sinulla ei taida olla käsitystä, paljonko Suomessa harjoitellaan. Esim. juoksussa harjoitellaan puolet siitä, mitä 70 luvulla, eikä se ole pelkästään mistään aineista kiinni todellakaan, vaan siitä, että elämäntapa on muuttunut.
Mitäs veikkaat, onko aikakausissa mitään eroja noin ravinnekulttuurin ja varsinkin valvonnan suhteen? Voisiko tuo "hieman" vapaampi lisäravinteiden nauttiminen 70-luvulla selittää ollenkaan niitä suurempia harjoitusmääriä?
Hyvinkin heppoisella harjoituspohjalla voi saavuttaa kv. tason. Sen sijaan tiedän esim. ultrajuoksijakuntoilijan, joka käy tekemässä 10 tunnin juoksulenkkejä. Vähän samalla tavalla harjoittelee tuo Kova. Valtavia määriä erittäin alhaisella sykkeellä.
Jaa että heppoisella harjoituspohjalla kansainväliselle tasolle. Niin no kai nuo sprintissä pari minuuttia kärjelle jääneetkin ovat sitä kansainvälistä tasoa. Tuo Kova on taatusti erittäin lahjakas ja ahkera harjoittelija, mutten siltikään osta sitä mielipidettä, että hän jotenkin poikkeuksellisen paljon harjoittelisi. Jos harjoittelee, on hommassa jotain muutakin poikkeuksellista aivan salettiin.
Omituinen kommentti, ettei ole persettä tai tissejä. Siis suomalaisnaisilla esim. ei ole ikinä, ellei läskiä lasketa mukaan. Tuossa jos on sitten harjoitellut niin ettei läskiä enää liikaa ole niin on luonnollista, että niitä osia ei ole. Latinot, joilla on, eivät hiihdä.
Kyllä naisten ja miesten kropassa on muutakin eroa kuin rasva. Toki treenaamalla noita eroja voi pienentää, mutta yleensä se raja tulee jossain vaiheessa vastaan.