Lukon peliesitykset kaudella 2019–2020

  • 139 897
  • 890

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuskin Ratinen siinä sen enempää filmasi. Eiköhän tuollaisen osuman jälkeen vähän ole ilmat pihalla ja korvissa soi.
No en tiedä. Mulle näytti vähän siltä kun olisi yritetty kalastaa isoa rangaistusta ja kun ei kuulunut niin reippaasti ylös. Mutta en olekaan itse jäänyt Nemecekin jyrän alle.
 

Kiikartorni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Rantanen
JYP:iä vastaan ei jouduttu trapin purkutalkoisiin (eikä rytmittömään päätykiekkopakkohel*ettiin). Sitä kautta keskialueen kiekonmenetyksiä tuli aniharvoin. JYP:iä vastaan ei tullut omassa päässä henkilökohtaisia kardinaalimunauksia, sillä vastustaja ei lyönyt painetta viisikkona vaan hirveillä etäisyyksillä. Itse asiassa taisi käydä juuri niin että Lukko löi niillä aseilla, joilla on tullut lyödyksi. Voitoilla ja onnistumisella on aivan valtava merkitys Lukon pelille kun pitää saada paineen alta 2-3 syöttöä omaan lapaan. Ässiä vastaan pelin kuva muuttuu täysin, kun Lukolle annetaan kiekko (65-70%). Erittäin mielenkiintoista nähdä muuttuuko pelitavallisesti mikään kauden aiempiin kohtaamisiin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jyty

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Miten vitussa Jatkoaika sai kirjoitettua tuosta Nemecekin taklauksesta, että se osui päähän? Alkaa vähän kyrsiä jokainen media pikku hiljaa. Lukko vastaan koko suomen media - valmiina ollaan.
Siellä nyt jo kaksi Jypin fanitoimittajaa mesoaa tätä samaa juttua mediaan. Taklaus ei osunut päähän, vaikka Ratinen kaikkensa yritti kumartumalla.

Liiga voisi myös laittaa näitä kumartelijoita johonkin pakolliseen ”taklauksen vastaanotto” -kouluun. Tuossa Ratinen typerällä pelaamisellaan vaaransi niin itsensä kuin Nemecekin terveyden.
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
@Anu Saukko viititkö vinkata missä? En ihan äkkihakemalta löytänyt ja Keskisuomalainen on vielä enemmän maksumuurin takana kuin Länttäri. Ihan mielenkiinnosta olisin lukenut.
 

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
@Anu Saukko viititkö vinkata missä? En ihan äkkihakemalta löytänyt ja Keskisuomalainen on vielä enemmän maksumuurin takana kuin Länttäri. Ihan mielenkiinnosta olisin lukenut.

Twitterin puolella ainakin JYP-hovitoimittaja Tuomas Heikkilä kitisee sen minkä ehtii. "Nemecek vetää suoraan päähän. Jos linja pitää niin se on vähintään viisi peliä" tms.

Selostanut ennen Telia-aikaa JYP:n kotipelejä ainakin Ruutu+ ja NelonenPro aikoina. Ja näyttääpi tuo sama kaveri kirjoittavan mm. Keskisuomalaiseen ja STT:hen jotain uutisia ainakin juuri urheilusta. Raskas äijä.
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ah ok kiitos. Some avuttomana en oo tommosta hienoutta osannu ottaa käyttöön.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hyvä peli Lukolta. Setänen ottaa molemmat omaan piikkiinsä, mutta keräsi itsensä ja kolmannessa erässä ei mitään merkkejä epävarmuudesta. Vahva peukku tästä.

Iso peukku myös sille, että puolustuspelaaminen oli taas kokonaisuudessaan vahva. Ei Ässillä ollut paikkoja juurikaan.

Silti on edelleen parannettavaa. Vielä kun saataisiin kaikki asiat toimimaan hyvin samassa ottelussa. Mutta 5 ottelun voittoputki on kova juttu, vaikka noista suurin osa ollutkin peräpään jengejä vastaan.

Selostaja sanoi jossain vaiheessa, että Lukko ottaa eniten jäähyjä, mutta on päästänyt toisteksi vähiten alivoimalla. Huikean kuuloinen tilasto. Mutta jäähyjä vähemmän kiitos.
 

ganaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Robert Nordmark #31, Johtaja Virta
- Ihan ok esitys tänään. Pelillisesti oltiin selvästi Ässiä edellä.
- Maalivahtipeli ei tänään vakuuttanut, mutta riitti voittoon asti.
- Herra Press voitaisiin laittaa istumaan penkin päähän. (ei riitä, että ollaan työpaikalla selkä suorana).
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Press ja Heinola olivat Lukon huonoimmat pakit tänään. Se ei ole kivaa. Heinola ei tainnut edes kolmannessa erässä enää pelatakaan.
 

Haka Maori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaikeasti selitettävissä
Olisi vituttanut todella huolella jos tänään olisi tullut käkättimeen eilisen suvereenin esityksen jälkeen.
 

Puke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Björneborg Moderators
Oli mukava olla goto tänään. Ei kauhean monta matsia ehdi vuodessa käydä baikambääl kun asuu Hesas. Ilman Setäsen mustaa minuuttia olisi ollut peli 3-muna. Yleisilme kuitenkin hyvä ja tykkään kyllä ihan perkeleesti noista Petmaneista. Hyökkäyksessä ovat vaarallisempia kuin Tapio Laakso ja ovat oppineet puolustamaankin. Villehän oli U20 kisoissa Raipen luottoäijä alivoimalla. Ja miksei kohta lukossakin? Jatkoa sanon minä.

Porilaisille nämä on toki aina tärkeämpiä pelejä kun ei siellä Pirkanmaan ja Satakunnan viemärin vieressä asuessa hirveästi muita kohokohtia elämässä ole.
Ei niille uskalla silti enempää vittuilla koska kuulema lähtee kirjoitusoikeudet muuten. Arnoldit sun muut provopetterit täällä toki saa Raumasta vittuilla niin paljon kuin jaksavat. Mutta näillä mennään. Voitoissa illan jatkoa!
 

Foreman

Jäsen
Suosikkijoukkue
LSH - Lämsä sex hockey
Press ja Heinola olivat Lukon huonoimmat pakit tänään. Se ei ole kivaa. Heinola ei tainnut edes kolmannessa erässä enää pelatakaan.
Eepi sanoi pelin jälkeen, että U20 painaa vielä Heinolaa
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eepi sanoi pelin jälkeen, että U20 painaa vielä Heinolaa
Ok. Jotain tuollaista itsekin päässäni kehittelin. Jäikin Ramonan jälkipelit ja maalikooste kuulematta kotimatkalla, hyvä tietää että ollaan Eepin kanssa samassa puolueessa.
 

J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
Lukko puolustaa erittäin tiiviisti tai oikeestaan on pitkään jo tiiviisti puolustanut. Nyt ne hazardit loistaa poissaolollaan. Klok ja Nemecek tarpeen tullen vaikka syövät kiekon. Tämäkin tuo sitä turvallisuuden tunnetta omaan päähän.

Suorat hyökkäykset joissa päästään etenemään rintamana, päättyvät tällä hetkellä usein upeaan maaliin tai vastustajan rikkeeseen. Tämä on hienoa katseltavaa (tänään esim. Petmanin maaliin johtanut tilanne.)

Setäsen piikkiin voi puhtaasti laittaa ässien ekan ja toisessa maalissa luvattoman helposti antoi ison pompun suoraan eteen. Toki voi kysyä miks ei ässäläisen mailaa pelattu pois saati oltu lähelläkään Tiivolaa. Mut vikaan erään tultaes oli Tuli-Pekka jo korjannut noi hetket ja torjui hienosti. Tuli muuten huomattua että Setänen antoi monesti kovuutta patapoikien alaselille mailanvarrella. Ei olleet mitään varovaisia suupaisuja vaan sellasia "mene helevettihi siitä"-iskuja. Tykkäsin kovasti tästä.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hyvältä näyttää tällä hetkellä. Paljon on kuitenkin tehtävää, että päästään ylipäänsä playoffseihin.

Mielestäni suurin muutos on ollut se, että joukkue pelaa tiiviimmin viisikkona. Ketjukoostumukset ovat vihdoin löytyneet, mikä on parantanut yhteispeliä. Virta halusi vielä syksyllä hioa kiekollista peliä rohkeammaksi, mutta koska se ei toiminut, oli pakko palata yksinkertaisempaan pelitapaan. Se on toiminut, sillä nyt pelaajat tietävät, mitä kentällä pitää tehdä.

Viime aikoina on ollut myös havaittavissa, että joukkue pelaa uhrautuvaisemmin. Lukon blokkimäärät ovat suorastaan kasvaneet silmissä. Puolustajat ovat myös parantaneet otteita, kun heille on annettu lupa heittää kiekkoa keskialueelle.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eka erä vähän jaloissa, kun pienessä "kriisissä" oleva Kärpät tuli kovaa. Sit alkokin pyörimään hyvin. Ai saakeli tykkäsin tänään tosta tavasta miten jokainen pelasi joukkueelle. Tänään oltiin joukkue. Perkeleen hienoa.

Paljon posia tänään. Setänen piti pystyssä, kun tarvitsi. Pospisil pelasi omissa huikealla asenteella viimeisessä erässä. Kapteeni on tasaisen hyvä jatkuvasti.

Oli hieno olla paikan päällä.
 

J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
Maistuu tällänen taisteluvoitto kyl niin saatanan makealta. Aika monta blokkaavaa pelaajaa näkyi tänään Lukolta jäällä. Hienoo uhrautumist. Pulju otti tänään puolestaan roolin nimeltä uhriutuminen.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Näin se vaan laiva kääntyy, kun maltetaan odottaa. Edelleen tulee jonkin verran henkilökohtaisia virheitä, mutta pelin perusrakenne on kunnossa. Elon lähdön jälkeen Koivistoisen kenttä on löytänyt tahdin, ja Repo on alati vaarallinen. Tammela sopii hyvin tuohon Westerholmien ketjuun.

Isoin muutos on puolustuspelaamisessa, joka on tiivimpää ja uhrautuvampaa. Ihmeesti ne maalimäärät pysyy alhaisina, kun vetoja blokataan urakalla ja maalin edustaa varjellaan.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kova taistelu Lukolta. Kärpät hallitsi ottelua ja vei maaliodottaman selvästi. Lukko painoi 2 yv-maalia ja jokainen pelaaja taisteli loppuun asti. Tuohon malliin harvoin blokataan kiekkoja runkosarjan ottelussa. Todellinen taisteluvoitto parempaa joukkuetta vastaan. Pitkä kevät luvassa, jos Lukon joukkue jaksaa pelata pitkiä sarjoja noin uhrautuvasti.
 

Pattero

Jäsen
Eilen toisessa erässä Eetun tullessa ottamaan oman pään aloitusta, huikkasi Nymanille ja Tontolle jotain, mikä sitten selvisi muutamia sekunteja myöhemmin. Kulmassa voitettiin kiekko niin sieltä lähti 31 kuin tykin suusta läpiajoon, joten kuviot olivat selkeästi suunnitellut etukäteen. Harmi, kun tilanne olisi vielä päättynyt maaliin tai rankkariin. Huomasitteko muut tämän selkeän "viestin" ennen aloitusta?
Muutenkin edelleen tuon kolmoskentän pelaamista on ilo katsella. Tontolla luistin kulkee edelleen, peliäly on aivan valtava ja saa esitettyä kiekonriistoja. Hän pelaa todella fiksusti ja mielelläni näkisin hänet vielä ensi kaudellakin Lukon paidassa, samoin kuin "one more year" Bonon.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eilen toisessa erässä Eetun tullessa ottamaan oman pään aloitusta, huikkasi Nymanille ja Tontolle jotain, mikä sitten selvisi muutamia sekunteja myöhemmin. Kulmassa voitettiin kiekko niin sieltä lähti 31 kuin tykin suusta läpiajoon, joten kuviot olivat selkeästi suunnitellut etukäteen. Harmi, kun tilanne olisi vielä päättynyt maaliin tai rankkariin. Huomasitteko muut tämän selkeän "viestin" ennen aloitusta?
En huomannut viestinvaihtoa, mutta helppo uskoa. Tuolla kentällä näyttää olevan hyvä fiilis päällä. Koko kolmikko oli tavallaan vähän "hyljeksittyjä" alkukauden, kun tulosta ei tullut ihan odotetusti. Uskoisin, että tämä yhteinen kokemus on edesauttanut kemioiden löytymistä.

Itse tilanne näytti omaan silmään rankkarin paikalta, kun Huttunen repi Koivistoisen nurin. En tosin jäänyt katselemaan hidastuksia, joten voi olla, että olen väärässä.
 

Pattero

Jäsen
En huomannut viestinvaihtoa, mutta helppo uskoa. Tuolla kentällä näyttää olevan hyvä fiilis päällä. Koko kolmikko oli tavallaan vähän "hyljeksittyjä" alkukauden, kun tulosta ei tullut ihan odotetusti. Uskoisin, että tämä yhteinen kokemus on edesauttanut kemioiden löytymistä.

Itse tilanne näytti omaan silmään rankkarin paikalta, kun Huttunen repi Koivistoisen nurin. En tosin jäänyt katselemaan hidastuksia, joten voi olla, että olen väärässä.

Nyman sai alkukauden vedellä ylemmissä ketjuissa ja Tontolla oli jotain pientä, jonka vuoksi välillä jäi peliajat todella pieniksi. Eetu kuului kyllä siihen hyljeksittyyn porukkaan, mutta nyt on pelaaminen näyttää paljon paremmalta eikä enää niin väkinäiseltä.
Näin tilanteen hallilla, kun takaa oltiin sohimassa, mutta ei taidettu näyttää uusintana tarkaan sitä, mitä tilanteessa tapahtui. Olisi siinä voinut olla mahdollinen rankkarin paikka, mutta tiedä sitten, mihin tilanne kaatui.
Toivottavasti jatkuu sekä koko joukkueen että kolmoskentän hyvä pelaaminen. Nymanin jatkosopimuksessa kerrotussa uutisessa mainittiin heidän ketjunsakin.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Yksi iso silmiinpistävä asia mikä voittoputken aikana on parantunut selkeästi on Lukon hyökkäyksiin lähdöt. Kärppiäkin vastaan tultiin järjettömän nopealla jalalla omista ja punaisen jälkeen heitetyt päätykiekot taidettiin voittaa paria poikkeusta lukuunottamatta melkein kaikki.

Aika paljon pelillisiä asioita oli sekaisin, taikka täysin luokattomia vielä joulun aikana, mutta nyt ei oikeastaan ole muuta nipotettavaa, kuin takkuileva ylivoima, vaikka eilen kaksi maalia sieltä tulikin.

Onnistumiset ovat kyllä selkeästi ruokkineet joukkuetta eteenpäin sekä yhtenäiseksi. Oli aivan mielettömän hienoa katsoa eilen, kuin kiekkoa syötiin koko joukkueen toimesta jatkuvasti ja ennenkaikkea siellä koko joukkue pelasi logolle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös