Ma 7.4.2014 SaiPa - Kärpät, 4. välierä

  • 58 005
  • 249

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Yritin pysyä kärryillä ketjuspekulaatioissasi ihan mielenkiinnosta ja tulevaa huikeaa matsia silmällä pitäen, mutten tajunnut juuri mitään.

Kerro toki missä tarvitset opastusta, selvennän mielelläni. Autan aina heikompiani. Ei se minulta ole pois jos joku muukin osaa.

TOISAALTA, olen tänään ilmeisen sekaisin, kun en itsekään osaa lukea. Suorantahan siellä nelosessa pyörii. Kiva, että rotaatiota on ja tuoreet jalat ovat aina plussaa. Kovat näyttöhalut -> ylilyöntiä odotellessa.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina

Saipa Saipa, tää on Saipa, yksi Lähi-Idän ihmeistä, tidididii!

Tulkaa nyt joku kertomaan, miten ajoin nyt hassuun miinaan. Haha, hauska.

Mahtavaa, että saatiin tästä vielä sarja aikaan. Viime pelissä nähtiin, että SaiPalla kaikki lähtee Markkasesta, ja ilman Markkasen huippupeliä ei Kärppiä voiteta. Tähän mennessä SaiPa on tehnyt 1,33 maalia per ottelu tässä sarjassa, eli Kärpät ei saisi tänäänkään missään nimessä tehdä kolmea maalia enempää, tai me ollaan pojat hävitty tää peli.

Kärpät tekee varmasti taas aivan minimaalisen vähän virheitä, mutta niistä pitää iskeä. SaiPan virheet karsiutuivat edelliseen peliin jonkin verran, ja myös Kärppien naurettavan helpon näköistä klap-klap-klap -syöttöpeliä saatiin hillittyä ainakin oman maalin edessä.

Onhan tämä sarja vähän niinkuin lohikäärmeen kimppuun olisi hyökännyt, mutta mitäs vittua. Dikki pystyssä päälle vaan!
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
En suostu uskomaan, että Glenn istuisi terveenä katsomossa. Pakko olla jotain vammaa. Vaikka hän on pelannut nämä pelit omaan tasoonsa nähden alakanttiin, on kyseessä silti lähtökohtaisesti tämän joukkueen ylivoimaisesti paras puolustaja ja heikkona virheiden täyttämänä päivänäkin kaikkea muuta kuin puolustuskuusikon heikoin lenkki. Ja sä et vaan yksinkertaisesti penkitä tällaisia pelaajia tässä vaiheessa kautta tässä tilanteessa.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kehissä:
Taipalus -7
Backman -5

Viltissä:
Glenn -1
Pukka -1

Menossa olevan sarjan tärkein peli edessä ja kaksi heikointa pakkia kokoonpanossa. Ei puutu muuta kun nämä veijarit samaan pariin.
 

samettikäsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vähän pitää Giliatia puolustaa. Vaikka on antanut muutaman hasardisyötön vastustajalle ja tehnyt huonon ratkaisun kiekollisena, niin on kuitenkin nopeudellaan pakottanut vastustajan ottamaan jäähyjä ja on kyllä pelannut hyviä paikkoja hyökkäyssuunnassa omille. Positiiviset suoritukset ei niin helposti jää mieleen, kuin kämmäykset. Giliatilla on potentiaalia tehdä niitä pisteitä ja tänään niitä häneltä myös odotan. Puolustuksen peluutus vähän myös ihmetyttää, Backman oli viime pelissään pahasti tilanteista myöhässä ja taisi olla kaikkien maalien aikaan kentällä. Toivottavasti huili teki hyvää.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vähän pitää Giliatia puolustaa.

Onhan se totta, että Giliatissa on paljon hyvääkin ja mikäli nuo hasardi syötöt jättää tekemättä ja pitää tunteensa kurissa niin on hänellä paljon kyllä annettavaakin joukkueelleen. Pystyy nousemaan vaikka ratkaisevaksi pelaajaksi tänäänkin ja osaa aiheuttaa hämmennystä vastustajan päädyssä. Toivotaan siis ettei Italianpata kiehu vaan keskittyy pelaamaan kuten tuossa JYP sarjassa. Olikos Giliatilla minkälaisia muita vaivoja ollut kuin tuo nilkkavamma jonka takia oli pitkään poiskin? Ei jotenkin ole päässyt aivan siihen räjähtävyyteen kuin edellisellä kaudella. Pari muutakin loukkaantumista taisi kauden aikana olla ja liekö niillä sitten ollut vaikutusta ettei aivan omalla tasollaan ole päässyt raketoimaan ja pelejä paketoimaan.
 

Ropelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mulla on jotenkin levollinen olo vaikka tämän päivän rosterista ukkoja puuttuukin. Jokainen tän kauden SaiPa pelaaja tietää, mitä tuolla pitää tehdä, joten en ole ollenkaan huolissani. Tossa äsken kevät auringon alla lenkkeillessä ja countryn tulviessa napeista korviin, mielen täytti rauha ja usko, että tää on meidän kevät... Kävi miten kävi, niin on tarkoitettu!
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Viuhkola siis nostettu kakkosen keskelle ja Kähkönen pudotettu neloseen. Ei se ainakaan huonommaksi voi mennä näin. Maxwell pelasi hyvin laidassa jo runkkarissa ja Kähkönen on yössä, edelleen.
Ihan hyviä vaihtoja mielestäni. Jos alkaa näyttää sille ettei Huml-Viuhkola-Maxwell toimi, niin sitten voidaan palata normaaliin eli Piku ottaa paikan nelosen keskeltä ja Kähkönen takaisin ulkomaalaisten rinnalle.

Huml voisi vaikka laukoa tänään vähän normaalia enemmän, etenkin jos Viuhkola osaa tarjoilla muutaman tekopaikan.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Spina poissa, Leivo tilalla.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Mielestäni jopa yllättävän pienellä kertoimella Veikkaus lähtee tänään Kärppien voittoa povaamaan. Toki oululaiset ovat edelleen ennakkosuosikkeja, mutta luulisin tänään kaukalossa luistelevan sen SaiPan, jota odotettiin kehiin perjantaina.

Mielenkiintoiset ketjumuutokset, nähtäväksi jää kauanko Piku saa tuota paikkaansa kakkosessa pitää, vai palautuuko ketjut "normaaleiksi" jo toiseen erään.
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Voittomaalista vielä. Aika kovalla prosentilla huitomisjäähy tullut jos hyökkäävä pelaaja osuu mailallaan maalivahdin räpylään. Oli kiekko siellä tai ei.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Helvetti, onnea Kärpät. Ikävältä tuntuu nyt. Keskiviikkona jatkuu, nyt pitää kahdesti voittaa Oulussa.
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Voittomaalista vielä. Aika kovalla prosentilla huitomisjäähy tullut jos hyökkäävä pelaaja osuu mailallaan maalivahdin räpylään. Oli kiekko siellä tai ei.
Samaa mieltä.

Mutta nyt vituttaa aika rankasti. SaiPan puolustus kusi TAAS kyllä ratkaisevassa paikassa, olkoonkin miten vaan tullut tuo voittomaali. Muuten oli aika tukevasti hallussa tuo peli.
 

Johan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nostan hattua SaiPalle ja varsinkin Markkaselle. Erinomaista taistelua ja kunnon näyttö siitä, että pelejä ei etukäteen voiteta. Ei edes Kärpät.
 

Tenkrat#67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Wild, Pekka Rinne
Kyllä melkosella "hirveydellä" viimeistellään, läppästään maalit kun on pakko. Mieltä lämmittää etäkärppien laulu vielä pelinkin jälkeen.
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
Ei jukolauta mikä peli, SaiPa vei ensimmäistä erää miten tahtoi. Toisessa Kärpät mukaan. Maalivahtien ilta Markkanen otti ehkä useamman ns. Game saverin. Kolmannessa Kärpiltä upea nousu. Play offia pRhaimmillaan. Wau.
 

hermoraunio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hieno peli, tällä kertaa kääntyi näin ja sillä hyvä. Ei liene liioittelua sanoa, että nyt mentiin saappaat jalassa. Samalla sykkeellä Ouluun, niin saadaan vielä hyvä peli.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voittomaalista vielä. Aika kovalla prosentilla huitomisjäähy tullut jos hyökkäävä pelaaja osuu mailallaan maalivahdin räpylään. Oli kiekko siellä tai ei.

Maila ei osunut hanskaan. Ite Markkanen kiekon sinne pomputteli. Eikä kiekko ollut edes hanskassa vaan hihan päällä.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Tavin 2-0 -maalin jälkeen totesin näin:

Kärpät nousee vielä tänään.

Rakastan tätä joukkuetta, ja sitä että voi sanoa näin koska luotto joukkueeseen on niin mielettömän kova.

Ei nyt taivu mihinkään analyyttiseen kommenttiin, vaan tyydyn lähinnä toteamaan, että kuinka mahtavaa näitä pleijareita ja tätä sarjaa loistavaa SaiPaa vastaan on katsoa.

Keskiviikkona jatkuu, eikä mitään olla vielä voitettu.
 

JPL

Jäsen
Yhtä paljon siinä voittomaalissa oli virhettä kuin SaiPan toisessa, joten tasan nuo. Itse olisin hyväksynyt molemmat, niin kuin tapahtuikin.

Hienosti tuli tähän sarjaan tunnetta mukaan, kun Volvo alkoi torjumaan kiekkoja. Mielestäni molemmilta joukkueilta hyvää peliä, vaikka omaan silmään Kärppien kolmos pakkipari ei tänään onnistunut puoleksikkaan. Toivoa sopii, että Lehtonen olisi pelikunnossa jo seuraavassa pelissä. Ei oikein Vallin - Eminger tai Vallin - Niemelä pysy pelin tasolla.

Saa nähdä, vieläkö SaiPa nousee.
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Niin ja kyllähän ihan säännöissä, kohdassa 471 maalin hylkääminen mainitaan tuo osuma maalivahtiin maalin tullessa.....

6. jos hyökkäävän joukkueen pelaaja millään tavoin – vahingossa tai muutoin –koskettaa
maalivahtia silloin, kun maalivahti on maalialueellaan ja maali syntyy
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyppysissä oli peli mutta sitten kävi näin. Toki vaati Markkaselta pari temppua josta Jeesuskin olisi ollut kateellinen jotta lukemat pysyi SaiPan kannalta noinkin pitkään siedettävinä. Voittomaalista olisi voinut tosiaan jäähynkin viheltää, mutta hyväksyn kyllä pleijareissa tommosen meiningin.

Kova joukkue on tuo Oulun opetuslasten ryhmä, ei voi muuta sanoa. Harmi että pari ekaa peliä meni SaiPalta väsymyksen tai minkä lien takia penkin alle, nyt voi olla liian kova paikka kairata kolme voittoa putkeen joista kaksi vieraissa.
 

Tenkrat#67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Wild, Pekka Rinne
Tirkkonen kyllä todella pettyny, syystäkin mutta cmoon onko pakko AINA itkeä tuomareista. Kyllä oli semmosia koukkuja välillä puolin ja toisin että buhuu.
Kyllä on Karhunen huikee. Rynnäs ei tänä keväänä helpolla hyppää kehiin.

:D Melkosta vääntöö studiossa!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös