Major League Baseball

  • 331 031
  • 2 270

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
Eilen Mets ja Nationals saivat loppuun kolmen ottelun sarjansa. Nats voitti näistä kaksi ensimmäistä mutta Mets välttyi sweepiltä voittaen sarjan kolmannen ottelun 1-3. Metsin voiton takuumiehenä oli startteri R.A. Dickey joka on intoutunut hurjaan vireeseen: kolmessa viimeissä ottelussaan hän ei ole antanut vastustajalle juoksuakaan, näissä otteluissa hän on pelannut 7.1, 9.0 ja 7.1 vuoroparia. 12 pelaamansa ottelun jälkeen, kaikki aloituksia, Dickeyn voitto-tappio-suhde on 9-1, ERA = 2.44.

Dickey on 37-vuotias startteri joka teki Metsin kanssa minor league sopparin kauden 2010 kynnyksellä. Samoihin aikoihin Yankees teki sopparin Javy Vazguezin kanssa, jonka piti olla hyvä, Dickeyn pelkkää roskaa ja New Yorkin media irvaili vertaillen noita soppareita. Tuohon mennessä Dickey oli pelannut useissa MLB-joukkueissa onnistumatta ikinä varmistamaan itselleen kunnon asemaa. Jossakin vaiheessa 2000-luvun puolivälissä Dickey huomasi että taidot ja fysiikka ei riitä normaaliin syöttelyyn MLB-tasolla ja niinpä hän opetteli knuckeballin, taidot kävivät ilmi vasta Metsissä, jonka rotaatioon Diceky nousi alkukaudesta 2010 loukkaantumisten takia. Tämän jälkeen hän on ollut yksi koko sarjan luotettavimmista syöttäjistä, kaudella 2010 ERA = 2.23, 2011 ERA = 3.28. Ja joukkueelleen Dickey on todella halpa. Tällä hetkellä Dickey on koko sarjan ainoa knuckleballer.

Dickey on melko persoonallinen kaveri ja ajattelija, viime offseasonilla hän kiipesi Kilimanjaron vuorelle Tansaniaan, Metsin johdon ehto oli se että jos pelikunto katoaa siellä loukkaantumisen tms syyn takia, luvattua palkkaa ei jatkossa tipu. Nyt näyttää siltä että Dickey on vahvasti mukana kisassa NL:n Cy Young palkinnosta, vahvin vastaehdokas lienee Natsin Gio Gonzalez. Kausi on toki vielä nuori ja paljon ehtii tapahtua.

Ja sitten käynnistykin Subway Series Yankee Stadionilla. Startterit järjestyksessä: Hiroki Kuroda vs Johan Santana, Phil Hughes vs Dillon Gee, Andy Pettitte vs Jonathon Niese. AccuScore ennuste asettaa avauspeliin voimasuhteet 53%-47% Yankeesin hyväksi, saapas nähdä kuinka Santana onnistuu ensimmäisessä ottelussaan no-hitterin jälkeen, taukoa on tainnut tulla kaksi extrapäivää yli normaalin. Kurodalla on heikohko historia Metsiä vastaan, samoin Santanalla Yankeesia vastaan jos huomioidaan se aika kun Yankees on pelannut uudella stadionillaan.
 

Txjokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Men in Blue ja muut oikeudenjakajat
Ja taas pikkaisen ohi aiheesta - laji sama, taso eri

Yhdeksänkertainen Suomen mestari Espoo Expos on taas hakemassa kokemuksia kansainvälisiltä areenoilta, tällä kertaa Namurissa, Belgiassa. Ja ensimmäisen pelin tulos noteerattiin jopa YLE:n sivuilla.

Tätä oli kiva olla katsomassa.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
Viimeyönä Tropicana Fieldillä oli huikea matchup kun Tampa Baylla oli startterina AL:n eniten voittoja kasannut David Price, NY Metsillä NL:n eniten voittoja saanut RA Dickey. Mets voitti ottelun lopulta 9-1, Dickeyn hurja vire jatkuu. Dickey pelasi ottelun alusta loppuun, Rays sai häneltä vain yhden hitin joka sekin taisi olla Metsin 3B David Wrightin virhe joten no-hitter keskusteluja taas käydään ja Raysin ainoa juoksu ei ollut ansaittu ja ei mennyt Dickeyn piikkiin. Dickey teki 12 strikeoutia eikä antanut yhtään vapaataivalta. Viidessä viimeisessä ottelussaan hän on tehnyt 50 strikeoutia ja vastustaja on saanut kolme vapaataivalta, yhden ansaitun juoksun. Voitto-tappio suhde on 10-1.

Tätä kirjoittaessa San Francisco johtaa Houstonia 10-0, Giantsin startteri Matt Cain on syöttänyt seitsemän vuoroparia ja toistaiseksi yksikään Houstonin pelaaja ei ole päässyt juoksijaksi pesille. Cainin täydellisestä pelistä puuttuu kuusi paloa.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
RA Dickey jatkaa käsittämättömän huikeata kauttaan. Viime yönä vastassa oli vahvaa kautta pelaava Baltimore Orioles, joka hävisi Metsille 5-0 ja suuri syy tähän oli kukapas muukaan kuin Dickey. Dickey pelasi taas ottelun alusta loppuun, Orioles onnistui lyömään yhden hitin joka oli single ja sai kaksi vapaataivalta. Dickeylle 13 strikeoutia. Tällä hetkellä näyttää siltä että Dickey on sekä NL:n aloittaja All Stars ottelussa että myöskin erittäin vahvasti kiinni NL:n Cy Young palkinnossa mutta kausi on edelleen pahasti kesken ja asiat voivat muuttua. Dickey on aloittanut 14 ottelua ja saldona on 11-1. Dickey on ollut lähestulkoon un-hittable.

Vertailun vuoksi, täydellisen pelin pelanneella Giantsin Matt Cainilla oli myöskin startti viime yönä. Giants voitti Halosin 5-3 ja Cain sai ottelusta voittomerkinnän tililleen mutta kesti vain viisi vuoroparia jona aikana vastustaja löi kuusi hittiä, kolme ansaittua juoksua, yhden kunnarin.

Dickeyn kovimmat haastajat NL:ssä ovat Cain sekä Nationalsin Gio Gonzalez, ehkä myös Stephen Strasburg sekä mahdollisesti Milwaukeen Zack Greinke.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
All Star ottelun kokoonpanot on julkistettu ja runkosarjaa on pelattu noin puolet. Ennen All Star ottelua on vielä noin viikon ajan pelejä, pieni katsaus NL Eastin tilanteeseen

Washington Nationals 45-32
New York Mets 43-37
Atlanta Braves 41-37
Miami Marlins 38-40
Philadelphia Phillies 36-45

2000-luvun divisioonan vakiojumbo Nats näyttää jatkavan vahvaa kulkuaan kohti divisioonavoittoa. Joukkueen rotaatio on erittäin vahva, ehkä koko sarjan paras, hankinnat Gio Gonzalez ja Edwin Jackson ovat osoittautuneet todella hyviksi, samoin kuin Stephen Strasburg. Pienenä päänvaivana on se että joukkue on ilmoittanut rajoittavansa Strasburgin pelaamista noin 160 vuoroparin mittaiseksi. Runkosarjassa tämä tulee täyteen jos Starsburgilta jätetään 3-4 starttia väliin mutta jos noin tehdään niin entä postseason? Joukkueen sisäpelikin on ollut tuhoisaa vaikka Jayson Werth on loukkaantuneena.

Mets on itsensä sekä kaikkien muidenkin yllätykseksi kisaamassa postseason-paikasta. Suurin syy tähän ovat Metsin startterit. R.A. Dickey on ollut ylitse muiden, jokin aikaa sitten Metsin rotaatio vahvistui Chris Youngin toivuttua pelikuntoon ja kauden toisella puoliskolla Young on yksi Metsin avainpelaajista jos menestystä halutaan: hänen pitää pysyä terveenä ja pitää pystyä jatkamaan hyviä otteita. Johan Santana on jokseenkin varma, Jon Niese ja Dillon Gee epävarmampia jotka kuitenkin suurimmalta osaltaan pystyvät pelaamaan vaarantamatta joukkueensa voittoa. Metsin sisäpeli on keskitasoista, viime peleissä Ike Davis on nostanut tasoaan, Jason Bay jatkaa varjojen maalla ollen tosin taas jälleen kerran loukkantuneena. Mets pyrkii vahvistamaan heikkouttaan bullpeniä heinäkuun aikana, se lienee helpoin vahvistettava kohde mutta rahaa Metsillä tähän ei juurikaan ole.

Atlanta Braves. Viime syksynä historiallisen huonon pelaamisen takia postseason-paikan menettänyt Braves ei tehnyt tälle kaudelle juurikaan muutoksia kokoonpanoonsa. Joukkue taistelee edelleen kovasti postseason-paikasta mutta kun nuoren startteri Brandon Beacyn kausi loppui loukkaantumiseen, Braves haluaisi vahvistaa joukkojaan Zack Greinkellä. Greinke-trade veisi lupaavia pelaajia, tähän Braves on valmis, mutta ehtona on myös se että voisi solmia Greinken kanssa pidemmän sopparin. Rahaa Bravesilla siihen nyt on.

Miami Marlins. Pelattuaan todella vahvan toukokuun, kesäkuu menikin huomattavasti huonommin, tilanne tosin parani hieman kun Marlins otti Philliesistä sweepin kolmen ottelun sarjassa. Marlins ei ole vielä ulkona kuvioista mutta jatkossa otteluita on pääsääntöisesti voitettava. Joukkueen yksi ongelma on se että starttereista kukaan ei ole erityisen hyvä tai luotettava, Jose Reyesin ja Hanley Ramirezin on nostettava tasoaan myöskin.

Philadelphia Phillies. Viime kaudella 102 ottelun voittaja Phillies on ollut suurin pettymys ottaen huomioon koko sarja. Avainpelaajilla on ollut loukkaantumisia mutta se ei selitä tarpeeksi, ongelmia on ollut sekä starttereissa, bullpenissä että sisäpelissä. 2B Chase Utley on palannut peleihin ja ehtinyt pelatakin muutamassa pelissä, järkyttävän kallis 1B Ryan Howard palannee All Star -ottelun jälkeen. Joukkueen ykkös-startteri Roy Halladay pelasi vain noin alkupuoliskon avauskaudesta olematta silloinkaan palkkionsa väärti. Cliff Lee kärsi pikku loukkaantumisesta joka vei 4-5 ottelua mutta on toistaiseksi vailla voittomerkintää, joka on jokeenkin käsittämätöntä. Phillies miettii nyt pitäisikö sen heittää jo pyyhe kehään tämän kauden osalta vai koittaako yhä taistella, ollako ostaja vai myyjä. Cole Hamelsista tulee free agent kauden jälkeen joten hänet kannattaisi treidata jotta saisi hänestä edes jotakin mutta Phillies ilmoitti haluavansa vaihdossa 4-5 junnua joista osa huippulupaavia ja tähän yksikään seura ei suostu saadakseen Hamels puoleksi vuodeksi. Phillies lapioi jo pari alisuorittanutta pelaajansa pois ja toivoo nyt että Yankees haluaisi limboilevan sentteri Shane Victorinon. Ylihinaisista pelaajistaan kuten Howard ja Papelbon, jotka rasittaa joukkueen kulurakennetta vielä vuosia, Phillies ei pääse eroon. Joukkue toivoo että Halladay ja Lee alkavat pelaamaan kuten pitääkin.

-

Veikkailen että Villin Kortin saa 89 voitolla, ehkä 88 voittoa riittää. Toinen Villi Kortti menee NL Eastin joukkueelle, toinen ei.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
Phillies ja Mets saivat viime yönä pelattua loppuun kolmen ottelun sarjan Metsin kotistadionilla Citi Fieldillä. Joukkueet tasasivat voitot sarjan kahdessa ensimmäisessä ottelussa, joista jälkimmäisessä Philliesin startteri Cliff Lee sai kauden ensimmäisen voittomerkintänsä.

Kolmanteen otteluun joukkueet laittoivat starttereiksi parhaansa, Phillies Cole Hamelsin ja Mets R.A. Dickeyn. Erityisen hyvin kumpikaan startteri ei pelannut, molemmat kestivät seitsemän vuoroparia jonka jälkeen Phillies johti ottelua 4-5. Lukemat säilyivät samoina kunnes Mets tuli pelaamaan yhdeksännen vuoroparin tasoittavaa sisävuoroaan.

Phillies laittoi kummulle joukkueen closerin Jonathan Papelbonin. Metsin sisävuoro alkoi hyvin kun ensimmäinen lyöjä Ike Davis löi tuplan ja Mets vaihtoi Davisin tilalle juoksijaksi pinch runner Ronny Cedenon. Seuraava lyöjä Metsiltä oli sieppari Josh Thole. Metsin manageri Terry Collins teki todella erikoisen ratkaisun määrätessään Thole lyömään uhrausnäpiä. Ratkaisu olisi ymmärrettävä mikäli Mets olisi hakenut yhtä juoksua mutta koska Metsin bullpen on yksi sarjan huonoimmista ja joukkue oli jo käyttänyt parhaat vaihtosyöttäjänsä, ilmaisen palon antaminen tuohon kohtaan on omituista koska käsittääkseni Metsin piti hakea nimenomaan kahta juoksua plus lisäksi Thole on hyvä sisäpelaaja, ei voimalyöjä mutta hyvä lyömään singlejä. Thole onnistui uhrausnäpissä, Cedeno juoksi kolmoselle mutta Thole itse paloi. Metsin seuraavasta lyöjästä Kirk Nieuwenhuisista Papelbon otti strikeoutin ja Philliesin voitto oli yhden palon päässä. Seuraava lyöjä Metsiltä oli nuori Jordany Valdespin, joka selvisi 3-2 tilanteeseen kunnes Papelbon heitti pallon päin Valdespiniä joka näin pääsi ykköselle. Lyömään Ruben Tejada, jonka lyöntivuoron aikana Valdespin teki uhkarohkean pesävarastuksen, joka kuitenkin onnistui vaikka Philliesin sieppari Carlos Ruiz on todella hyvä polttamaan pesävarastajia. 3-2 tilanteessa Tejada onnistui saamaan kontaktin Papelbonin kahteen seuraavaan syöttöön ja sitten Papelbon syötti väärän ja Metsille kahden palon ajolähtö. Daniel Murphy joutui 0-2 tilanteeseen, katsoi väärän ja onnistui lyömään seuraavan syötön, pallo osui Papelbonin jalkaan joka ei onnistunut polttamaan Murphyä, Cedeno toi pelin tasoihin 5-5 ja Metsille uusi ajolähtö. Lyömään joukkueen tähtipelaaja David Wright, joka löi Papelbonin ensimmäiseen syöttöön, pallo takakenttämies Hunter Pencen eteen ja Valdespin juoksi voittolukemiksi 6-5.

Phillies on nyt pelannut 84 ottelua joista se on voittanut 37. NL:n villin kortin voi ehkä saada 87 voitolla, se ei ehkä edes riitä mutta vähemmällä tuskin saa. Jotta Phillies saisi 87 voittoa sen olisi voitettava 50 ottelua viimeisestä 78 pelistään. Joka tarkoittaa voittoprosenttia .641. Tähän mennessä koko MLB:n paras saldo on New York Yankeesilla .605 ja mikäli Phillies pelasi loppukauden yhtä hyvin kuin Yankees tähän asti, Phillies saisi 84 voittoa joka ei riitä villiin korttiin.

Philliesin pitäisi treidata Cole Hamels. Ainoa järkevä syy olla tekemättä sitä on se että ensi offseasonilla Phillies tekee jatkosopparin Hamelsin kanssa ja sen sopimuksen seurauksena Philliesillä olisi neljä pelaajaa (joista kolme startteria) jotka saa useamman vuoden ajan vähintään 20 M$ vuodessa. Näiden neljän pelaajan vuosipalkka yhteensä olisi jotakuinkin sama kuin Metsin payroll. Lisäksi Philliesin pitää saada korvaavia pelaajia poislähtevien tyyliin Shane Victorino tilalle ja koska oma farmi on rampautettu viime vuosien treideillä, nekin pelaajat täytyy käytännössä ostaa. Hamels-tradella Phillies saisi noita pelaajia ja säästäisi palkoissa.
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Jaahas, tällä viikolla maailman parhaat pallopelaajat (ballplayers) muodostavat Kansallisen liigan (National league) ja Amerikkalaisen liigan (American league) parhaat mahdolliset pallojoukkueet (ballteams). Tätähän kutsutaan myös juhannusklassikoksi (Mid-Summer Classic).

Eikä unohdeta Valtiofarmin kunnaripaikallisottelua (State Farm home run derby) sitä ennen.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
NL:n manageri Tony LaRussa nimesi NL:n startteriksi Matt Cainin vaikka tilastojen mukaan R.A. Dickey on toistaiseksi pelannut paremmin kuin Cain. LaRussan perustelu oli lähinnä se, että yleisö sai nimetä avaukseen siepparin, joka on Cainin joukkuetoveri Buster Posey ja hänellä voisi olla vaikeuksia vastaanottaa Dickeyn knuckleballia. Tilannetta ei muuta muuksi se, että Posey soitteli jo reilu viikko sitten Mets-sieppari Josh Tholelle kysyäkseen kuinka selvitä knuckleballista. Sen sijaan, LaRussa kertoi että kun vaihtaa Dickeyn kummulle hän vaihtaa samalla sieppariksi Philliesin Carlos Ruizin, joka on ainakin nähnyt paljon Dickeyn pelejä. All Star peleissähän syöttäjät eivät syötä pitkään mutta ensimmäisen syöttäjän valinnalla on suuri symbolinen merkitys ja sillä on myös markkina-arvoa.
ESPN:n lukijakyselyyn vastanneiden mielestä LaRussan valinta on väärä:
Who should start for the National League in the 2012 MLB All-Star Game? - Sportsnation - ESPN
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Kirjoitin aika paljon Yankeesin asemasta, mutta sitten tytar veti laptop johdon irti ja kaikki havisi.

No sanon nyt uudestaan sen verran, etta Yankees on pelannut talla kaudella taas yllattavan hyvin kun miettii, etta esimerkiksi A-Rod ei sittenkaan ole paassyt omalle tasolleen -- tai sitten tama on se Alexin uusi taso.

Cano ja Jeter ovat kantaneet joukkuetta taas eteenpain yhdessa rotationin kanssa ja penkilta esimerkiksi Jones ja Ibanez ovat lyoneet paremmin kuin kukaan olisi odottanut. Etenkin ne Ibanezin pommit to deep right Yankee Stadiumilla ovat todella vakuuttavia.

Syottajista sitten tietysti Soriano ansaitsee ison tunnustuksen, koska han on korvannut Riveran melkein taydellisesti. Mo tulee viela ensi vuodeksi takaisin, joten saa nahda mita Yankees tekee sitten Sorianon kanssa.

Yankees tulee voittamaan AL Eastin, mutta tuollaisella lyomisella ei kylla voiteta mestaruutta. Post seasonilla kohdataan aina kauden parhaat syottajat ja HR numbers tulevat alas eika Yankees ole lyonyt talla kaudella hyvin w/ RISP. Sielta puuttuu esimerkiksi se, etta A-Rod vetaisi sen double into the gap w/ men on 1st and second.

Home runs ovat tietysti nekin juoksuja, mutta post seasonilla ja syksylla juoksuja taytyy tehda eri tavalla. On tarkeaa, etta ne juoksut tulevat myos base hiteilla, koska niilla vasytetaan myos vastustajan syottajaa. On paljon vaikeampaa syottaa mentaalisesti kun pesilla on 1st and 3rd ja sitten pari base hits, joilla sama tilanne aina jatkuu. 2 run HR on aina varmat kaksi juoksua, mutta sen jalkeen syottaja saa aina aloittaa alusta.

No katsotaan nyt kuka siella post seasonilla tulee edes vastaan. Yankeesin pitaisi kuitenkin tallaisella pelilla menna ainakin American League Championship Seriesiin Rangersia vastaan. Nyt syottopuolikin on ollut todella hyva, vaikka Sabathia ja Pettitte ovat molemmat olleet loukkaantuneena -- ja tietysti Rivera bullpenista.

Hughes on syottanyt todella hyvin ja hanen pitikin todistaa melkein eniten talla kaudella. Samoin Kuroda on ollut todella varma vahan heikon alun jalkeen ja jopa Garcia on syottanyt viime viikot hyvin.

Nova on tietysti voittanut taas paljon peleja, mutta hanella on vahan sama ongelma kuin Hughesilla ja ehka myos Pinedalla spring trainingilla ja muillakin nuorilla syottajilla.

Nova on alkanut syottamaan slideria ja niinpa hanen ennen world class curveball on nyt vain mediocre. Tama tapahtuu aina kun nama nuoret syottajat haluavat oppia uuden breaking pitchin. Hughes alkoi heittaa cutteria ja menetti heti curveballistaan breakia, mutta nyt kun han on talla kaudella jattanyt sen cutterin melkein kokonaan pois niin se curve on taas hyva.

Novakin on siis yrittanyt oppia taydellisen sliderin ja niinpa han ei enaa saa sormella curveballia putoamaan ja se jaa liian usein sellaiseksi hanging curveballiksi, jota lyodaan sitten kovaa. Ja tietysti Novalla on myos tama nuorien syottajien ikuinen tauti, etta han yrittaa syottaa aina 1 on 1 battle eika osaa kunnolla muuttaa strategiaansa.

Muistan kun tallakin foorumilla puhuin jo 8 vuotta sitten siita, etta silloin nuori Javier Vazquez lahti aina vain itsepaisesti siivoamaan Red Soxin lineupia pois tielta. No sitten han heitti curveballia Manny Ramirezille, koska han oli sita mielta, etta ei minun curvea kukaan lyo. Manny oli tietysti ehka baseballin historian paras curveball hitter ja oh well....

Se Novan taytyy viela oppia.

Lopuksi haluan sanoa, etta taytyy toivoa, etta Rodriguez viela heraa talla kaudella ja etta Ibanez & Jones jatkavat samalla tavalla lyomista. Sitten Yankees olisi melkein voittamaton, jos A-Rod cleanup hitterina alkaisi lyomaan.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Yankees teki treidin, jossa Seattlen fanisuosikki ja tähtipelaaja 38v Ichiro Suzuki (ulkokenttä) siirtyy New Yorkiin ja länteen Marinersin leiriin matkaa kaksi syöttäjäprospektia D.J. Mitchell ja Danny Farguhar. Suzukin ura on laskusuunnassa, mutta jalathan kyllä kaverilla vielä liikkuu vikkelään.
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Angels voitti sitten lopulta kilpajuoksun Zack Greinkesta. Brewersiin lähti yhden MLB-ottelun tällä kaudella pelannut shortstop Jose Segura ja pari prospektia. Segurakin toki vielä nuori pelaaja.

Nyt Angelsin rotaation kärjen muodostavat Weaver, Greinke, Wilson ja Haren. Tuossa on kyllä sellainen tähtikatras, että kuulostaa pahalta ainakin Texas Rangersin toimistolla. Vielä kun mietitään että lyöjäosastolta löytyvät muun muassa herrat Pujols ja Trout.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
En usko, etta Greinke kuitenkaan tulee olemaan Angelsille mikaan tekija siina, etta voittaako joukkue mestaruutta vai ei. Weaver, Wilson ja Haren tulevat varmasti syottamaan esimerkiksi ALDS ja Greinke istuu sitten penkilla.

Trade deadline on tosiaan tulossa ja Yankees etsii viela mahdollisesti starteria, koska Pettitten kuntoutuminen ei ole mennyt ihan toivotulla tavalla. Matt Garza, Ryan Dempster ja ehka jopa Josh Johnson ovat Cashmanin listalla. Paras olisi tietysti Yovani Gallardo, mutta siihen en usko.

Ichiron hankinta tarkoittaa sita, etta ainakaan lyontipuolelle Yankees ei enaa hanki ketaan, koska A-Rod tulee kuitenkin neljan viikon paasta takaisin. Justin Upton sitten ensi vuodeksi?

Eilen havittiin Red Soxille 2-3 ja koko series 1-2. No tanaan alkaa sitten sarja Oriolesia vastaan ja jos Yankees ottaa esimerkiksi sweepin niin AL East alkaa olla selva enka muutenkaan usko, etta tuolta enaa ketaan muu tata divisioonaa voi voittaa.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Angelsin Dan Haren esimerkiksi on pelannut aika huonosti koko kauden, selän kanssa ongelmia ja Santana on ollut aivan surkea, joten Greinken hankinta oli tärkeä liike Anaheimin poppoolta. Rangersin kiinni ottaminen tuntuu olevan kuitenkin erittäin vaikeaa, mutta toivottavasti Halos hilaa lopussa itsensä wild card-paikalle. Angelsin ace Weaver on ollut aivan huikea koko kauden ja siinä kävi joukkueella zägä, kun saivat kaverin kiinnitettyä moneksi vuodeksi alennushintaan. Lisäksi CJ Wilsonin hankinta on ollut hyvä liike, koska kaveri on ollut Angelsin toka paras syöttäjä.
 
Viimeksi muokattu:

Sawchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Detroit Red Wings, Arsenal, SF Giants
NL Westin kärjessä kamppailu jatkuu edelleen kiivaana ikivihollisten Giantsien ja Dodgersin kesken. Viime yönä Giants voitti Coloradon kolmannen kerran peräkkäin All-Star tauon jälkeen hieman piristyneen RHP Tim Lincecumin hyvän pelin myötä. Myös trade deadlinen hankinta RF Hunter Pence sai ensi kertaa Giantsin paidassa lyöntipelinsä kohdilleen. Giantsin kannattajana elääkin taas tällä kaudella hyvinkin jännittyneissä ja positiivisen odottavissa tunnelmissa vaikka closer Brian Wilson "fear the beard" onkin loppukauden sairaslistalla. Viime kausihan meni vähän niin kuin mestaruuskrapulassa ja jatkuvia loukkaantumisia (mm. C Buster Posey) ihmetellessä.
 

Sawchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Detroit Red Wings, Arsenal, SF Giants
Nostetaan tätäkin ketjua hieman ylöspäin kun NL West tarjoaa draamaa ja euforiaa peräkkäin.

Ensin Giantsien tämän kauden ykköspyssy Melky Cabrera kärähtää (Melky Cabrera suspended 50 games for testosterone use | SFGiants.com: News) ja saa 50 pelin (käytännössä loppukausi) mittaisen pelikiellon. Sitten asiasta täysin tyrmistynyt Giants lähtee ennakolta hyvin tärkeälle vieraskiertueelle, mutta hakkaa täysin yllättäen saman divisioonan jengit (San Diego ja LA Dodgers) voitoin 5-1 ja nousee jälleen NL Westin kärkisijalle...
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Yankeesin division lead on pienentynyt viime aikoina, mutta kylla tuolla pelilla pystytaan silti viela divisioona voittamaan. Swisher on ollut tulessa viime aikoina ja Sabathia syotti eilen parin viikon DL stintin jalkeen todella hyvin.

Jeter on noussut ehka jo mukaan keskusteluun AL MVP:n palkinnosta, mutta ei kuitenkaan viela suosikkina. Joka tapauksessa A-Rodin ollessa loukkaantuneena, Canon lyodessa taas yossa ja Teixeiran muuten huonon pelin aikana Jeter on ollut se, joka on kantanut taas kerran Yankeesia kuten niin monta kertaa uransa aikana -- ja Swisher.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
LA Angels of Anaheim vielä rämpii wild card paikasta, mutta vaatisi helkutin vahvaa loppukautta. En usko, että pystyvät siihen, vaikka Pujols ja Trout on kuumaa kamaa. Syöttöosasto ja erityisesti bullpen on taas sössinyt aivaan liikaa. Bullpen kuntoon ensi kaudeksi, niin hyvä tullee.
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Nyt jos yhtään kiinnostaa katsoa MLB:tä, niin kannattaa tarttua mlb.comin tarjoukseen: MLB.tv loppukaudeksi $10 hintaan.

Itsellä on tämä seuraaminen ollut melko satunnaista, mikä on johtunut lähinnä ilmaisstreamien heikohkosta tarjonnasta ja laadusta. Nyt on sitten mahdollisuus seurata loppukautta aktiivisemmin tuon palvelun kautta, ja mikäs tässä seuratessa, kun kauden kohokohdat ovat kovaa vauhtia lähestymässä. Ottelujen suorana katsomisen lisäksi on näköjään mahdollista katsoa matsit myös jälkikäteen kokonaisuudessaan tai 10-15min koosteissa. Vaikuttaisi toimivalta paketilta ainakin itselleni, kun tuskin tulee kuitenkaan öitä valvottua matseja katsellessa. :) Voi sitten kertailla edellisyön tapahtumat päivällä.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Dodgers ja Red Sox tekivat siis blockbuster treidin ja Adrian osui jo heti ensimmaisella yrityksellaan ja vetaisi 3 run home runin oikealle.

Sox nyt ainakin luovutti taman kauden osalta taman treidin kanssa ja saa nahda mita siella talvella sitten tapahtuu.
 

tiikeri

Jäsen
Nyt jos yhtään kiinnostaa katsoa MLB:tä, niin kannattaa tarttua mlb.comin tarjoukseen: MLB.tv loppukaudeksi $10 hintaan.

Korjatkaa jos olen väärässä, mutta tämähän on siis käsittääkseni pelkästään loppukausi runkosarjan osalta, pudotuspeleihin joutuu sitten ostamaan oman paketin. Jokatapauksessa edullinen tarjous, kyllä noita matseja tulee sen verran seurattua ja striimejä kun ei pahemmin ole missään tarjolla.
 
Viimeksi muokattu:

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
MLB.tv:ltä tuli tarjous, jossa voi upgreidata ilmaiseksi premium asiakkaaksi loppukauden ajaksi. Not bad, nyt saa valita koti/vieras-selostuksen väliltä ja kännykkään At Bat-ohjelma.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös