Lukkokasvatit ja entiset lukkolaiset maailmalla

  • 1 575 190
  • 7 354

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Niskalasta olisi tullut liigapelaaja vaikka Ika ei Lukossa olisi ikinä vaikuttanutkaan. Kuitenkin nuorten mm-kisapelaaja ja kehittyi lisää vielä huimasti vasta varttuneella iällä.
Samoilla ajatuksilla olen itsekin liikkeellä, tosin Ikan puolustukseksi täytyy sanoa se, että antoi niinkin paljon peliaikaa, vaikka virheitä tuli varmasti enemmän mitä lääkäri määrää. Mutta vain pelaamalla voi oppia pelaamaan. Tietysti se potentiaali mitä Niskalassa on ollut nuorempana lisättynä kehityskäyrällä, ei varmasti olisi päässyt menemään ns. hukkaan, vaikka valmennuksessa olisi ollut muita miehiä töissä. Ikan kohdalla oli vaan tavallaan paljon helpompi toimia, koska kyseeessä oli kuitenkin se omat pojat projekti, eikä mikään valmis tähtisikermä, joka olisi pitänyt luotsata mitaleille hinnalla millä hyvänsä.
 

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niskalan siirrolle Nashvilleen on annettu sieltäkin päin vahvistus. Juttua siitä on luettavissa osoitteessa: http://www.nashvillepredators.com/pressbox/news.asp?story_id=1371

Janne on luvannut jatkaa "kirje kotiin" -kirjoittamistaan myös ensi kaudella ameriikan mantereelta. Tänään postiluukusta tipahtaneessa Uuden Rauman raumangiälises ekstra aviisis lukee näin: "....skriivamine luanista nii seivakkast, Nikke sano naam virnes ja luppa jatka harrastust UR:a lukijatte riamuks. Ja preivei tleeki sitt aikanas Ammeriika mandrelt, Nääsvillen gauklom barttalt."

Koko Niskalan ja Vehasen haastattelu luettavissa myös etäketuille ja porilaisille internetissä. Ja sivulta 22. http://www.ur.fi/epaper/812783334003391/
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
http://www.ur.fi/artikkeli.phtml?id=22010

Siinä pientä jutun tynkää Sami Torkista, jonka kesä kuluu Raumalla veneillen ja avo-Corvetella kaahaillen, mutta ensi kauden palkanmaksaja on vieläkin auki.

Yksi vaihtoehto saattaa olla Saarelan kanssa työkkäriin suunnistaminenkin ;)

Eikä se eteläkadulla ajettu virallinen nopeusennätys 164 km/h ole muuten mikään huono suoritus, kokeilkaa ellette usko.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mä ihmettelen tätä asiaa, että joka ikisen Lukosta lähteneen pelaajan täytyy korostaa haastatteluissa sitä että "en lähtenyt Lukosta ovet paukkuen".

En tiedä onko Rauman juomavedessä jotain seassa, että pelaajat itse automaattisesti tätä asiaa tekevät tykö, tai onko haastattelija sitten niin lapsellinen että automaattisesti soluttaa tämän asian haastatteluihinsa? Varsinkin Herra Majuri jokaisessa tekemässään jutussa muistaa tätä asiaa kysyä pelaajalta, niin Vehaselta, Viinaselta, Saarelalta kuin nyt Tokeltakin vanhemmista jutuista puhumattakaan.

Pikku asia, mutta minua se hämmästyttää sekä huvittaakin. Varsinkin kun Torkin tapauksessa ainakaan minä en ole kuullut yhtään viittausta siihen suuntaan ettäkö Tokella olisi ollut sukset ristissä jonkun kanssa (mitä nyt ne Jalosen ikkunat vissiin olivat jotain pahaa Samille tehneet). Toisin kuin nyt vaikka Pasin ensimmäisen sekä tämän jälkimmäisenkin lähdön yhteydessä on paljon puhuttu sellaista että Pasi olisi lähtenyt karmit kaulassa viimeisen kerran.

Joo. Samin polvi näyttäisi miehen omien puheiden mukaan olevan kunnossa. Toivottavasti nuo vanhat pelikaverit kuten Eepi, Vehasen Pete ja Viinanen koettavat nyt sitten kovasti ylipuhua Samia jäämään kesän jälkeenkin Raumalle. Tämän jätkän kohdalla nimittäin ei ole varaa ottaa sitä riskiä että hän Suomessa pelaisi jossain muussa joukkueessa kuin Lukossa.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Vaikka Lukon paketin on kerrottu olevan jo kasassa niin kyllä siellä varmasti on aina Token mentävä aukko. Suunta taitaa silti edelleen olla Ruotsin puolelle.

Kyllä Toke sopisi 'minunkin' Lukkooni. Valitettavasti asia taitaa olla juuri niin, kuin arvailet. Eli Sami katselee maailmaa vielä kyllä.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
SK:ssa oli juttua Pahin ja Nikken osallistumisesta nuorten kiekkoleirille.

Jutun mielenkiintoisin pointti oli, että Saarela edelleen katselee Ruotsin suuntaan. Jos sieltä ei paikkaa löydy, lupasi ilmoittaa avoimesti paluustaa Suomeen(tarkoittanee sitä, että näin pahi mahdollistanee avoimen tarjouskilpailun). Puheli myös että Lukkoonkin päin on oltu yhteyksissä.
 

AutoBiography

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Jää-Ahmat, Jets, Eagles
Laitanpa nyt vaikka tänne kun en kerhon osioon uutta ketjua viitsinyt tehdä..

Eli: Lukon ja HPK:n eri junnutasojen seuroja tahkonnut Severi Salomaa on kuollut kotikaupungissaan Kalantissa moottoripyöräonnettomuudessa. Severin piti tulevalle kaudelle siirtyä New England Huskies Junior Hockey Club (EJHL) -joukkueeseen mutta kohtalo päätti toisin..

Tässä vielä linkkiä uutiseen mutta huomatkaa että sivu vaatii kalliin rekiströitymisen.. www.ushr.com/news/20070704/2154
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Lukon ja HPK:n eri junnutasojen seuroja tahkonnut Severi Salomaa on kuollut kotikaupungissaan Kalantissa moottoripyöräonnettomuudessa. Severin piti tulevalle kaudelle siirtyä New England Huskies Junior Hockey Club (EJHL) -joukkueeseen mutta kohtalo päätti toisin..
Kotikaupunki on/oli oikeammin Uusikaupunki, jonka "sivukylässä" Kalannissa Salomaa asui. Tapahtuma-aika oli kesäkuun viimeisen päivän ilta, ja turman syy aivan liian suuri tilannenopeus siihen paikkaan. Jos se tieto, mikä minulle asiasta on kerrottu, pitää paikkansa, niin henki on lähtenyt välittömästi.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
...

Taisi olla viime viikon paikallisessa lehdessä SS:n kuolinilmoitus. Näin muistelisin?
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Onkos muuten Siivosen Janne laittanut hokkarit kokonaan naulaan? Eurohockeystä ei ainakaan löytynyt viime kaudelle mitään merkintöjä. Sportissahan pelasi kauden 05/06. Sorsastus ainakin vielä tuntuu maistuvan.
 

TwentyThree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onkos muuten Siivosen Janne laittanut hokkarit kokonaan naulaan? Eurohockeystä ei ainakaan löytynyt viime kaudelle mitään merkintöjä. Sportissahan pelasi kauden 05/06. Sorsastus ainakin vielä tuntuu maistuvan.

Selkä ei ilmeisesti kestä enään kunnon pelaamista. Tempossa taisi viime kaudella käydä muutamaan otteeseen pelailemassa.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Onkos muuten Siivosen Janne laittanut hokkarit kokonaan naulaan? Eurohockeystä ei ainakaan löytynyt viime kaudelle mitään merkintöjä. Sportissahan pelasi kauden 05/06.

Viime kaudella Tempossa 7 peliä, tehot 6+12=18, 6 jäähyminuuttia.
 

Penaltyfox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raum Lehvälugo
Voi prkl! Mä kun luulin et olin jo kaikki nähny.....
Kyl täytyy myöntää,että vituttaa kyllä toi Pahin siirto tonne toista puolelle maailmaa(39950km)ja nähdä sen tekevän maaleja kuukautisveren-värinen paita päällä.... ei puutu enää et Torkki menee perässä.....
Ei sen puoleen ovathan Make Toivonen ja Pahi hyviä kavereita, ja lisäksi siellä Tähtinen ja Mavekin varmaan houkuttelee kattilan(lue padan) ääreen.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

.... ei puutu enää et Torkki menee perässä.....

Tätä määkin pelkään. Nyt vois Lapankin ottaa järjen käteen ja soitella Kajaaniin, josko siellä tarvittaisiin laitureita. Ja Torkille kanssa kyllä puhelu. Ja pian!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pasin siirtyminen Ässiin ei harmita vaikka kieltämättä se ihan täysin puskasta tulikin. Viimeiset muistot Pasista Lukossa ei kuitenkaan niin mieltä lämmittäviä ole.

Sen sijaan Torkin mahdollinen siirtyminen Ässiin vituttaisi sitten senkin edestä.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Rintanen ja Niskala on ainoita joiden meneminen ässiin vituttaisi ja suututtaisi ja unetkin menisivät katkonaisikisi. Nyt tilanne se että Pahi ja Torkki ei mahdu rosteriin, niin menkööt sitten sinne mihin kelpaavat. Vaikka sitten Poriin.

edit. Topo jos menisi ässiin niin huh huh.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En mä nyt viitsi kinaamaan ruveta siitä että kuka mahtuu ja kuka ei, mutta ei tähän sarjaan niin kovia paluumuuttajiakaan ole tullut etteikö Sami Torkki vieläkin mahtuisi jokaiseen SM-liigajoukkueeseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös