Manchester United FC 2020–2021 – glory glory or not so glory?

  • 226 458
  • 2 060

Vähimmäistavoite unelmien teatterin joukkueelle

  • Vain Valioliigan mestaruus kelpaa

    Ääniä: 11 22,0%
  • Paikka Mestareiden liigaan riittää

    Ääniä: 25 50,0%
  • Kunhan nyt peli ja esitykset paranee sekä tasaisuus löytyy

    Ääniä: 9 18,0%
  • Eurokentät riittää

    Ääniä: 1 2,0%
  • Ei tästä kuitenkaan taaskaan mitään tule

    Ääniä: 10 20,0%

  • Äänestäjiä
    50
  • Poll closed .

Fordél

Jäsen
No, tuota paskapalloahan Hodgson osaa peluuttaa, mutta ei oikein mitään muuta. Tehokasta osaltaan, mutta todella tylsää. Ja kun vastustaja menee kävelyyn mukaan, niin tuloksena on tylsääkin tylsempi peli.

Sitä voi jokainen haukkua paskapalloksi, mutta sen avulla on vuosia pidetty Crystal Palace hyvillä sijoilla Valjussa, viety melkeinpä Suomi arvokisoihin jne. Kääntäisin enemmän katseet siihen, etä miksei ManU taaskaan saanut kunnolla otetta pelistä ja noussut selvästi kuskin paikalle?
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Aloitetaan positiivisista:
-Puolustus toimii ihan hyvin kaikkinensa. Hendersonille soisin minuutteja paljon enemmän.
-James oli hyökkäyspään positiivisin ilmestys.


Sitten negatiiviset eilisestä pelistä:
-Bruno ihan yössä. Ihan yltiöpäinen pelitahti on tehnyt tehtävänsä. Kiitos siitä. Ei muuta kuin jatkossakin avaukseen kaikkiin cuppeihin ja jo ratkenneisiin Eurooppaliigaotteluihin.
-Cavani näkymätön. Voidaan pikkaisen antaa anteeksi, sillä oli ensimmäinen ottelu loukkaantumisen jälkeen.
-Rashford jälleen huono. Kiivas pelitahti näkyy rajusti ja rumasti.
-Fred antoi kammottavan määrän harhasyöttöjä ja kohelsi muutenkin ihan liikaa. Matic tarjosi samaa tuttua mitä ennenkin.
-Greenwood tekee hyvin töitä mutta tuo maalihana pitäisi jotenkin saada avattua.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
De Gea on ilmeisemmin jättämässä kaikki maaliskuun ottelut väliin henkilökohtaisen syyn vuoksi.
Eli kaipaamani lisäminuutit Hendersonille tullee toteen.
 

Barney

Jäsen
Brunon vaisuuteen vaikuttaa älyttömän pelitahdin lisäksi varmasti myös Pogban puuttuminen. Brunon eri hyökkäystatsit (key passes, pallokosketukset, luodut maalipaikat jne.) tippuivat alkukaudesta selvästi huonommiksi sen jälkeen, kun Pogba tuli vakituiseksi avauskokoonpanon pelaajaksi, sillä peli pyöri paljon myös Pogban kautta, joten nuo pelinrakentajalle tärkeät statsit jakautuivat tasaisesti näiden kahden pelaajan välillä. Kauden alussa Bruno pystyi tuoreempana kantamaan isompaa vastuuta joukkueen pelistä, mutta nyt kun kovan pelitahdin takia väsymys alkaa painamaan, niin vastustaja saa pelattua hänet helpommin pois, jos hän on Unitedin ainut pelaaja, joka luo noita maalipaikkoja.

Pogba on onneksi ilmeisesti lähellä paluuta ja hän tuo mukanaan taas ihan uuden vaihteen tuohon hyökkäyspeliin. Nyt on pelattu kolme ottelua putkeen ilman maalia, mikä on aivan surkea suoritus Unitedin tasoiselle joukkueelle. Ei sieltä eilenkään tullut Frediltä eikä Maticilta kovin montaa oivaltavaa syöttöä, jotka olisivat jollain tavalla aukaisseet vastustajan puolustusta ja luoneet sen myötä muille pelaajille tilaa. Nuo syötöt ovat tällä hetkellä pelkästään Brunon vastuulla, mikä näkyy ikävä kyllä selvästi tuloksessa.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
DDG sivussa mahdollisesti loput maaliskuun ottelut. Nyt on sitten Hendolla mahdollisuus napata se ykköstorjujan paikka tai ainakin antaa kovat näytöt ensi kaudelle.

E: matkustanut siis ilmeisesti Espanjaan esikoisen syntymää seuraamaan ja siitä paukahtaa sitten karanteenit päälle, jonka takia sivussa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Viime pelien tuhnuttelun jälkeen en olisi uskonut, että ollaan edelleen sarjan toiseksi eniten maaleja tehnyt joukkue, City on tehnyt kolme maalia enemmän. Kolmanneksi eniten maaleja tehnyt Liverpool on tehnyt kuusi maalia vähemmän.

De Gealle syntyi tosiaan onnellisesti tytär torstaina ja nyt saadaan sopivasti nollapelistä toiseen kulkeva Henderson kovimpaan mahdolliseen testiin Citya vastaan.

Tuo voisi olla se pieni muutos millä saadaan jotain herättelyä tähän matsiin. Mestaruus on karannut mutta voitto Citysta olisi silti henkisesti iso asia ja tappiolla Leicester todennäköisesti painaa ohi.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ei ole Cavania tänään edes penkillä, eikä Donnyä sen enempää. Toivottavasti lähdettäisiin keskikentän timantilla, koska Martialista ei ole aiheuttamaan uhkaa keskellä eikä tuo Rashfordin, Greenwoodin ja Jamesin kolmikkokaan tunnu miltään Diasin ja Stonesin pahimmalta painajaiselta. Timantilla saataisiin sentään mahdollisuus ottaa keskikenttää haltuun Rodrilta, Silvalta ja Gundoganilta, jotka kykenevät muutoin pistämään Unitedin pelin täysin perässä juoksemiseksi laitureiden kanssa.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Martial
Rashford-Bruno-James
Fred-McT
Shaw-Maguire-Lindelöf-AWB
Henderson

Näillä mennään paikallistaistoon. Maali ois kiva.

En saa puhelimella noita muotoon, mutta siis Fred ja McTomppa keskikentän pohjalla, Rashdord ja James siivet, Bruno kymppipaikalla.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Paras peli kokonaisuudessaan manulta tällä kaudella valioliigassa.

Shawn sykähtely katkaisi selkärangan.

Henderson antoi kovan näytön ykköseksi noususta.

Martial näytti pelaajalta, vaikka tuhnuilu pari paikkaa.

Karu fakta on kuitenkin se, että näitä esityksiä pitää pystyä myös tarjoilemaan niitä Crystal Palaceja ym vastaan, jos halutaan olla numero Uno.

Mutta kyllä tämä lämmittää, koska Manchester on punainen.
 

Fordél

Jäsen
Hieno voitto ManU:lta, kun juuri peräänkuulutettiin näitä voittoja isoja jengejä vastaan. Itse matsia en nähnyt, mutta jään mielenkiinnolla odottelemaan raportteja ManU:n otteista: Oliko puolustustaistelua vai tasaväkistä vääntämistä ja myös hyvää hyökkäyspeliä ManU:lta?
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
On tuolla maalilla meillä semmonen salainen ase, että en harmittelisi yhtään, jos De Gea ei Espanjasta löytäisi enää takaisin Manchesteriin.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Karu fakta on kuitenkin se, että näitä esityksiä pitää pystyä myös tarjoilemaan niitä Crystal Palaceja ym vastaan, jos halutaan olla numero Uno.

Mutta kyllä tämä lämmittää, koska Manchester on punainen.

Hieman nyt puuttuisin tähän. Kyllä Palacea vastaan United on se, kuka peliä vie. Tänään peliä vei City todella vahvasti, mutta Unitedin hieno puolustustaistelu ja hyvä vastaiskut ratkaisivat pelin.

Palacea, Newcastlea ja muita rupusakkeja vastaan taisteluilmeen on oltava kuitenkin samanlainen kuin tänään. Se on hieman vajaaksi jäänyt tällä kaudella.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Palacea, Newcastlea ja muita rupusakkeja vastaan taisteluilmeen on oltava kuitenkin samanlainen kuin tänään. Se on hieman vajaaksi jäänyt tällä kaudella.
Tätä ajoinkin takaa että ne hmv vastustajia vastaan pelattavat ottelut pitää pystyä myös ratkaisemaan kunnolla vaikka hallitttaisi peliä 90% ajasta. Samalla päättäväisyydellä kuin vaikka Shawn maalissa, vaikka pelin luonteet on tietenkin erilaisia. Toki tänään cityn taktiikka suosi Manun optimaalista pelitapaa hyvin, kun taas busseja vastaan pitäisi löytää uusia keinoja murtaa niitä
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Jäipäs positiivinen fiilis ja hyvä mieli. Tervehdin ilolla tuota rohkeutta lähteä korkeaan ja aktiiviseen prässiin. Se tuotti hyviä paikkoja ekan vartin aikana ja siellä täällä muutaman puolittaisen tilanteen myöhemminkin. Se, että maali tuli heti aiheutti tietysti Cityn höyryvaihteen ja United jäi puolustusasemiin. Se on ihan normaalia kun vastassa on tuollainen supervireessä oleva monsteri. Vierasjoukkue selviytyi silti paineesta aika hyvin, ja tuuriakin oli matkassa kuten pitääkin.

Pakko nostaa muutamia pelaajia esille. Shaw nyt oli ilmiselvä man of the match. Selviytyi vähintään erittäin hyvin sarjan parhaan oikean laiturin asettamasta testistä, rytmitti peliä pallolla ja no, teki vielä maalin. Läscky-Luken vire on ollut kauden parasta antia yksilöiden tasolla.

Henderson on tuleva Valioliigan ja Englannin maajoukkueen paras veskari. Varma, liideri, lukee peliä upeasti, näyttää todella englantilaiselta ja mitä näitä nyt on.

James on yhtäkkiä avauksen pelaaja eikä edes tunnu tyhmältä sanoa noin. Pelaa yksinkertaista peliä, käyttää nopeuttaa än ja kuuntelee ohjeita pelikavereilta ja valmentajilta. Hyvä! Vähän laput silmillä välillä, mutta samapa tuo jos muutoin stunttaa noin hyvin.

McTominaylta aika statement-peli. Todella rauhallista ja laadukasta puolustamista. Myös toppariparille isot kiitokset, pelasivat molemmat hienosti, ehkä kauden parhaat pelinsä molemmat.

Manchester on viime kauden tapaan punainen.
 

Pohjoisesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United, Jesse Puljujärvi
Tuo on kyllä erikoista miten united näytti taas cityä vastaan ihan eri joukkueelta. Viime kaudenki paras peli oli cityä vastaan kun united voitti kotonaan 2-0.
 

Fordél

Jäsen
Tuo on kyllä erikoista miten united näytti taas cityä vastaan ihan eri joukkueelta. Viime kaudenki paras peli oli cityä vastaan kun united voitti kotonaan 2-0.

Voisiko olla, että Cityä vastaan asetelma on ManU:lle kaikista helpoin ja selvin Valjussa? ManU:n ei tarvi miettiäkkään pallonhallinnan ottamista vaan se voi keskittyä vain puolustamiseen ja nopeisiin vastaiskuihin. Näin matsiin lähteminen ja pelisuunnitelman toteutus on simppelimpää ja lopputuloskin on ollut viime aikoina hyvä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Hendersonia ja Edersonia vertaillessa löytyy mielenkiintoinen yhtäläisyys: kumpikin heittää 2020-luvun maaliskuisissa derbyissä palloa kuudentoista alueelta itsestään katsoen vasemmalle hyvin samankaltaisin tuloksin.

7.3.2021 eli eilen Henderson heitti pallon kuudentoista alueelta itsestään katsoen vasemmalle, josta suorana seurauksena United teki 2-0 -maalin.
8.3.2020 eli tänä päivämääränä vuosi sitten Ederson heitti pallon kuudentoista alueelta itsestään katsoen vasemmalle, josta suorana seurauksena United teki 2-0 -maalin.

Kyllä täälläkin osataan tilastoja tulkita.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Pep Guardiola on kohdannut manageriurallaan 67 eri manageria enemmän kuin kolmesti ja vain Ole Gunnar Solskjaerilla on enemmän voittoja näistä kuin Pepillä keskinäisissä otteluissa.

Melkoinen temppu tältä hymyilevältä Molden enkeliltä, norjalaiselta liikunnanopettajalta kun vastassa on tämä kaikkien aikojen taktinen nero.
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
10 vuoden sopimus kouraan ja patsashanke lieneekin jo vireillä tälle uudelle managerilegendalle joka on voittanut jo...?
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Cavanin faija ja veli on huudellut jollekin paikallislehdelle, että Cavani ei viihdy oikein hyvin Englannissa ja olisi valmis palaamaan etelä-amerikkaan ja Boca olisi osoite.
E: osasyynä lähtöön olisi ilmeisesti tuo hänen saamaan sanktio siitä eräästä kommentista ja nimenomaan hänen tyytymättömyys miten asia lopulta hoidettiin FA:n puolesta.

Voihan tuossa Cavanin poistumisessa olla perääkin, koska James Ducker (t1) on jossain sanonut ilmeisesti, että Manu on tosissaan lähdössä kilpailemaan Hålandista. Nyt hauis esiin Woodward ja hoida poika kotiin!
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Jeffrey

Jäsen
Tuossa hieman makustelin potentiaalisia puolustuspään hankintoja. Voi olla hankala hankinta edessä, koska emme voi kilpailla suurimpien joukkueiden kanssa. Se, että City on niin paljon edellä tuo omat haasteensa hankinnoille. Kuitenkin mikäli pystytään UCL paikka varmistamaan niin voisimme pystyä hankkimaan jonkun hyvän pelaajan jostain keskikastin joukkueesta joka jää ilman Chämppäripaikkaa. Chämppärissä pelaaminen on kuitenkin jokaisen pelaajan unelma, ja tiedämmehän mekin sen ihan lähivuosilta kuinka Unitedin vetovoima hiipui huippunimien keskuudessa ja alkukaudesta vielä Brunokin halusi lähteä voittavaan joukkueeseen - tai edes sellaiseen joka pystyisi tarjoamaan huipputason jalkapalloa.

Internetskouttauksella löysin yhdestä keskikastin joukkueesta sellaisen pelaajan luin Virgil van Dijk. Kookkaalla hollantilaisella on kyllä ollut repaleinen kausi, eikä näitä lasinilkkoja kaivattaisi Baillyn, Tuanzeben ja Jonesin lisäksi enää yhtään lisää. Voisi kuitenkin olla ihan kelvollinen arpa kokeiltavaksi. Voi kyllä olla, että hänestä joutuisimme reilusti maksamaan. Ymmärtääkseni kuitenkin tämän tason pelaajat haluavat siirtyä joukkueeseen jolla on tarjota mahdollisuuksia mestaruuksiin ja UCL jalkapalloa.
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Palstalla pyörii yksinäinen City-fani. Ja ilmoittaa sen vielä julkisesti. Otan osaa.
Ota ihmeessä osaa, minä olen City-fani ollut tuolta 1970-luvun lopulta asti. Sanotaanko , että ihan kivasti on viime aikoina pyttyjä tullut, mites siellä fiilikset?

En ota edes osaa...

EDIT: Onnittelut vaan derbyvoitosta, katsellaan kauden päätteeksi (viimeistään) mihin se riitti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös