Lukkopelaajat maajoukkueissa

  • 266 399
  • 1 090

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Oletko kuullut sellaisesta kuin ylpeys edustaa kotimaataan? Ja kyllähän tuolla onnistuessaan hilaa hintalappuaan ylöspäin!
Joten kyllähän sen ymmärtää täysin että haluaa lähteä mukaan joukkueeseen joten toivottavasti onnistuu ja Kurtis saa lisävirtaa loppukaudeksi:)

Miksi ihmeessä tuossa porukassa ei ole ainuttakaan kaveria Elitserienistä tai KHL:stä? Olisikohan siksi ettei tuohon pilipali turnaukseen kukaan järkevä seura päästä pelaajiaan kun kausi on meneillään. Nyt Lukoltakin vaadittaisiin edes vähän selkärankaa ilmoittaa mikä on marssijärjestys. Vai aikooko Lukko vähentää tuon ajan Kurtisin palkasta? Pahimmassa tapauksessa kaveri loukkaantuu turnauksessa ja Lukon kausi on paketissa.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Nyt jäitä hattuun. Ei Lukko niin ylivoimainen ole, että ykkössentteriä voidaan lainata muualle kesken kauden. Itse uskon, että runkosarjan voitto tulee ratkeamaan muutaman pisteen erolla Lukon ja HIFK:n välillä, joten jokainen piste on tärkeä keväällä. Miksi Kurtis ylipäätään haluaisi tuonne pelaamaan harkkapelejä? Niistä ei ole herralle yhtään mitään hyötyä edes uran kannalta.
Tänään nähtiin mitä tapahtuu, kun ykkössentterillä ei suju. Eli muut ottavat ratkaisijan viitan ja that's it. Syitä en tässä rupea puimaan kun en kaveria tunne, mutta tuskin se väkisinkään sinne turnaukseen lähtee.

Miksi minun pitäisi laittaa jäitä hattuun? Logiikkasi lähentelee naurettavuuksia. Ihan kuin nyt oltaisiin ykkössentteriä lainaamassa pois kesken kauden pidemmäksikin aikaa. Kyse on jostain hikisestä viikosta ja kahdesta pelistä. Toki ymmärrän kyllä täysin vaahtoamisesi, koska tällä hetkellä todelliset valituksen aiheet ovat aika lailla vähissä, ja jostain niitä on sitten väkipakolla kaivettava.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Totta helvetissa siita on hyotya uran kannalta. Taalla on ainakin aiempina vuosina jopa TELEVISIOITU noita Sprengler cupin matseja. Helpompi sinne NHL:aan on murtautua jos voi nayttaa etta mahduin kuitenkin tahan "lahes parhaat ulkomailla pelaavat" joukkueeseen.

Toki lukon kannalta tuossa ei ole mitaan muuta jarkea kuin ehka mahdollisen jatkosopimuksen suhteen....parempi antaa hiukan siimaa, tarkea pelimies kuitenkin.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Kurtisin mietteitä maajoukkuekomennuksesta:

http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?joukkue=Lukko&sivu=uutiset&id=10252

Mielestäni hieno palkinto hyvin toistaiseksi sujuneesta kaudesta. Toki Lukon kannalta kaksipiippuinen asia, mutta ei tällä kaudella ole ennenkään yhden miehen poissaoloon kaaduttu, ei nytkään.


"– Ymmärrän faneja, jotka ovat huolestuneita loukkaantumisesta ja muista negatiivisista asioista, mutta palaan kuitenkin takaisin SaiPa-peliin ja autan joukkuetta voittamaan."

Juuri tasta syysta tykkaan Kurtisin tyylisista pelaajista....asenne ei oikeastaan koskaan anna myoten sille etta voitaisiin havita. Ja silla on aina tama sama asenne...ennen kautta se sanoi etta han on kylla kuullut juttua etta muut joukkueet eivat lukkoa pida juuri minaan mutta hienompaahan se on sitten nekin piesta. Haviaminen ei miehella tunnu koskaan oikein olevan sellainen vaihtoehto etta sen mahdollisuus pitaisi edes mainita. Todella hieno mies!
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tama on vahan kaksipiippunen juttu.

Toisaalta pelaajalle kuten McLean suo palkinnon loistavasti menneesta kaudesta ja kanadalaisena varmasti arvostaa maajoukkuekutsua korkealle. Mutta, mutta...mielestani nama edustamiset sais tapahtua MM-kisoissa ja olympialaisissa. Aika kummasti niita nivusvaivoja tulee muille pelaajille paivaa ennen maajoukkuetaukoa, mutta lukkolaisille ei. Porkkahan taisi silloin sen Ruotsin turnauksen jalkeen sanoa, etta jalkikateen katsottuna olisi pitanyt vahan kohia puhelimessa ja jaada kotiin.
 

Teho Ton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Asia voisi jatkossa vaikuttaa myös negatiivisesti isompien kalojen saamisen suhteen, mikäli maajoukkuekomennukset "nuhan" varjolla esimerkiksi kiellettäisiin. Tämä kausi on ollut Lukolta todella vahvaa näyttöä tulevaisuutta varten, sekä edustusjoukkueen että akatemian suuntaan. Jasut ja Palolat ratkaisevat kärkiottelun Raumalla Kärppiä vastaan, Raannan torjuessa maalilla. Vehanen siirtyy unelmadiilillä KHL-joukkueeseen pelaamaan, ja Kanadalais ja Jenkkipelaajatkin kelpaavat omiin euroopan maajoukkueisiin. Vihreää valoa Kurtis ja tule elävänä takaisin.
 

Tumpula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko. Vaan ei ne huonoja ole muutkaan...
En tiedä, onko tästä täällä juteltu, mutta tulipa mieleen sekin sellainen...
Kun Lukko kaudella 87-88 voitti hopeaa, Suomen maajoukkue voitti historiallisesti ensimmäisen arvoturnausmitalinsa eli hopeaa Calgaryn olympiakisoissa.

Kun Lukolla meni kovaa 1990-luvun puolivälin tienoilla, ei mennyt huonosti Suomen maajoukkueellakaan. Kun Lukko viimeistä kauttaan sinnitteli mestaruusjunassa kaudella 94-95, Suomen maajoukkue nappasi historiallisen ensimmäisen - ja ainoan - maailmanmestaruuskultansa.

Jos vanhat merkit pitävät paikkansa...

Teho Ton sanoikin oleellisen. Edellä.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Millaiset säännöt mahtavat IIHF:llä olla. Jospa säännöt määräävät että kaveri on päästettävä mukaan.
Muistaakseni Blues on samalla tavalla menettänyt aikoinaan M.Kariyan, Kellerin ja Clarken Sprengler cupiin. Silloin muistaakseni oli jotain puhetta että pelaajat oli pakko päästää turnaukseen koska jokin kansainvälinen sopimus niin velvoitti. Siinä sitten organisaation eri hemmot lateli näitä ihan samoja ”Hienoa että kaveri pääs mukaan” ja ”Ei haluta estää maajoukkue mahdollisuutta” lauseita.
 
Viimeksi muokattu:

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Eero Elo ja Tony Vidgren suuntaavat Vierumäelle ainakin leireilemään ja hyvin todennäköisesti paukivat myös kohti Canadaa pelaamaan. Suomen joukkue vaikutti muutenkin jopa ihan hyvältä.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Ei päässyt Tony Vidgren Kanadaan lähtevään koneeseen. Tuota pakkien nimilistaa kun katsoo, niin miesten pelejä on valmennusjohto selvästi arvostanut valinnoissaan. Tämän argumentin pelaaja itsekkin arveli olevan yksi pointti, jos tippuu pois joukkueesta. Valitettavasti nyt kävi näin, mutta päätä ei kannata laittaa puskaan.

Eero Elo sen sijaan läpäisi tämän leirivaiheen, ja on Kanadaan matkaavassa ryhmässä. Hieno homma nuorukaiselle. Yksi pudotuskilpailu on tosin vielä edessä, kun isäntämaata vastaan pelatun harjoitusmatsin jälkeen yksi hyökkääjä joutuu jäämään joukkueen ulkopuolelle.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pettinen ja Tuomainen taisivat selvitä ehjin nahoin Moskovan turnauksesta. Ruotsi-peli oli ainoa jonka näin kokonaan ja siinä Tuomainen pelasi kakkosketjussa Lehterän ja Hentusen kanssa. Ihan hyvä debyytti, vaikka ei tehopisteitä tullutkaan. Kokonaisvoitto melko kovatasoisessa EHT-turnauksessa antoi varmaan Miikalle itseluottamusta liigaakin ajatellen.

Pettinen merkkautti ainakin lauantain Venäjä-pelissä yhden syöttöpinnan. Ruotsi-pelissä oli hiukan vaiheessa siinä naapurin 3-3 tasoituksessa, mutta ihan kelvollista peliä muuten.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Eero Elon kisapassi on juuri leimattu ja meis on mukana alle 20-vuotiaiden kisoissa!

Hieno uutinen, hyva homma Elolle ja hanen kehitykselleen.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Eero Elon kisapassi on juuri leimattu ja meis on mukana alle 20-vuotiaiden kisoissa!

Kukahan hyökkääjistä putosi viimeisenä? Ja pakeista? Molari? En ole ehtinyt oikein seurata.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Hienoa että Elo pääsi kisoihin mukaan. Tosin kohta joku vänkyttää miksei jostain junnusarjasta jota ''itse tai muutkaan seuraa" olisi nyt pitänyt vaan ennen päästä kun kerran isomman veden tuolla puolen on noi sarjat.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Jep, tämähän on hieno juttu Lauri Tukosen kannalta. Vaikka porukka ei olekaan lopullinen maajoukkue, niin uskon että valinta antaa valoa tunnelin päähän kuitenkin kaikille, jotka ryhmään valittiin. Joten tsemppiä Lauri.

Ja todellakin, Kuukkakin on kuvassa mukana. Jos kaverin kanssa sopimukseen Lukon kanssa päädytään, kuten kovasti huhuillaan, niin aina parempi. Onhan valinta hänenkin kannaltaan tunnustus potentiaalista.
 

Ihmiskuula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Todella hyvä homma tosiaan, toivottavasti onnistuu, mutta...

Mitä annettavaa Tukosella on maajoukkueelle? Onko Lauri täyttänyt odotukset edes liigassa? Kyllähän se töitä tekee ja on varmaan hyvässä kunnossa. Lauri on lähes kaikessa "melko hyvä", erityisosaaminen tuntuu puuttuvan. Varmaan kärsi myös tuosta Lukon sentteripulasta. Itse vaan kuvittelin että tästä kaverista piti saada kunnon tehoja irti. Olenko ymmärtänyt jotain kovin väärin?
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukon puolustaja Riku Väkiparta pelaa Suomen U18-maajoukkueessa MM-kisoissa, jotka alkavat huomenna Valko-Venäjällä. Hieno meriitti nuorelle pelaajalle tällainen. Eipä näihin karkeloihin jonoksi asti ole lukkopelaajia yleensä ollut.
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kehaistaan nyt omaa joukkuetta kun vähän on aihettakin, eli MM-kisajoukkueeseen nimettiin kolme Lukon kasvattia: Petri Vehanen, Janne Niskala ja Iiro Tarkki. Ei hassumpaa, ei hassumpaa.

Tuosta kuuluu varsinkin raumalaiselle maalivahtituotannolle iso sulka hattuun.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Toivottavasti Niskala parantaa toiseen erään, on kyllä ollut todella paska ekassa erässä. Ja on kyllä hiukan Jalosellakin mietittävää kun laittaa Vatasen juuri Niskalan pariksi...
 
Toivottavasti Niskala parantaa toiseen erään, on kyllä ollut todella paska ekassa erässä. Ja on kyllä hiukan Jalosellakin mietittävää kun laittaa Vatasen juuri Niskalan pariksi...

Niskalalta paska peli, mutta niinpä se oli kaikilta muiltakin valkopaitaisilta. Toivottavasti seuraavassa pelissä on yksi Lukkokasvatti enemmän kaukalon puolella, nimittäin siellä tolppien välissä..
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aikamoinen katastrofi-ilta oli kyllä Niskalalta. Aika ihmeellinen ratkaisu oli kyllä laittaa rookie-Vatasen pariksi juuri Niskala koska kummankaan vahvuuksiin ei taida puolustuspeli juuri kuulua. Toivotaan että seuraava peli sujuisi jo paremmin, ja toivotaan että siinä seuraavassa pelissä olisi kentällä toinenkin Lukko-kasvatti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös