Lukko kaudella 2022–2023 – ”que sera, sera”

  • 812 609
  • 6 122

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eikös Reunanen mennyt HPK:hon sen takia, että Lukko ei nähnyt järkeväksi ottaa useampaa pelaajaa, jotka todennäköisesti lähtevät Amerikkaan?
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Kolmas asia, Omat "kasvatit" mitä lukkarin rakkautta esim Helsinkiläisellä Koivistolla on Lukkoon. Uskon että laskee olevansa enemmin Stadilainen kuin Raumalainen ja siksi varmaan pelaakin parhaat vuodet kotikonnuillaan. Turkulainen "Lukko kasvatti" Reunanen, edellisellä stintilläkin meni mieluummin HPK:n, nytkin tulee varmasti vain siksi että Kalle on suostunut maksamaan markkinahinnan, tuskin siksi että on jokin lukkarin rakkaus Lukkoa kohtaan.

Raumalais yleisö Kyllä äänestää jaloillaan kun menestystä ei tule, menestys on myös paras taloudellinen turva.
Varmasti Koivistoiselle tärkeää pelata myös kotiseuduillaan liigaa, mutta uskoisin Eetunkin tähyävän jo Euroopan muihin huippusarjoihin mittaamaan taitojaan. Sen kierroksen jälkeen voi hyvinkin mahdollista olla paluu Raumalle emännän kotikaupunkiin. Kyllä nuo pelaajat tuntuvan aika paljon antavan painoarvoa joukkuvalinnoissaan ulkomaankierrostensa jälkeen sille, missä ovat joskus saaneet kunnon mahdollisuuden tai missä ovat lyöneet itsensä läpi huipulle. Ei esim Lehterä, Savinainen tai Ojamäki mitään Tapparan kasvatteja ole, mutta siellä kasvaneet kansainväliselle huipulle. Nyt kun maailmantilanne on vähän sekava niin tulevat mieluummin tuttuun seuraan miettimään seuraavaa siirtoa ja odottamaan tilanteen mahdollista ratkeamista.

Mitä tulee Reunaseen ja HPK:n sopimukseen viime stintillä, niin eihän Tarmon ensimmäinen valinta todellakaan ollut Kerho vaan paikkaa hän kysyi ihan ensin Kallelta. Silloin vaan paikkoja ei ollut puolustuksessa kuin yksi ja silloin valinta osui Heinolaan, koska oli muutenkin treenannut Lukon mukana koko kesän. Eli silloin Tarmo olisi jo halunnut palata Raumalle, mutta olosuhteiden takia meni TuTon kautta Hämeenlinnaan.

Lukko hankki niin monta vuotta noita kokeneempia kotimaisia pelaajia jotka olivat ja parhaat päivät nähneitä tai ainakin jo hyvin lähellä sitä, ettei sellaista samanlaista sidettä ehtinyt syntyä joka toisi pelaajia takaisin esimerkiksi tällaisessa maailman tilanteessa tai hakemaan Raumalta uutta nostetta uralleen jo sen kerran saadun jatkeeksi. Ainoa pelaaja joka äkkiseltään tulee mieleen omien kasvattien lisäksi on Toni Koivisto, joka nuorena poikana tuli Raumalle kehittymään ja nousikin täältä kansainväliselle tasolle ja niinpä hän myös tuli takaisin kun muita sarjoja oli riittävästi tullut nähtyä.

Ulkkarit on aina eriasia, mutta en nyt ihan ihmeissäni olisi mikäli Danforth, Press tai Klok joskus vielä pukisi Lukon sinikeltaisen asun päällensä. Mun unelma on, että Danforthista tulisi meille samanlainen pelaaja kuin Eric Perrin oli Jypille. Nyt jonkun aikaa NHL:ää ja jos/kun ne ovet joskus sulkeutuvat tulisi mies vielä takaisin Lukkoon dominoimaan kaukaloita.

Vielä lopuksi Raumalaisesta yleisöstä on pakko sanoa sen verran, että omasta mielestä täällä juuri on yksi liigan uskollisimmista yleisöistä. Ennen koronaa Raumalla oli melkein kausi kuin kausi se 3300-3800 katsojan keskiarvo. Siinä ei kovin suurta heittelyä vuosittain ole tainnut olla, oltiin sitten taistelemasta pudotuspelien kotiedusta tai mahdollisesta sääliplayoff paikasta. Kärinän taso jossain toriparlamentissa varmasti vaihtelee menestyksen mukaan mutta hallille moni menee silti vanhasta tottumuksesta.
 

mize

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuntuu osalla lähteneen laukalle tuo omien kasvattien paluuseen perustuva joukkueen rakennus, tosi asiat on hämärtyneet. Tänä vuonna on poikkeuksellinen tilanne jota ei meidän elinikänä Euroopassa ole aiemmin ollut. Sodan takia juuri nyt niitä paluumuuttajia on, tätä tilannetta ei olisi ilman helmikuussa alkanutta hyökkäystä. Ne kovat paluumuuttajat ei pelaisi tälläkaudella liigaa vaan muissa sarjoissa. Tilanne tuskin tulee ihan heti toistumaan.
Toinen fakta ja ikävä tosisia on se että Rauma ei pysty ikinä samaan juniorituotantoon kun isommat kaupungit oli kuka tahansa valmentamassa ja puitteen millaiset tahansa. Sen takia tänne joudutaan ostamaan jo B junnuista lähtien pelaajia.

Kolmas asia, Omat "kasvatit" mitä lukkarin rakkautta esim Helsinkiläisellä Koivistoisella on Lukkoon. Uskon että laskee olevansa enemmin Stadilainen kuin Raumalainen ja siksi varmaan pelaakin parhaat vuodet kotikonnuillaan. Turkulainen "Lukko kasvatti" Reunanen, edellisellä stintilläkin meni mieluummin HPK:n, nytkin tulee varmasti vain siksi että Kalle on suostunut maksamaan markkinahinnan, tuskin siksi että on jokin lukkarin rakkaus Lukkoa kohtaan, samaan kategoriaan menee Heinola, Saarela on ehkä ainut Lukkokasvatti enkä usko Allun ihan hetkeen Lukkopaitaa uudestaan kantavan. " jäähdyttelemään" uran viimeisiksi vuosiksi voi tulla tyyliin Tonto, Niskala tai Bono kun kaikki parhaan paukut on jo annettu muualla. Pointti on se, että ollaan kyllä heikolla pohjalla jos ajatellaan Lukon joukkueen rakennuksen perustuvan sen varaan että joku Lukossa joskus pelannut palaa uran ehtoopuolella tai kuvitellaan että yht äkkiä Raumalta alkaa tulla timanttisia junnuja jotka menee ääriin ja joukkueen rahoitusta lasketaan kasvattaja korvausten varaan, jos joku onnistuu kerran viidessävuodessa sinne pääsemään niin se ei suurta kesää tee. Eikä sen varaan tule pelaaja budjettia rakentaa vaan niin tapahtuessa se olis vain ylimääräistä pelivaraa.

Lisätään vielä että en suinkaan tarkoita että junnuihin panostaminen on turhaa mutta sen varaan laskeminen pidemmällä tai lyhyellä tähtäimellä ei tule Raumalla onnistumaan, ei ole onnistunut eikä tule, väestöpohja on siihen liian pieni, siksi täältä ei ole tullut Selänteitä, Barkoveja, Laineita, Ahola, Rantasia, Armioita, Granlundeja, Kakkoja Lundell ja kumppaneita. Ei Raumalla juuri nyt tai aiemmin ole keksitty mitään sellaista joka olisi niin uniikkia verrattuina muihin että juniorituitannossa tulee iso kehitysloikka.
A-junnujen tupla mestaruus on huikea juttu mutta ikäluokan huiput ei tuossa sarjassa enää pelanneet, Pärssiset, Virot, Rafkinit, Kemelit ja kumppanit tahkosivat liigassa kovalla tasolla.

Raumalla ollaan oltu muita fiksumpia aikanaan kun oivallettiin että Raumalla ei voida pelata liigaa pitkällä juoksulla ilman muuta liiketoimintaa, se on Lukon pelastus ja mahdollisuus koska pelaajia pitää Raumalle ostaa nyt ja tulevaisuudessa, jos menestystä halutaan on budjetin oltava top 1-4 luokkaa ja vuosittain joukkueen pitäisi myös näyttää sellaiselta. Raumalais yleisö Kyllä äänestää jaloillaan kun menestystä ei tule, menestys on myös paras taloudellinen turva.

Joillekin asiat on mustavalkoisia ja toiset näkee niissä myös muita sävyjä. Menestyvissä joukkueissa on aina monenlaista populaa, kuten niitä paluumuuttajia, junnuja, parhaassa peli-iässä olevia ja joku konkari/seuraikoni. Kukaan ei oleta, eikä odota, että Juniorituotanto alkaa suoltaa samaa määrää pelaajia edustukseen, kuin isommissa kaupungeissa, mutta pitää ne junnujen asiat sentään hoitaa niin, ettei se ainakaan olosuhteista/valmennuksesta jää kiinni. Eikä kukaan odota, että jossain kohtaa Lukon joukkue on täynnä näitä paluumuuttajia, vaan se on enemmänkin yksi vaihtoehto joukueen rakentajalle. Ja mitä tulee paluumuuttajiin, niin pää pois pyllystä, niin huomaat itsekin, että kyllä näitä on ollut paljon jo ennen Putinin sotaa. Perrin, Kukkonen, Kuusela, Saravo, Tallinder, Kapanen esimerkkeinä nimistä, jotka on vetäneet kovalla tasolla paluunsa jälkeen. Eikä Lukon omia paluumuuttajia, Niskala, Vehanen ja Heikkinen, voi jäähdyttelijöinä pitää, vaan kovalla tasolla vetivät tänne palatessaan.

Junnutoiminnasta sen verran Kallehan sanoi heti tänne tullessaan, että liian vähän harjotellaan ja siihen kun lisää vielä kuulapään ajan, jolloin niiltä lahjakkaimmiltakin (Allu) oli tie edustukseen tukittu, niin mistä sinä tai kukaan muukaan tietää mitä nykyinen tuo tullessaan. Voi olla, että ei juuri mitään, mutta ei siinä nyt silti voi antaa muille etumatkaa!
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Eikös Reunanen mennyt HPK:hon sen takia, että Lukko ei nähnyt järkeväksi ottaa useampaa pelaajaa, jotka todennäköisesti lähtevät Amerikkaan?
Tietojeni mukaan Reunanen halusi Raumalta koko kauden sopimuksen suoraan, johon Kallen oli sanottava ei. Jos tilanne olisi ollut niin kuin nyt, niin todennäköisesti Reunanen olisi sen kauden pelannut Raumalla.

Lukon tilanne oli silloin vaan niin erilainen.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tietojeni mukaan Reunanen halusi Raumalta koko kauden sopimuksen suoraan, johon Kallen oli sanottava ei.
Ei, vaan nimenomaan Kalle halusi koko kauden sopimuksen, vaikka lainan muodossa, mutta tähän ei Rangers/Tarmo suostunut. Oli Länsi-Suomessa silloin aikanaan, ellen nyt ihan väärin muista.

No, eiköhän ensi viikolla varmaan miehen haastattelu ja sopimus saada julki, kun pelit päättyivät.
 

mize

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Reunas keissi meni Kallen sanojen mukaan näin. Suora lainaus Länsi-Suomesta

Lokakuussa 2020 Kalle Sahlstedt joutui perustelemaan Länsi-Suomelle, miksi Tarmo Reunanen päätyi pelaamaan TuToon Mestistä. Koronaviruspandemia oli lykännyt NHL- ja AHL-kausien alkua, ja moni Pohjois-Amerikkaan sopimuksen tehnyt pelaaja halusi pelejä heti syyskaudelle.

Reunanen oli New York Rangersin sopimuspelaaja, joka oli edellisellä kaudella edustanut Lukkoa. Samanlaisessa tilanteessa oli kuitenkin myös Winnipeg Jetsin Ville Heinola, joka kaiken lisäksi asui edelleen Raumalla.

Sahlstedt oli valmis ottamaan yhden ylimääräisen puolustajan joukkueeseensa. Hän valitsi Heinolan, jonka koki luontevammaksi vaihtoehdoksi.


Tuolloin Sahlstedt painotti, ettei ratkaisu jättänyt pahaa verta Lukon ja Reunasen välille.

– Hän ymmärsi, että kun ei voi ottaa, niin ei voi ottaa, Sahlstedt sanoi silloin.
 

mize

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Just just, tämä varmaan on sitä palsta totuutta jotka aina muuttuu hetken päästä faktaksi.

Edelleenkään et tuntunut pointtia ymmärräneen joten se siitä @mize

Niin @Okkul oliko se sun pointti, että lisää rahaa pelaajabudjettiin vai mikä se oli? Paluumuuttajia ei sun mukaasi ole tulossa, kuin jäähdyttelemään, junnuista ei pelaajia tule, vaikka mitä tekisi, eikä ainakaan niitä, joista joskus saisi änärirahoja.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Reunas keissi meni Kallen sanojen mukaan näin. Suora lainaus Länsi-Suomesta


– Totta kai me olemme "Taren" ja hänen agenttinsa kanssa soitelleet. Odotimme, jos Amerikasta olisi tullut merkkiä, että hän saisi pelata täällä koko kauden, mutta kun mitään merkkiä ei tullut, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi Länsi-Suomelle.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Katsotaan tämäkausi viimekauden epäonnistumisen jälkeen, jos tulos on samaa luokkaa viimekauden kanssa, on isoja kysymyksiä ilmassa Kallen tekemisessä. Oliko se sittenkin Virta/ Bome akseli joka olis menestyksen avain?
Ketjussa on ollut pari sivua laadukasta keskustelua joukkueen rakentamisesta ja Lukon asemoitumisessa uuden ajan kiekkokartalle. Paljon hyviä puheenvuoroja joista tämän poimin.

Olen taipuvainen vastaamaan kysymykseen kyllä. Killeri oli menestyksen takana tietenkin iso palanen, mutta sittenkin vain yksi tekijä kokonaisuudessa.

Virta, Bume, Salmi, Rajala ja Kalle. Puuron on oltava juuri oikean lämpöistä ja tuo keitos oli täydellisen onnistunut. Ei liian haaleaa, eikä palanut pohjaan. Nyt noista ainesosista on enää jäljellä Kalle, eikä hella meinaa lähteä edes kunnolla päälle. Bumea ei korvattu ja poikaMokasta ei taida olla edes samaan lauseeseen Salmen kanssa. Salmi on tyhjästä yrittäjäksi lähtenyt tekijämies, joka loi omaisuutensa ja yritysryppäänsä omalla työllään ja rohkeudellaan. Mokka on taas uraputkessa ilman riskiä, ison konsernin suojissa ja se voi näkyä ja tuntua näiden kahden miehen näkyvyydessä, johtamisessa ja vaatimustasossa.

Eli Kalle on oikea mies hommaansa, mutta tiimi ympärillä on downgreidattu (Posia hallin tuunauksesta johonkin suuntaan, joka ei toki aiheeseen suoraan liity)
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Bume kyllä korvattiin Niskalalla.
Viime kauden joukkuetta ei ollut rakentamassa ja tämän kauden pelaajia joltain osin ehkä.

Pointti ei muutu. Downgreidaus Bumeen verrattuna. Jos nyt oikein rumasti haluaisi kirjoittaa niin paita kattoon olisi ollut riittävä palkinto.

Juu juu, hieno mies ja Lukkosydän ihan vimpan päälle mutta riittääkö.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viime kauden joukkuetta ei ollut rakentamassa ja tämän kauden pelaajia joltain osin ehkä.

Pointti ei muutu. Downgreidaus Bumeen verrattuna. Jos nyt oikein rumasti haluaisi kirjoittaa niin paita kattoon olisi ollut riittävä palkinto.

Juu juu, hieno mies ja Lukkosydän ihan vimpan päälle mutta riittääkö.
Viime kauden joukkue nimenomaan oli Boumediennen ja Sahlstedtin kokoama.

Mitä tulee downgreidaukseen, niin annetaan nyt Niskalan ensiksi edes näyttää, ennen kuin suoraan vedetään mutkia suoraksi. Parilla scouttaus reissulla on jo ollut, mutta taso ei ole Nikkelle riittänyt.
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Viime kauden joukkuetta ei ollut rakentamassa ja tämän kauden pelaajia joltain osin ehkä.

Pointti ei muutu. Downgreidaus Bumeen verrattuna. Jos nyt oikein rumasti haluaisi kirjoittaa niin paita kattoon olisi ollut riittävä palkinto.

Juu juu, hieno mies ja Lukkosydän ihan vimpan päälle mutta riittääkö.
Eli aivan paskaksi jo tuomittu kun ollut töissä huikeat 56 päivää...

On se vittu oikeasti kumma, että pitää olla jo kaikki hommatkin tehty ennen kuin ehtii edes vittu aloittaa töissä. Lukon joukkueesta varmasti suurin osa kasattu jo menneen kauden aikana jatkosopparien ja muutamien muiden osalta ja Niskalan vika, että mennyt päin vittua, kun
a) ei ole edes ollut töissä sinä aikana kun suurin osa joukkueesta on kasattu
b) joukkueen rakennus edelleen kesken
c) täysin uudenlaisessa työssä eikä ole vielä mitään mahdollisuutta sanoa, onko hyvä roolissaan vai ei

Toivon todellakin, että kukaan palstalainen (tai kukaan muukaan) EI toimi työelämässään tällä tavalla TAI että ketään kohdeltaisiin tällä tavalla työelämässä. Jos tämä on se standardi, joka joillakin täällä on työelämään (joko omasta tai muiden toimesta), niin olen todellakin surullinen sillä työilmapiiri ei voi olla muuta kuin täysin paska.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eli aivan paskaksi jo tuomittu kun ollut töissä huikeat 56 päivää...
Edeltäjän näyttöjä on vaikea pistää paremmaksi että siinä mielessä pitänee olla armollinen Nikelle.

Se tuossa oli pakko ääneen sanoa että oliko Niskala ihan aikuisten oikeasti paras saatavilla oleva henkilö pääscoutin hommaan? Omaan silmään on semmoinen kädenlämpöinen vanhan Lukkotyylin ratkaisu. Toivon toki että hänestä ajan myötä tulee Bumen tasoinen huipputekijä uudella alallaan.

Edit. Katos sinne on tullut lisää tekstiä.. toi kohta C oli meikän jutun ydintä.
 

mize

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viime kauden joukkue nimenomaan oli Boumediennen ja Sahlstedtin kokoama.

Mitä tulee downgreidaukseen, niin annetaan nyt Niskalan ensiksi edes näyttää, ennen kuin suoraan vedetään mutkia suoraksi. Parilla scouttaus reissulla on jo ollut, mutta taso ei ole Nikkelle riittänyt.

Nikkessä näen paljon samaa, kuin Kallessa, eli intohimoinen ja kunnianhimoinen persoona, joka varmasti tekee kaikkensa onnistuakseen työssään.
 

mize

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Edeltäjän näyttöjä on vaikea pistää paremmaksi että siinä mielessä pitänee olla armollinen Nikelle.

Se tuossa oli pakko ääneen sanoa että oliko Niskala ihan aikuisten oikeasti paras saatavilla oleva henkilö pääscoutin hommaan? Omaan silmään on semmoinen kädenlämpöinen vanhan Lukkotyylin ratkaisu. Toivon toki että hänestä ajan myötä tulee Bumen tasoinen huipputekijä uudella alallaan.

Viime kauden Lukko joukkue haukuttiin monelta osin lyttyyn ja Bume oli sitä vielä kokoamassa.

Mulla oli ensin sama ajatus Nikken palkkaamisesta, mutta kun miettii Nikkeä persoonana ja sitä, että hänen aktiivivuosistaan ei ole kauaakaan aikaa, niin uskon miehen onnistuvan.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mulla oli ensin sama ajatus Nikken palkkaamisesta, mutta kun miettii Nikkeä persoonana ja sitä, että hänen aktiivivuosistaan ei ole kauaakaan aikaa, niin uskon miehen onnistuvan.
Täytyy myös muistaa kun Niskalan työn onnistumista tai epäonnistumista ruvetaan perkamaan, niin se hankintaprosessi on kuitenkin kolmen miehen työn lopputulos, eikä vain yhden, josta kuitenkin Sahlstedt kantaa suurimman vastuun, koska hän on se henkilö joka sopimusta tarjoaa ja sen lopulta tekee.

Scoutin homma on monessakin mielessä vielä erittäin armollista touhua kotimaisessa Liigassa, kun vielä toistaiseksi oma scoutti on pikemminkin poikkeus kuin sääntö. Toista se on Pohjois-Amerikassa, jossa koko menestys perustuu scoutteihin ja varausvuoroihin.
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Taitaa suurin osa noista suuren ja mahtavan NHL joukkueidenkin scouteista olla entisiä pelaajia, joten sen perusteella Niskala ei sen kummempi valinta hommaan ole. Bume lopetti uransa Kärpissä 2013 ja heti samana vuotena Columbus palkasi miehen scoutikseen. Mitään kouluja tohon hommaan ei taida olla, vaan paras koulutus tulee pitkän uran mukana saaduista kokemuksista erilaisista huippujoukkueista ja organisaatioista.

Niskala pelannut lähes kaikissa maailman isoimmissa huippusarjoissa ja varmasti nähnyt miten menestyviä joukkueita kasataan ja missä on tehty virheitä. Uskon että osaa tunnistaa pelaajien persoonista montakin asiaa mitkä voivat vaikuttaa joukkueen menestykseen.

Pelaajana Niskalan motivaatio työntekoon ja itsensä kehittämiseen olivat selkeitä piirteitä jotka nostivat miehen Euroopan huippupakkien joukkoon. Samat ominaisuudet voivat tehdä miehestä myös huipputason scoutin. Ensimmäisiä Nikken löytämiä pelaajia näemme kuitenkin todennäköisesti vasta kaudella 2023-24.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Jos nyt viime kauden joukkuetta perkaa, niin käytännössä Haga&Ilomäki oli se heikoin lenkki loppujen lopuksi. Slovacekin pysyessä kunnossa, pakisto olisi ollut mielestäni parempi kuin Kukkosen kanssa, mutta loukkaantumiselle ei voi mitään. Jos Ikonen unohdetaan, niin se Pospisilin korvaaja olisi ollut plussa. Mutta mihin Lukko kaatui oli kahden ensimmäisen kentän osalta se keskikaista. Koronan lisäksi siis. Pakisto pärjäsi Tapparaa vastaan, laiturit pärjäsivät (erityiskehu Hagulle) ja en sanoisi että maalivahteihin kaaduttiin, erikoistilanteet kusivat ja siellä olisi ollut paikka kunnollisille senttereille.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Ei, vaan nimenomaan Kalle halusi koko kauden sopimuksen, vaikka lainan muodossa, mutta tähän ei Rangers/Tarmo suostunut. Oli Länsi-Suomessa silloin aikanaan, ellen nyt ihan väärin muista.

No, eiköhän ensi viikolla varmaan miehen haastattelu ja sopimus saada julki, kun pelit päättyivät.
Joo, niin se vain muisti pätkii. Noinpäin se meni. Tämä Hampurin kuuma keli (ja ehkä olut) saa pään pehmenemään.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Jos nyt viime kauden joukkuetta perkaa, niin käytännössä Haga&Ilomäki oli se heikoin lenkki loppujen lopuksi. Pakisto pärjäsi Tapparaa vastaan, laiturit pärjäsivät

Hmmmmm. Tämä on kyllä aikamoinen tulkinta.

-Nyman kalenterivuonna 2022 kolme(3) maalia. Tapparaa vs 0+0 -2.
-Repo laput silmillä viimeiset kymmenkunta runkkarimatsia + pudotuspelit. Tapparaa vs 0+1 -4
-Mattila Tapparaa vs 0+0 -2
 

mize

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hmmmmm. Tämä on kyllä aikamoinen tulkinta.

-Nyman kalenterivuonna 2022 kolme(3) maalia. Tapparaa vs 0+0 -2.
-Repo laput silmillä viimeiset kymmenkunta runkkarimatsia + pudotuspelit. Tapparaa vs 0+1 -4
-Mattila Tapparaa vs 0+0 -2

Kyllä hyökkäys kaikkinensa jäi piippuun Tapparaa vastaan sitä ei ole kiistäminen, mutta kun ottaa huomioon sen seikan, että senttereitä on joukkueessa 4 ja laitureita 8, niin kyllä sen sentteripelin pettämisellä on vaan suurempi vaikutus lopputulokseen, kuin muutamalla laiturilla. Lisäksi erikoistilanteissa sentterillä on vieläkin korostuneempi merkitys, kun pitäisi kaapia niitä alotuksia. Sentteripelissä oli valtaisa ero edelliskauteen verrattuna.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Viime kauden joukkuetta ei ollut rakentamassa ja tämän kauden pelaajia joltain osin ehkä.

Pointti ei muutu. Downgreidaus Bumeen verrattuna. Jos nyt oikein rumasti haluaisi kirjoittaa niin paita kattoon olisi ollut riittävä palkinto.

Juu juu, hieno mies ja Lukkosydän ihan vimpan päälle mutta riittääkö.
Bume oli hyvinkin rakentamassa päättyneen kauden joukkuetta. Bumehan siirtyi rapakon taakse vasta kesä-heinäkuussa joten viime kauden jengi oli jo pitkälti kasassa siinä vaiheessa.
Kauden aikana tulleisiin vahvistuksiin Kallella oli päävastuu mutta käsittääkseni ainakin joihinkin pelaajiin oli kysytty näkemystä myös Bumelta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös