Lukko mediassa

  • 695 448
  • 3 845

Juippi88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät


Mulla on nyt tähän vähän karuja paljastuksia, jotka eivät ihan sovi yhteen tämän kanssa. Lähes joka kerta kun olen herran nähnyt milloin missäkin, niin käytännössä aina on ollut päällä jotain HIFK-materiaalia. Ja olen myös useasti kuullut tästä Linnanahteen vahvasta HIFK-maniasta. Ja Linnanahde on tehnyt kirjan myös Karalahdesta eli HIFK-ikonista. Sellainen on myös tuo Petrell. Siis ikoni. Häpäiseekö Aki nyt perheensä?

Joku tässä Lukko-jutussa nyt kuitenkin mättää. Joko Linnanahde on seonnut ja ryhtynyt palvomaan väärää Jumalaa. Tai sitten vain juontajana myy itseään joka suuntaan kuin Porin Ässät rahapulassa. Tosin Ässillä on nyt sentään näyttöä rahan tekemisestä. Tänään tuli 100 000 € vain sillä, että järjestettiin arpajaiset. Sillä voidaan maksaa onneksi Lindstenin loppukauden palkka. Eihän sitä saatana saa myytyä edes muutamaa harjoituskartiota vastaan.

Tosi hämmentävää tässä on myös se että Aki on lähtöisin Tampereelta. Eli kuitenkin sieltä suomalaisen kiekkoilun kehdosta, ihan Koulukadun tekojään kaupungista. Eli miksi tämä Lukko, kun Tampereellakin on KooVeen ohella kaksi muutakin perinteitä tihkuvaa seuraa. Lukosta nyt tihkuu pelkkiä riihikuivia seteleitä, joita kärrätään milloin mihinkin.

Pakko on kyllä nyt tehdä asiasta ihan snadisti puolueellinen loppuanalyysi, jonka mukaan Linnanahde on yksinkertaisesti maan ehdottomasti paskin juontaja. Siihen asti kunnes pitää päässään Ässä-lippistä.
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Pooleyn taklaus puhuttaa jostain syystä vieläkin IS:n SM-liigatuomion äijiä:


Ehkä heidän kannattaisi katsoa uudelleen lauantain Ässät-Lukko -ottelun kolmatta erää ja Erholzin poikkaria Kukkosen kurkkuun?

Kurinpidon toimia odotellessa...

Edit: Erholzille kolmen (3) ottelun PK.
 
Viimeksi muokattu:

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Oisko LED kaukalo?
Toivottavasti ei. Pidän NHL:ää joissakin asioissa turhankin konservatiivisena instituutiona, mutta yksi "pyhä" asia, jossa eurooppalaiset liigat työntävät itseään takamatkalle ovat nämä pelin seuraamista häiritsevät visuaaliset elementit, kuten kaukalon lähellä vilkkuvat valomainokset ja ne maaliverkkoon ommellut R-kioskitarrat. Nokia Arena on varmasti hieno, mutta tavallisiin laitoihin verrattuna valoa hohkaavat LED-laidat eivät minusta anna ainakaan TV-katsojalle samanlaista mahdollisuutta keskittyä siihen missä kiekko menee. Ihan sama juttu futiksen katsomisen kanssa. Enkä edes ole epileptikko.
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Veikkaanpa, että LED-kaukalo saattaa hyvinkin olla ainakin osa huomista tiedotustilaisuutta. Eipä nuo Tampereen valolaidat itseäni ole häirinnyt millään tavalla, mutta varmasti joitain voi häiritäkin.

Oikein käytettynä niihin pystyy varmasti tuomaan paljon informatiivista sisältöä ja ennen peliä olevaan joukue esittelyyn ja fiiliksen nostatukseen tuonee varmasti paljon lisää mahdollisuuksia.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Kunnas on markkinoinnin ammattilainen.

Huomasin, että Lukolle oli hallille tullut maksujärjestelmä. Eli varmasti tulee ennakkomaksaminen/tilaaminen. Varmaan osaksi Lukko appia.

Lisäksi varmaan Podcastia kehitetään ja varmaankin voidaan noita ledejä tuota halliin, sekä lisätä halliin tekniikkaa.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kello 9 huomenna? Voi olla että minä ja pari urheilutoimittajaa emme ole linjoilla.
 

Veterano

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Liitteet

  • JYPLukkoA.jpg
    JYPLukkoA.jpg
    907,7 KB · kertaa luettu: 94

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Eiköhän siellä ala olemaan Lukon tiedotustilaisuus jo loppumaisillaan kun Iivo vasta vetää monoja jalkaansa.

Samaa laskin. Vartin kestäneen ja Iivo tuskin ekan 25-35 urheilijan joukossa lähde.
 

Lock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

Led-kaukalohan sieltä tuli, iso peukku tälle. Lukko on yksi edelläkävijöistä tässäkin asiassa.

Edit. Ketjuna olisi ehkä sopinu paremmin tuonne Lukon ottelutapahtuma osioon mutta olkoot nyt täällä…
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Ison maailman meininki. Led kaukalo ja samalla koko hallin digimaailma uusiksi. Melko kova juttu ihan kansallisellakin tasolla.

Toki täytyy myös löytää vihdoin yritys vastaamaan tekniikasta jolle se on arkipäivää niin saadaan miljoonasta kaikki irti.

Pienet on markinaalit maakunnan sisällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös