Lukon fanitoiminta kaudella 2018–2019

  • 39 538
  • 183

Anyukov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Siellä varmaan naureskellaan Kouvolan yössä Boikaim kanssa tälle keissille, sellainen kuva ainakin tähän ketjuun kirjoittaneiden asianosaisten viesteistä on jäänyt. Toivottavasti aamulla on edes vähän morkkis ja pojjaat maksavat penkkien rikkomiset pahoitteluiden kera.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos tuo pitää paikkaansa mitä on kirjoitettu Lukkofanien ja RB:n välillä tapahtuneen, niin on sitäkin kyllä vaikea ymmärtää. Kun nyt kaikki kerran samaa joukkuetta kannatetaan niin luulisi tuollaisen asian hoitavan helposti puhumalla.
Mitä tämä tarkoittaa?
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
RB änkenyt Kouvolassa Lukkofanit Ry:n paikoille. Ry ostanut vartavasten paikat alhaalta, että RB voi seistä istujien takana.
Neuvotteluista huolimatta RB on päättänyt olla siellä missä itseään kiinostaa.

Tämäkö on sitä yhteistyötä, jota joka suunnasta kuulutetaan? Ryn reissussa käy paljon väkeä, joka on käynyt jo vuosikymmeniä ja he katsovat katsomossa tällä hetkellä RB:n selkää ja kun huomauttavat asiasta niin RB:n porukka huutaa takaisin turpa kiinni jne.

Kysyn vielä onko tämä sitä yhteistyötä?
Tarkoittaa tätä.
 

Zapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT, Suur-Lukko
Raumam Boja, tai ne kuoret mitkä siitä on jäljellä, nyt vittu herätys. On yksi asia roskastaa ja rikkoa, mutta että siitä piti vielä joku päivityskin tehdä. Millaiset kaverit noita somepäivityksiä oikein tekee? Vituttaa lukea tässä ketjussa ensin jostain omalle joukkueelle huutelusta ja sitten perään paikkojen paskomisesta, miettikää nyt asianosaiset vähän että mitä se kannattaminen oikein on.
 

Puke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Björneborg Moderators
Joo'o. Joskus oli rispektiä RB:tä kohtaan ja ainakin Suoramaan ollessa puuhamiehenä homma pysyi asiallisena. Juho toki muutenkin vastaanottokeskuksista vastaavana ja avarakatseisena ihmisenä sai pidettyä porukan todella asiallisena.

En tiedä ketä nämä nykyiset jonnet ovat jotka tuota sirkusta pyörittää...? Ainakin tänne kirjoitelleista @Becksi vissiin ja ihan vitun ala-arvoista settiä ja vähättelyä sieltä suunnalta...

Olen itsekin paljon vierashalleja kiertänyt ja mulle vieraspelit ovat kannustajankin sitä että olen siellä vieraana. Kuinka usein vieraat paskovat matolle, pyyhkivät perseensä verhoon ja ulos mennessään kusevat kenkätelineen kumoon?
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
A: FB-päivitys oli mielestäni epäonnistunut. Voitonhuumassa varmasti ajateltiin varmasti antaa kuva kaikkensa antaneista kannattajista, mutta tuossa mentiin nyt metsään.
B: Kyseessä oli kuitenkin vain muutama tuoli. En hyväksy paikkojen hajottamista (tai noin varomatonta toimintaa, jos vahingossa tuli), mutta edelleen, kyseessä oli vain muutama tuoli, joista varmasti maksavat korvauksen.
C: Helposti tulee mieleen useitakin kannattajaporukoita, jotka käyttävät nyrkkejään ja jalkojaan ihan muuhun, kuin vain tuoleihin.
D: RB "mokaa" jotain pitkästä aikaan ja eiköhän sitten lynkata koko porukka siitä, kun pilasivat Rauman maineen ja sama olisi koko porukka vihdoin lopettaa? En ole kyllä ennen kuullut, että raumalaisten jäljiltä paikat olisivat hajalla. Jotenkin tämän kohun ymmärtäisi, jos tuo olisi jokapäiväistä toimintaa. Tai että jotain sähläystä olisi aina RB:n jäljiltä (kuten parin muun kannattajaporukan).

Pitkästä aikaa oli mukava seurailla peliä, kun raumalaiskannattajat kuuluivat sohvalle asti. Jatkakaa.
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ainakin tänne kirjoitelleista @Becksi vissiin ja ihan vitun ala-arvoista settiä ja vähättelyä sieltä suunnalta...
Nyt ei osunut. Mutta, jos nyt puretaan tätä typerää keissiä tarkemmin, FB-päivitys oli selkeä virhearvio ja viestissä ollut (kieltämättä sumea) pointti viuhui suurimmalta osalta ohi. Penkkejä tuskin tahallaan rikottiin ja ne korvattaneen tarvittaessa. Siltikin ne oli "vain" penkkejä, kukaan ei kuollut, kukaan ei loukkaantunut pl. muutamien henkilöiden tunteet.
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Vielä kerran: väärin, että meni muutama penkki rikki. Tahallaan siellä ei silti mitään rikottu. Kaiken kaikkiaan aikamoinen myrsky vesilasissa yhden harkitsemattoman päivityksen jälkeen.

Voittoisaa illanjatkoa!

Eikai ne vahingosa rikki mene kuitenkaan? Ei nyt kannata ylimieliseksi alkaa, kun vähän olette saaneet välillä maistaa voiton tuomaa hyvä fiilistä. Aikuisten ihmisten pitää pystyä käyttäytymään. Minäkin elän tunteella pelissä, mutta enpä koskaan "vahingossa" vielä saanut penkkiä hajalle tai mitään muutakaa jäähallissa.

Se kuitenkin kertoo kunnioituksen puutteesta ja ylimelisyyydestä. On kyllä valtavan hieno homma oikein facebookkiin laittaa päivitys, että kattokaa oltiin kannustamassa ja pistettiin vähän penkkejä paskaksi kun VOITETTIIN peli. Mitä jos olisitte hävinneet? Tuollainen toiminta on kaikin puolin noloa ja lapsellista toimintaa. Olkaa nyt saatana aikuisia, pahoitelkaa tilannetta ja korvatkaa aiheuttamanne vahingot! Idiootteja te tuollaisella toiminnalla teette itsestänne muiden silmissä.

Fanittaa ja kannustaa voi järkevästi. Tunne kuuluu siihen hommaan, mutta aivot on sitä varten että niitä käytetään. Häpeäksi te joukkueelle ja seuralle olette tämmöisellä toiminnalla.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Kuvasta päätellen kolme penkkiriviä ”vahingossa” rikki. Siinä on ollut oikein vahinkojen sarja. Toivottavasti kukaan ei loukkaantunut tuon sarjavahingon seurauksena. Tai tuskin, kun siitä oikein ylpeillään.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Penkkejä voi tietysti mennä vahingossa rikki, mutta ei nyt tietenkään kuvan malliin. Urpoilua. Sen vain alleviivaa kuvan jakaminen someen. Ja kirsikkana vähättely täällä. Yhteisön tehtävä on puuttua tällaiseen dorkailuun ja niin täällä on tehty, ottakaa ansaittu paska vastaan älkääkä selitelkö tai vähätelkö. Nämä on vain viestejä palstalla.
Kummallista kuultavaa myös tuo keissi Lukkofanien kanssa.
 

Bartholomew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings
Tässä on nyt vaikea päättää mikä tässä touhussa on kaikkein nolointa. Paikkojen tahallinen hajoittaminen. Vai se, että sillä vielä elvistellään somessa? Pientä vastusta näille koittaa antaa vielä päivityksen poistaminen ja naurettava selittely ja puolustelu jatkoajassa.

Lauantain suoritus RB:ltä sopisi hyvin tuonne junteinta mitä tiedät ketjuun...
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
B: Kyseessä oli kuitenkin vain muutama tuoli.

Pitkästä aikaa oli mukava seurailla peliä, kun raumalaiskannattajat kuuluivat sohvalle asti. Jatkakaa.

Itse muovituolejakin on enemmän rikki kuin vain muutama. Isompi juttu on noiden yhtenäisten tukirakenteiden paskominen, korjaustoimenpiteitä ja rakenteiden vaihtoa joudutaan tekemään minimissään noin 30 penkin alueella, kuvassa näkyy vauriota kolmelle riville, mutta sitä on enemmänkin. Lasku on varmasti nelinumeroinen ja bojjaat voi laittaa bussissa kolehtipipon kiertämään.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Vielä kerran: väärin, että meni muutama penkki rikki. Tahallaan siellä ei silti mitään rikottu. Kaiken kaikkiaan aikamoinen myrsky vesilasissa yhden harkitsemattoman päivityksen jälkeen.

Kännissä ja läpällä siis. Tapaus on konkreettinen esimerkki paikanrikkojien suhtautumisesta toisen omaisuuteen ja asenteeseen, miten julkisella paikalla käyttäydytään. Onpahan ammattikoulun tupakkapaikalla myös aihetta puhumiseen pelkän sylkemisen sijaan.
 

Patrick Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hölmöläisiä riittää lähes aina. Mitä isompi lauma, niin sitä todennäköisemmin niitä joukossa on.
Tuota eilistä tuhoa ei vahingossa tehdyksi saa.

Aikoinaan nyky KooKoon liigahistorian ensimmäisessä ottelussa reilu 200 Kouvolalaista kävi Lappeenrannassa. Sielläkin seisottiin kuppituolien keskellä ja ei mekään vahingoitta sieltä selvitty. Silloin hajosi 2 istuinta, jonka vielä voi vahingolla selittää. Joku kaatuu tjsp..
Sen korjausmaksun muistaakseni hoiti Kuudes kenttäpelaaja ry, oli rikkoja sitten jäsen tai ei. Matka oli heidän järjestämä.
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tekoahan ei enää tekemättömäksi saa, niin toivon mukaan RB nopeasti nostaa kädet ylös asian suhteen ja lupaa hoitaa rahalla asian kuntoon.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä tuolta KooKoon puolelta:

Tämä kritiikki itsessään ei koske Kookoota eikä Kookoon faniporukkaa, vaan haen tässä jonkinasteista vastakkainasettelua tänään Lumonilla vierailleesta Lukon faniporukasta. Jos satuitte kävelemään D-päädyn kautta ulos hallista, niin ei voinut välttyä näkemästä tuota sotkua, mitä Lukon fanit ovat aiheuttaneet. Reilu kymmenkunta penkkiä rikottu (muutamat ihan perusteellisestikin) ja pääty täynnä jonkinasteista paperi- tai muuta silppua. Vaikka vierasmatkoilla monesti pienessä tuubassa olisikin, niin tuollaista toimintaa on siitä huolimatta mahdotonta hyväksyä tai ymmärtää. Vaikea kuvitella, että Kookoon faniporukka alenisi tuollaiseen, oli sitten pelin meininki tai lopputulema mikä hyvänsä. Toivottavasti asiaa lähestytään Lukon tai sen fanien puolelta.

Hävettää että tuollaista mentiin tekemään. Vielä enemmän hävettää, että asialle naureskellaan some-päivityksen myötä. Eniten hävettää selittelyt ja vähättelyt. Toivottavasti RB nostaa kädet pystyyn, myöntää mokanneensa, pahoittelee ja korvaa vahingot.
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Todellakin laskua RB:lle. Ei ole Lukon organisaation homma maksaa jonkun toisen järjestön tuhoja. Ehkä tästä nyt otettais oppia...
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Vielä kerran: väärin, että meni muutama penkki rikki. Tahallaan siellä ei silti mitään rikottu. Kaiken kaikkiaan aikamoinen myrsky vesilasissa yhden harkitsemattoman päivityksen jälkeen.
"Tahallaan siellä ei silti mitään rikottu"

HAH HAH HAA! Salli mun nauraa.

Olen joskus ollut asentamassa tuollaisia metalliputkipenkkejä katsomoon ja noita putkia ei kyllä saa tuohon kuntoon kuin roimalla voimalla tahallaan potkimalla.

Parasta mitä Suomen jääkiekon kannattajakulttuurin puolesta näille Raukoille Bojille voisi tapahtua olisi, että joku kuohitsisi nämä kokonaan jääkiekkoskenen ulkopuolelle opettelemaan edes alkeellisia käytöstapoja.

Kukaan ei jää tuollaista käyttäytymistä kaipaamaan.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Saatanan aikuisvauvat.Ymmärrän että kaljapöhnässä voi pientä tuhoa vahingossakin tulla mutta siitä pitäisi viimeistään selvinpäin ottaa vastuuta ja nostaa kättä pystyyn virheen merkiksi.

Tuollaista tuhoa ei kylläkään saa vahingossa edes kännissä.Turhaa lässytystä ja vähättelyä.
 

Samila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Täällä tunnutaan tekevän vähän kärpäsestä härkästä. Totta, että RB:n porukka on mokannut rikkomalla paikkoja ja vittuilemalla Lukkofanit Ry:n porukalle. Totta, että RB:n porukka on mokannut pahan kerran ja arviointikyky tuubassa laskenut tuon somessa hehkuttamisen ja tekojensa aliarvioinnin myötä.

Ei kuitenkaan nyt ole ihan oikeutettua antaa näin paljon paskaa hyvän faniporukan niskaan. Täällä ja esimerkiksi Facebookin kommenttikentässä on vaadittu jo porttikieltoja kaikkii jäähalleihin, haukuttu kaikkia aikuisvauvoiksi ja vaadittu koko faniporukan lopettamista. Virheitä sattuu kaikille, eikä tässä nyt kuitenkaan lopulta ole pistetty naisia ja lapsia turpaan tai vahingoitettu muutenkaan ketään. Kyllä RB vielä tulee nostamaan se käden pystyyn virheen merkiksi ja tekevät tiedotteen asiasta, kunhan käsittelevät sen asian itsekin sisäisesti. Jos ei tee, niin sitten voitte soihtujen kanssa mennä vaatimaan lynkkausta koko porukalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös