aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pietarin 2000 välierätappio Slovakialle. Taustalla Nagano, sekä kaksien mm-kisojen riemusaattue finaaliin.

Toki, Slovakian nipusta löyty Chara, Sekeras, Vishnovsky, Suchy, Satan, Handzus, Petrovicky, Bartecko...mutta koska Suomi oli ennakkosuosikki, Slovakia ei ollut saavuttanut itsenäisenä valtiona vielä mitään ja Mertaranta meuhkasi jättiyllätystä niin perkeleesti, niin sillä hetkellä tuntu melko nololta.

Ei ehkä nyt jälkikäteen rostereita kattellessa, tai luettuaan juttuja Suomen toilailuista Pietarissa noin muutoin.
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Voisimme joskus muistella myös niitä kaikkein makeimpia voittoja, koska niitäkin on aikojen saatossa aika lailla. Mutta toki suomalaiseen tapaan tykkäämme piehtaroida tappioissa:-)
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
5-6 ei kyllä koskaan unohdu verkkokalvoiltani. Muistan vieläkin hyvin tarkkaan, että missä silloin olin. Erään neitokaisen kanssa olin hyvin tuoreessa parisuhteessa ja oltiin juuri muutettu meidän ensimmäiseen yhteiseen "kämppään". Eroonhan tuo suhde toki päättyi, mutta ei kuitenkaan tuon ottelun takia. Mutta joo, ärsyttävin ja noloin tappio tuo on.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Kyllähän tämän päivän peli, tappio Tanskalle 4-1 ja Vancouverin välieräpeli muodostavat pyhän kolminaisuuden. Toki 2003 kotikisojen 5-6 on myös siinä holleilla.
Tuo 4-1 tappio Tanskalle oli kyllä aika jäätävä. Samoin tämä Ranska tappio on suhteellisen nöyryyttävä, mutta 2010 Olympiavälierä oli kyllä se kaikista kaamein. 2003 hommassa sitten tiivistyi Aravirran aika.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jaa, ei kai tämä nyt mikään ihmeellisen nolo ollut. Kai nyt suunnilleen joka toisessa MM-turnauksessa tulee Suomelle tällainen peli, jossa hävitään altavastaajalle kun maalinteko ei vain maistu.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Kyllä nämä pelit pitää voittaa vähintään 5-0.
90-luvullakin vain joka toinen kerta.

Nykyisin top-7 (tai top-8) maiden ulkopuolelta olevat maat voittavat top -maita jokaisissa kisoissa ja hyvä niin.
 
"Milloin viimeksi liigaan on joku joukkue noussut karsintojen kautta?"
- Kimmo Rannisto

Glove

Jäsen
Suosikkijoukkue
ABCDE FC
Miksei? Kazakstanilla on joukkueellinen KHL-pelaajia. Ei ole kyse mistään huonosta joukkueesta.
En ole niin väittänytkään. Suomi kuitenkin kuuluu jääkiekon suuriin, mm. IIHF ranking kolmas, eikä näille pienemmille maille sopisi hävitä.
 
Failure is always an option.

Hexa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En ole niin väittänytkään. Suomi kuitenkin kuuluu jääkiekon suuriin, mm. IIHF ranking kolmas, eikä näille pienemmille maille sopisi hävitä.
Ainahan sitä välillä voi tulla kuitenkin yllätyksiä kisoissa. No kunhan parantaisivat nyt tästä eteenpäin esityksiään.
 

Kheldaur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Leijonat, (Saipa).
Käyttäjä on saanut viestistään pelikiellon.
No onhan tämä nyt yksi noloimmista tappioista pitkään aikaan. Nuo venäläisten ja ählämien sekasikiöt pitäis voittaa vaikka ihan Mestisjoukkueella jos totta puhutaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, #87
Hyväähän se vaan tekee lajille, kun isommat maat häviää välillä pienemmille. Yksittäinen peli on aina yksittäinen peli ja kun tarpeeksi pelaa, niin väkisinkin tulee tilanne, jossa se ennakkoon heikompi ottaa jollain tyylillä sen voiton.
Etenkin kun ei Kazakstan enää ole mikään puutavaraa vastustajaan hakkaava luistelutaidoton jengi. KHL-tason pelaajia iso osa jengistä.

Ja jos vastassa on joku Suomen D-maajoukkue, niin näin voi välillä tapahtua. Se nyt ehkä olisi noloa ollut, jos Kazakstan olisi peliä vielä hallinnutkin, mutta nythän tämä Suomen tehottomuuteen vain kaatui.
 

Kheldaur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Leijonat, (Saipa).
Miksi Mestis-joukkueella pitäisi voittaa KHL-joukkue?
Koska kyseessä on Joku Kazakkien neverhöörd joukkue. Vastassa ei ollut kuitenkaan mitään KHL:n kermaa. Tottakai se on suuri pettymys että jollekin Kazakstanille hävitään yhtään missään kiekkoon liittyvässä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
Se nyt ehkä olisi noloa ollut, jos Kazakstan olisi peliä vielä hallinnutkin, mutta nythän tämä Suomen tehottomuuteen vain kaatui.
Joo verrattuna Marjamäen ajan 5-1 tappioon Ranskalle tai Jukka Jalosen ekan päävalmentajastintin 2010 MM-kisojen 4-1 tappioon Tanskalle niin eihän tämän päivän peli ollut lähelläkään niitä. Silloin Suomi hävisi about kaiken mahdollisen eli kamppailupelaamisen, viimeistelyn, liikkeen ja maalivahtipelin. Ne olivat oikeasti sysipaskoja pelejä Suomelta.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Crystal Palace
Onhan noloa hävitä mutta yks tehty maali harvoin riittää voittoon ja osuu vastustajan veskalle joskus haamupäivä. No, Ruotsi on jo hävinny Tanskalle ja Valko-Venäjälle joten irvistelyjä ei ainakaan siltä suunnalta tule.
 
Kesä
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy