Lukon pelipaidat

  • 153 042
  • 645

Samila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Logon pitäisi olla pyhä asia, eikä sitä pidä lähteä muuttamaan kenenkään markkinoijan aivopierusta. Itse olen myös karvan reilu parikymppinen ja muistan kuinka elegantti ja hieno oli tämä 80-luvun Lukko-logo.

Muuten, en ole aivan varma mistä seinälleni on ilmestynyt tämmöinen erittäin pieni sininen Lukko-paita. Logona on tuo kuuluisa munalukko lehvineen, joiden sivulla on kaksi mailaa poikittain. Alla lukee kuitenkin tuommoisessa viirissä "ice hockey team". Onko tämmöinen logo ollut myös edustusjoukkueen käytössä, vai onko tämä perua joltain junioriajalta?
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Pointtini oli se että miksi joku haluaa kantaa moisesta turhasta pikkuasiasta tuonlaista murhetta ja surua.

Eihän täällä kukaan olekaan "surun murtama", tai "murheellinen"?

Ottakaa joku mieluummin prokkikseksi heivata nuo mainokset vittuun varusteista.

Niistä mainoksista Lukko saa rahaa ja sillä rahalla Lukko sitte ostaa kaikenlaista.

Kuten joku sanoi fanituotteiden myynnistä että turhaa nappikauppaa miljoonabisneksessä niin siinä tapauksessa mainoksetkin ovat.

Fanituotteista saatava fyffe on taskurahaa, kun sitä vertaa sponsorirahaan.

Miksei ketään koskaan yritä saada parannusta mihinkään järkevään? Kivikylä Areena(On muuten aivan vitusti pahempi kuin kettulogo) itsessään tai sen palvelut? Enivan? Valot? SM-Liigan paskin äänentoisto? Kallis kalja?

Kivikylä areena, nimi, josta Lukko saa satojatuhansia euroja, on nykyaikainen halli, jossa palvelu pelaa ja käytävillä on tilaa temmeltää, sekä aikuisten, että lasten. Valoissa ei ole mitään häikkää, hallissa näkee aivan hyvin, sekä kentällä, että sen ulkopuolella.
Äänentoisto tosiaan vaatii päivitystä, mutta sekin vaatii ylimääräistä rahaa kymmeniä tuhansia euroja. Kalja ei ole sen kalliimpaa, kuin muissakaan halleissa, tästä otin jopa selvää.
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Minusta sellainen logonkuvatus olisi hieno, jossa olisi se perinteinen munalukko ja sen kaareva osuus siinä olisi ketunhäntä. Munalukon keskelle voisi kirjailla vaikka 1936.
 

Fordél

Jäsen
Fanituotemyynnilläkin tuota ketun olemassaoloa on minusta ihan turha perustella koska mikä estää seuraa pitämästä erillistä fanituotelogoa. Näin saataisiin myytyä kettu-tuotteita perheen pienimmille ja muille kettufaneille, ja uskoisin että myös lukko-tuotteille löytyisi ostajansa. Ja näin pitkän kettu-kauden jälkeen noille lukko-tuotteille löytyisi todennäköisesti vielä paljon enemmän kysyntää kuin kettu-tuotteille tällä hetkellä. Minä en näe miten Lukko voisi hävitä tuossa logon vaihdossa mitään, päinvastoin.

Juuri näin. Voisi olla vain win-win -tilanne, jos vanha Lukko-logo palautettaisiin pelipaitaan. Nykyinen Kettu laitettaisiin olkapäihin, jolloin sitä voisi hyvin käyttää markkinoinnissa. Vanhoja hyviä aikoja haikaileville olisi taas tarjolla vanhaa kunnon Lukkoa.

RV16 kirjoitti hyvin siitä mikä merkitys on perinteillä. Kaikilla seuroilla ei sitä ole, mutta kun Lukolta löytyy, olisi niistä ehdottomasti pidettävä kiinni. Tällä hetkellä liigassa harrastaa aivopieruja vain Lukko ja HPK. No tietysti Blueskin meni vaihtamaan logoaan, mutta siellä ei olekaan perinteitä. Toivottavasti KalPakin jatkaa vanhalla logolla. HPK tulee taatusti palaamaan vanhaan kunnon plussapalloon ja uskon myös Lukonkin näin tekevän, koska tuo vanha logo on oikeasti erittäin toimiva ja selkeä.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Seuraavaa olen tässä Kettu-markkinoinnissa vähän ihmetellyt..

Ehkä jo joku muukin on samaan tarttunut, mutta miksi tämä Kettu-logo ei ole "pyhä" Siitä on fanituotteissa jos monenlaisia väännöksiä. On eri värisiä kettuja, on virtaviivaisia kettuja, on tavallisia kettuja, on kettua jos jonkin näköisissä kehyksissä ja koristeissa.

Mutta miksi perinteisen Lukon markkinointi-ajattelussa lukkiudutaan vain tähän yhteen ja samaan -ei ole myyvä- ajatteluun? Kyllä siitäkin markkinointi-ulottuvuutta löytyy jos osataan/halutaan.

Ja kun tätä ketjua olen lukenut, niin ehkä tässä huomaa tosiaan ikävuosien kertyvän. Nuoremmille faneille kettu on tutumpi ja oikea logo. Kuin esimerkiksi minulle on mestaruuskauden logo aika vieraan oloinen. Lehväslukko on minulle se oikea. Nykyketullakin on elinkaarensa. Homman voisi tehdä tyylikkäästikin. Eli kettu sivurooliin hihaan ym. Ja päivitetty lehväslukko paraatipaikalle.

Ja tuossa muuten mietin että kuinka moni tällä kaudella sm-liigaa pelannut -tai muukaan aktiivipelaaja- on ollut kehissä ennen kettu-aikakautta? Taitavat olla jo vähemmistöä? Että siinä mielessä ajateltuna on tuo kettu jo sikses aika kalustoon kuuluva. Vaikka en ketusta pidäkään.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Täällä näyttää olevan pikkuisen sähköä ilmassa, mikä tietysti sopiikin hyvin, kun muistetaan miten lähellä Olkiluodon ydinvoimalaa Lukon kotikenttä sijaitsee. Palautteesta yllä olevaan kirjoitukseeni erityiskiitokset Rommellille, joka vastasi nopeasti ja napakasti.

Oletko muuten tietoinen vai onko se pelkkä sattuma, että nimimerkkisi viittaa vahvasti saksalaiseen natsiupseeriin ja sotamarsalkkaan Erwin Rommel'iin, joka tunnetaan paremmin lempinimellä "Erämaan kettu"? (http://fi.wikipedia.org/wiki/Erwin_Rommel).

No niin. Minulle tämä 'kettu-lukko' tai 'lukko-kettu' kysymys ei ole mikään suuri intohimon kysymys. Minun lukkokannatukseeni sillä ei ole mitään merkitystä. Mutta kysymys ei ole minusta eikä muistakaan 'tosifaneista'.

Voisin noin yleisesti sanoa, että jokainen minkä tahansa tuotteen markkinoinnin kanssa tekemisissä ollut tietää, että liikemerkki ei ole vähäpätöinen asia. Se on oleellinen osa firman brandia, joten ei ole kysymys pelkästään jostain pipojen tai T-paitojen myynnistä.

Tästä vain yksinkertaisesti seuraa, että liikemerkkiä ei voi vaihtaa kevein perustein. Jos vaihdosta halutaan, niin siitä on minusta tehtävä vähintään kunnon markkinatutkimus, ja muuallakin kuin Rauman talousalueella. Jos Lukko haluaa olla valtakunnallinen suurseura (vaikkakin lähtöisin pikkukaupungista), sen on ajateltava globaalisesti.

Muistetaan, että elämme internetissä. Kun Lukko menestyy, se herättää huomiota ei ainoastaan Suomessa, mutta myös ulkomailla: muualla Euroopassa, Amerikoissa, Venäjällä. Näille suomea taitamattomille ihmisille Lukko on yhtä kuin kettu.

Ja mikä kummallisinta ajan myötä käsitteet muuttuvat myös Suomen kielessä. Sanat saavat uusia lisämerkityksiä tai ne voidaan tulkita eri tavalla. Sana 'lukko' ei kirjaimellisesti merkitse enää samaa riihen pielessä roikkuvaa munalukkoa (varmaan yleinen Lukkoa perustettaessa v. 1936) tai ovessa olevaa lukkoa, vaan se on merkitykseltään ja mielleyhtymältään paljon laajempi käsite.

Kun ihmiset näkevät Lukon kettulogon, he eivät ajattele 'lukkoa', vaan jääkiekkoseura Rauman Lukkoa.
 

Nalle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikon SiniKeltainen
Kun ihmiset näkevät Lukon kettulogon, he eivät ajattele 'lukkoa', vaan jääkiekkoseura Rauman Lukkoa.

Voihan asian näinkin ajatella, joskin valtaosalle tällä hetkellä jääkiekkoa seuraaville Raumalaisille Lukko on lukko (siis logona) eikä mikään kettu. Ainakin mulle on saman tekevää mitä joku saksalainen tai ruotsalainen tai bermudalainen ajattelee. Kettu = lukko jos siitä ei ole mitään hyötyä itse firmalle. Tosiasiassahan Lukko soti jo tuota omaa ideaasi vastaan aikanaan vaihtamalla lehväslogon kettuun. Silloin oli vastustusta vaihtoa vastaan, sitä vaan ei kuultu, nyt samat äänet vaativat lehväslogoa, tai edes lukon kuvaa joukkueen logoksi.

Kyllähän logon täytyy olla tekemisissä joukkueen, yrityksen toimialan tai nimen kanssa. Mitä tekemistä ketulla on Lukon kanssa? Enhän minäkään kotiin tultuani koita työntää avaintani kettuun, vaan lukkoon. Jos Lukon logo on valitttu siksi että haluttiin saada parempi suljin kuin Valkeakoskella (haka), niin kettu ei kuulu siihen tarinaan (tämä vain muistutukseksi niille jotka pitävät ketun tarinasta, on niitä tarinoita ollut ennenkin).

En näe muuta vaihtoehtoa kuin Lukon rinnassa on jonkinlainen kuva oven sulkimesta eli lukosta.

Tämä ei poista sitä faktaa etteikö nykyinen logo olisi hieno tai siisti, se vain ei ole missään yhteydessä Lukkoon.
 

Siklenka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllähän tuo vähän on niin tai näin tuon logon kanssa. Fanipaitoja ajatellen, jota muuten on nykyäänkin aivan liian vähän hallilla, ratkaisu takaisin Lukon käyttöön olisi huono asia. Itselläni jää ainakin kettu-paita kotiin ja uusilla fanipaitahinnoilla en todellakaan osta uutta paitaa. Uskon myös että myynnillisesti tuo fanipaitojen raju hinnannousu parina viime vuotena on huono asia.

Kun on kerran luovuuttu, niin ei todellakaan ruveta samaa logoa takaisin ottamaan. Ulkonäöllisesti aivan sama minulle kumpa paidassa on. Lisäksi kettu-maskotti on positiivinen lisä.

Ja kun logo ei kerran liity mitenkään Lukkoon, niin miten selitätte JYP:n hurrikaanin, KalPan vanhan susilogo tai nykyinen kilpilogo, tai vielä SaiPan merimiina, paikka jossa merta ei ole lähimaillakaan. Pallohan noiden paidassa kuuluisi olla. Tai Hifkin petopaita tai nykyinen kilpipaita? HPK:lla vanha ritarihalli, nykyään Patria-areena. Panssarivaunu pelipaitaan? Tai miksi Kiekko-Reipas muuntautui Pelicansiksi? Nimi ja logo käy yhteen, mutta vanhan seuran nimi takaisin?
 

Fordél

Jäsen
Ja kun logo ei kerran liity mitenkään Lukkoon, niin miten selitätte JYP:n hurrikaanin, KalPan vanhan susilogo tai nykyinen kilpilogo, tai vielä SaiPan merimiina, paikka jossa merta ei ole lähimaillakaan. Pallohan noiden paidassa kuuluisi olla. Tai Hifkin petopaita tai nykyinen kilpipaita? HPK:lla vanha ritarihalli, nykyään Patria-areena. Panssarivaunu pelipaitaan? Tai miksi Kiekko-Reipas muuntautui Pelicansiksi? Nimi ja logo käy yhteen, mutta vanhan seuran nimi takaisin?

KalPan on Kalevan Pallo, JYP on Jyväskylän Palloilijat ja SaiPa taas Saimaan Pallo, joten vaikea noihin on liittää mitään erityistä lätkäaiheista teemaa. Kilpi on hyvin yleinen ja legenaarinen logon tausta, joten on sopii ihan hyvin KalPan ja myös legendaarisen HIFK:n logoiksi. JYP:n hurrikaanissa taas voidaan nähdä tyylitelty J-kirjain. Ja JYP:llä ei ole logon kanssa samanlaisia perinteitä kuin Lukolla. HPK taas on siirtymässä takaisin vanhaan logoonsa.

Pelicans nimi taas on aikanaan vaihdettu markkinointi- ja imagosyistä kun Reipas nimestä oli käytetty jo ties kuinka monta eri variaatiota talousongelmien vuoksi. Lukolla ei tällaista tarvetta taas ole, joten se voi hyvin pitää Lukosta kiinni eikä vaihtaa nimeään Rauman Ketuiksi. Sehän olisi logon puolesta loogisinta. Sitäkö haluat?
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
se voi hyvin pitää Lukosta kiinni eikä vaihtaa nimeään Rauman Ketuiksi. Sehän olisi logon puolesta loogisinta.

Ja tämä kun tapahtuu, niin peliäkään en enää kävisi katsomassa enkä myöskään kuuntelisi radiosta. Eli ei olisi enää suosikkijoukkuetta liigassa.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukkojunioritkin muuten pelaavat b-junnuihin asti lukko-logoisessa paidassa, sillä Rauman Lukko ry:n tunnus on lukko ja Rauman Lukko oy:n tunnus on kettu. Joten eipä nuo nykyiset pelaajatkaan niin sitoutuneita kettuun ole, saati muistamattomia lukkologosta.

Erittäin hyvä pointti. Myönnetään että ry:n perinteisempi logopolitiikka ei ollut eilen mielessä.

Vuosien nopeaa vierintää eilen lähinnä pohdiskelin, että jos liigapelaajan keski-ikä on n. 24-25(?) niin edustuksen kettuvillityksen alkamisajankohtana -96 nämä olivat siis 10-11 vuotiaita pikkupoikia. Aika rientää.
 

senilix

Jäsen
Se SaiPan logo on sputnik, ei mikään merimiina. Ja miksi sputnik, en tiedä, on ollut sellainen koko SaiPan mestaruussarja-/liigahistorian.

Logo, jossa oli lukko keskellä, mailat sojottivat alas ja ulospäin, alla mailojen lapojen välissä "viirissä" ICE HOCKEY TEAM ja lukon yläpuolella pyöreästi RAUMAN LUKKO, oli käytössä 80-luvulla. Sitä ei koskaan käytetty edustuksen paidoissa, joidenkin juniorijoukkueiden paidoissa sitä kaytettiin. Useimmat juniorijoukkueetkin kuitenkin käyttivät samaa kuin edustus.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Ja kun logo ei kerran liity mitenkään Lukkoon, niin miten selitätte JYP:n hurrikaanin, KalPan vanhan susilogo tai nykyinen kilpilogo, tai vielä SaiPan merimiina, paikka jossa merta ei ole lähimaillakaan. Pallohan noiden paidassa kuuluisi olla. Tai Hifkin petopaita tai nykyinen kilpipaita? HPK:lla vanha ritarihalli, nykyään Patria-areena. Panssarivaunu pelipaitaan? Tai miksi Kiekko-Reipas muuntautui Pelicansiksi? Nimi ja logo käy yhteen, mutta vanhan seuran nimi takaisin?
Miksi noita pitäisi jotenkin selitellä? Hurrikaani, susilogo, petopaita, ritariteema = markkinointihömppää ja lisuketta. Kilvet ja vaakunat taas ovat perinteinen tapa urheiluseurojen käytössä. Vaakunahan ei ota kantaa nimeen, vaan on vain pohja jossa seuran nimi lukee, tässä tapauksessa juuri HIFK:ta ja KalPaa.

Patria on HPK:n sponsori ja hallin nimi on aivan eri asia kuin seuran nimi ja tunnukset. Kiekko-Reipas ja Reippaat taas olivat Reippaita, Pelicans on eri seura ja perustettu Pelicansina. SaiPan sputnik nyt on sitten oma lukunsa, voi tietysti saivarrella että nimi Saimaan Pallo ja sputnikin kuva eivät täsmää, mutta sputnik on vissiin tullut kuvioihin mukaan lempinimen omaisena vähän kuten Huuhkaja Suomen potkupallomaajoukkueelle. Jos Lukon lukko-aikana joukkuetta kutsuttiin Rauman ketuiksi tai kettupaidoiksi niin siinä tapauksessa ketun kuva paidassa on relevantti, en tiedä kutsuttiinko?
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Se SaiPan logo on sputnik, ei mikään merimiina. Ja miksi sputnik, en tiedä, on ollut sellainen koko SaiPan mestaruussarja-/liigahistorian.

Mina luulin etta se on ameeba. No, oppia ika kaikki.
 

Samila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Logo, jossa oli lukko keskellä, mailat sojottivat alas ja ulospäin, alla mailojen lapojen välissä "viirissä" ICE HOCKEY TEAM ja lukon yläpuolella pyöreästi RAUMAN LUKKO, oli käytössä 80-luvulla. Sitä ei koskaan käytetty edustuksen paidoissa, joidenkin juniorijoukkueiden paidoissa sitä kaytettiin. Useimmat juniorijoukkueetkin kuitenkin käyttivät samaa kuin edustus.

Kiitos vastauksesta! Unohdinkin tosiaan kuvauksesta kokonaan tuon RAUMAN LUKKO-tekstin kokonaan. En tiiä sitten mistä tuommonen paita on oikein tarttunut mukaan, kun taisin olla neljän vanha kun muutin Raumalta pois. Ei siihen ikään mennessä kummosta pelaajauraa tullut luotua ;)
 

Fordél

Jäsen
Jos oikein lähdettäisiin hifistelemään näillä pelipaidoilla niin allekirjoittaneen silmää miellyttäisi siis paluu vanhaan lehdykkäiseen Lukko-logolla varustettuun paitaan, joka olisi kotona sininen ja vieraissa valkoinen. Nykyinen kettu-logo toiseen olkapäähän, toiseen Rauman vaakuna ja vain muutama ison firman mainos niin näyttäisi helkkarin hyvälle.

Lauantaina pelattavissa kotipeleissä voisi Lukko puolestaan käyttää keltaista tai sinistä paitaa, jossa lukisi LUKKO vasemmasta yläkulmasta oikeaan alakulmaan (ilmeisesti oli käytössä 60-luvulla). Luonnollisesti tässä paidassa ei olisi mainoksia. Saa toteuttaa!
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Nykyinen kettu-logo toiseen olkapäähän, toiseen Rauman vaakuna ja vain muutama ison firman mainos niin näyttäisi helkkarin hyvälle.
Kommentoidaan tätä hyvää ehdotusta sen verran, että tuo vaakuna on kaupungin ostama mainos. Taitavat maksaa siitän sen verran paljon, että haluavat sen molempiin käsivarsiin.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kivikylä areena, nimi, josta Lukko saa satojatuhansia euroja, on nykyaikainen halli, jossa palvelu pelaa ja käytävillä on tilaa temmeltää, sekä aikuisten, että lasten. Valoissa ei ole mitään häikkää, hallissa näkee aivan hyvin, sekä kentällä, että sen ulkopuolella.
Äänentoisto tosiaan vaatii päivitystä, mutta sekin vaatii ylimääräistä rahaa kymmeniä tuhansia euroja. Kalja ei ole sen kalliimpaa, kuin muissakaan halleissa, tästä otin jopa selvää.

Hmm..Mielestäsi on siis oikein huorata perinteinen hallin nimi markkinoinnin alttarille mutta logo jota ei edes mainosten joukosta erota on pyhä? Kaksinaismoralismi kunniaan.

Valot ovat keltaiset. Niin,käytetään ne kymmenet tuhannet eurot uuden logon markkinointiin ja uuteen fanikrääsään mieluummin kuin äänentoistoon. Kuningaslogiikkaa. Kalja ei myöskään mielestäni ole kallista mutta kyllä siitäkin joku jossain tekstaripalstalla jurnutti,nimettömänä. Perus raumalaiseen tapaan.
 

lexhockey

Jäsen
Aikansa kutakin.

Kettui oli ihan hyvä kuvaus yhden aikajakson Lukosta, muttaa olisiko jo aika palata perinteiseen Lukkoon?
Suurinosa liiigaseuroista on kunnioittaneet seuransa perinteitä ja palanneet perinteiseen tunnukseensa, joten miksi Lukko ei voisi tehdä samoin?
Kettu oli ihan hyvä, mutta LUKKO herättää minussa enemmän tunteita.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Hmm..Mielestäsi on siis oikein huorata perinteinen hallin nimi markkinoinnin alttarille mutta logo jota ei edes mainosten joukosta erota on pyhä? Kaksinaismoralismi kunniaan.

Valot ovat keltaiset. Niin,käytetään ne kymmenet tuhannet eurot uuden logon markkinointiin ja uuteen fanikrääsään mieluummin kuin äänentoistoon. Kuningaslogiikkaa. Kalja ei myöskään mielestäni ole kallista mutta kyllä siitäkin joku jossain tekstaripalstalla jurnutti,nimettömänä. Perus raumalaiseen tapaan.

Emmää jaksa sun kans alkaa väittelemää hei.

Perinteinen hallin nimi. Mikä se perinteinen hallin nimi oli?

Eiköhän tämä ollu tässä. :) Öitä o/
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Oletko muuten tietoinen vai onko se pelkkä sattuma, että nimimerkkisi viittaa vahvasti saksalaiseen natsiupseeriin ja sotamarsalkkaan Erwin Rommel'iin, joka tunnetaan paremmin lempinimellä "Erämaan kettu"? (http://fi.wikipedia.org/wiki/Erwin_Rommel).

Haluaisin korjata väärän käsityksen tästä suuresta sotamarsalkasta, vaikkei oma nimimerkkini suuresta yhtäläisyydestä huolimatta hänen mukaansa edes ole tullut.

Rommel ei ollut missään vaiheessa elämäänsä natsi. Hän oli Wehrmachtin mies eikä kuulunut SS:ään tai natsipuolueeseen. Tuosta linkittämästäsi lähteestä selviää monia muitakin asioita kyseisestä herrasta.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Rajala sanoo tämän aamun lehdessä, että "lehväs-Lukolla" varustettuja fanituotteita lisätään myyntipisteisiin niin nähdään kuinka hyvin ne menevät kaupaksi.

Mielestäni varsin järkevä teko Rajalalta. Nythän on ollutkin ihan turha verrata kettukuvioisten ja lehväslukkokuvioisten tuotteiden myyntiä, kun jälkimmäinen kuva löytyy vain jostain lasten siirtokuva-arkista ja kenties yhdestä avaimenperästä.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Rajala sanoo tämän aamun lehdessä, että "lehväs-Lukolla" varustettuja fanituotteita lisätään myyntipisteisiin niin nähdään kuinka hyvin ne menevät kaupaksi.
No niin! Pitääpä sitten lunastaa omat kovat hehkutuspuheeni ja käydä hankkimassa kovasti Lukkoaiheisia fanituotteita. Hienoa!
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
No niin! Pitääpä sitten lunastaa omat kovat hehkutuspuheeni ja käydä hankkimassa kovasti Lukkoaiheisia fanituotteita. Hienoa!

Toivottavasti Rajala tekee sitten vastapalveluksen KUN nuo myyvat paremmin kuin kettulogolliset. Eli palauttaa paidan oikeaksi.
 

mize

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No niin! Pitääpä sitten lunastaa omat kovat hehkutuspuheeni ja käydä hankkimassa kovasti Lukkoaiheisia fanituotteita. Hienoa!

Kun vielä ymmärtäisivät ottaa valikoimaan Lukko Reinot, kuten on Tamperelaisilla joukkueilla. Ostan näitä heti neljä paria, jos löytyy lastenkin kokoja ja hinta on inhimillinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös