Ma 23.3.2009 TPS-JYP (6. puolivälierä)

  • 62 546
  • 255
Tila
Viestiketju on suljettu.

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Itse pelistä vielä, kun vasta nyt töiltä tänne palstalle ehdin, on kommentoitava, että Tuokkola oli erittäin hyvä maalissa. Ehkä toinen maaleista olisi ollut torjuttavissa, mutta se rauhallisuus ja varmuus, joka pelistä kuitenkin huokui, oli hieno juttu. Lupaa hyvää välieriin ja niin lupaa eilisen kolmannen erän koko joukkueen päättäväisyys.

Eli ehkä me Jyväskylässäkin voisimme vähän alkaa hehkuttaa maalivahtiamme, kun media ei sitä oikein tee. Puolustavamman joukkueen maalivahti meinaa aina varastaa huomion peleissä, mutta kyllähän Pekka oli tärkeä lenkki nyt meille ottelusarjan voiton suhteen. Ja mitä enemmän muilta paikkakunnilta jaksetaan "valittaa" ykkösketjumme vaisuudesta, niin aina parempi. Toivottavasti joku oikeasti alkaa siihen jopa uskoa - se olisi meille loistojuttu.

Ja ehkäpä Erkinjunttikin nyt huomasi, että JYPillä on joukkueessaan oikeasti muutakin, kuin ykkönen, kuten hän lauantaina vielä luuli lehtihaastattelussaan. JYP:n nelonen tuli eilen Erkinjuntille sitten ehkä ihan puskista.

Muutoin tähän ketjuun kokonaisuudessaan on todettava, että heti ottelun jälkeen kun kirjoittelee, niin valmentajien ja muiden sanomiset tunnehuurussa värittyvät tulkitsijallakin liiaksi. Niin on tainnut käydä useammalla kommentoijalla.

RD ei kovin kummoisia lausunut ja jos se, mitä hän sanoi, jotain loukkaa, niin eihän sille mitään voi. Ja oman joukkueen kehuminen nyt lienee sallittua ja itse pidän sitä jopa suotavana. Mutta onhan se niinkin, että kun lausut pienenkin piikin mediaa - saati urheilutoimittajia - kohtaan, niin johan nämä ovat niskakarvat pystyssä. Ja vastustajajoukkueen fanithan kommentoivat taatusti, jos heitä piikittelet. Se oli varmaan Riston sanomisen sävy, joka ei jättänyt viestiä epäselväksi, joka nyt närästää. Mutta Jyväskylässä päin se vain lämmittää mieltä.

Hieno iltapuhde JYP ja hienoa joukkueen takana seisomista RD. Omassa kopissa asema vain vankistui eilen, ja se mitä muutamat toimittajat - saatika vierasfanit - RD:n sanomisista ajattelevat, ei meitä mestaruuteen vie. RD:n oma asenne omaa joukkuetta kohtaan sen sijaan vie - ja nyt ollaan hyvällä tiellä, kuten ollaan oltu jo pitkään. Mutta noin toimiikin mies, joka on yhdistänyt JYP:n ja (Lohi-Kiekon) Diskoksen miehet yhteisten asioiden taakse. Oma leiri on se tärkein!

Ja TPS:lle ja sen kannattajille iso hatunnosto.Tästä sarjasta sarjan voittajan on helppo lähteä jatkopeleihin. Sääli, että joukkueena yhteen hyvin pelanneen TPS:n täytyi nyt tippua. Tsemiä ensi kauteen.
 

Malaco

Jäsen
Semmoinen päätös sitten tälle ottelusarjalle. Sitten vähän tapahtumiin:

Tepsiltä hyvä alku 1. erään ja sieltä se 1-0 melko nopeasti tulikin. Sen jälkeinen 5-3yv olisi pitänyt pystyy hyödyntämään. Siitä 2-0, niin TPS olisi ollut vahvoilla, mutta ei. JYP kuitenkin selvisi ilman lisämaaleja ja pääsivät peliin mukaan, menivät jopa pelitilanteissa ohi. Tässä oli ehkä yksi ottelun rakaisuista, vaikka elettiinkin ihan alkuminuutteja.

Vänttiseltä upea maali. Malttoi odottaa, että Salak menee maihin ja pisti kiekon upeasti häkkiin. Tässä vaiheessa alkoi meikäläiselle tulla pikkasen hiki peliä katsellessa tv:stä. Ajattelin että jos viimeiseen erään päästään johdossa, niin sehän pysyy loppuun asti, mutta mutta...

Viimeinen erä toi hienoja maaleja tullessaan, varsinkin tps-lasien takaa katottuna vahan maali. Oli kyllä upea! Pihlmanin maalin päästi allu vähän hepposesti, vaikka ovela veto olikin. Saattoi odottaa syöttöä tai toivoi että menee ohi maalin. Who knows?

Ihan ansaitusti JYP voitti pelin 4-2 ja myös ottelusarjan ihan ansaitusti 4-2. Kyllä jyväskyläläiset olivat parempia. Immosta on paljon haukuttu ja niin teen itsekin. Immonen oli viimeisessä pelissä ihan kentän parhaita pelaajia ja varsinkin aloitusten myötä todella tärkeä jypille. Immonen oli mielestäni muissakin peleissä, joita näin ihan hyvä, kentän parhaita. Sitten huonoihin puoliin. Kerta Immonen taisteli runkosarjan pistepörssin voitosta aina viimeiselle kierrokselle asti, niin kyllä sitä vähän enemmän pitäisi pisteitä kuudessa pelissä tehdä kuin 0+3. Kun miettii vielä Immosen pelaamia minuuttimääriä ja kuinka paljon niistäkin oli ylivoimaa. Siis ihan oikeesti. Tämä ei ole vittuilua, eikä kateutta, mutta ei kukaan voi olla tyytyväinen Immoseen tässä ottelusarjassa. Jätkä pelasi hiton hyvin, mutta tehottomasti. Jarkolta kuitenkin taidetaan odottaa niitä tehoja erityisesti.

Semoista tällä kertaa. Dufva oli kyllä säälittävä, ei muuta.

Edit: Lisäilin Immosen peliaikaa koskevan jutun.
 
Viimeksi muokattu:

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kerta Immonen taisteli runkosarjan pistepörssin voitosta aina viimeiselle kierrokselle asti, niin kyllä sitä vähän enemmän pitäisi pisteitä kuudessa pelissä tehdä kuin 0+3.

Pitäisi? Miksi pitäisi? Jos kaveri on kovassa tarkkailussa ja tilaa ei ollut yhtään niin se on ihan ymmärrettävääkin jos tehot jäävät vähän vähemmille. Silloin tosiaan kun Immoset tekivät tuhojaan niin JYPiä mollattiin, että on vain yhden kentän joukkue. Sittenkun muut ketjut ottavat isoa roolia ja ratkovat pelejä niin sitten taas mollataan kun Immoset eivät dominoikaan koko aikaa. Ja mielestäni kyllä tuossa viimeisessä matsissa VIP oli hyvällä pelipäällä ja ei siinä ollut töpseleillä paljoa sanomista.
 

MOHJMTS

Jäsen
Joo, eipä tämä enää harmita. TPS ylisuoritti loppukauden ja hienon taistelun jälkeen ei tippuminenkaan vituta. Kiitos TPS, tästä joukkueesta voi olla ylpeä!

Pelissä molemmilla oli paikkansa, jyp käytti ne vaan paremmin hyödyksi. Varsinkin ekan erän 5-3-yv:llä olisi pitänyt maali saada aikaan, nyt ei edes kunnon laukauksia saatu aikaan (ylärimaa lukuunottamatta).

Parikymmentä jyväskyläläistä tuulariakin oli paikalle saapunut, eihän niitä muuten huomannut kuin lopussa kun voitto oli varma, niin perse uskallettiin nostaa penkistä ja niitä venäjän lippuja heiluttaa... Sä laulat vain kun sä johdat, sä laulat vain kun sä johdat...
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
...niin perse uskallettiin nostaa penkistä ja niitä venäjän lippuja heiluttaa...
Tuo oli jo vitun huono! Häpeä saatanan Turkulainen. Itse te heilutatte sitä pakolaislippua, joka itseasiassa viittaa enemmän Venäjään. (musta risti)

Googlaas piruuttas mitkä ovat Keski-Suomen värit ja mieti samalla onko niillä jotain yhteistä JYPin kotipeliasulla saati fanilaululla "Punainen-Musta-Valkoinen".
 

Stam1na

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP! Vaajakosken Pelikaanit! Barcá!
Parikymmentä jyväskyläläistä tuulariakin oli paikalle saapunut, eihän niitä muuten huomannut kuin lopussa kun voitto oli varma, niin perse uskallettiin nostaa penkistä ja niitä venäjän lippuja heiluttaa... Sä laulat vain kun sä johdat, sä laulat vain kun sä johdat...

Kai sinäkin nyt ymmärrät vaikka turusta oletkin että siellä oli 42(neljäkymmentäkaksi) JYP fania vastaan 11 000+ TPS fania! On se perkele kumma jos ei JYP:n laulut/huudot kuulu siellä. Ja mikä kompleksi siellä turussa nyt taas on kun joka viestin loppuun on pitänyt heittää jotain pikku provoa JYP faneista/RD:stä, tais 90-luvun kulta-ajat palautua takaisin mieleen kun vähän saitte siellä huumaa aikaiseksi ja sitten kun Jyväjemmarit(vai mitä perkeleitä me nyt oltiinkaan) pisti luun kurkkuun niin pitää tarttua epäolennaisuuksiin.

Laitetaan nyt vähän pelistäkin ettei ihan OT:ksi mene.

Eli kyllähän tuossa rupesi jo kahdessa viimeisessä pelissä JYP:n materiaaliero näkymään kun TPS rupesi molemmissa hyytymään loppua kohden. Ja Salakkikin päästi pari yllättävänkin helppoa ja laskeutui takaisin meidän normi kuolevaisten joukkoon(silti aivan huikea PO sarja A. Salakille). Itse ihastelin kyllä Vänän kylmähermoista ratkaisua kun ei lähtenytkään laukomaan suoraan Sipiläisen syötöstä kuten moni muu olisi tehnyt vaan malttoi veivata kiekon Salakin ulottumattomiin. Kertakaikkiaan loistava peli JYP:n duunari osastolta ja myös ykkönen näytti heräämisen merkkejä.

Mutta anyway, sarja pistettiin pakettiin niinkuin pitikin ja nyt ruvetaan valmistautumaan KalPan kaatoon. Kiitoksia TPS:lle huikeasta sarjasta ja myös faneille kiekkobuumin tuomisesta takaisin turkuun, onhan se nyt ollut outoa seurata kun takavuosien mammutti joukkue on taapertanut pohjamudissa viimeiset vuodet. Toivottavasti saitte tästä tarpeeksi draivia että saatte jatkettua ensi kaudella siitä mihin nyt jäitte.

Mutta Täältä tähän niinkuin Mauno Ahonen sanoisi (vai kuka se oli?)
 

MOHJMTS

Jäsen
Tuo oli jo vitun huono! Häpeä saatanan Turkulainen. Itse te heilutatte sitä pakolaislippua, joka itseasiassa viittaa enemmän Venäjään. (musta risti)

Googlaas piruuttas mitkä ovat Keski-Suomen värit ja mieti samalla onko niillä jotain yhteistä JYPin kotipeliasulla saati fanilaululla "Punainen-Musta-Valkoinen".

Jaa, näytti aivan venäjän lipulta toiseen päähän hallia. Siinä tapauksessa anteeksi...

Fanilauluja ei pahemmin kuulunut, ja rumpuryhmän paikallaollessa vielä vähemmän niitä kuulee.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jaa, näytti aivan venäjän lipulta toiseen päähän hallia.

Niin muuten näytti, tuota siellä toisen pään seisomakatsomossa ihmetteli useampikin ihminen. Jos se yksi väri olikin sinisen sijaan musta, ymmärrän tuon paljon paremmin.

Ja kuuluihan sieltä kannustustakin, ainakin muutamaan kertaan. On toki selvää, että muutaman kymmentä Jyp -fania ei tuollaisessa porukassa saa ääntään pahemmin kuuluviin, mutta kyllä sieltä jonkun kerran se "Jyppi, Jyppi" -huuto kuului, kunnes kotiyleisö heräsi peittämään kyseiset huutelut. Eli olosuhteisiin nähden hyvää kannustamista.
 

MOHJMTS

Jäsen
Kai sinäkin nyt ymmärrät vaikka turusta oletkin että siellä oli 42(neljäkymmentäkaksi) JYP fania vastaan 11 000+ TPS fania! On se perkele kumma jos ei JYP:n laulut/huudot kuulu siellä.

Pointti ei ole siinä että kuuluuko laulut vai ei. Jos 56 minuuttia ottelusta istutaan paikoillaan ja hierotaan munia, ja sitten kun voitto on varma noustaan ylös ja ruvetaan "kannustamaan" joukkuetta, niin ei sekään kovin hyvää kuvaa porukasta anna...
 

Hulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pointti ei ole siinä että kuuluuko laulut vai ei. Jos 56 minuuttia ottelusta istutaan paikoillaan ja hierotaan munia, ja sitten kun voitto on varma noustaan ylös ja ruvetaan "kannustamaan" joukkuetta, niin ei sekään kovin hyvää kuvaa porukasta anna...

Juuri näin. Kuuluihan sieltä välillä (yleensä maalin jälkeen) vähän huutoa. Nämä "Sing when you're winning" -kannattajat ovat toisaalta pesiytyneet Suomeen. Toisaalta sen parempaa kannattamista ei ole "Walk when you're losing" -asennekaan. Ja liput todella näyttivät Venäjän lipuilta ja kuvittelin sen liittyvän samoihin mielenosoituksiin joita Viron ja Venäjän kannattajat pitivät toisaalla.

Sitten peliin ja ottelusarjaan. TPS pelasi Suikkasen alaisuudessa äärirajoillaan ja teki tästä keväästä hienon seurata. Alkurynnistyksen jälkeen alkoi painaa ja parempihan tämän sarjan voitti, onnea Jyväskylään. Tepsille kuitenkin vielä kiitos huikeasta loppukaudesta ja immoselle lampaanmallista.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Se on kuulkaas TPS fanit ynnä muut Jarkko Immoselle kuittailijat niin, että JYP:n kausi kun on kesken ja pleijarit kesken, niin eiköhän arvioida Immosta ja JYPpiä niin sanotusti kauden jälkeen. Ja toisaalta, jos pelaajan onnistumisen arviointi rajoittuu tehopisteiden lukemiseen, niin silloin tietysti arvioimisen laitakin on vähän niin ja näin.

Seppänen, Dufva, JYPin joukkue, sponsorit tai kannattajat tuskin TPS-sarjan tehojenkaan Immosta vaihtaisivat kehenkään SM-liigan toiseen pelaajaan. Tässäkin pelisarjassa oli JYP:n tärkein mies, vaikkei maaleja tullutkaan. Kuvaavaa onkin, että arvostelua Immosta kohtaan on tullut erityisesti Turusta ja sitten muilta paikkakunnilta.

Immonen pelaa kovaa, ei näyttele tilanteissa, ei kalastele jäähyjä, ottaa vastuuta, pelaa joukkueelle eikä itselleen --> joka pelissä ei tule tehoja, muttei ole tarviskaan, kun JYP ei ole yhden kentän joukkue. Ja kun joukkue on välierissä, niin tuskin joukkueen kantavin voimakaan on epäonnistunut?

Ja katsokaahan viimeisen finaalin jälkeen Turussakin niitä teholukemia uudestaan. Montaa peliä putkeen JYPin ykkönen ei uinu ja kaksihan osumaa se teki viimeisessä pelissä Turussakin - sekin on aika paljon, eikö? Ja Immosen ansiosta ollaan kauden tässä vaiheessa tässä pisteessä.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Immonen pelaa kovaa, ei näyttele tilanteissa, ei kalastele jäähyjä, ottaa vastuuta, pelaa joukkueelle eikä itselleen --> joka pelissä ei tule tehoja, muttei ole tarviskaan, kun JYP ei ole yhden kentän joukkue. Ja kun joukkue on välierissä, niin tuskin joukkueen kantavin voimakaan on epäonnistunut?

Ja katsokaahan viimeisen finaalin jälkeen Turussakin niitä teholukemia uudestaan. Montaa peliä putkeen JYPin ykkönen ei uinu ja kaksihan osumaa se teki viimeisessä pelissä Turussakin - sekin on aika paljon, eikö? Ja Immosen ansiosta ollaan kauden tässä vaiheessa tässä pisteessä.

Hmm, kyllä pitää aikamoiset värilasit olla päässä jos väittää ettei Immonen alisuorittanut ollenkaan, ja että Immonen oli tärkein pelaaja tässä sarjassa. Ei tehoissa mitata iskukykyä, siinä olet oikeassa, mutta Immosen pelissä ei mun silmiin ollut mitään muuta hyvää kuin aloitusvoitot. Immonen turhautui erittäin usein itseensä, tuomariin ja ehkä välillä ketjukavereihinsa, tämä paistoi katsomoon selkeästi varsinkin Turun matseissa, joskin viimeisessä paistoi helpottuneisuus siitä että joukkue meni jatkoon vaikka itse tuli perseiltyä koko sarja. Eihän Immonen nyt oikeasti vakuuttanut ollenkaan tässä sarjassa, miten voit väittää että hän oli joukkueen tärkein pelaaja? Jos tarkoitat tärkeää jossain muussa merkityksessä kuin pelillisessä niin saatan jossain määrin olla samaa mieltä, muuten en.

Ja JYP:in peli kokonaisuudessaan on erittäin vajavaista Dufvan puheisiin nähden, jätkän kannattaisi nyt niellä se vitun ylpeys ja keskittyä oman jengin pelin parantamiseen kuin heitellä asiattomia, lapsellisia ja epäammattimaisia kommentteja JO HÄVINNEEN joukkueen suuntaan. Tällä menolla KalPa jyrää finaaleihin voitoin 4-0 tai 4-1, ei kahta sanaa tästä. JYPiä pitää kasassa tällä hetkellä nelosvitja ja Välivaara, kaikki muut laahaa pahasti perässä, Pihlmanin peli toimii myös, mutta lähinnä silloin kun Immonen ja Virtanen eivät ole kentällä. Ei nelosketjulla pitkälle pötkitä paras seitsemästä sarjoissa, olisin Dufvana oikeasti huolissani kun VIP on osoittautunut totaaliseksi flopiksi. On vaikea uskoa että Vänästä tulisi pudotuspelien MVP, näiden otteiden jatkuminen on epätodennäköistä. Dufva osoittaa kyllä puheillaan, ettei ole oikeaa menestystä ikinä maistanut ja epäilen suuresti että jää ronssipelin hinkkaamiseen tuo menestys tänäkin vuonna. Ei JYP tuolla pelillä enempää ansaitse, eikä RD näillä puheilla olisi edes tätä ansainnut.

PS. Ei VIP mitään kahta maalia värkännyt, Välivaara YV:llä ekan jonka voi laskea mutta Pihlmanin maalin aikana kentällä oli Vänttisen porukka miinus Riska jonka tilalle Pihlman oli kerennyt. Eli VIP ei sitä mun tietääkseni tehnyt. Korjatkaa jos olen väärässä, oli jo pieni maisti päällä tuohon aikaan matsista.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
olisin Dufvana oikeasti huolissani kun VIP on osoittautunut totaaliseksi flopiksi.

No huh huh. VIP ei ehkä suorittanut ihan sillä tasolla kuis suuri yleisö odotti, mutta totaalisesta flopista puhuminen on naurettavaa liioittelua. Kyllä se niin saatanan kova ketju on, että KalPakin joutuu kiinnittämään erityisen paljon huomiota noiden vahtimiseen. Tuo kenttä on tasakentällisin erittäin vahva ja YV: lla suorastaan jäätävä. Vaikka turkulainen olenkin, ei ole tarvetta vähätellä tuota ketjua, ainut negatiivinen asia, jonka keksin, on se Immosen typerräkin typerämpi Järvisen kolaaminen. Muuten - ei pahaa sanottavaa.

Minäkin olisin Dufvana huolissani, mutta vain peilikuvan takia, en joukkueen ykkösketjun.
 

Wagneri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki tulevat mestarit
Onko oikeasti enää väliä kuka maalit teki? Totta on, että osalta JYP faneista on mopo karannut, mutta otetaan huomioon, että tänne voi kirjoittaa kaiken ikäiset ihmiset!
Itse 35-vuotta joukkuetta kannattaneena iloitsen menestyksestä, mutta muiden aliarvioiminen on vähän niin ja näin. Tottakai jokaisen haastattelusta saadaan väännettyä mieleinen jos halutaan. Kiitokset kuitenkin TPS:lle huikeasta noususta ja hienosta sarjasta. Muistakaa myös, että meitä JYP faneja on moneksi, ei leimata koko kylää ja asukkaita muutaman henkilön takia.
Immoseen, mitä Jarkon olisi pitänyt tehdä toisin, että ei olisi saanut kaikkien vihaa niskaansa. Taklaus oli mikä oli, rangaistus kärsitty. Tuomarit määrää jäähyt, ei kukaan muu. Miksei kukaan ei hauku tuomaria, ainoastaan taklaajaa.
Olisiko Jarkko olisi saanut synninpäästön jos olisi saanut esim. ottelurangaistuksen? Sama taklaus siellä silti olisi ollut taustalla.
Kiitos!
 

bultsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Noh, kevät koittaa ja joukkue "menestyy" niin gloryhuntterit kaivautuvat ulos koloistaan.

Onhan se selvä että 11-tuhatta Turkulaista pitää enemmän ääntä mutta silti... jotenkin huvittavaa.

Kertoo aika paljon jos noustaan vasta silloin ylös kun kannattamasi joukkueen voitto on varma. Sitä voisi jotain muutakin tehdä kuin huutaa maalin tullessa tai pari kertaa pelissä sitä Jyppiä! Monipuolisuutta kiitos. Sitten nämä rummut. Mielestäni rummut ovat ainoastaan tahdistamista varten, mutta Jyväskylässä siitä on tehty joku orkesteri. Mitä järkeä pitää läjää rummuttajia tekemässä sooloja? Pelataanko siellä lätkää vai onko siellä joku rumpukonsertto?
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taklaus oli mikä oli, rangaistus kärsitty.

Näinhän se on. Se taklaus kuului tähän ottelusarjaan ja tässä ottelusarjassa Immonen sai yleisön vihat päälleen. Tuskinpa Niiralan montussa vihelletään ja buuataan Jarkolle, koska ajeli jonkun Tepsijunnun laitoihin puolivälierissä. Ensi kaudellakaan tätä ei enää muista kukaan, tai ei ainakaan pitäisi muistaa ja niin sen kuuluu mennäkin.

Ja tuomarit saivat kyllä osansa kritiikistä, joten on turha kysellä, että miksei tuomareita hauku kukaan. Ne on jo haukuttu ja uskon edelleen, että kultainen kypärä ja Jarkon tähtistatus estivät ulosajon. Varmuutta ei voi saada, mutta uskon silti täysin, että jos Järvinen olisi ajellut Immosen samalla lailla, olisi tuloksena pomminvarmasti ollut ulosajo. Mutta jatkakaamme tästä jauhamista vaikka koko sarjaa käsittelevässä ketjussa, kun ei tämä(kään) liity tähän peliin mitenkään.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
PS. Ei VIP mitään kahta maalia värkännyt, Välivaara YV:llä ekan jonka voi laskea mutta Pihlmanin maalin aikana kentällä oli Vänttisen porukka miinus Riska jonka tilalle Pihlman oli kerennyt. Eli VIP ei sitä mun tietääkseni tehnyt. Korjatkaa jos olen väärässä, oli jo pieni maisti päällä tuohon aikaan matsista.

Olet väärässä. Kentällä oli Vänttinen-Immonen-Pihlman. Vänttisen syötöstä Pihlman ja Immonen, jotka olivat juuri tulleet kentälle pääsivät 2vs1 hyökkäykseen.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Kai sinäkin nyt ymmärrät vaikka turusta oletkin että siellä oli 42(neljäkymmentäkaksi) JYP fania vastaan 11 000+ TPS fania! On se perkele kumma jos ei JYP:n laulut/huudot kuulu siellä. Ja mikä kompleksi siellä turussa nyt taas on kun joka viestin loppuun on pitänyt heittää jotain pikku provoa JYP faneista/RD:stä, tais 90-luvun kulta-ajat palautua takaisin mieleen kun vähän saitte siellä huumaa aikaiseksi ja sitten kun Jyväjemmarit(vai mitä perkeleitä me nyt oltiinkaan) pisti luun kurkkuun niin pitää tarttua epäolennaisuuksiin.
Käsittääkseni TPS:n kannattajien huudot ja laulut olivat ihan hyvin kuuluneet Jyväskylässä. Toki pientä provoa on täällä hyvä laittaa, kun olemme siirtyneet kiekossa kesälomilla ja kaikilla ei ole FF2:lle nikkejä, mutta eipä kaikkea kannatta liian tosissaan ottaa, kiekkoa tämä vaan on.
 

kamenski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vedetäänpäs tämä sarja ja ketju pakettiin mukahauskuttelulla.

JYP voitti ottelun ja sarjan 4-2. Lista ketä kiinnostaa:

kamenski

Listan loppu.

Sitten asiaan, eli mistä näissä ketjuissa puhuttiin.

Immonen. Rotta. Teloittaja. Luhistuu paineen alla. Ei osaa pelata. Herätti silti älämölöä molemmissa leireissä. Ja jo kesälomalla olevissa leireissä.

Rummut: täsmäotannalla 100% Jatkoaikalaisista pl. JYPin kannattajat vihaavat rumpuja. TYKS:stä raportoidaan että rummutus on aiheuttanut turkulaisissa veritulppia, kuulohäiriöitä, epilepsiaa ja jotain mitä lääkärit osasivat kuvata vain "lapselliseksi käyttäytymishäiriöksi", ns. itkupotkuraivariksi. Jopa Helsingissä asti muutama lapsi näkee painajaisia rummuista ja on raportoinut asiasta näissä ketjuissa. Siistiä. EU harkitsee rumpujen kieltämistä ottelutapahtumissa. Samalla kielletään käsien taputtaminen yhteen. Myös huutaminen kaikissa muodoissaan kielletään koska se voi häiritä hallien ohikulkijoita.

Rummut näkyvät myös Jyväskylän katukuvassa ja heijastelevat meidän onnetonta voittamisen kultturia. Jyväskylän rumpukaupat ovat tyhjää täynnä, kaikki Ateenan kansalaiset kumartavat kohti Hipposta tunnin välein, paukuttavat rumpuja ja loitsuvat herransa Immosen nimeä. Meillä on opittavaa, sillä Turussa on niin vahva voittamisen kulttuuri että häviökin on voitto koska, hei kato, olihan se siistiä päästä näinkin pitkälle.

Duffmankaan ei ole sisäistänyt voittamisen kulttuuria vaan horisi sekavia haastattelussa ja tuli siinä samalla kuitanneeksi TPS:n valmennukselle, kenttäpelaajille, Salakille, faneille, hallille, Rene Faselille ja kaikkien niiden mutseille. Kommentit loukkasi verisesti kaikkia paitsi TPS:n valmennusta, kenttäpelaajia, Salakia, hallia, Rene Faselia ja kaikkien niiden mutseja. Ne loput horisivat sitten yhtä sekavia Jatkoajassa, ja saivat siinä sivussa laukaistua joissakin JYPin faneissa käsittämättömän "mun on hei puolustettava Dufvaa kun nää turkulaiset ei tajuu sitä" reaktion.

Paikallisen lehden tekemässä gallupissa kyseltiin notta onko nyt kusi noussut päähän kun JYP voitti runkosarjan ja TPS:n. Yleinen vastaus oli että "ai voitti vai? joko ne pelaa niitä pleioffeja?" Yksi mummo kuulemma luhistui kun nyt kaikki suomalaiset ja kuulemma pari ulkomaalaistakin vihaa sitä JYPin takia.

Joo-o. Jos sitten taas töitä...
 

McWerkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kommentoidaan nyt vielä tuosta kannustuksesta ja istumisesta vierasfanin silmin.

Tasan taatusti kannustus kesti läpi koko ottelun, paremmin se varmaan alkoi sinne toiseen päätyyn kuulua nimenomaan siinä vaiheessa kun kotiyleisö loppua kohden hiljeni.

Torstain pelissä kannustimme runsaasti seisaallaan, kunnes meille ensimmäisellä erätauolla tultiin järjestyksenvalvojien toimesta ilmoittamaan, että olemme istumapaikoilla emmekä saa seistä ottelun ollessa käynnissä.

Eli siis turhan väsynyttä provoa se, että olisimme kannustaneet vain lopussa ja istualtaan, ohi meni.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nojoo, ehkä hitusen kärjistettyä shittiä tuo meikäläisen vip-kritiikki. Sävyä muuttaakseni totean sitten, että VIP ei esiintynyt tasollaan vaikka pelasiki ajoittain hyvää ylivoimaa. Happy now? En jaksa vaan uskoa että se paras seitsemästä-sarjassa riittää neljään voittoon. Tosin, voihan Jarkko parantaa peliään ja jättää turhautumisensa muille, sitten syönkin sanani ihan mielellään.
Kyllä JYP hukassa on jos samaa rataa jatkaa KalPaa vastaan, joka on meidän tepsiä huomattavasti laadukkaampi jengi. Ei siellä riitä että vaan Riskat ja Vänät esiintyy omalla tasollaan (plus parit puolustajat). Tämä siis mun mielipide, elkää kaikki hyökkäilkö taas kimppuun, nyt kuitenkin ehkä vähän vähemmän radikaalisti ilmaisin itseäni. Ja oon ihan satavarma etten näitä huomioita ole yksin tehnyt.
 

Handyy

Jäsen
Pointti ei ole siinä että kuuluuko laulut vai ei. Jos 56 minuuttia ottelusta istutaan paikoillaan ja hierotaan munia, ja sitten kun voitto on varma noustaan ylös ja ruvetaan "kannustamaan" joukkuetta, niin ei sekään kovin hyvää kuvaa porukasta anna...
Se on vaan vähän vaikea nousta seisomaan, kun turkulaiset järkkärit sanovat että jos nostat perseesi penkistä, lennät hallista ulos.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vielä lisäys tohon VIP-bolemisointiin, nimittäin syy mun antamalle kritiikille on se tosiasia että tuon porukan esitykset eivät ole millään tasolla pleijareissa vastannut siihen hypetykseen joka on ollut käynnissä koko kauden ajan.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Vielä lisäys tohon VIP-bolemisointiin, nimittäin syy mun antamalle kritiikille on se tosiasia että tuon porukan esitykset eivät ole millään tasolla pleijareissa vastannut siihen hypetykseen joka on ollut käynnissä koko kauden ajan.
No shit, Sherlock. Pleijareissa jostain syystä otetaan vastustajan ratkaisukenttä runkosarjapeliin verrattuna huomattavasti tiukempiin pihteihin ja vartiointiin jos et ole sattunut huomaamaan.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En jaksa vaan uskoa että se paras seitsemästä-sarjassa riittää neljään voittoon. Tosin, voihan Jarkko parantaa peliään ja jättää turhautumisensa muille, sitten syönkin sanani ihan mielellään.
Kyllä JYP hukassa on jos samaa rataa jatkaa KalPaa vastaan, joka on meidän tepsiä huomattavasti laadukkaampi jengi. Ei siellä riitä että vaan Riskat ja Vänät esiintyy omalla tasollaan (plus parit puolustajat).

Immosen tehot runkosarjassa TPS:ää vastaan 4. 1+1=2
Immosen tehot runkosarjassa KalPaa vastaan 5. 4+6=10

Runkosarjan tapahtumien valossa ihmettelen todella paljon, jos Immosen esitykset eivät muutu. TPS:n pelityyli ei Immoselle sopinut koko kaudella, KalPan kohdalla runkosarjan esitykset kertovat muuta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös