Manchester United FC 2021–2022 – it’s time to win trophies

  • 317 697
  • 3 029

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Jesse haluaa lähteä, manageri suostuu mutta siirto blokataan. Prkl miten sekaista...
 

Jeffrey

Jäsen
Jesse haluaa lähteä, manageri suostuu mutta siirto blokataan. Prkl miten sekaista...

Itse suhtautuisin varauksella tähän tarjottuun skenaarioon jossa valmentaja olisi suostunut ja johto blokannut. En usko, että päätöksentekoa hoidetaan tuolla tavalla varsinkaan nyt kun DOF aloittanee vissiinkin huomenna duuninsa ja valmentajana sama kaveri jonka kuuluisi olla joukkueen rakennuksessa mukana vielä pari vuotta.

Pelillisesti Lingardista ei ollut tässä kohtaa mitään järkeä luopua. Toki jonkin verran ollut puheita siitä, että mies aiheuttaisi eripuraa kopissa, mutta ehkäpä se ei tästä loppukauteen oleellisesti pahene? Toki joitain huhuja edelleen myös siitä, että ei mies ollut missään vaiheessa lähdössä vaan halusi itse jäädä. Lopulta huhut kertovat tuon Newcastlen tarjouksen olleen varsin merkittävästi alle Unitedin pyynnin. Samalla toki nyt tämän hetken asetelmalla pitäisin myös jatkosopparia ihan hyvänä asiana, varsinkin mikäli nämä taustapuheet olisivat palturia.

Summasummarum, jos tämän ikkunan tapahtumat nyt oli tässä niin eilistä uutista lukuunottamatta ihan onnistunut ikkuna. Pelaajia saatiin lainoille varsin hyviin joukkueisiin ja näistä saatiin osin myös rahaa tai ainakin palkkoja vastineeksi. Ja vaikka niminä isoja lainattiin ulos niin tämän kauden kontribuutioon suhteutettuna aika marginaalipelaajia. Toki myyntejä saisi niitäkin pikkuhiljaa tulla eikä pelkkiä lainoja ja Hendon olisi suonut lainattavan muualle - ellei nyt sitten tarkoitus ole ajaa miestä paremmin sisään kun loukkaantumiset ja sairastelut alkavat olla kunnolla takana?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Nyt on Greenwoodin fanituotteet poistettu Unitedin kaupoista ja seura tarjoaa hyvitystä paidan ostaneille. Mennään siis askel askeleelta tismalleen samassa tahdissa kuin City Mendyn kanssa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Nyt on Greenwoodin fanituotteet poistettu Unitedin kaupoista ja seura tarjoaa hyvitystä paidan ostaneille. Mennään siis askel askeleelta tismalleen samassa tahdissa kuin City Mendyn kanssa.
Lisäksi poistettu tänään tulleessa päivityksessä Fifasta. Tuomio on jo käytännössä annettu.

Tänään tosiaan Murtaughin ensimmäinen päivä director of footballina. Ihan positiiviset kutinat siitä ajatuksesta, että ongelmia lähdetään ratkomaan katsomalla sisäänpäin eikä ostamalla ratkaisua ulkopuolelta, kuten Naken aikana tehtiin.

Kesällä pitäisi olla mukavasti paalua käytettävissä siirtoikkunaan kun useamman pelaajan palkkakulut säästyy keväältä lainojen myötä eikä ketään ostettu. Kesällä sitten kunnon VONKALE siihen keskikentälle.
 

Jeffrey

Jäsen

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Hei,

Mitä mieltä olette Ralf Rangnikin alkutaipaleesta Man Unitedin peräsimestä?
Takana on nyt kaikkinensa 10 ottelua saldona 6 voittoa, 3 tasapeliä ja 1 tappio.
Kaikkinensa United on hävinnyt vain kerran sen jälkeen, kun OGS sai kenkää. Kaikesta huolimatta, ei Unitedia nyt ihan kuka vain ole käynyt voittamassa viime aikoina.

Rangnikin ensimmäisissä peleissä Unitedin peli oli kohtuullisen sekaista, mikä on täysin ymmärrettävää. Joukkue oli harjoittelematta koronan vuoksi pitkän pätkän ja sitten pelejä lyötiin tiiviisti kalenteriin. Viimeiset pelit ovat kuitenkin näyttäneet jo paremmilta. Edellinen peli West Hamia vastaan oli harvoja täyspainoisia otteluita tällä kaudella.
Sitä edelliset pelit Brentfordia ja Aston Villaa vastaan olivat ajoittain hyvää pelaamista, ja ajoittain juostiin perässä. Sekin on mielestäni ymmärrettävää, koska joukkueella ei ollut kovin hyvässä itseluottamustilassa uuden pelitavan kanssa. Jokin tehty maali toi uskoa omaan tekemiseen kuten Brentfordia vastaan ja sen jälkeen tekemisen taso nousi.

Nyt takana on tuloksellisesti ja myös pelillisesti hyvä peli. Toivon, että itseluottamus on nousussa ja pelisysteemi alkaa hahmottua pelaajille. Elanga on tuonut joukkueeseen positiivista säpinää hyvillä otteilla. Joukkueesta on irroitettu pelaajia lainalle ja Greenwoodin tapauksen tiedämme. En tiedä minkälainen pelaaja Mason oli kopissa mutta jotenkin epäilen, että ei ehkä kapteenin ainesta.

Uskon, että tästä on hyvä rakentaa kevätkaudelle. Meillä on hyvät mahdollisuudet pelata vahvoja pelejä, nousta Valioliigassa neljän joukkoon ja myös olla Mestarienliigassa inhottava joukkue hyvin pitkälle.
 

Jeffrey

Jäsen
Treenit jatkuvat tänään ja ilmeisemmin ainakin suurimmalla osalla ykkösmiehistöstä loma on nyt ohi. Pogba ja Chong vetää ainakin kuvien perusteella ihan täysipainoisessa treenissä mukana ja ehkä hieman yllättäen myös Alvaro Fernandez juoksee viivoja tukka hulmuten. Joidenkin huhujen mukaan Fernandez oli lähellä lainaa Chämppäriin, mutta tuo nyt ei näemmä toteutunut - vai onko lainaikkuna vielä auki - joskus mennävuosina tällainen oli erikseen?

Fernandezia olisi kyllä ihan mielenkiintoista nähdä myös peleissä mukana. Vasempana wingbackinä viihtynyt junnuissa, mutta kyseessä nimenomaan hyökkäyssuuntaan todella kovan luokan talentti ja siinä puolustamisessa sitten ne haasteet. Tällä vähän nuuhkin mahdollisuutta balemaiseen uraan position kehityksen kannalta.

Edit: Lisätään harjoitusvahvuuteen vielä toppari Will Fish.
 
Viimeksi muokattu:

Jeffrey

Jäsen
Uskon, että tästä on hyvä rakentaa kevätkaudelle. Meillä on hyvät mahdollisuudet pelata vahvoja pelejä, nousta Valioliigassa neljän joukkoon ja myös olla Mestarienliigassa inhottava joukkue hyvin pitkälle.

Omalla kohdalla myös luotto loppukauteen alkaa olla ihan orastavan vahva. Ei tässä nyt toki mitään UCL mestaruutta enää odoteta, mutta pari viikkoa sitten oltiin vielä siinä tilanteessa jossa varsin vakavasti mietin maaliskuun OT:n reissun perumista.

Eteenpäin on siis ainakin tunnepuolella menty, eikä tätä oikeastaan tuo Greenwoodin tilanne niin hetkauttanut - en vain osaa tuntea sympatiaa ja sitä myöten harmitusta tällaisesta toiminnasta. Myöskään juuri tälle kaudelle tuo pelillinen heikennys hänen vaihtuessa Sanchoon tai Lingardiin tuskin on niin kummoinen. Martial ennätti muuttua vähintään yhtä kivaan poikaan jo ennen lainaa ja Donny nyt on kovin sympaattinen, mutta...

Kyllähän ne parantuneet fiilikset ovat parantuneiden peliesityksien seurausta. Olen vahvasti siinä uskossa, että se suurin muutos oli tuon U-muodostelman vaihto ja sitä myöten vaihto pelaamaan pelaajiston vahvuuksilla eikä valmentajan ajatuksilla. Noissa viimeisissä U-muodostelman peleissä olin jo käytännössä menettänyt uskoni Ralfiin, eikä tuo muutos olisi omalle kohdalle voinut tulla yhtään liian aikaisin - tai se OT:n reissu olisi oikeasti saattanut peruuntua.

Jos kouluarvosanalla arvostelisin niin siellä 7-8 on RR suoritus ollut. Mikäli tuo U-mudostelman kokeilu olisi jätetty väliin ja jatkettu siitä muutoksesta jonka Carrick aloitti niin arvosana todennäköisemmin olisi 8-9. Tulokselliset seikat tätä toki näin kovasti nostaa ja osaltaan myös viimeaikaiset parantuneet peliesitykset. Siirtoikkunassa plussia ja miinuksia jotka kumuloituu aika lähelle neutraalia ja U-muodostelman lisäksi toki ne pukukopin haasteet menevät osin myös valmentajan miinukseksi vaikka ei kaikkea hänen niskaansa voi laittaa.

Tietysti Ralfin itsensä kannalta hänen työnkuvansa Unitedissa on epäkiitollinen. Hänen tehtävänsä on enemmän tai vähemmän olla tuollainen "Interim Toimitusjohtaja", jonka tehtävänä on viedä läpi enemmän tai vähemmän kipeitä muutoksia, joiden hyöty sitten tullee ilmi joskus silloin kun johdossa on jo uudet herrat keräämässä ne kiitokset.

Voisin omalla kohdalla asettaa loppukaudella tyytyväisyyteen johtaviksi tavoitteeksi sen firman kuntoon laittamisen lisäksi Top-4 sijoituksen, sen ettei UCL pleijareissa olla ihan tussuja ja ainakin tuo oma OT:n vierailu päättyisi riehakkaaseen voittoon. Kaikki muu on sitten plussaa. Lisätään vielä se, että junnujen onnistuneita sisäänajon tynkiä olisi kiva nähdä Elangan ohella lisää.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Rangnickin tulo on mielestäni jatkanut niitä samoja arvoja mitkä OGS:n osalta olivat hyviä eli panostetaan omiin junnuihin ja nuoriin pelaajiin.

Lisäksi pelitapaa on alettu viedä aloitteellisempaan suuntaan, mitä OGS ei koskaan oikein kunnolla saanut toteutettua ainakaan pitkäjänteisesti.

Itse tykkään Rangnickin tavasta avata medialle pelin taktista puolta ihan eri tavalla kuin mitä aiemmat managerit ovat tehneet.

Rangnick puhuu todella paljon fysiikan merkityksestä, mitä siis vaaditaan pelitavan toteuttamiseen. En pidä sattumana että juuri Elanga on lyönyt junnuista läpi kenen fysiikka on ikäisekseen aika poikkeuksellinen. Lisäksi Amad lähti lainalle fyysiseen Skotlannin sarjaan ja ilmeisesti myös van de Beekin osalta fysiikka on ollut isoin syy miksi ei ole päässyt pelaamaan. Donny kuulemma hankki kesän aikana paljon lihasta mutta liike on vielä aika kulmikasta. No nyt on paikka näyttää, että fysiikka riittää.

Itse uskon että UCL:n puolella voidaan yllättää tiivistyneen puolustuksen ja Ronaldon avulla. Ei kukaan ManUlta oikein odota mitään mutta lopulta on aika ikävä vastustaja kenelle tahansa.
 

Barney

Jäsen
Uskoa tulevaan luo ehdottomasti se, että nyt on vihdoin saatu kenttätasapaino kuntoon ja sen myötä omissa soi huomattavasti harvemmin. Brunon kohdalla puhuttiin alkukaudesta siitä, että hänen tehonsa voivat heikentyä, mikäli hänet pudotetaan alemmas, mutta nyt sekä joukkueen kenttätasapaino että Brunon henkilökohtaiset peliesitykset ovat parantuneet tuon roolin muutoksen jälkeen.

Tällä hetkellä Unitedin hyökkäys ei ole kuitenkaan niin vahva, että olisi varaa antaa ilmaisia maaleja vastustajalle, joten tuo puolustuspelin kehittyminen on erittäin merkittävä asia. Hyökkäyspäässä alkaa olemaan itse asiassa materiaali erittäinkin kapea. Ronaldo ja Cavani vuorottelevat varmaan kärjessä, mutta laidoille on viime aikoina piristynyt Rashford, huonosti tällä kaudella pelannut Sancho, pirteästi parissa ottelussa esiintynyt Elanga ja koko kauden penkillä istunut Lingard. Noista miehistä pitäisi nyt saada tehoja irti, joten ei se helppoa tule olemaan.

Jos jatketaan kuitenkin tuolla Rangnickin ajan tahdilla, jossa Valioliigassa omiin on mennyt 0,86 maalia/ottelu, niin eiköhän tuo hyökkäys tee riittävät maalit. Toki Pogba tuossa nyt on vielä sellainen jokerikortti, joka voi mahdollisesti parantaa reilusti Unitedin hyökkäyspeliä, mutta ihan liikaa en laskisi hänen varaansa. Eniten United kaipaisi nyt Rashfordilta niitä tuttuja otteita ja sitä että Sancho kävisi vihdoin lunastamaan potentiaaliaan.

Kun katsotaan noita Unitedin käytettävissä olevien pelaajien maalimääriä tämän kauden Valioliigassa, niin parannettavaa on monella:

Ronaldo - 8 maalia
Bruno - 7 maalia
Rashford - 4 maalia
Cavani - 2 maalia
Lingard - 2 maalia
Fred - 2 maalia
Sancho - 1 maali
Elanga - 1 maali
McTominay - 1 maali
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Itse pitäydyn tekemästä mitään sen kummempia johtopäätöksiä ennen kuin on kohdattu noita hieman vaikeampia vastustajia. Peli on ollut myös RR:n alaisuudessa niin kammottavaa kuraa - siis laiskaa, itsekästä ja itsepäistä, että on vaikea olla kovinkaan positiivinen. Toki Hammersia vastaan United pelasi hyvin, mutta koska se on tasan ainoa hyvä 90-minuuttinen, ei voi olla varma oliko tuo vain Unitedin hyvyyttä vai oliko kyseessä West Hamin ohipäivä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Just olin myös tulossa kirjoittamaan samaa. En voi sanoa tuntevani brittilakia juurikaan, mutta yksi meikäläisen ManU-kavereista on juristi, ja hänen mukaansa tuo on sikäläisen laintulkinnan mukaan selkeästi kovempi syyte kuin pelkkä raiskaus + pahoinpitely. Eli kun henkeä uhataan ja samalla pahoipidellään ja raiskataan, tuomioon voi napsua vuosia lisää. Spekulatiivista tietysti vielä tässä vaiheessa, mutta tuo valistuneemman ihmisen arvio oli, että voi tulla jopa 8-10 vuotta linnaa. (Ja siis vaikka ei ole lainkaan sanottu, että tulee ihan niin paljon, istumaan joutuu joka tapauksessa vuosiksi).
 

Jeffrey

Jäsen
Yhteen omaan silmään ihan asiantuntevaan kirjoitelmaan aiheesta törmäsin, ja siinä puhuttiin 4-12 vuodesta tuolla combolla - eli ihan haarukkaan menisi tämäkin. Huomion arvoista ehkä juuri se kuinka kova boksi tästä tullee myös minimissään mikäli syytteet menee sellaisenaan läpi.

Tosin kehitysehdotuksena aiheesta kiinnostuneet voisi perustaa aiheelle oman ketjunsa. Nyt kun mies on koko seuran toiminnasta hyllytetty, niin aihetta voisi käsitellä jossain muualla kuin kausiketjussa? Tätä nimittäin tultaneen varmaan vatvomaan vielä melkoisen pitkään.
 

Jeffrey

Jäsen
Tähän kv-futiksen taukoon ihan hyviäkin uutisia. Pellistri debytoi Uruguayn paidassa ja viime yönä jo varsin väkevä esitys. Toivottavasti La Ligassa alkaisi minuutteja löytymään - ja ilmeisesti seuralla on tähän joku usko kun tuota lainaa ei muutettu.







 

Barney

Jäsen
Nyt on sellaista huhua liikkeellä, että United haluaisi Pogban jatkavan sekä myös Martialin ja Donnyn liittyvän ensi kauden joukkueeseen. Toki tuo valmentajavalinta tulee varmasti vaikuttamaan seuran ratkaisuihin, mutta itse alan lämmetä jopa Martialille. Yksinkertaisesti siitä syystä, että materiaali on nyt sattuneista syistä tuolta hyökkäyspäästä heikentynyt viime päivinä ja hankintoja on tehtävä myös tärkeämmille paikoille.

Martialin kohdalla varmaan ratkaisevaa tulee olemaan Elangan ja Amadin kehitys. Jos nämä kaksi kehittyvät oikeaan suuntaan, niin siinä tapauksessa Martial voidaan myydä, jos ostaja vain löytyy. Pogban osalta olen edelleen sitä mieltä, että jos hänet myydään, niin korvaaja pitäisi löytää tilalle. Pogban kanssa on ollut omat ongelmat, mutta mistä löytyy riittävän hyvä korvaaja ja vielä järkevällä hinnalla? Tärkeimmät hankinnat ovat kuitenkin keskikentän pohjapelaaja ja kärkipelaaja, joka ottaa Ronaldon paikan viimeistään ensi kauden jälkeen. Lisäksi laitapakkiosastolle saatetaan tarvita uusia hankintoja.

Jos nyt ajatellaan, että ne kaksi tärkeintä hankintaa saataisiin maaliin ja tuo edellä mainittu kolmikko jatkaisi, niin ensi kauden joukkue olisi kutakuinkin tällainen:

Rashford/Martial - Ronaldo/X - Sancho/Elanga/Amad
Bruno/Donny - X/McTominay - Pogba/Fred
Shaw/Telles/Williams - Maguire/Lindelöf - Varane/Bailly - Dalot/AWB
DDG/Henderson

Noihin kahteen tärkeään hankintaan voidaan kuitenkin budjetoida se 150-200 miljoonaa, jotta saadaan tarvittavaa laatua joukkueeseen. Toki noita potentiaalisia nuoria on tuolla vielä taustalla, mutta tuskin kovinkaan monesta on nousemaan ison roolin pelaajaksi vielä ensi kaudella. Noiden kahden hankinnan lisäksi tarvitaan mahdollisesti vahvistusta laitapakkiosastolle sekä toppariosastolle (jos Bailly lähtee), joten Martialin, Donnyn ja Pogban pitäminen voikin yllättäen muuttua melko tärkeäksi asiaksi Unitedin kannalta. Nuoria halutaan varmasti nostaa pelaamaan, mutta jos mestaruudesta halutaan taistella, niin niitäkään ei voi olla liikaa.
 

Fordél

Jäsen
Käsittämätöntä, että täällä edelleen joku edes pohtii Pogban ja Martialin jatkoja. Tämä kuvaa hyvin ManU:n ongelmaa, jossa roikutaan liian pitkään pelaajissa, jotka eivät vaan täytä heille asetettuja vaatimuksia. Ei se Pogba yhtäkkiä löydä otteisiin tasaisuutta, vähennä virheitään ja muutu todelliseksi pukukoppipelaajaksi. Eikä Martial löydä mistään yhtäkkiä kovuutta ja työnteon moraalia. Molemmat pelaajat ottavat enemmän kuin antavat joukkueelle. Ei muuta kuin molemmat pihalle ja tilalle uudet pelaajat.

Ainoa, jota kannattaisi vielä katsoa, on van de Beek. Jos lainapesti sujuu hyvin, hänelle voisi löytyä vielä käyttöä ja lunastamatonta potentiaalia ManU:ssa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Käsittämätöntä, että täällä edelleen joku edes pohtii Pogban ja Martialin jatkoja.
Minusta se ei ole lainkaan käsittämätöntä, koska Pogba ei ole pelannut vielä peliäkään Rangnickin alaisuudessa. Jos vetää erinomaisen kevään, niin tulisiko hänet siinäkin tapauksessa päästä ehdottomasti pois vaikka haluaisi itse jatkaa?
 

Barney

Jäsen
Sinänsä hauskaa, että Unitedia kritisoidaan siitä, että se peluuttaa esimerkiksi Frediä ja McTominayta kaudesta toiseen ja sitten samalla kritisoidaan sitä, että se haluaa esimerkiksi tehdä jatkon Pogban kanssa. Jossain Football Managerissa olisi varmaan ihan realistista hankkia kuusi laadukasta pelaajaa yhden kesän aikana, mutta oikeassa elämässä tilanne on vähän toinen.

Nyt jos United päästää nuo ranskalaiset pois ja ensi kaudella annetaan isoa vastuuta esimerkiksi Elangalle, Amadille ja Garnerille, niin sitten samat nimimerkit, joiden mukaan nuo ranskalaiset piti ulostaa tulevat ilkkumaan, kun United ei taistelekaan Cityn kanssa mestaruudesta. Sitten jauhetaan taas samaa virttä siitä, kuinka Fred ja McTominay ovat ihan paskoja eikä heidän todellakaan pitäisi pelata Unitedin tasoisen joukkueen avauskokoonpanossa. Sinänsä hankala tilanne Unitedin johdolla, kun kaikki realistiset vaihtoehdot ovat perseestä ja aina toimitaan väärin. Paitsi siis, jos ulostetaan nuo pelaajat ja hankitaan jollain 500 miljoonalla kuusi laadukasta pelaajaa ensi kesänä.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Käsittämätöntä, että täällä edelleen joku edes pohtii Pogban ja Martialin jatkoja. Tämä kuvaa hyvin ManU:n ongelmaa, jossa roikutaan liian pitkään pelaajissa, jotka eivät vaan täytä heille asetettuja vaatimuksia. Ei se Pogba yhtäkkiä löydä otteisiin tasaisuutta, vähennä virheitään ja muutu todelliseksi pukukoppipelaajaksi. Eikä Martial löydä mistään yhtäkkiä kovuutta ja työnteon moraalia. Molemmat pelaajat ottavat enemmän kuin antavat joukkueelle. Ei muuta kuin molemmat pihalle ja tilalle uudet pelaajat.

Ainoa, jota kannattaisi vielä katsoa, on van de Beek. Jos lainapesti sujuu hyvin, hänelle voisi löytyä vielä käyttöä ja lunastamatonta potentiaalia ManU:ssa.
Tämäpä tämä. Martial on ollut ManUssa vuodesta 2015 ja Pogba vuodesta 2016. Nyt yhtäkkiä puolessa vuodessa molemmat muuttuvat pelaajana täysin ja kaikki ok. Luulisi että Maticin, Matan jne. sopimuksista olisi jo jotain opittu. Mallia vaikka Cityn puolelta jossa osataan päästää tärkeistäkin pelaajista irti.
 

Fordél

Jäsen
Minusta se ei ole lainkaan käsittämätöntä, koska Pogba ei ole pelannut vielä peliäkään Rangnickin alaisuudessa. Jos vetää erinomaisen kevään, niin tulisiko hänet siinäkin tapauksessa päästä ehdottomasti pois vaikka haluaisi itse jatkaa?
Lähtökohtaisesti kyllä. Rangnick taitaa kolmas tai itse asiassa jopa neljäs valmentaja, jonka alaisuudessa Pogba pelaa ManU:ssa. Rangnick ei kuitenkaan todennäköisesti jatka seuran ensi kauden valmentajana. Jos homma ei ole toiminut riittävän hyvin kenenkään muun valmentajan alaisuudessa ja kaikkien kanssa on ollut aina jotain hässäkkää pois lähtemisestä jne. niin todennäköisesti se homma ei toimi kuin Strömsössä tulevankaan valmentajan kanssa.

Pogba on parhaimmillaan ihan maailmanluokan pelaaja, mutta pakettiin liittyy sen verran kaikkea negatiivista ja haasteita, että en enää hirttäytyisi Pogbaan. Etenkin kun ManU:lla on jo Bruno. Ei muuta kuin Pogba hittoon, ja tilalle paremmin ManU:n pelillisiä vaatimuksia sekä pukukoppiin sopiva pelaaja.
 

Barney

Jäsen
Tämäpä tämä. Martial on ollut ManUssa vuodesta 2015 ja Pogba vuodesta 2016. Nyt yhtäkkiä puolessa vuodessa molemmat muuttuvat pelaajana täysin ja kaikki ok. Luulisi että Maticin, Matan jne. sopimuksista olisi jo jotain opittu. Mallia vaikka Cityn puolelta jossa osataan päästää tärkeistäkin pelaajista irti.
No Martial ei ole muuttunut mihinkään pelaajana, mutta kuten kaikki varmaan tietävät, niin tuosta hänen edestään poistui juuri yksi pelaaja, jonka varaan seura oli investoinut aika paljon. Pelaaja ei ole siis muuttunut, vaan ympäristö.

Mielenkiintoista olisi kuulla myös niitä realistisia vaihtoehtoja siitä, mitä Unitedin pitäisi ensi kesänä tehdä. Päästetään Pogba pois ja myydään Donny sekä Martial. Sen jälkeen sitten peluutetaan keskikentällä Frediä ja McTominayta (joita on kritisoitu monta vuotta) ja laiturina Amadia, Elangaa ja Pellistriä? Noillako se City voitetaan mestaruusjahdissa?

Kun sinäkin jatkuvasti korostat sitä, että Unitedin kokoisen seuran pitäisi taistella mestaruudesta, niin olisi kiva kuulla välillä konkreettisesti että mitä sen seuran pitäisi tehdä, kun kaikki vaihtoehdot tuntuvat olevan huonoja. Viime viikonlopun myötä Unitedin pakollisiin hankintoihin tuli sen todella kalliin ja tärkeän pohjapelaajan lisäksi myös yksi 50-100 miljoonan hyökkääjä, jota seura ei varmasti osannut etukäteen budjetoida. Nyt todennäköisesti tuon kokoinen siivu hävisi siitä ensi kesän siirtobudjetista, joten yksi aiemmin budjetoitu hankinta jää varmaan sen myötä tekemättä. Se hankinta pitäisi jotenkin paikata ja ainoat vaihtoehdot siihen lienevät Pogban ja/tai Martialin jatko.
 

Fordél

Jäsen
Sinänsä hauskaa, että Unitedia kritisoidaan siitä, että se peluuttaa esimerkiksi Frediä ja McTominayta kaudesta toiseen ja sitten samalla kritisoidaan sitä, että se haluaa esimerkiksi tehdä jatkon Pogban kanssa. Jossain Football Managerissa olisi varmaan ihan realistista hankkia kuusi laadukasta pelaajaa yhden kesän aikana, mutta oikeassa elämässä tilanne on vähän toinen.

Nyt jos United päästää nuo ranskalaiset pois ja ensi kaudella annetaan isoa vastuuta esimerkiksi Elangalle, Amadille ja Garnerille, niin sitten samat nimimerkit, joiden mukaan nuo ranskalaiset piti ulostaa tulevat ilkkumaan, kun United ei taistelekaan Cityn kanssa mestaruudesta. Sitten jauhetaan taas samaa virttä siitä, kuinka Fred ja McTominay ovat ihan paskoja eikä heidän todellakaan pitäisi pelata Unitedin tasoisen joukkueen avauskokoonpanossa. Sinänsä hankala tilanne Unitedin johdolla, kun kaikki realistiset vaihtoehdot ovat perseestä ja aina toimitaan väärin. Paitsi siis, jos ulostetaan nuo pelaajat ja hankitaan jollain 500 miljoonalla kuusi laadukasta pelaajaa ensi kesänä.

Ööö...Missä täällä on huudeltu McT:n ja Fredin ulostamista? McT ja Fred ovat ihan hyviä rotaatiopelaajia, ei sitä kukaan kiistä. ManU tarvii kuitenkin keskikentälle ennen kaikkea yhden keskikentän laadukkaan pohjapelaajan. Se on täysin realistista hankkia. Lisäksi voidaan hyvin hankkia tarvittaessa vähän leveyttä. Näin ollen ensi kaudeksi keskikentän olennaiset palaset voisivat olla:

Bruno, hankinta (Rice, Phillips ym.), McTominay, Fred, van de Beek ja enemmän leveys hankinta.

Ei ole kyllä vedetty yhtään mistään manageripelistä vaan ihan tästä maailmasta.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Itse uskon että Pogba lähtee kesällä Pariisiin, koska Mbappe lähtee pois, joten eiköhän sinne haluta joku "supertähti" tilalle ja aika hyvää peeärrää olisi Pogban sopimus ja Zidane valmentajana. Pogba haluaa nyt sen uransa isoimman sopimuksen ja PSG pystyy sen myös tarjoamaan.

Itse en kuitenkaan sulkisi ovea, koska käytännössä tulee varmaan saamaan isomman palkan muualta eli ei jäisi rahan takia. DDG tulee mieleen pelaajasta, joka oli jo kerran menneen talven lumia mutta nyt taas menee aika hyvin. Pogban pelillisen annin näen itse edelleen suurena, erityisesti laiturina pelatessaan ollut erinomainen.

Pogban vertaaminen Mataan ja Maticiin on sitten mjooh...

Mutta joo ei siitä kynsin hampain kannata kiinni pitää mutta on asia, mitä kannattaa miettiä ja uskon että samaa tekevät Rangnick ja Murtaugh.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös