei varmasti istu penkillä seuraavaakin kautta. Jos taas Hendersson ryssitään muualle on se niin iso perseily ettei mitään rajaa. Pelkkä ajatus vituttaa. Ronaldolle ei myöskään käyttöä.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos AWB myydään, niin ei Dalot voi millään olla mikään vaihtoehto oikealle laidalle. Ei millään, ei edes varavaihtoehto. Muuten aika selvä lista. Ei vaan riitä noilla, niin ei riitä.
Aika vähän mitään huhuja tuolle paikalle toistaiseksi. Jurrien Timber, jota ollaan ajaxista tuomassa voi topparin lisäksi tuolla pelata, mutta ei ehkä avauksen kamaa olisi hänkään. Kyllä Dalot rotaatiossa menee.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Jos tilanne on se, että ten Hagille on luvattu 120-150 miljoonaa puntaa kesälle ja lähtijöitä on suunnilleen tusina, niin myyntejä pitää tulla. Muuten rahat ei riitä laatuun, jota väkisinkin tarvitaan. Tällöin Dalot olisi parempi myytävä kuin AWB ja kuten aiemminkin on ollut puhetta, DDG:stä voisi nyt saadakin jotain. Nyt on kahdesta lähteestä kuulunut, että ten Hag ei näe De Geaa sopivana palasena omaan pelityyliinsä. Se antaa toivoa.

Scholes tuli muuten käräyttäneeksi (ilmeisesti vähän puolivahingossa) Lingardin pukukoppiasioiden vuotajaksi. Lingard oli sitten haukkunut Scholesin pystyyn todistaen Scholesin arvion oikeaksi. Ralf oli ilmeisesti saanut aikamoisen paskahalvauksen aiheesta, enkä ihmettele. Jesse voi mennä Pogban perässä sitten ihan minne huvittaa. Unitediin ei tarvitse jäädä. Kolmas samanlainen on sitten Bailly.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Tällöin Dalot olisi parempi myytävä kuin AWB ja kuten aiemminkin on ollut puhetta, DDG:stä voisi nyt saadakin jotain. Nyt on kahdesta lähteestä kuulunut, että ten Hag ei näe De Geaa sopivana palasena omaan pelityyliinsä. Se antaa toivoa.

Scholes tuli muuten käräyttäneeksi (ilmeisesti vähän puolivahingossa) Lingardin pukukoppiasioiden vuotajaksi. Lingard oli sitten haukkunut Scholesin pystyyn todistaen Scholesin arvion oikeaksi. Ralf oli ilmeisesti saanut aikamoisen paskahalvauksen aiheesta, enkä ihmettele. Jesse voi mennä Pogban perässä sitten ihan minne huvittaa. Unitediin ei tarvitse jäädä. Kolmas samanlainen on sitten Bailly.
Lingard voi kyllä painua oikeasti painua pois. Ei moista kitisijää ja asioiden vuotajaa tarvita ikinä!

Samaa mieltä tuosta Dalot-AWB asiasta. Dalot on täysi turhake hyökkäyspäässä, keskitykset umpisurkeita, ja turhake myös puolustaessa. AWB:stakaan ei ole hyötyä hyökkäyksessä, mutta puolustuspäässä kaveri on rautaa parhaimmillaan.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Esimerkiksi Tuanzebe ja Williams kun palaavat lainalta niin täyttävät yhdet ruudut, mutta vielä laadukkaammat vaihtoehdot siihen lisäksi.
Tuanzebella meni tämä kausi taas aivan läskiksi ja kun ei tunnu pysyvän ikävä kyllä ehjänä, niin hankala nähdä, että olisi ensi kaudella käyttökelpoinen palanen. Ikääkin on jo 24.

Sen sijaan oikea pakki Laird on vetänyt hyvän kauden tsämppärin huippujoukkueessa kuten Garner, näkisin että tärkeintä on nyt antaa näille se kunnon mahdollisuus. Chongin pitäisi myös rotaatiossa.

Hankintapuolella jos miettii kuka olisi ten Hagin näköinen laitapakki, niin Brightonin Lamptey.
 
Viimeksi muokattu:

DaFlexi

Jäsen
Suosikkijoukkue
”Oltiin sitkeitä” IFK
Nyt on paha paikka. Naapurin britti paljastui cityn faniksi. Osoitti kuivumassa ollutta unitedin paitaani ja hymyili. Kyllä hävettää koska en pysty millään v*ttuilemaan. Sillä on nyt myös ollut jämäkästi cityn paita päällä.

Enkä halua olla se joka mainitsee menneistä mestaruuksista koska se on noloa.
Ymmärtänette että tämä tietää sotaa?
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Nyt on paha paikka. Naapurin britti paljastui cityn faniksi. Osoitti kuivumassa ollutta unitedin paitaani ja hymyili. Kyllä hävettää koska en pysty millään v*ttuilemaan. Sillä on nyt myös ollut jämäkästi cityn paita päällä.

Enkä halua olla se joka mainitsee menneistä mestaruuksista koska se on noloa.
Kärräät muoviroskat sen pihalle niin kohta se voi rakentaa oman joukkueen.
 

Jeffrey

Jäsen
Sen sijaan oikea pakki Laird on vetänyt hyvän kauden tsämppärin huippujoukkueessa kuten Garner, näkisin että tärkeintä on nyt antaa näille se kunnon mahdollisuus. Chongin pitäisi myös rotaatiossa.

Lairdin kausi on ollut vähän kaksijakoinen. Syyskausi meni Swanseassa missä nousi ihan hyvin esille ja sai siirron mestaruudesta pelanneeseen Bournemouthiin. Bournemouthissa onkin sitten ollut hankalampaa ja oikeastaan vasta viime viikkoina alkanut kellottamaan täysiä minuutteja. Toki vuodenvaihteessa oli jotain pientä vammaa joka saattanut osin tämän aiheuttaa. Hänen kautensa kokonaisuutena muistuttaa kuitenkin tuota Garnerin ensimmäistä lainakautta miesten tasolla. Lähtökohtaisesti katselisin hänelle vielä lainapaikkaa ensi kaudelle ja sitä oikeasti vahvaa kautta isommalla vastuulla. En toki pahakseni laita jos "ylhäällä" olisi hänelle oikeasti paikka antaa ja hänet haluttaisiin nyt jo ottaa mukaan sisäänajoon EtH:n systeemiin.

Sen sijaan Garner on pelannut todella vahvan kauden. Suurimpia yksittäisiä syitä sille miksi Nottingham taistelee suorasta noususta. Todella kypsää ja monipuolista pelaamista, kauttaaltaan sellaista keskikenttätekemistä jota Unitedissa ei olla aikoihin nähty. Chämppäri lienee hänen osaltaan nyt pelattu läpi ja ensi kaudella PL peleihin ehdottomasti. Haluaisin todella nähdä hänet jo Unitedissa, mutta hänen asemansa Nottinghamissa alkaa olla niin vahva, että mikäli he nousevat niin voisi kausi isolla vastuulla lainalla tehdä vielä hyvää. Toki Nottinghamin joukkue on hienoista otteistaan huolimatta niin vajavainen, että sopii kyseenalaistaa pelaajan kykyä kehittyä Unitedin tarpeisiin - mikäli hän pelaa täysin vastaanottavassa joukkueessa. Tästä ehkä osaosviittaa eiliseltä kun Nottingham bussitti Fulhamin vieraana. Garner jäi oikeastaan ihan täysin pelin ulkopuolelle, niin kuin monesti dynaamisemmille pelaajille tällaisessa tilanteessa käy. Kuitenkin mikäli nyt suurempaa tuuletusta tehdään, niin tästä yksi omapoika mukaan rosteriin - joka lienee jo valmis PL pelien vaatimuksiin mikäli rooli ei ole liian iso.

Tuanzebesta taitaa olla aika jo päästää irti, valitettavasti. Uutta junnua tulee sisään ja toisesta päästä on luovuttava heistä ketkä eivät roolia syystä tai toisesta kykene ottamaan. Chongin osalta vähän samat puheet. Kyseessä kuitenkin pelaajat joista joku Chämppäri seura saattaisi yllättävän hyvät rahat maksaa. Chong toki on tällä kaudella väläytellyt, ja jos pakko on syvyyttä rosteriin saada niin voinee edullisena kaverina mukana roikkua. Chongin kanssa samaan kategoriaan menee Pellistri, jonka laina Alavesiin on ollut todella synkkä. Vahvoja otteita harjoituskaudella näyttänyt pelaaja on jämäminuuteilla kerryttänyt 665 peliminuuttia La Ligassa ilman tehoja tai muitakaan mainittavia asioita.

Muista lainapelaajista Pereiran diili Flamengoon roikkuu ja roikkuu, eikä tunnu menevän lopulta kaupaksi. Dylan Levitt on pelannut ihan ok kauden välillä väläytellen, mutta Skotlannissa. Voisi kuitenkin olla sauma rosteriin mikäli syvyyttä tarvitaan, mutta toisaalta keskikenttäpelaajaa puskee myös nuoremmista junnuista. Mengin tai Bernardin voi pitää tuomassa syvyyttä, mutta ainakin Bernardilla tämä kausi Chämppärissä on ollut jo ihan ok, ja toinen lainakausi voisi tehdä hyvää kykenisi tekemään garnerimaisen tasonnoston. Nathan Bishopilla ihan hyvä kausi, mutta League Twossa. Eli jos ensi kaudelle pari pykälää korkeammalla kykenisi toistamaan saman suoritustason, niin voisi olla tulevaisuutta myös Unitedin tolppien välissä.

Muutamalla nuoremmalla isommalla lupauksella esimerkiksi Hugill ja Fish taasen ollut melko hankalat kaudet. Toki ikää vasta 18-19, niin aikaa on vielä ottaa ne isommat askeleet - kunhat nyt ei taantuma iskisi.
 
Viimeksi muokattu:

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös