Manchester United FC 2021–2022 – it’s time to win trophies

  • 317 752
  • 3 029

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Tänään nähtiin sellainen Ronaldo, jonka haluan aina nähdä.

Pelin alussa Ronaldo tuli aktiivisesti hakemaan palloa myös alempaa ja hieman hakemaan tatsia. Pelkkä target ei ole toiminut.
Hienolla yksilösuorituksella kaukolaukauksella pallo maaliin. Siitä Brunon paikalta, missä oli tänään enempi tilaa touhuta, koska Bruno ei pelannut.
Toinen maali vastahyökkäyksestä. Muutama jopa erinomainen riisto omissa.
Erinomainen voittomaali kulmapotkusta ja hattutemppu.
Paljon työtä joukkueen eteen ja erikoisosaamista maalien tekemiseen.

Tämä on minun Ronaldo.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Siitä Brunon paikalta, missä oli tänään enempi tilaa touhuta, koska Bruno ei pelannut.
Mä en jotenkaan pelin aikana tajunnut, että Bruno ei pelannut. Onkohan Bruno ja Ronaldo pelanneet yhtään hyvää peliä yhdessä majussa tai Maukassa?
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Mä en jotenkaan pelin aikana tajunnut, että Bruno ei pelannut. Onkohan Bruno ja Ronaldo pelanneet yhtään hyvää peliä yhdessä majussa tai Maukassa?
Bruno 9+6 ja Ronaldo 12+3 eli ainakin tehojen puolesta kyllä.

Enemmän tuo Brunon poissaolo näkyi keskikentän pelaamisessa, koska Bruno pelaa enemmän kuin hyökkääjä ja Pogba pelasi enemmän kahdensuunnan peliä. Keskikenttä oli tiiviimpi ja silloin Matic pystyy pelaamaan tuota kutospaikkaa ongelmitta.

Fred oli itse asiassa se keskikentän avainpelaaja ja oli muutaman kerran purkamassa Tottenhamin prässiä lyhytsyöttökuvioilla (whaaat?) ja kantapääsyöttö ekaan maaliin.

Itse eilen mietin jopa sitä, että Ticoa vastaan voisi lähteä tuolla samalla systeemillä mutta heittäisi Brunon Rashfordin tilalle oikealle laidalle, ei varmasti tule tapahtumaan mutta olisi kyllä mielenkiintoinen kokeilu, oikealtahan Bruno usein peliä tekee.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Oli kyllä Fredilta aivan loistopeli Spursia vastaan. Tuohon kun saa Maticin paikalle paremman version, McTominay ei sitä ole, niin Fred hoitaa varmasti ruutunsa ja taistelee 90 minuuttia ongelmitta.

Huolestuttaa kyllä Rashford. Mies on ihan hukassa tällä hetkellä ja loputtomiin ei voi odottaa sitä uutta tulemistakaan. Jos ensi kaudellakin on yhtä heikkoa tekemistä, niin ulos vaan.
 

Fordél

Jäsen
Fred oli itse asiassa se keskikentän avainpelaaja ja oli muutaman kerran purkamassa Tottenhamin prässiä lyhytsyöttökuvioilla (whaaat?) ja kantapääsyöttö ekaan maaliin.
Joo, hyvä peli Frediltä, mutta olihan siellä vähän semmosta fredmäistä höntyilyä. Esim. yhdessä tilanteessa lähti hyvin voimakkaasti prässäämään Spurssin pelaajaa, jolla oli pallo oman 16-alueen rajalla. Fred otti pitkän, n. 20 metrin spurtin keskikentältä kohti pallollista Spursin pelaajaa, mikä aiheutti ManU:n keskikentälle ison aukon. Spursin kaverit tunnistivat tilanteen, pallo syötettiin tyhjään tilaan keskialueelle ja siitä käynnistyi semi-vaarallinen vastaisku. No, Fredin hyvyyttä on toki se, että juoksi vielä tämänkin tilanteen kiinni ja oli paikkaamassa virhettä, kun Spurs pikkasen hidasteli hyökkäyksessä.

Summa summarum, Fred on kyllä todella viihdyttävä ja työteliäs sekä yllättävän pallotaitava pelaaja (harvemmin brassit mitään puujalkoja ovatkaan), mutta pelinluvussa olisi vielä kehitettävää verrattuna esim. Kanteeseen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

Jeffrey

Jäsen
Nyt kun Pogba on osoittanut kykenevänsä pelaamaan ainakin osan pelistä ihan hyvällä tasolla tuossa ylempänä. Voisi meillä olla mahdollisuus vastata ensimmäistä osaa paremmin Atletin tempoon peluuttamalla Bruno/Pogba ja McT/Matic kaksikot selkeämmin "puoliksi". Koko peliä ei taida nykymiehistö jaksaa, mutta jos ne avainpalikat peluuttaisi suunnilleen puoliksi, voisi tuossa olla saumaa.

Joka tapauksessa OT antanee pelaajille lisäboostin ja tiistaina meininki lienee melko atmosfäärinen. Ei tuolla toki vielä kuuhun mennä, mutta antanee pienen lisäboostin pelaajille sen 12 kenttäpelaajan puolesta. Ilmeisemmin myös vierailla on reippaammin loukkaantumishuolia, joten joutuvat myös he miettimään omaa tekemissään eritavalla.

Peliä ei toviin ole tämän jälkeen, joten nyt vain kaikki munat yhteen koriin ja sen jälkeen kaikilla mahdollisilla voodoo tempuilla manaamaan maagista arpaonnea.
 

Barney

Jäsen
Tänään on sitten edessä mielenkiintoinen ottelu. Valioliigan osalta taitaa kausi ikävä kyllä olla taputeltu. Arsenal on ollut sen verran kovassa vireessä viime aikoina, että se tulee ottamaan top-4 sijoituksen. Unitedin toivo on sen varassa, että tuo Chelsean kentän ulkopuolinen tilanne vaikuttaisi myös kenttätapahtumiin. Chelsea vain tuppaa aina paskallakin pelillä tekemään sen yhden maalin ottelun loppuhetkillä, kun samaan aikaan United ei ole edes hyvällä pelillä saanut maaleja aikaiseksi. Kun top-4 sijoitus on käytännössä mahdottomuus, niin valioliigaotteluilla ei ole tuloksellisesti enää mitään väliä tällä kaudella.

UCL:ssä on täysi sauma mennä nyt ainakin Ticoa vastaan jatkoon. Ensimmäisessä ottelussa oli isoja ongelmia puolustussuuntaan, kun jouduttiin lähtemään todella erikoisella kokoonpanolla otteluun. Tänään uskoisin, että peli tulee olemaan huomattavasti tasapainoisempaa, kun McTominaykin on ilmeisesti pelikunnossa. Ticoa vastaan tuo keskustan tukkiminen on tärkeää, mutta edellisessä ottelussa siihen panostettiin vähän liikaa laitojen kustannukella, mikä antoi Lodille liikaa tilaa vasemmalla.

Tänään Ralfilla on mielestäni kaksi selkeää vaihtoehtoa, joista toinen on kolmen topparin linja ja toinen keskikentän timantti. Itse valitsisin jälkimmäisen. McTominay keskikentän pohjalle, Pogba kasipaikalle hakemaan palloa alhaalta sekä tekemään peliä ja Fred toiseksi kasipaikan pelaajaksi työhevoseksi. Brunolle kymppipaikalla melko vapaa rooli ja kärkeen kaksikko Sancho-Ronaldo. Tuossa voi tarpeen mukaan tuo ylin kolmikko levittää laidalle ja liikkua melko vapaasti. Näillä eväillä lähtisin itse ja tarvittaessa vaihtopenkiltä löytyy sitten Elanga ratkaisemaan ottelu.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Oliskohan Ralfilla ballsseja penkittää Maguire? Toivoisin että on kun kerran Ronaldoakin on uskaltanut välillä jättää avauksesta. Maguire on oikean laitapuolustajan lisäksi tämän hetken heikoin lenkki eikä viime matsin oma maali varmaan kauheasti helpottanut ongelmia, jotka ennestään tuntuivat olevan henkisellä/itseluottamuksen puolella.

Alakerta mieluiten muotoon:
Dalot, Lindelöf Varane Telles.

Jotenkin toivoisin ettei nyt lähdetä mihinkään hybridi wing back sooloiluun, jossa Sanchoa tai Elangaa pidettäisiin leveydessä.
 

soumah#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itselle oikealle mieluisampi vaihtoehto olisi Wan-Bissaka. Jotenkin Dalotin hyökkäystaidot eivät ole tulleet näkyville tai sitten niitä ei ole. Keskityksetkin menee lähes järjestäen vasemmalle kulmalipulle. Ei sillä, että AWB olisi yhtään sen parempi ylöspäin. Ja onhan Aaronillekin sattunut noita puolustuspään selviä merkkausvirheitäkin paljon.

Sinänsä paradoksaalista ja huolestuttavaakin, että toinen on profiililtaan hyökkäysorientoituneempi, mutta ei yhtään parempi hyökkäyssuuntaan. Ja sama toisinpäin.
 

Barney

Jäsen
Jotenkin Dalotin hyökkäystaidot eivät ole tulleet näkyville tai sitten niitä ei ole.
Esimerkiksi progressive passes/90 minuuttia tilastossa Dalot taitaa vielä tälläkin hetkellä olla Unitedin toiseksi paras tilastoa ylivoimaisesti johtavan Pogban jälkeen. Dalotin isoimmat ongelmat ovat puolustussuuntaan ja hyökkäyspäässä etenkin keskitykset ovat usein luokattomia.

Dalot on kuitenkin varmasti juuri noiden heikkojen keskitysten takia pallollisesti todella aliarvostettu. Hän on erittäin taitava syöttelijä, josta on hyökkäyssuuntaan todella paljon hyötyä etenkin silloin, kun halutaan kääntää peliä nopeasti. Se viimeinen ratkaisu (keskitys) on usein surkea, mutta etenkin alempana kenttää Dalot on pallollisesti todella hyvä.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Dalotin ja AWB:n ero on tosiaan siinä, että Dalot on fiksu pelaaja, joka tunnistaa tilanteet ja osaa sijoittua paljon paremmin. AWB:n hyvyys perustuu aika puhtaasti fysiikkaan ja kaksinkamppailupelaamiseen.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Hyvät pointit veli @Barney ja @maken veivi jr. Varmasti noiden vuoksi Dalot tänäänkin ja useimmiten Ralfin papereissa avauksessa. Allekirjoittanut lienee vain turhautunut noihin keskityksiin.
Keskitykset on mitä on. Mua huolettaa kuitenkin paljon enemmän se, että Dalot on aivan totaalinen riskitekijä alakerrassa. Höntyilee ja säntäilee, fysiikka puuttuu jne. Voisi puhua reikäjuustosta. Ruplissa kylpevän miehen Cancelo.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ainoa mitä tästä kaudesta on enää jäljellä on loppuarvosanojen antaminen. Sen verran voi jo nyt sanoa, että kenttäpelaajista paremman kuin seiska puolikkaan voi jakaa vain Anthony Elangalle.

Aivan kamala kausi.
 

Fordél

Jäsen
ManU:lta ihan hyvä eka puoliaika, mutta toinen puolikas oli heikko. Kuten monesti aiemmin, ManU ei löytänyt avaimia tiiviin Ticon puolustusmuurin murtamiseen. ManU:n hyökkäys toimii vielä, kun se pääsee juoksemaan vastustajan maalia kohti, mutta nämä hitaat jauhavat hyökkäykset eivät vaan tuota riittävästi tulosta. Ei siellä oikein näyttänyt olevan mitään ajatusta, mitä pitäisi tehdä. Harmi ManU:n kannalta, koska tämäniltainen Tico oli täysin voitettavissa.

Nyt näyttää siltä, että ilman Arsun sössimisiä suurin panos loppukauteen on Konferenssiliigan välttäminen. Mielenkiintoista nähdä, miten esimerkiksi Ronaldo tähän reagoi. Nähdäänkö entistä turhautuneempi Ronaldo?
 
Viimeksi muokattu:

Jeffrey

Jäsen
Voi vittu!

Se ensimmäisenä olotilana pelin jälkeen. Aikanaan laitoin loppukaudelle tavoitteeksi hyvän Spurs pelin ja sen ettei olla ihan tuhnuja Chämppärissä, tämä toki toteutui.

Lauantain jälkeen melko toiveikkaina tänään suunnattiin peliin. Lippuarvonnasta jäätiin ilman lippuja, mutta kerran kun kaupungissa oltiin niin otettiin liput ns. tarjoilujen kera. N. 4 tuntia ennen peliä oltiin Bishopilla ja yhdet ehdittiin sisällä ottaa ennen kun siittyttiin tarjoilujen puoleen 3 tuntia ennen peliä.

OT:llä ensimmäinen puoliaika hätkähdytti. Istuttiin alariveillä Sanchon puolella ja mikä elämys katsoa Unitedin vyöryttävän hyökkäyksiä yleisön pauhatessa. Pallo liikkui ja laulut raikasi, mikä sen parempaa kuin todistaa tätä melkeinpä kentän pinnasta. Taisi itsestäkin löytyä ihan erilainen fani mihin olin aikaisemmin tottunut.

Atletin maali tuntui todella epäreilulta. Muutaman kymmenen metrin päästä todistaneena rike Frediin tuntui kovemmalta kuin moni muu vihelletty rike. Sitä kuitenkin seurasi maali, jota taas seurasi jonkinlainen romahdus myös yleisön puolelta. Tämän jälkeen yleisö keskittyi ehkä aiheesta tai aiheetta enemmän tuomarin arvosteluun kuin omien kannattamiseen. Tuomarin ohella Maguire sai isoimmat vihellykset kotiyleisöltä.

Unitedilta kuitenkin hyvä peli, ja nähdäkseni parempi joukkue hävisi. Kuitenkin kun palattiin pelin jälkeen omien tarjoilujen pariin, vanha United legenda lausui siellä itselle vähän liiankin suoraa palautetta. Hänen mielestään esimerkiksi interim manageri sopii jollekin Mansfield Townille, mutta ei Unitedille. Mainitsi myös pelin menneen niin kuin pelkäsi, maali ja sen jälkeen makoilua, mutta niinhän se Jalkapallo on. Lopulta antoi melko kovan kritiikin Unitedia kohtaan ja siitä kuinka huonolle tänään hävittiin, tai ettei Wolveseja vastaan pitäisi pistemenetyksiä pelätä. Oikeassa oli myös siinä, että isoa tuuletusta nyt kaivataan - vaikkei tuo kivalta kuulostanut tappion hetkellä.

Jos jotain positiivista pitää kaivaa, niin samaan pöytään sattuneet LA Galaxyn fanit olivat ihmeissään OT:n tunnelmasta ja erityisesti ihmettelivät luulleensa Anfieldin tunnelmaa hyväksi. Samalla tapaa itse olen onnellinen, että sain varsinkin tuon ensimmäisen puoliajan kokea, ja miksei toisenkin - mutta eihän tuo pelkkä tunnelma lopputulosta lohduta.

Kaunis reissu kuitenkin, vaikka se laittoi realiteetit monella tasolla uuteen normiin. Tästä ehkä myöhemmin lisää... nyt kun muorikin alkaa olla terveenä ja omat farkkushortsit kotimatkalle pakattuna niin syvällisempien juttujen aika alkaa olla muualla. Sen kuitenkin voin sanoa, että rakkaus seuraan on kaikesta huolimatta syventynyt.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Jälleen kerran RR ajalle tyypillisesti ManU hallitsi peliä ja pelasi mukavan näköisesti ilman tehoja. Atletico taas teki kaiken mahdollisen voittaakseen tyylipisteitä keräämättä.

Tuo Ticon vittumaisuus on jo lähes taidetta kun vaihtopelaajat tulevat häiritsemään rajaheittoja yms., pakko arvostaa. Nyky ManUlle tuohan on täyttä myrkkyä kun pelaavat on niin helppo saada turhautumaan ja fokus ja pelisuunnitelma alkaa unohtua. Ei tuosta jatkoon ansaittukaan mennä.
 

Fordél

Jäsen
Jälleen kerran RR ajalle tyypillisesti ManU hallitsi peliä ja pelasi mukavan näköisesti ilman tehoja. Atletico taas teki kaiken mahdollisen voittaakseen tyylipisteitä keräämättä.

Tuo Ticon vittumaisuus on jo lähes taidetta kun vaihtopelaajat tulevat häiritsemään rajaheittoja yms., pakko arvostaa. Nyky ManUlle tuohan on täyttä myrkkyä kun pelaavat on niin helppo saada turhautumaan ja fokus ja pelisuunnitelma alkaa unohtua. Ei tuosta jatkoon ansaittukaan mennä.
Kyllä, matsihan meni varmasti aikalailla Ticon suunnitelmien ja toiveiden mukaan: Se sai tehtyä avausmaalin, minkä jälkeen sille riitti toisella puoliajalla bussittaminen eikä ManU:n vahvuuksiin kuulu tällaisen tiiviin puolustusmuurin murtaminen. Lisäksi Ticon kovaa pelaaminen, ajan kuluttaminen jne. saivat ManU:n helposti turhautumaan ja focuksen pois sen omasta pelistä. Vaikka Tico ei ollut eilen erityisen hyvä, sen pelisuunnitelma, kokemus ja pelikuri veivät eilen voiton.

Matsihan olisi ollut aivan erilainen, jos vaikka ManU olisi tehnyt avausmaalin tai edes 0-0 tilanteessa olisi edetty pidempään. Silloin Ticokin olisi joutunut avaamaan pakkaansa ja hyökkäämään/jatkaman aktiivisempaa hyökkäyspeliä, mikä olisi ollut ihan ideaalia ManU:lle, koska tällöin se olisi päässyt iskemään nopeasti vastaan ja juoksemaan niin Sanchon, Rollen, Elangan kuin Brunon voimin kohti Ticon maalia. Tällöin 2-0 maali olisi ehkä ollut jopa todennäköisempää kuin Ticon tasoitus.

Eli tavallaan matsi oli pienestä kiinni, mutta samalla faktahan on, ettei ManU:n hyökkäyspelin rakenne ole riittävän hyvää ja monipuolista. Kun katsoo vaikka Poolin tai Cityn hyökkäyspeliä, niiltä löytyy keinot niin nopeisiin vastaiskuihin kuin rakentaa tarvittavat maalipaikat puolustusmuuria vastaan (toki Ticon onnistuneen puolustusmuurin murtuminen ei ole helppoa kellekään).

Esimerkiksi Poolin ja Cityn laitapakkiosastoilta löytyy riittävän laadukkaat kaverit tarjoamaan hyviä taustanousuja ja keskityksiä, keskikentiltä löytyy hyvin laadukkaita pelaajia antamaan murtavia syöttöjä, hyökkäyksistä löytyy aloitteen tekoa, liikettä ja kykyä hyviin syöttökomboihin ahtaassakin tiloissa. Kun katsoi eilistä ManU:a toisella puoliajalla niin se lähinnä kierrätti palloa muodon ulkopuolella, laidat eivät juuri pystyneet tukemaan hyökkäyksiä ja hyökkääjät seisoskelivat linjassa odottamassa palloja. Ja täytyy muistaa, että esim. Kloppon Poolinkaan peli ei ole aina ole ollut tällä tasolla vaan silläkin on ollut aikakausi, jolloin puolustusmuurien murtaminen on ollut sille hyvin vaikeaa.

Eli vielä täytyy jatkaa ManU:n hyökkäyspelin kehittämistä, jotta se pystyy menemään tällaisistakin peleistä jatkoon. Ten Hag voisi olla tältäkin kannalta mainio haku ManU:n uudeksi manageriksi vaikka hänenkin Ajax tippui eilen CL:ssa. Toki ten Hagin tulo varmasti vaatisi ehkä jopa aika paljonkin muutoksia pelaajamateriaalin.
 
Viimeksi muokattu:

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Eilen myös varmistui, että ManUlla tulee viides kausi putkeen ilman yhtään pokaalia, viimeksi sama tapahtunut vuonna 1974. Jätän vain nämä kaksi Mourinhon lausetta tähän:

"There was an evolution in the other clubs; there was no evolution in this club. In all the areas that make a team successful I think we stopped in time. That was quite an empty period in the club," - Mourinho on September 10, 2017, appraising the spells of predecessors David Moyes and Louis van Gaal.

”Winning the community shield, winning the cup, winning the europa league, getting 81 points which no one has done since mister Ferguson, it’s the greatest accomplishment of my English career. And when I leave, the next ManU managers will have a hard time winning those trophies I won and reaching those 81 points.”
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Iso pettymys tuo putoaminen oli, koska UCL:n puolelle olin ladannut oikeasti aika isot odotukset loppukaudelle ja pidin todennäköisenä, että tuosta parista jatkoon mennään.

Ensimmäinen puoliaika tai tarkemmin ensimmäinen puoli tuntia United pelasi erinomaisesti ja hallitse peliä aivan miten tahtoi ja prässi alkoi oikeasti näyttää siltä miltä sen pitääkin näyttää.

Perinteisesti vastustajan maalin jälkeen usko omaan tekemiseen loppuu tai sanotaanko näin, että usko YHTEISEEN tekemiseen loppuu ja käsien heiluttelu alkaa ja jokainen voikin sitten arvata loput, hyvin tuttu kaava tältä kaudelta.

Rangnick valmentajana on mielestäni ansainnut puhtaat paperit ja on saanut kehitettyä joukkueen pelaamista ja kyllä kaikesta näkee, että kyseessä on ammattimies. Jos tuo joukkueen henkinen solmu ei olisi noin jumalattoman raskas, niin antaisin Rangnickin jatkaa valmentaja koska uskon, että saisi pitkällä aikavälillä tulosta aikaan.

Tuohon henkiseen puoleen viitaten joukkue taitaa kuitenkin tarvita uuden alun ja paras tapa aloittaa on tuoda uusi valmentaja kesällä sisään, niin saadaan konkreettinen ja pysyvä muutos, Rangnickin kohdalla kuitenkin tehtiin heti selväksi, että hän ei ole long term ratkaisu.

Pelaajiston puolella tehtävät isot muutokset onkin sitten mielenkiintoisempi asia, koska johtavat pelaajat ovat pettäneet tällä kaudella isosti.

Maguire on ylivoimaisesti isoin ongelma koska taso on laskenut kuin lehmän häntä ja on jatkuvasti aivan kusessa. Jatkaako Maguire kapteenina? Millään en jaksa uskoa, että Maguirea lähdetään kauppaamaan ja paras tapa ratkaista asia olisi valita uusi kapteeni ja tuoda kesällä sisään uusi toppari ja antaa parhaiden pelata. Shaw ainakin aikanaan heräsi kun tuotiin Telles joukkueeseen.

Oikea laitapuolustaja pakko tuoda myös sisään ihan pelillisistä syistä. Modernissa pelissä laitapuolustajilla on valtava merkitys ja tässä annetaan valtavasti tasoitusta jos vertaa kaksikkoa AWB/Dalot pelaajiin Cancelo, Reece James ja TAA.

Pogba, Rashford ja Ronaldo ovat sitten niitä henkisen puolen kysymysmerkkejä. Kaikilla on valtava upside mutta jokaiseen näistä liittyy aika paljon kysymysmerkkejä. Ronaldo tietyllä tapaa epäonnistui eilen koska häneltä pitää vaatia myös niitä isojen pelien ratkaisuja ja Atleticoa vastaan ei vaan toimittanut. En edes lähde sanomaan, mikä olisi ratkaisu näiden kolmen tulevaisuuden kannalta, koska se on liian vaikea kysymys. Oma vahva usko on, että Pogba lähtee kesällä ilman draamaa ja kaksi muuta jatkavat ja lyödään sormet ristiin, että kaikki menee hyvin.

Ja viime vuodet ovat opettaneet, että ainahan meillä kaikki menee ihan putkeen.

Siitä huolimatta kun kahden viikon päästä taas pelataan Leicesteriä vastaan ja toiveet top 4 on varmaan jo heitetty roskiin, niin aina sitä kaivaudutaan tv:n ääreen ja liveseurantaan ja aina siellä ollaan heittämässä samoja huonoja juttuja kuten aina.
 

Fordél

Jäsen
Eilen myös varmistui, että ManUlla tulee viides kausi putkeen ilman yhtään pokaalia, viimeksi sama tapahtunut vuonna 1974. Jätän vain nämä kaksi Mourinhon lausetta tähän:

"There was an evolution in the other clubs; there was no evolution in this club. In all the areas that make a team successful I think we stopped in time. That was quite an empty period in the club," - Mourinho on September 10, 2017, appraising the spells of predecessors David Moyes and Louis van Gaal.

”Winning the community shield, winning the cup, winning the europa league, getting 81 points which no one has done since mister Ferguson, it’s the greatest accomplishment of my English career. And when I leave, the next ManU managers will have a hard time winning those trophies I won and reaching those 81 points.”
Vähän ristiriitaiset lausunnot, koska lopulta eipä sitä kehitystä tapahtunut Mounkaan aikana. Kyllä, jengi voitti muutaman pytyn, mutta Mou ei rakentanut kestävällä tavalla pohjia, kuten pelaajamateriaalia (esim. nuorten pelaajien kehittäminen) ja kehittänyt peliä. Itse asiassa Mou jätti savuavat rauniot, joita OGS joutui sammuttelemaan, ja rakentamistyöt alkoivat tietyllä tapaa Moun jälkeen jopa vielä suuremmalta takamatkalta kovempiin kilpailijoihin verrattuna.

Seuran tulevaisuun kannalta olisi ollut paljon parempaa, jos Moun tilalla olisi ollut valmentaja, joka olisi pystynyt pitkäjänteisesti rakentamaan pelaajamateriaalia ja kehittämään ManU:n peliä vaikka sitten muutama pytty olisi jäänyt saavuttamatta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös