Manchester United FC 2020–2021 – glory glory or not so glory?

  • 227 100
  • 2 060

Vähimmäistavoite unelmien teatterin joukkueelle

  • Vain Valioliigan mestaruus kelpaa

    Ääniä: 11 22,0%
  • Paikka Mestareiden liigaan riittää

    Ääniä: 25 50,0%
  • Kunhan nyt peli ja esitykset paranee sekä tasaisuus löytyy

    Ääniä: 9 18,0%
  • Eurokentät riittää

    Ääniä: 1 2,0%
  • Ei tästä kuitenkaan taaskaan mitään tule

    Ääniä: 10 20,0%

  • Äänestäjiä
    50
  • Poll closed .

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kovin negatiivinen ilmapiiri tuntuu olevan, vaikka tasapeli oli hyvä tulos. Eikä tuo tasapeli millään huonolla pelillä tullut. Joo ylöspäin hieman tukkoista, mutta hyvä koko kentän aktiivinen puolustaminen jätti Chelsean aika aseettomaksi. Ei siis mitään merkkejä siitä, että ote kakkossijasta alkaisi lipsua. Teinä olisin ihan tyytyväinen vallitsevaan tilanteeseen vai kuka ennen kautta ei olisi ottanut toista sijaa kiljuen vastaan?
 

Jeffrey

Jäsen
Kyllä tännekin 0-0 vieraista Stamford Bridgeltä on ihan hyvä tulos. Varsinkin tässä tilanteessa jossa isännät pelanneet kauden parastaan ja omalla kohdalla ollut pientä haparointia ilmassa.

Lisäksi ottelussa kuitenkin oli myös ihan hyvää hyökkäämistä ja tekemistä. Ei tästä joku 0-2 tulos olisi ollut mikään huutava vääryys, siinä missä tämä 0-0 taisi lopulta olla pelitapahtumiin nähden varmasti se oikeutettu. Muutama läheltä piti tilanne, muutama sössitty ylivoimahyökkäys ja kenties varastettu rankkari. Rankkarista sen verran, että mielestäni tuollaisen ei tarvitse jalkapallossa rankkari olla, joskin kauden linjaan verrattuna se sitä olisi kuulunut olla.

Peli oli kuitenkin lopulta ihan hyvin hallussa, ja pitkiä aikoja painettiin päälle. James ja Greenwood alkavat pikkuhiljaa lämmetä ja onhan se niin, että heidän toisen kauden krapula on yksi iso syy sille miksi hyökkääminen on ollut mitä on. Toki tässä myös Cavanin runsaat poissaolot ja Martialin täysin kyrpäkausi. En siis näkisi tuota hyökkäyksen tilannetta niin kamalana. Tämän kauden osalta juna on laiturille jo jättänyt ja tulevaisuutta tässä rakennellaan. Puolestani Martial saa vaikka liftata kotiin tältä asemalta.

Ihan hyvä tulos kuitenkin top-4 taistelua silmälläpitäen.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Tärkeintä nyt olisi pitää tuo 2. sijoitus, että näyttää ainakin paperilla eteenpäin menemiseltä. Mitalisijat valioliigassa on kuitenkin tietynlainen Fergusonin asettama laatustandardi tälle seuralle
Ehkä tartun nyt vähän yksittäisiin sanavalintoihin, mutta tuo on aika vaarallinen asenne. Tämä ei ole siis omistettu suoraan sinulle, vaan yleistä pohdintaa. Mutta että ajatellaan paperilla on menty eteenpäin. Tietysti nyt tavoitteena pitäisi olla UCL:n paikan pitäminen, mutta ei sillä pitäisi olla väliä onko 2,3 tai 4. Tärkeämpää on saada se pelillinen kehitys, että seuraavana vuonna voisi taistella mestaruudesta. Pelkkä pelillinen kehitys ei edes riitä vaan valmennuksen täytyy kehittyä ja pelaajistoon tarvitaan vahvistuksia. Vaikka sieltä tulisi toppari ja ”Sancho” niin se vaatisi, silti huippuonnistumista ja Cityn konttaamista, koska heillä on todella paljon enemmän laatua tarjota vaihtopenkiltä. Sen lisäksi Pool ja Chelsea on ensi kaudella valmiimpia. Tämä siis yleisesti kun jotkut kannattajat (palstan ulkopuoliset) on sitä mieltä että Sanchon tullessa United olisi valmis mestarikanditaatti.
 

Fordél

Jäsen
United - Spurs 1-6 (tuomarifarssi)
United - Chelsea 0-0
United - Arsenal 0-1
United - City 0-0
Liverpool - United 0-0
Arsenal - United 0-0
Chelsea - United 0-0

Tällä kaudella seitsemän ottelua Valioliigassa perinteisiä top-6 joukkueita vastaan ja tuloksena yksi maali. Se on ihan kiva, että puolustus on pitänyt, mutta ei näillä tilastoilla paljon mestaruuspokaaleita nostella. Sinänsä vähän ironista, että OGS:n aikakauden alussa oltiin vahvoja nimenomaan isoja joukkueita vastaan.

Tämä on paljon puhuva tilasto, ja kertoo siitä, missä ManU:lla on vielä ottamatta napsuja, jotta se olisi mestaruusjengi.

Tänään ManU toki lähti ihan kivasti hyökkäämään ja ottamaan ylhäältäkin kiinni Chelseaa vastaan. Oma mielikuva näistä ManU:n tämän kauden matseista kärkijengejä vastaan kuitenkin on, että niihin on pääasiassa lähdetty aika varovaisesti; enemmän varomaan tappiota kuin selvästi hakemaan voittoa ja lopulta tasuriin on oltu ihan tyytyväisiä. Mestaruuden voittaminen vaatii sen, että myös näissä matseissa voidaan pelata aktiivista hyökkäyspeliä ja olla pelirohkeita. Se on se seuraava tavoite, johon ManU:n pitää päästä.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tärkeämpää on saada se pelillinen kehitys, että seuraavana vuonna voisi taistella mestaruudesta. Pelkkä pelillinen kehitys ei edes riitä vaan valmennuksen täytyy kehittyä ja pelaajistoon tarvitaan vahvistuksia.
Tässä samoilla linjoilla toki että vaikka sijoitus olisi 2. Niin sen taakse on myös nähtävä, mitkä asiat tuovat sen sijoituksen mahdollisesti. Viimeiseen lauseeseen vielä vastaan, että haluan ehdottomasti nähdä vielä ensi kaudella mihin Olesta on, jos hän saa ne 2-3 olennaista hankintaa. Nekään ei itsessään riitä vielä, mutta jos Ole pystyy ne valjastamaan joukkueen tarpeisiin riittävällä tavalla, oppimaan omaksumaan lisää taktisia nyansseja, joilla esim. Otetaan näiltä valioliigan isoilta niitä 3p voittoja, mutta ennenkaikkea nuo kammottavat Sheffield/Istanbul pelien tapahtumat eivät saa toistua ensi kaudella.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Itse olisin ihan tyytyväinen kakkossijaan sarjassa ja yksi pokaali siihen päälle.

Kannattaa aina muistaa kehen tässä verrataan.

Citylla on maailman paras manageri, joka on saanut monta vuotta rakentaa rauhassa pelisysteemiä ja käytännössä aina kun joku tärkeä pelaaja lähtee/lopettaa, niin tilalle onnistutaan saamaan maailmanluokan paikkaaja ja koneisto jatkaa rullaamistaan. Siltikään tuo täydellinen konemaisen varma joukkue ei ole voittanut UCL-pokaalia mikä kertoo nykyfutiksen armottomasta kilpailusta.

En minä ainakaan keksi kauheasti mitä Cityssa oltaisiin voitu tehdä viime vuosina paremmin. City on varmaan Bayernin ohella se joukkue maailmassa, jonka voittaminen pitkässä sarjassa on vain tällä hetkellä todella hankalaa enkä usko, että esim. nyky Barcalla tai Realilla olisi näitä vastaan mitään palaa pitkässä sarjassa.

Ymmärrän että eilisen pettymyksen jälkeen vituttaa mutta en enää edes jaksa lähteä siihen mukaan, että joukkue ei ole riittävän hyvä tai pitää ostaa se ja tämä...

Ikärakenne joukkueella on kunnossa ja suunta näyttää tasaisesti ylöspäin, tosi paljon tässä on menty viime vuosina eteenpäin. Kyllä se palkinto sieltä vielä tulee, mikään dynastia eikä korpivaellus ei kestä ikuisesti... (paitsi Sunderlandin)
 

Jeffrey

Jäsen
Ikärakenne joukkueella on kunnossa ja suunta näyttää tasaisesti ylöspäin, tosi paljon tässä on menty viime vuosina eteenpäin. Kyllä se palkinto sieltä vielä tulee, mikään dynastia eikä korpivaellus ei kestä ikuisesti... (paitsi Sunderlandin)

Näin juuri. Ja tämä projekti on vielä osaltaan käynnissä. Siirtohuhu ketjussa nostinkin esiin, että tällä hetkellä noin puolet koko palkkabudjetista menee pelaajiin joiden lähtö ei edes pahemmin kirpasisi joukkuetta. Toki siellä on yksittäisiä pelaajia jotka välillä ovat olleet myös hyödyllisiä (Pogba, DDG, Martial), mutta paljon myös ihan suoraa "kuollutta painoa" Jonesista ja Romerosta alkaen Mataan ja Lingardiin asti. Itse olen oikeastaan alkanut ajattelemaan, meneekö ikärakenne mahdollisten ulostusten myötä jo liian nuoreksi.

Joka tapauksessa, siinä missä esimerkiksi Pep on saanut varsin vapaasti jo pidempään mellastaa. Unitedin kohdalla voidaan puhua täysin OGS:n joukkueesta vasta kun vanha rosteri on siivottu ja mahdolliset uudet avut sainattu. Nyt jo rosteri on ihan terävä, meillä on toista kymmentä pelaajaa joiden sisäänajo aikuisiin on vielä vaiheessa ja joiden kontribuutio tulevilla kausilla tullee olemaan tätä kautta suurempi. Lisäksi junnuista puskee kokoajan uutta nimeä eikä sitä siirtomarkkinoillakaan ole jääty muniin puhaltelemaan. Jos tämä ei jollekin riitä eteenpäin menoksi niin fine, mutta itse olen nykytilanteeseen todella tyytyväinen yksittäisiin otteluihin menemättä.

Ja jos sitä nyt haluaa kylmää tilastoa eteenpäinmenon tueksi, niin eilen United teki OGS:n aikaisen ennätyksen pallonriistoissa hyökkäyskolmanneksella.
 

Jeffrey

Jäsen
Poikamme maailmalla osioon: Timothy Fosu-Mensah sai ihan lupaavan alun Leverkusenissa päästen jopa avauksen pelaajaksi. Nyt kuitenkin - ylläripylläri - polvi hajosi ja edessä on leikkaus ja useamman kuukauden saikku.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Varane-huhut nostelevat taas päätään. En ole varma innostunko vai en. Jos hinta on maltillinen ja mies pysyy kasassa, tuo on oikeasti pelkästään aivan loistava juttu, mutta toisaalta pelottaa juurikin se, että hänellä on ollut aika pahoja lihasvaivoja urallaan. Ne eivät todennäköisesti helpottaisi vaativammassa sarjassa. Mutta katsotaan.

Sen sijaan Pogban mahdollinen halukkuus tehdä jatkosopimus Unitediin laittaa kyllä hieromaan käsiä yhteen. Se kelpaisi varmasti kaikille muille paitsi yhdelle valkohapsiselle hollantilaiselle. Sitä paitsi se kielisi samalla siitä, että Mino Raiolan kanssa oltaisiin ehkä samalla sivulla ja olisi näin selvä merkki siitä, että Håland haluaa päättää uransa Man United -legendana! Hyvät naiset ja herrat, tätä on logiikka.

Ranskalaiset jalkapalloilijat ovat vähän kuin Sithit Star Warsissa, heitä voi olla kerralla vain kaksi. Niinpä tämä todellakin tarkoittaisi Martialin lähtöä aivan sama minne.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Mihin tämä perustuu?
Universumissa on tällainen tasapaino. Missään joukkueessa ei ole koskaan yli kahta ranskalaista pelaajaa samaan aikaan (junnuja ei lasketa).

Oikeasti se oli sellainen vitzi, jolla ilmaistiin halua heivata Anthony Martial.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Varanen plussat: menestynyt ja kokenut pelaaja. 1x mm, 4x UCL ja 3x la liga voittaja. Miinukset: lasinen ja tuhti palkka. Eikä tuo ole edes vanha pelaaja vielä (27), että siinä mielessä. Jos kuitenkin haluaa halvemman ratkaisun, niin sitten se Kounde voisi olla, mutta toisihan tuo sitä voittamisen kulttuuria ja on pelimies kuitenkin. Katsotaan mitä kesällä käy.

Toinen mielenkiintoinen huhu, mihin en oikein usko, mutta olisi siinä tavallaan ideaa oli, että Telles Interiin vaihdossa Brozoviciin. Siinä olisi Maticin korvaaja ja sitten Williams siirtyisi takaisin Shawn varamieheksi vasemmalle. Toisaalta Telles puskee Shawia eteenpäin tällä hetkellä, joten tulisiko Shaw:lle taas se turvallisuuden tunne kun ei ole todellista uhkaajaa takana rotaatiossa.
 

Jeffrey

Jäsen
Varane-huhut nostelevat taas päätään. En ole varma innostunko vai en. Jos hinta on maltillinen ja mies pysyy kasassa, tuo on oikeasti pelkästään aivan loistava juttu, mutta toisaalta pelottaa juurikin se, että hänellä on ollut aika pahoja lihasvaivoja urallaan. Ne eivät todennäköisesti helpottaisi vaativammassa sarjassa. Mutta katsotaan.

Ei tuo Varane saa oikein mitään intoa aikaan. Miehestä tulee väkisinkin aika munapussimainen vaikutelma. Vähän tuollainen Lindelöffin mökinmurju, johon on laitettu vartiointifirman tarra ja toivotaan varkaiden pysyvän poissa pelkän tarran takia. Pussukka vaatii ne kivet kaverikseen, mutta ei tuo Ramosinkaan kanssa mitään sanoinkuvaamattoman ihanaa ole enää ollut. Eikä Varane nyt juurikaan eroa Smallingista ennen naimisiin menoa, ja kasvissyöjäksi ryhtyminen on myös ranskalaisen kohdalla aito riski.

Jollain tapaa tuo Lesterin Sönkkö voisi olla aika ihana topparipari Hartzalle.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ilmeisesti nyt on tilanne päällä, jossa Lukakun siirrosta Interiin on lauennut joku Clause, joka edellyttää Interiä maksamaan summan x Manulle, jota heillä ei tietenkään ole ja Manu on ehdottanut, että Lautaro tai Skriniar voi olla osana maksua. Ai että minkälainen ansa onkaan viritetty, jos tällä saadaan Inter pakotettua tälläisiin liikkeisiin. En siis tiedä mikä tässä on taustalla, osaako joku viisaampi selvittää ja kertoa? Jokatapauksessa Inter on siis nyt jonkun pykälän mukaisen summan velkaa Manulle, joka liittyy Lukakun siirtoon
E: tosiaan joissain medioissa puhutaan 1m bonuksesta maalien myötä? Onko Interin kassa todella ihan tyhjä? Ei kai se nyt tuollaisia palasia vaadi. No en tiedä näistä.
 

Jeffrey

Jäsen
E: tosiaan joissain medioissa puhutaan 1m bonuksesta maalien myötä? Onko Interin kassa todella ihan tyhjä? Ei kai se nyt tuollaisia palasia vaadi. No en tiedä näistä.

Eiköhän puheet Lautaroista ja Skriniardeista ole melko puhdasta klikkikalastelua. Ei kyllä itselläkään ole tuon taivaallista tietoa jalkapallomaailman siirtokuvioiden hallinnollisesta puolesta, mutta eiköhä se mukaile muun liike-elämän kauppakirjoja. Maksuehtoja on ja mikäli niistä myöhästytään tulee yrityksen maksettavaksi viivästyskorko. EU:ssa viivästyskorko kaupallisissa sopimuksissa on 8% (viitekorko + 8%). Brexit saattanee tähän vaikuttaa, mutta jos nyt tämä 8% olisi voimassa niin eipä sitä korkoa vuodessa juoksisi miltsille kuin sen 80t€. Toki sopimuksessa saattaa olla muuta sovittuna. Eli sanoisin, että vaikka Interin kassa olisi nyt totaalisen tyhjä eikä miljoonaa saisi maksettua, niin aika kauan saa viivästyskorkoja juoksuttaa ennen kuin olisi siinä tilanteessa, että olisi pakko lähteä omaisuutta myymään. Toki mikäli maksuja ei makseta myyjäosapuoli voi riitauttaa kaupan ja hakea oikeusasteista kaupanpurkua, mutta tuskinpa nyt tässä kuitenkaan.

Toki kokonaistaloudellinentilanne saattaa olla vakavampi, mutta tuskin yksittäin Lukakun bonarien aktivoituminen tähän ajaisi.
 

Pohjoisesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United, Jesse Puljujärvi
Toivottavasti tuohon pogban tilanteeseen saatais kohta jo selvyys. Itteä ainaki ärsyttää joka vuotinen arpominen että lähteekö pogba vai jääkö se. Välillä raiola sanoo että pogba haluaa jatkoa ja välillä se sanoo että pogba pelaa viimeistä kautta unitedissa. Ite toivon sille jatkoa koska tämäkin kausi on osoittanut miten hyvä pelaaja se on. Manun nousu alkoi niihin aikoihin kun pogba nousi takasin avariin ja heti loukin jälkeen city karkasi sarjataulukossa.
 

Barney

Jäsen
Jos United hankkisi Varanen, niin siinä revittäisiin vanhat haavat auki, sillä jos United ei olisi koskaan ostanut Phil Jonesia, niin Varane olisi todennäköisesti palloilut jo sen kymmenen vuotta Unitedissa. Tässä kun käy pohtimaan, että millaisia ongelmia tuon toppariosaston kanssa on ollut Rio-Vidicin jälkeen, ja mikä se tilanne olisi todennäköisesti ollut Varanen kanssa, niin pahaa tekee. Oma ykköstoiveeni on edelleen Edmond Tapsoba.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
@Jeffrey toi Inter juttu olikin median levittämää häränsontaa. 1.9m sieltä on tulossa, mutta maksuaikaa on ilmeisesti heinäkuun loppuun jatkettu joukkueiden yhteisellä sopimuksella, koska aiemmin ei Interillä olisi varaa maksaa. Ilmeisesti siis jostain kilpailevasta leiristä laitettu nämä, kun pelkäävät tosissaan Interin vievän Scudetton.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Toivottavasti tuohon pogban tilanteeseen saatais kohta jo selvyys. Itteä ainaki ärsyttää joka vuotinen arpominen että lähteekö pogba vai jääkö se. Välillä raiola sanoo että pogba haluaa jatkoa ja välillä se sanoo että pogba pelaa viimeistä kautta unitedissa. Ite toivon sille jatkoa koska tämäkin kausi on osoittanut miten hyvä pelaaja se on. Manun nousu alkoi niihin aikoihin kun pogba nousi takasin avariin ja heti loukin jälkeen city karkasi sarjataulukossa.
Ja sitten toisaalta Pogba on pelannut nyt taas hyvin kun uutta sopimusta pitäisi saada... mitäs sitten kun lyödään 300 k viikossa käteen, niin kiinnostaako keskiviikkoillan Crystal Palace matsit?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Tuo "Pogba on kiinnostunut jatkosopimuksesta" voi myös hyvin olla Raiolan taktiikkaa muiden seurojen suuntaan. Kuulostaisi ainakin hyvin raiolamaiselta. Nyt kun tuota tarkemmin ajattelee, niin itse en pistä pahitteeksi Pogban lähtöä enkä jäämistä. Helvetin kova pelimies se on, mutta sitten aina tulee se toisaalta. Paljon loukkeja ja paljon sutta ja sekundaa asennepuolella. Todellinen 50-50-tilanne.

Jos Pogban loukkaantumiskierre on ollut todella harmillinen, niin tuon @Barney n nostaman Tapsoban lasisuus on jo aivan nextlevel-touhua: kaverilla on ollut
- koronatartunta
- ei muuta
- siinä kaikki.

Itse en tiedä kaverista mitään, mutta raamit ja raportit ovat kyllä kohdillaan.

Lopuksi vielä kolme ilouutista, kun sekä Henderson, Bailly että Cavani aloittavat tänään Kristalli Palatsia vastaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Tosiaan Bailly topparina, Deano maalilla ja Cavani kärjessä. Martial ei edes penkillä. Se, mitä tässä mietin on tuo pohjakaksikko Fred - Matic. Se tietäisi Fredille aktiivisempaa roolia, mikä ei ole ihan ottanut toimiakseen. Viimeksi Matic sitten omi ohjakset ja olikin hyvä ylöspäin.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Olipahan varsinainen läpsyttely taas eilen. Mitään sanomatonta ja todella hidasta pallon pyörittelyä kaukana maalista. Huolestuttavaa on, että valmennus ei keksi mitään keinoa näiden bussien murtamiseen. Kuinka monta todellista maalipaikkaa luotiin?
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Olipahan varsinainen läpsyttely taas eilen. Mitään sanomatonta ja todella hidasta pallon pyörittelyä kaukana maalista. Huolestuttavaa on, että valmennus ei keksi mitään keinoa näiden bussien murtamiseen. Kuinka monta todellista maalipaikkaa luotiin?
Peliä en katsonut mutta onhan se melkoinen saavutus hävitä xG Palacelle. Palace xG 0.74 maalia ja United 0.58.

Palace onnistui muuten viime viikolla Brightonia vastaan tuottamaan huikean lukeman xG 0.18 ja tekivät kaksi maalia ja voittivat pelin.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Peliä en katsonut mutta onhan se melkoinen saavutus hävitä xG Palacelle. Palace xG 0.74 maalia ja United 0.58.

Palace onnistui muuten viime viikolla Brightonia vastaan tuottamaan huikean lukeman xG 0.18 ja tekivät kaksi maalia ja voittivat pelin.

No, tuota paskapalloahan Hodgson osaa peluuttaa, mutta ei oikein mitään muuta. Tehokasta osaltaan, mutta todella tylsää. Ja kun vastustaja menee kävelyyn mukaan, niin tuloksena on tylsääkin tylsempi peli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös