Lukko kaudella 2022–2023 – ”que sera, sera”

  • 816 034
  • 6 122
Suosikkijoukkue
Lukko, Rönnin ihan saatana paska pumppu
Repo kyllä haluaa mieluummin hakea ahnaasti vetopaikkoja. Tuskin tyytyy seisomaan maskipelaajana. Lukolla on niin kovia laukojia, että vedot uppoavat ilman maskiakin.
Melkoinen väite. Siniviivalta menee noin 0,5% laukauksista sisään ilman maskia.

Kentän poikki syötettynä ilman maskia prosentti on tietysti korkeampi mutta maskimiehen rooli on tässäkin tärkeä siinä vaiheessa kun syöttö lähtee.
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Miksi muuten en löydä tuota Virtasella päällä olevaa hupparia Lukkoshopista? Onko tämä joku team edition -paita mitä ei olekaan tarjolla?
Tietääkseni tuo Virtasen päällä oleva ja pari muutakin hupparia tulossa ihan lähiaikoina myyntiin lukkoshoppiin. Lisäksi kuulin että tuota Lukkoshoppia oltaisiin myös uudistamassa, jotta se vastaisi paremmin nykyajan vaatimuksiin. Uskoisin että lähiaikoina jo kuulemme jotain uutisia tästä.
 

Riksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko ja Johtaja Virran Dream Team
Tulipa katsottua muutamaa peliä kaudelta 14-15. Monesti kuulee sanonnan, että Vahalahti pyöritti ylivoimaa perse laidassa kiinni. Mutta oli se helvetin tehokasta silloin, Vahalahti, Kousa, Gagnon, Nurmi etc. Ylivoima on pirun tärkeä osa-alue, ja tällä hetkellä meiltä puuttuu koko ylivoiman moottoori aka syöttelijä. Laukojia kyllä riittää jonoksi asti, mutta eipä niillä mitään tee jollei ole hyvää pelipäätä omaavaa syöttelijää joukkueessa. Löytäispä se perkeleen sentteri nyt jostain...
Eikös tuohon aikaan muutenkin Vahalahdelle annettu täysi vastuu ylivoima kuvioista tms, vai muistanko ihan väärin?
 

lugufani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Tampa Bay Lightning, Chelsea
Itse asioilla, niin ei kerkee kattelemaan. Onko laatu huono vai mikä?
Näyttö menee välillä täysin mustaksi ja äänet lähtee samalla, lähtee itsellään kuitenkin hetken päästä toimimaan mutta näyttö menee mustaksi n. 5 sekunnin välein uudestaan ja kestää myös sen 5sek palautua.
 

TMFS

Jäsen
Koitetaan nyt kaikki poppaskonstit jotta saataisiin kuvaa tasaisemmin ulos striimiin. Nettiyhteydet hallien sisällä on aina vähän arvoitus – varsinkin, kun ei olla Liiga-hallissa.

Mutta koitetaan puskee eteenpäin. Ompa edes jotain kuvaa!
 

TMFS

Jäsen
Mut hei. Ei nyi eikä töki. Ainakaan täällä. Mahtaako jäähyaition kellottaja kuvata.
Juu bitratea laskettiin aika rajustikkin, että saatiin tasainen kuva tulemaan. Lähetyslaitehan puskee 720p:tä ulos, mutta nettiyhteys ei riitä ajamaan millään sillä laadulla ulos.

No mut eipä tarvi täysin olla sentään vain Liigan sivujen varassa kotikatsomoissakaan!
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Jaa-a. Onko tuo pakisto noin paska? Läpiajoja joka pelissä se 4-6 omiin. Ei noilla päästetyillä voita peliäkään. Sekaisin on koko joukkueen puolustuspeli kyllä. Eikä ylivoimakaan vielä hurraa huutoja aiheuta vaikka kaksi maalia tekivätkin. Vaikean näköistä on.

Mutta nyt on vasta syyskuu, joten aikaa on jumpata kuviot kuntoon ihan rauhassa.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Kauden alku lähestyy ja kysymysmerkkejä on ilmssa paljon enemmän kun olisi toivonut tässä vaiheessa enää olevan, " Suomen paras" keskikaista on suurin ja yleisin kysymys, kaksi sentteriä lähti ja toistaiseksi vain yksi tullut sisään, korvaako Somppi Ilomäen vai Hagan jättämän aukon niin jää nähtäväksi, maalivahtipeli on noussut seuraavaksi kysymysmerkiksi, Zagin otteet olleet preseasonilla vähintäänkin epävarmoja, ei suurta luottamusta herättäviä, kakkoskassarin Jukurin pelikyky ja taso on vielä suurempi kysymysmerkki.
Puolustuspeli yskii pahasti, omapää vuotaa 4 viime peliin hurjamäärä päästettyjä maaleja, onko meidän pakisto sittenkää kovin kilpailukykyinen kun puhutaan nimenomaan PUOLUSTUSPELISTÄ omassa päässä, jatkuvat läpiajot omiin ei ole herättänyt suurtaluottamusta, Ylivoima ei taida vieläkään olla plussalla ( en tarkistanut).

Meillä on laituriosasto kunnossa varsinkin jos/kun Ikonenkin pääsee pelaamaan laidassa, kiekolliset pakit riittävällä tasolla mutta miten se omapää?

Nuorten kehitysloikka, kesällä isoimmat odotukset on ollut Sunin niskassa mutta nyt loukkaantumisen takia sitä joudutaan odottamaan, riittääkö Ervastin kehitys nappaamaan vakipaikan? Almari lähtee takamatkalta, miten lähtee sitä kuromaan?

Valmennus, nyt on vaan onnistuttava, ei varmaan voi hakea syitä kopin ja kaukaloon ulkopuolelta jos homma ei luista.

Miten suorastaan huonot preseason tulokset vaikuttaa alkukauteen, pestäänkö kasvot Sport pelissä?

No, aika näyttää mutta haasteita Veltsulla ainakin riittää vielä ennen kauden alkua, aikaa ei enää ole paljoa. Kun ruvetaan laskemaan pisteitä ei olisi varaa yhtään antaa siimaa alkukaudestakaan, ne pisteet tai niiden menetys voi osoittautua kalliiksi kauden lopussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös