Ma 28.3.2011 HIFK-Jokerit, 7. puolivälieräottelu

  • 94 870
  • 281

H.J.Simpson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça, Tahko, Flyers
Niin...

Kuuluisaa Spartalaista mietiskelijää mukaillen, tänään aikamme gladiaattorit kohtaavat viimeistä kertaa kuluvalla kaudella. Panoksena ottelussa voitto tai kuolema. Häviäjän rooliksi jää syödä se paska ja kärsiä siitä.

Peli tulee jälleen olemaan maalin peli, pomppu suuntaan tai toiseen todennäköisesti voi ratkaista homman. Lopputulosta ei uskalla arvailla, mutta heitetään villi toive ja sanotaan, että Tomi Mäki oululaisten lääkäreiden parantamana ratkaisee ottelun ja Jokerit välieriin.

Kaikki muu olikin jo kirjoitettu maalivahdeista Kojon kalsareihin asti joten niihin ei enää jaksa puuttua. Toivottavasti nähdään viihdyttävä game seven.

Alkais jo peli niin pääsisi tästä jännityksestä!
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Peli tottakai laitettu boksille tallenukseen, mutta täytyy ryntää täysillä himaan (radiota kuunnellen, kai merisäältä kuuluu?), jotta ehtii nähdä pelin loppua tokasta erästä lähtien.

Ottelu lähetetään poikkeuksellisesti myös Metro FM:ltä.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kokoonpanot selvillä ja hienoa, että Mäki pelaa. Mietin vaan, että mitenköhän riskialtista tuo on. Osumia tulee taatusti ni voi joka kerta hiukkasen jomottaa päässä. No, kaipa sil on kasvot kokopuudutuksessa tjms.
Niin, tämän johdosta seurat ei yleensä näitä loukkaantumisia pudotuspelien aikana tarkkaan ilmoita. 90-luvulla Otakar Janecky pystyi pelaamaan finaalisarjan loppuun Tepsiä vastaan nenä murtuneena, ilman pleksiä. Jos olisi kerrottu vammasta, olisi varmasti ollut vaikeampaa. Ilmeisesti Jokereissa luultu ettei Mäki voi enää pelata ja nyt tuosta informaatiolapsuksesta kärsii Mäki. Kyllähän tuollainen kokomaski aika paljon kuitenkin auttaa.
 

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
(radiota kuunnellen, kai merisäältä kuuluu?)
käsittääkseni puolivälierät ei kuulu ylellä muualta kuin nettiradiosta, missä merisää ei keskeytä pelejä, joten se mainittu metro-fm sitten ilmeisesti auki?

Edit. Niin ja tosiaan tuolle bussipysäkkijutulle peukku, hyvää kuittailua.
 
Viimeksi muokattu:

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ilmeisesti Jokereissa luultu ettei Mäki voi enää pelata ja nyt tuosta informaatiolapsuksesta kärsii Mäki. Kyllähän tuollainen kokomaski aika paljon kuitenkin auttaa.
Toisaalta kun Mäellä on leuka klesana niin joka tapauksessa pelaisi kokomaskilla. Jos ei niin silloin otettaisi liian isoja riskejä terveydellä. Pointin kuitenkin ymmärrän. Otto pelasi mustikkakeiton voimalla, joten yksi nenä sinnetänne ei tuntunut missään.
 

Siim72

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L.A. Kings
Ei muuta kuin, että loppuis jo. Ei meinaa psyyke kestää, koko päivä on kulunut hirveessä stressissä. Ei muutakuin, kiitos joukkueille hienosta sarjasta. Luotto on kova HIFK:iin, nyt olisi sankarin viittaa tarjolla. Peltonen huudettu. 78:35 2-1 ja Ville Peltonen (Granlund, Järventie).
 

peruna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
. Luotto on kova HIFK:iin, nyt olisi sankarin viittaa tarjolla. Peltonen huudettu. 78:35 2-1 ja Ville Peltonen (Granlund, Järventie).

Kyllä se on niin, että kyllä sen pitää tulla aikaisemmin. Pää ei kestä, jos se tulee 78:35. huhuh. Jännä peli ja työnteko on todella vaikeata juuri nyt. Jännää. Ei tässä muuta voi kun toivoa parasta ja pelätä pahinta ja kannustaa niin maan perkeleesti!
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kyllä se on niin, että kyllä sen pitää tulla aikaisemmin. Pää ei kestä, jos se tulee 78:35. huhuh. Jännä peli ja työnteko on todella vaikeata juuri nyt. Jännää. Ei tässä muuta voi kun toivoa parasta ja pelätä pahinta ja kannustaa niin maan perkeleesti!
Tässä vaihessa kannattaa sanoa pomolle: Pidä tunkkis, nyt on tärkeempää tekemistä! ;)

Siitä samaa mieltä ettei pysty jatkoajalle ihmettelemään. Pumppu pettää tai jos ei petä niin jalat lähtee alta joka tapauksessa.
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Nyt tajusin?

Eli että pelistä tekee klassikon se, että siinä ei ole tärkeintä, että oma joukkue voittaa, vaan että vastustaja häviää.

Mutta vakavammin. Ratkaisupeleissä tarvitaan lipunkantajia eli niitä pelaajia, joilla on kyky nostaa joukkue kovaan suoritukseen ja jotka myös itse pysytyvät urostekoihin.

Näitä ovat aina maalivahdit, jo virkansa puolesta. Lasak on ollut todella hyvä kovissa paikoissa. Ei Riskmankaan huonosti ole pelannut, mutta jos itse saisin valita maalivahdin, ottaisin Lasakin. Eli tämä 1-0 Jokereille.

Kenttäpelaajista seuraisin Granlundin ja Peltosen toimintaa sekä Hentusen ja Eavesin peliä. Granlundista on kavanut lyhyessä ajassa karvakullimies. Paljon parempi pleijaripelaaja kuin esm. Armia, jonka täytyy syödä vielä paljojn kaurapuuroa, jotta karvat kasvavat. Peltonen on tottunut ratkaisemaan. Eaves, tuo Blesin lahja Jokereille, on parantanut peliään, mutta vaikutti jo vähän väsyneeltä. Silti on maaginen mies. Hentunen on samoin parantanut ja osaa ratkaista ja näyttää esimerkkiä.

Kuitenkin tämä osio menee IFK:lle 2-0. Eli ottaisin omaan joukkueeseeni IFK-pelaajat.

Kolmas tekijä, mikä vaikuttaa lopputulokseen on paineen sietokyky. IFK:lla on taipumus jännittää ja kangistua. Perinteiden paine on kovempi kuin Jokereilla. IFK on vähän samassa asemassa, mitä Ässät oli Bluesia vastaan. Ei saa hävitä! Ei saa.

Jotenkin lopputulemaksi tulee, että Granlundin&Peltosen vetämänä IFK pelin vie. Riksmanin pitää kuitenkin pelata "omalla tasollaan".
 

Jeffrey

Jäsen
Eli että pelistä tekee klassikon se, että siinä ei ole tärkeintä, että oma joukkue voittaa, vaan että vastustaja häviää.

Oikeastaan tässä on nyt tärkeintä se, että loppuis jo! Kohta kaks viikkoa menty aika sekasissa fiiliksissä, eikä keskittyminen oo riittänyt mihinkään. Tänäänkin kävin ulkona lounaalla. Jossain vaiheessa tajusin istuvani pöydässä ja odottavani ruokaa, mutta mulla ei ollu mitään hajua mitä olin tilannut.

Sanotaan, että tämä on fanin unelma, mutta voi jumalauta! Mä haluan jo mun elämäni takaisin. Voitettiin tai hävittiin. onneks tänään loppuu tää piina.
 

Acid

Jäsen
Ehkä paras läppä ikinä koskaan missään. Ihme että tätä ei ole kukaan vielä tänne linkittänyt. Jokeri-pysäkki muuttui HIFK-pysäkiksi.

Jokeri-bussin pysäkki muuttui HIFK-pysäkiksi | Uutiset | Pääkaupunkiseutu | Oma kaupunki
Aivan mahtava läppä. Eipä yllätä kun miettii missä toi on tehty. Kaikki jotka töhertelevät jotain hiton hata HIFK sun muuta paskaa kannattaisi vähän miettiä kuinka hienosti ja asiallisesti tuo HIFK pysäkki oli toteutettu. Siinähän ei kaiken lisäksi oltu käsitykseni mukaan mitään sotkettu. Iso peukku ylös tolle tampaukselle.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuomarit

Veikkauksen sivut tietävät, että tuomareina ovat Boman-Levonen.
... lienee parasta mitä on tarjolla.
Toivottavasti eivät ota ratkaisijan roolia.
Veikkauksen lähde: Antti Seppänen/Sm-liiga.

Kädet tärisee nii, ettei enempää pysty kirjoittamaan ;)
 
Viimeksi muokattu:

basswood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt se kiekko jäähän ja let's get this over with. Ikinä en uskonut saavani sydäriä ennen kolmekymppisiä, mutta kuluneen parin viikon aikana se on ollut kaikkea muuta kuin kaukana!

Kerran vielä, ja sitten tää on taputeltu! No surrender!!

Yllä olevaa syväluotaavampaan ei vaan tällä hetkellä kykene..
 

Baroni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiaa Lukolle
Tämä matsi on paras lätkätapahtuma miesmuistiin. Kuka edes muistaa jotain talviklassikkoa?
Toivoin ifkin voittavan viime matsin, jotta tämän illan ratkaisumatsi toteutuisi. Koska matsissa on jo itsessään kova panos, niin lisään peliin oman panokseni lupausten muodossa:

Jos Jokerit voittaa, niin lupaan lopettaa tupakanpolton.

Jos ifk voittaa, niin lupaan tukea taloudellisesti ifkin junnutyötä.

2 hyvää lupausta, illalla tiedän, että kumman toteutan...

-baroni-
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Edellisen pelin kaltaista megavitutuksesta 15 minuutin orgasmikiljuntaan ja näiden mixinä syntyneeseen tunnehelvettiin ei nyt ole mahdollisuutta, sillä olen himassa Urhon ääressä enkä lauantaiseen tapaan äijien kanssa viihteellä;-). Lapsia pitää suojella!

Petteri Wirtanen: yllätä mut ja tee maali. Samat Lennulle.

Lopetetaan se saatanan siirtely viivalla kun on vetopaikka ja mennään perkele sen ihmeukko Lasakin eteen seisomaan. Kun ei näe, niin ei voi torjuakaan (oho)

Vitut tästä "analyysistä" mitään tule. Rukoilen kädet ristissä vaikka en edes ole uskovainen ja pureskelen kynsiäni kuin pikku tyttö vaikka kynsiä ei ole ollutkaan enää viikkoon.

On tää vittu huikeeta!!!

IFK - `till I die!
 

Orbus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Taivas tai Helvetti! Legendaarinen seitsemäs ottelu...
Tai näinhän sen pitäisi olla, itsellä oli tässä sarjassa niin pienet odotukset Jokerien voiton suhteen, että tämä sarja on jo itsesssään lunastanut ne kaikki, kävi miten kävi. Huimaa kiekkoviihdettä koko rahalla ja tämän ottelun jälkeen kevään lätkät ei juurikaan kiinosta, ainakaan ennen Jokerien loppu-otteluita ; ). Voitto olisi loistavuutta, mutta ranteita lupaan olla vetämättä auki vaikka tappio tulisi ja ensi vuonna nähtäisiin varmasti kovempi ja nälkäisempi Jokeri nippu, kun aikoihin. Kämmenet hikoo, peli lähenee...
 

H.J.Simpson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça, Tahko, Flyers
Tässä ehtiny taas viime hetkinä käymään mielessä kaikki skenaariot äärimmäisestä pettymyksestä euforiaan..

Nyt se limppu jäähän!
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämä peli tarjoaa varmasti pääkaupunkiseutulaisille sen hurjimman mitä ajatella saattaa. No toki finaalisarja näiden joukkueiden välillä olisi vielä vähän hurjempaa. Mutta kommenteista ja kaikesta yleisestä hypetyksestä päätellen kova juttu on ja niin pitää ollakin.

Toivotaan, että HIFK veisi ottelun selkeästi. Vielä enemmän meilläpäin toivotaan, että tulisi kunnon peli eikä mitään peruuttelua suuntaan eikä toiseen. Ja tässä vaiheessa kautta on kai turha enää teloa ketään eli pidetääs peli reiluna ja ratkaistaan se mieluummin kiekollisella hallinnalla ja muikeilla yksilösuorituksilla päiden pimenemisten sijaan.

Näin aattein illan otteluun!
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Pizza uunissa, kalja huulilla, pelipaita päällä, nitropurkki taskussa ja urhoa telkusta. Kohta mennään!
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tätä sarjaa on tullut 2 peliä katsottua ja täytyy sanoa, että molemmissa peleissä on kyllä intensiteetti ja tunnetaso ollut todella korkea. Verrattuna Ässät-Blues sarjaan, niin tämä on ollut todellista playoff-kiekkoa, kun Ässien ja Bluesin välinen sarja oli sitä vain ajoittain. Sympatiat on Hifkin puolella, koska ainakin näkemässäni 2.ssa pelissä, se on ollut pelillisesti parempi. Veikkaus pelistä on, että voitto menee Stadiin 2-1. Jokerit tehnee avausmaalin pelin ekassa erässä, mutta Hifk tullee päätöserässä ohi.
 

mfish

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hahah. Nenä itkee Erkan itkuista hahah. Onnea hifkille. Parempi voitti. Tiesin jo silloin kun jokerit hävis kolmannen pelin kotonaan, että tämä tulee viel kääntymään. Toivottavasti viette koko paskan.
 

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen, (HPK)
Hyvin sä Jalonen vedät. Kumpi itkee enemmän jos toinen itkee siitä että toinen itkee? :D Ei mulla muuta.

Paitsi ainiin, onneksi olkoon vielä HIFK:lle jatkopaikasta. Jokereilta loppui bensa ja tässä lopputulos. Toivottavasti menette päätyyn asti.
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Loistavalle ottelusarjalle surkea päätös.
Levonen arpoo Jokereille jäähyjä sieltä sun täältä, ylivoimilla taululle 2-0 ja peli ohi.
Parempi kuitenkin jatkoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös