Lukkokasvatit ja entiset lukkolaiset maailmalla

  • 1 571 628
  • 7 322

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vaihtoivat.
Jees, katsoin pelin. Loppu meni vähän puolella silmällä kun kassari vaihtui. Oliko eka kerta tällä kaudella kun Raanta sai aloittaa kaksi peliä putkeen. Hieno nollapeli alla mutta sitten "kaikki" menee ja vaihtoon.

Mun ei tosin kannata Raannan nhl peleistä sen enempää kommentoida, olen meinaan jo yhdet pullakahvit kesällä hävinnyt kun veikkasin ettei Raanta NHL sopimusta enää saa. Mutta siellä se nyt kuitenkin vetää 2 vuotisella sopparilla.
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Pekka Virran "synkkä yksinpuhelu" eilisen Saipa-HPK -matsin jälkeen.


Voip olla loppuviikolla vihaista jengiä Lukolla vastassa (ellei se koronanpaska iske jommankumman joukkueen pelaajiin taas kertaalleen).
Onneksi pelaavat ensin perjantaina Turussa. Toivottavasti ottavat sieltä 3 p, jolloin ovat tyytyväisiä jo siihenkin pistesaaliseen vieraskiertueeltaan.
 

Venkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko




Näitä maaleja ei vaan voi muuta kun monttu auki ihmetellä. Ja noita pelaajia. Koskaan ei kyllästy! Tälläkin kaudella Lukko pelaisi varmasti mestaruudesta jos puolustukseen saataisiin tämänhetkinen Klok ja hyökkäykseen Audette. Sen enempää jaksa plätistä. Aloittakaa viikonloppu vaikka kyseisellä videolla ja pullolla Ripan kossua niin loppuviikosta tulee hyvä!
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Audette painoi tänään yv:lla kauden 17. kihauksensa. Tähän mennessä 17+19=36 pistettä, jolla lohkeaa pistepörssin 20. sija. Ei huano.
Kassakaapissa ois varmasti siisteinä tonnin seteleinä tarvittavan kokoinen pino riihikuivaa, millä Audette saadaan vetämään loppukausi -22 hänet kovempiin tienesteihin ja liigoihin saatelleen sympaattisen raumalaisjoukkueen väreissä...?
(Vityazin pelit ovat nimittäin käytännössä ohi. Mahdollisuudet pudotuspeleihin olemattomat. Ja muutaman kierroksen jälkeen menneet. Vaatisi käytännössä sellaista jäljellä olevien 14:sta pelin voittoputkea, että seura selviäisi pudotuspeleihin. Sekään ei välttämättä riittäisi.)

No - realismia (kun sitä on tänään peräänkuulutettu :) tämä ei taida olla. Mutta haaveilla saa.

Edit: Saarelan osalta tilanne on käytännössä sama. Pudotuspelikevättä ei Sveitsissä tule. (Toki miehellä on myös jatkosopimus Lagnaun paitaan.)
 
Viimeksi muokattu:

Shasek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kouvolan Pallonlyöjät
Taitaa tosiaan olla niin, että Zapolski löi välivuodeksi jääneen viime kauden jälkeen putket lopullisesti naulaan.
Suht’ nopea oli kyllä uran loppu KHL:n nollapeliennätyksen tavoittelusta ja USA:n olympiajengin ykkösveskarin tontilta tähän.

 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Kristian Pospisilin pelit eivät ole lähteneet lentoon Sveitsissä. Tänään istui katsomassa Davosin hävitessä kotona 0-2. Kikon saldo 8 peliin 1+0. Todella vaatimattomat tehot.
Toivottavasti lähtisi kulkemaan. Mistä mahtaa olla kiinni? Toivottavasti heillä oli tiedossa, millaisen persoonan hankkivat. Hänen käsittelynsä vaatii omanlaisensa linjan.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Ystävämme Bödker ja Nielsen valittu Tanskan maajoukkueeseen, tietenkin.
 
Suosikkijoukkue
Lukko, Rönnin ihan saatana paska pumppu
Frans Nielsen päättää mittavan uransa tähän kauteen.

 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös