Lukko kaudella 2022–2023 – ”que sera, sera”

  • 814 907
  • 6 122

Remu2021

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joo kyllä itsekin ottaisin Mattilan mieluummin, mutta en todellakaan lähtisi maksamaan ylihintaa.
Eri asia, jos budjettia ei tarvitse miettiä.
Käsittääkseni Kalle miettii kuitenkin hyvin tarkkaan hinta vs. Laatu + budjetti.

Miksi alkaa nyt maksella ylimääräistä, kun siitä vihdoin on päästy eroon?

Pointti tässä mulla ei ollut se, ettenkö näkisi Mattilaa pelaajana, joka kannattaa pitää.
Eikä myöskään se, että tilalle pitäisi tuoda juuri Kalapudas.
Toisaalta vaihtelu voisi virkistää ja molemmat kaverit saisi uutta potkua tulevaisuuteen....
 
Vielä pohdintaa 22-23 jengistä:
(Yritetään pitää mahdollisimman monta palasta kasassa ja realismi mukana sekä tulevien, että lähtevien osalta. Ja sitten on sellaisia pelaajia, joille pitää sanoa "hyvää jatkoa" ja toivottavasti homma aukeaa uudessa ympäristössä entistä paremmin. Lasken, että väistämättömiin lähtijöihin kuuluvat Saarijärvi, Lehtinen ja Gregoire.
Yhdistellään kokemusta (hyviä esimerkkejä Heikkinen/Koivisto), eteenpäin menevää potentiaalia (hyviä esimerkkejä Lukon ulkomaalaiset) ja omia kasvatteja (Päivärinta/Petman/Ervasti & co.). Katsotaan mitä näistä palasista saisi kasaan. Ja lisätään fantasiaa/toiveita/huhuja sekaan.)

1) Linus Nyman (J) Dylan McLaughlin (U) Scott Pooley (O)
2) Anrei Hakulinen (J) Arttu Ilomäki (J) Josh Kestner (U)
3) Henri Ikonen (U) Michael Haga Sebastian Repo (J)
4) Oliver Suni Antti Kalapudas (U) Mikko Petman (J)
5) Iivari Säkkinen/ Sami Päivärinta/ Valtteri Karnaranta (U)/ Jeremi Tammela/Miro Markkula/Daniil Trakht/Dominik Petr

1) Linus Nymanin potentiaali ja nousujohteisuus ennustavat hyviä asioita. Nostaa tason edelleen uudelle levelille ja lunastaa paikan LIigan parhaiden laitureiden osastolla. Sentteriksi ehdotonta huippua (mitä Raumalle/Liigaan voi saada). Esimerkkinä Dylan McLaughlin, jolla identtinen pistekeskiarvo AHL:ssa verrattuna Audetteen Lukkoon tullessa. Vahva yliopistoura ja nousujohteista tekemistä farmissa. Voi olla liian iso kala. (Samantasoisia miehiä 21-22 kaudella AHL:ssa useampia: Tyler Madden, Ryan Lohin, Felix Robert, Jordy Bellerive, Nathan Todd, Brian Pinho, Peter Abbandonato, Cedric Pare, Greg Meireles )
Laidalle optiolla itseoikeutetusti Scott Pooley.
2) Kokenein ketju. Hakulinen liidaa kapuna (32v tulevalla kaudella). Maailmanmestari Ilomäki saa sopivan määrän vastuuta 2-3 ketjun keskellä. Edelleen erinomainen sentteri Liigatasolla. Uskon, että näillä laitureilla homma loksahtaa. Maalinteosta kakkosessa vastuun kantaa heikon KHL-kauden vetänyt John Kestner, joka kuittina Tammelasta kotiutetaan Raumalle :)
3) Kolmosen laidalla uusi mies Henri Ikonen. Maltillisin odotuksin, koska toistaiseksi sekä AHL-, että KHL-taso ovat olleet miehelle hiukan liian kovia. Toivotaan, että kova/hyvä taso löytyy Liigasta ja Raumalta. Haga tarjoilee upealla peliälyllään/näkemyksellään ja Repo tekee ketjusta Liigan kovimman kolmosen.
4) Suni (-02) ison potentiaalin junnu. Näitä ei Raumalla ole liikaa viime vuosina ollut. Toivon jatkoa myös vuoden vanhemmalle Petmanille (vaikka ei vielä tällä kaudella tehnyt läpimurtoa ja ollut haastavaa aikaa/pelejä). Vasta 21v tulevalla kaudella ja alkaa puhjeta kukkaan. Olisi väärä aika päästää pois. Kalapudas mahtuu tässä muodostelmassa vasta nelosen keskelle, mutta sanotaan, että mahdollisuuksia on kakkosketjuun/ylivoimaan asti.
5) Todella mielenkiintoista nähdä tuo nuorten hyökkääjien osasto. Päivärinta (-03) ja Petr (-05) tämän hetken isommat potentiaalit. Petr on tulevalla kaudella 17v, mutta monta asiaa viittaa siihen, että tulee läpi miesten tasolle melkoisen pian. Mutta tuossa iässä kehitys tapahtuu eri vaiheissa ja aikaan. Tammela ja Trakht -03 syntyneitä, Säkkinen ja huhuttu Karnaranta (-02) ja Markkula (-01).

Samuli Piipponen (J) Petr Ceresnak (U)
Kim Nousiainen (U) Johan Motin (U)
Roni Sevänen (U) Kalle Ervasti
Matthew Abt (O) Noel Pietilä (O)
Luka Nyman Tomi Leppänen (U)

* Piipponen ykkösparin mies, ehdottomasti. Taitava Ceresnak olisi kova korvaaja Vilille. Voi olla, että on liian iso kala Raumalle upean Tshekki-kauden jälkeen (pelkään, että KHL vie). P-Amerikkalainen "gregoire vol2" on myös vaihtoehto (esim. Cale Fleury, Roland McKeown, Louie Belpedio, Johnny Kovacevic, Austin Strand, Nick Desimone, Mac Hollowell, Mitch Reinke )
** Nousiainen olisi hurja hankinta. Loukkaantumiset vesittäneet tätä kautta ja imu muualle heikentynyt sen myötä. 1-2 vuoden pahvilla Raumalle ja siitä NHL/KHL/NLA. Johan Motin puolustavaan rooliin ja kokemusta tuomaan. Mukava näpäytys IFK:lle myös ;)
*** Sevänen kotiin. Taitava potentiaali Ervasti kasvamaan rinnalle.
**** Abt seiskapakkina/rotaatiossa mukaan optiolla. Saa ottaa paikan ylempääkin jos ansaitsee. Lienee edullinen pelaaja Lukolle. Pietilään pätee samat sanat. Tarvitaan 7-8 pakki tuomaa kilpailua ja paikkaamaan loukkaantumisia.
***** Nyman/Leppänen. Kovia potentiaaleja ja Nyman tarvittaessa jopa yv-rooliin Liigassa paikkaamaan.

Artyom Zagidulin (J) (tästä miehestä on meille iloa vielä, uskokaa! 2:n vuoden jatkopahvilla eteenpäin)
Samuel Jukuri (Liigan paras kakkosvahti - peliaikaa 70-30)
Juuso Helomaa (A-junnuissa vielä kasvaa, mutta valmis stunttaamaan Liigassa)
 
Viimeksi muokattu:

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Sevänen on huhujen mukaan tehnyt jatkosopimuksen Ässien kanssa, vaikka sitä ei ole vielä tiedotettu.

Karnaranta saattaa olla siirtymässä Lukkoon. Sitä en sitten tiedä, että onko suunnitelmana aloittaa liigaringistä vai U20-joukkueesta. Pelannut tällä kaudella myös Ässien edustuksessa, mutta ilman sen suurempia mainetekoja. Nämä pelit tosin tulivat Atu-kiekon aikana lähinnä nelosketjussa, joten todellinen taso on hieman arvoitus.

Karnaranta ei ole päässyt kokoonpanoon Kiven aikana lainkaan, vaikka esimerkiksi Leevi Viitala on pelannut nyt viime pelit ykkösketjussa ja on myös päässyt tehoille ja pelannut ihan pirteästi muutenkin. Mielestäni Karnaranta ei ihan ole U20-joukkueessa ykkösheppojen joukossa. Hyökkääjistä sieltä ovat tehneet jo liigasopimukset ainakin Knihti, Myllymaa, Viitala ja Juhola. Lisäksi muitakin julkistamattomia jatkoja on junnujen kanssa varmuudella tehty. Joten en ole yllättynyt, jos Karnaranta siirtyy muualle.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Päivärinta lienee ensi kaudella nelosen sentteri lähtökohtaisesti.
Veikkaan, että Kainulainen pelaa siinä laiturina.
Haga jatkaa, Ikonen tulee tuollaiseksi sentteri-laituriksi.
Uskoisin myös Ilomäen kohdalla halukkuuden jatkoon olevan molemminpuolista.

Näin ollen luulen, että ulkopuolelta tulee ainoastaan Mattilan korvaaja (jos mies ei jatka).

Kalapudas sopisi tuohon hyvin.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Karnaranta ei ole päässyt kokoonpanoon Kiven aikana lainkaan, vaikka esimerkiksi Leevi Viitala on pelannut nyt viime pelit ykkösketjussa ja on myös päässyt tehoille ja pelannut ihan pirteästi muutenkin.
Ihan mielenkiinnosta, onko Karnarannalle tapahtunut tällä kaudella jotain kun hänen debytoidessa Pitsissä häntä hehkutettiin kovasti ja oltiin vahvasti sovittelemassa liigajengiin täksi kaudeksi. Nyt ei kuitenkaan olekaan siellä U20-jengin ykkösheppojen joukossa?
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ihan mielenkiinnosta, onko Karnarannalle tapahtunut tällä kaudella jotain kun hänen debytoidessa Pitsissä häntä hehkutettiin kovasti ja oltiin vahvasti sovittelemassa liigajengiin täksi kaudeksi. Nyt ei kuitenkaan olekaan siellä U20-jengin ykkösheppojen joukossa?

Karnaranta on pelannut tällä kaudella liigassakin 11 peliä tehoilla 0+0. Välillä otteet ovat olleet lupaavia, mutta pääasiassa homma on ollut selviytymistä. Itse olen tosin sitä mieltä, että Atun päätös laittaa Karnaranta pelaamaan pääosin nelosessa puukäsien kanssa ei ollut ihan oikea ratkaisu. Välillä toisaalta Karnaranta on esiintynyt ylemmissä ketjuissa, mutta mitään ei oikeastaan ole saanut aikaan.

Karnarannan kehitys on jäänyt polkemaan paikallaan tällä kaudella. Muistaakseni harmina on ollut myös jotain loukkaantumistakin. Samalla U20-joukkueessa nuoremmat lupaukset ovat menneet ohi. Seuraavat U20-joukkueen hyökkääjät ovat esiintyneet tällä kaudella maajoukkueen riveissä (U20,U19, U18):

Feetu Knihti
Kalle Myllymaa
Patrik Juhola
Eero Niemi

Lisäksi Leevi Viitala on tehnyt murhaavaa tulosta junnuissa ja on nyt ottamassa vakiopaikkaa liigajoukkueesta. Knihti pelasi syksyllä liigassa hyvin ja oli hyvin lähellä päästä nuorten kisaryhmään Kanadaan, mutta taisi sairastaa koronan ja on ollut muutenkin pientä loukkaantumisia. Lisäksi Lenni Hämeenaho on varmasti saamassa Ässiltä liigasopimuksen, jos ei ole tehnyt sopimusta muualle.
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Ihan mielenkiinnosta kyselen miksi täällä moni vetää Kim Nousiaista rosteriin. Onko vaan haaveilua? Ihan totta puhuakseni en jaksa uskoa miksi Kim tulisi Raumalle. Nousiainen on vielä nuori niin tuskin lähtisi edes rahan takia Raumalle. Oma persetuntuma on, että Pohjois-Amerikka tai Kuopio. Tämän kauden loukkaantumisten takia en usko saavan sopimusta Atlantin toiselta puolelta.

Toki joku kliseinen "viimeinen steppi" voisi tulla Raumalla, mutta miksi se ei tapahtuisi Kuopiossa jossa saa kyllä pelata ihan erittäin isoja minuutteja. Ainoa syy voisi olla lähteä karkuun meidän Tommia. Se selittäisi aika paljon.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Ihan mielenkiinnosta, onko Karnarannalle tapahtunut tällä kaudella jotain kun hänen debytoidessa Pitsissä häntä hehkutettiin kovasti ja oltiin vahvasti sovittelemassa liigajengiin täksi kaudeksi. Nyt ei kuitenkaan olekaan siellä U20-jengin ykkösheppojen joukossa?
Ässillä on paljon (koviakin) tulevaisuuden pelaajia.
Siellä on Karnarantaa nuorempia esim. Juhola ja Knihti.
Lisäksi Viitala alkaa olla jo vakiinnuttanut liigapaikan.
Ja Hämeenaho -04 syntyneenä ehkä sitten kovin näistä(?).

Porissa on selvästi enemmän ja isomman potentiaalin omaavia nuoria.

Ja kun näitä kaikkia ei voida ”kerralla” ottaa liigaan, niin….

Karnaranta on ihan potentiaalinen kaveri, jota maisemanvaihdos varmaan voisi auttaa.
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Vielä pohdintaa 22-23 jengistä:
(Yritetään pitää mahdollisimman monta palasta kasassa ja realismi mukana sekä tulevien, että lähtevien osalta. Ja sitten on sellaisia pelaajia, joille pitää sanoa "hyvää jatkoa" ja toivottavasti homma aukeaa uudessa ympäristössä entistä paremmin. Lasken, että väistämättömiin lähtijöihin kuuluvat Saarijärvi, Lehtinen ja Gregoire.
Yhdistellään kokemusta (hyviä esimerkkejä Heikkinen/Koivisto), eteenpäin menevää potentiaalia (hyviä esimerkkejä Lukon ulkomaalaiset) ja omia kasvatteja (Päivärinta/Petman/Ervasti & co.). Katsotaan mitä näistä palasista saisi kasaan. Ja lisätään fantasiaa/toiveita/huhuja sekaan.)

1) Linus Nyman (J) Dylan McLaughlin (U) Scott Pooley (O)
2) Anrei Hakulinen (J) Arttu Ilomäki (J) Josh Kestner (U)
3) Henri Ikonen (U) Michael Haga Sebastian Repo (J)
4) Oliver Suni Antti Kalapudas (U) Mikko Petman (J)
5) Iivari Säkkinen/ Sami Päivärinta/ Valtteri Karnaranta (U)/ Jeremi Tammela/Miro Markkula/Daniil Trakht/Dominik Petr

1) Linus Nymanin potentiaali ja nousujohteisuus ennustavat hyviä asioita. Nostaa tason edelleen uudelle levelille ja lunastaa paikan LIigan parhaiden laitureiden osastolla. Sentteriksi ehdotonta huippua (mitä Raumalle/Liigaan voi saada). Esimerkkinä Dylan McLaughlin, jolla identtinen pistekeskiarvo AHL:ssa verrattuna Audetteen Lukkoon tullessa. Vahva yliopistoura ja nousujohteista tekemistä farmissa. Voi olla liian iso kala. (Samantasoisia miehiä 21-22 kaudella AHL:ssa useampia: Tyler Madden, Ryan Lohin, Felix Robert, Jordy Bellerive, Nathan Todd, Brian Pinho, Peter Abbandonato, Cedric Pare, Greg Meireles )
Laidalle optiolla itseoikeutetusti Scott Pooley.
2) Kokenein ketju. Hakulinen liidaa kapuna (32v tulevalla kaudella). Maailmanmestari Ilomäki saa sopivan määrän vastuuta 2-3 ketjun keskellä. Edelleen erinomainen sentteri Liigatasolla. Uskon, että näillä laitureilla homma loksahtaa. Maalinteosta kakkosessa vastuun kantaa heikon KHL-kauden vetänyt John Kestner, joka kuittina Tammelasta kotiutetaan Raumalle :)
3) Kolmosen laidalla uusi mies Henri Ikonen. Maltillisin odotuksin, koska toistaiseksi sekä AHL-, että KHL-taso ovat olleet miehelle hiukan liian kovia. Toivotaan, että kova/hyvä taso löytyy Liigasta ja Raumalta. Haga tarjoilee upealla peliälyllään/näkemyksellään ja Repo tekee ketjusta Liigan kovimman kolmosen.
4) Suni (-02) ison potentiaalin junnu. Näitä ei Raumalla ole liikaa viime vuosina ollut. Toivon jatkoa myös vuoden vanhemmalle Petmanille (vaikka ei vielä tällä kaudella tehnyt läpimurtoa ja ollut haastavaa aikaa/pelejä). Vasta 21v tulevalla kaudella ja alkaa puhjeta kukkaan. Olisi väärä aika päästää pois. Kalapudas mahtuu tässä muodostelmassa vasta nelosen keskelle, mutta sanotaan, että mahdollisuuksia on kakkosketjuun/ylivoimaan asti.
5) Todella mielenkiintoista nähdä tuo nuorten hyökkääjien osasto. Päivärinta (-03) ja Petr (-05) tämän hetken isommat potentiaalit. Petr on tulevalla kaudella 17v, mutta monta asiaa viittaa siihen, että tulee läpi miesten tasolle melkoisen pian. Mutta tuossa iässä kehitys tapahtuu eri vaiheissa ja aikaan. Tammela ja Trakht -03 syntyneitä, Säkkinen ja huhuttu Karnaranta (-02) ja Markkula (-01).

Samuli Piipponen (J) Petr Ceresnak (U)
Kim Nousiainen (U) Johan Motin (U)
Roni Sevänen (U) Kalle Ervasti
Matthew Abt (O) Noel Pietilä (O)
Luka Nyman Tomi Leppänen (U)

* Piipponen ykkösparin mies, ehdottomasti. Taitava Ceresnak olisi kova korvaaja Vilille. Voi olla, että on liian iso kala Raumalle upean Tshekki-kauden jälkeen (pelkään, että KHL vie). P-Amerikkalainen "gregoire vol2" on myös vaihtoehto (esim. Cale Fleury, Roland McKeown, Louie Belpedio, Johnny Kovacevic, Austin Strand, Nick Desimone, Mac Hollowell, Mitch Reinke )
** Nousiainen olisi hurja hankinta. Loukkaantumiset vesittäneet tätä kautta ja imu muualle heikentynyt sen myötä. 1-2 vuoden pahvilla Raumalle ja siitä NHL/KHL/NLA. Johan Motin puolustavaan rooliin ja kokemusta tuomaan. Mukava näpäytys IFK:lle myös ;)
*** Sevänen kotiin. Taitava potentiaali Ervasti kasvamaan rinnalle.
**** Abt seiskapakkina/rotaatiossa mukaan optiolla. Saa ottaa paikan ylempääkin jos ansaitsee. Lienee edullinen pelaaja Lukolle. Pietilään pätee samat sanat. Tarvitaan 7-8 pakki tuomaa kilpailua ja paikkaamaan loukkaantumisia.
***** Nyman/Leppänen. Kovia potentiaaleja ja Nyman tarvittaessa jopa yv-rooliin Liigassa paikkaamaan.

Artyom Zagidulin (J) (tästä miehestä on meille iloa vielä, uskokaa! 2:n vuoden jatkopahvilla eteenpäin)
Samuel Jukuri (Liigan paras kakkosvahti - peliaikaa 70-30)
Juuso Helomaa (A-junnuissa vielä kasvaa, mutta valmis stunttaamaan Liigassa)
Saatan olla vähemmistössä, mutta jos nelikosta Ilomäki, Repo, Nyman, Hakulinen Raumalla saadaan pidettyä kaksi niin olen ihmeissäni. Todennäisin jatko olisi kai Hakulinen, sillä tuskin kovin paljon parempaan seuraan pääsisi tienaamaan parempaa palkkaa. Muilla asia saattaa olla toisin. Kolmikon Nyman, Ilomäki ja Repo jatkot olisivat aivan jumalattoman hyvä juttu Lukolle.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ihan mielenkiinnosta kyselen miksi täällä moni vetää Kim Nousiaista rosteriin. Onko vaan haaveilua? Ihan totta puhuakseni en jaksa uskoa miksi Kim tulisi Raumalle. Nousiainen on vielä nuori niin tuskin lähtisi edes rahan takia Raumalle. Oma persetuntuma on, että Pohjois-Amerikka tai Kuopio. Tämän kauden loukkaantumisten takia en usko saavan sopimusta Atlantin toiselta puolelta.

Toki joku kliseinen "viimeinen steppi" voisi tulla Raumalla, mutta miksi se ei tapahtuisi Kuopiossa jossa saa kyllä pelata ihan erittäin isoja minuutteja. Ainoa syy voisi olla lähteä karkuun meidän Tommia. Se selittäisi aika paljon.
Yksi nimimerkki Nousiaista ehdottelee ja totuuspohja taitaa olla ihan toisen ketjun asioita. Joten no worries.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Vili Laitisella taitaa olla ensi kaudesta sopimus.
Näkisin, että molempien osapuolien kannalta olisi parasta purkaa se.

Miska Kukkosen jättäisin ilman sopimusta.
Potentiaalinen peruspakki, mutta ei vaan pysy kasassa.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vili Laitisella taitaa olla ensi kaudesta sopimus.
Näkisin, että molempien osapuolien kannalta olisi parasta purkaa se.

Miska Kukkosen jättäisin ilman sopimusta.
Potentiaalinen peruspakki, mutta ei vaan pysy kasassa.
Itse toimisin samoin.

Kukkonen toki on edelleen vasta 21-vuotias,eikä ja Laitinenkin vain puoli vuotta vanhempi, mutta molemmilla on taipumusta miehittää sairastupaa 1-3kk/kausi. Ehkä silläkin rahalla saisi yhden pakin joka pysyy kasassa ja on tasoltaan parempi. Kukkosen kanssa katsoisin ehkä kuitenkin kauden loppuun, mutta Laitisella en kyllä näe mitään käyttöä. Laitisen pitäisi olla kiekollinen pakki, mutta niin vain Kukkonen pesee tilastojen mukaan Vilin siinäkin tilastossa:

Laitinen, 111 ottelua, 2+11, 0,12 ppg, +7, 10 PIM
Kukkonen, 93 ottelua, 2+12, 0,15 ppg, +9, 78 PIM
 
Jos näitä nuoria pakkeja vs potentiaalia/liigavalmiutta miettii, niin omassa ajatuksessa "marssijärjestys" on seuraava:

1. Ervasti (-03) R junnusopimus (ensi kaudelle liigasoppari useamman vuoden pahvilla ?)
2. Nyman (-02) L (ilmeisesti kahden vuoden optio käytettiin viime keväänä --> sopimus -23 keväälle)
3. Pietilä (-00) L (optio tulevasta 22-23 kaudesta)
4. Kukkonen (-00) R (sopimus päättyy - keväältä tarvitaan kovia näyttöjä....)
5. Korkka (-01) L sopimus -23 keväälle
--------------------- (Mestis-lainaa ja A-junnupelejä vielä 22-23 osallle, mutta mukana Liigarotaatiossa)
6. Laitinen (-99) sopimuksen purku ? (keväälle -23 soppari --> SaiPaan Virran matkaan...?)
7. T. Grönlund (-04) L
8. Jussi Kähkönen (-05) R
9. Aki Jokela (-04) L
10. Viljami Vuorinen (-06) L
11. N.Grönlund (-02), Mattila (-03), Cubo (-03)
 
Viimeksi muokattu:

ookke

Jäsen
Itse toimisin samoin.

Kukkonen toki on edelleen vasta 21-vuotias,eikä ja Laitinenkin vain puoli vuotta vanhempi, mutta molemmilla on taipumusta miehittää sairastupaa 1-3kk/kausi. Ehkä silläkin rahalla saisi yhden pakin joka pysyy kasassa ja on tasoltaan parempi. Kukkosen kanssa katsoisin ehkä kuitenkin kauden loppuun, mutta Laitisella en kyllä näe mitään käyttöä. Laitisen pitäisi olla kiekollinen pakki, mutta niin vain Kukkonen pesee tilastojen mukaan Vilin siinäkin tilastossa:

Laitinen, 111 ottelua, 2+11, 0,12 ppg, +7, 10 PIM
Kukkonen, 93 ottelua, 2+12, 0,15 ppg, +9, 78 PIM
Itse näen asian kovin toisin.

Miska on joukkueen nuorimpia puolustajia, mutta jo lähes 100 matsia liigaa takana Lukossa.
Täällä aina aika ajoin itketään kovuuden perään esim. maalin edessä, niin sitten ollaan päästämässä pois se tämän hetken "kovin" pakki. Kehityskelpoinen kaveri, joten lisää vaan vuosia Lukossa.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itse näen asian kovin toisin.

Miska on joukkueen nuorimpia puolustajia, mutta jo lähes 100 matsia liigaa takana Lukossa.
Täällä aina aika ajoin itketään kovuuden perään esim. maalin edessä, niin sitten ollaan päästämässä pois se tämän hetken "kovin" pakki. Kehityskelpoinen kaveri, joten lisää vaan vuosia Lukossa.
Siksi sanoinkin tuohon perään, että antaa tämän kevään näyttää. Kukkosen pitäisin mielellään, jos pysyisi ehjänä ja ottaisi sen seuraava stepin täällä eikä jossain muualla, jos sen on ottaakseen. Jos nyt taas kevät+kesä menevät vituiksi, niin en tiedä kestääkö paikat ensi kauttakaan.

Kukkonen on muuten näitä Kallen omia hakuja, tai näin ainakin muistelisin. Oli kiinnittänyt Kallen huomion jo C-Junnuissa aikanaan, joten uskoisin että Kallen kärsivällisyys kyllä riittää, kunhan Kukkonen pysyy kasassa.
 
Ja samantyyppinen ajatus nuorista hyökkääjistä (pidetään sama -99 "nuoren" rajana)

1. Nyman (-99) L (soppari päättyy tähän kevääseen. Yksi eniten toivomistani pitkistä jatkospppareista)
2. Päivärinta (-03) L (ymmärtääkseni Liigasopimus on jo tehty. Toivottavasti pitkä.)
3. Suni (-02) R (sopimus keväälle -23, ottaisin mieluusti lisävuosia Raumalla tälle miehelle)
4. Petman (-01) (soppari päättyy tähän kevääseen. Sama suunta kuin veljellä ? Mielelläni näkisin Raumalla vielä mihin suuntaan uralla menossa...)
5. Säkkinen (-02) L (junnusopparilla vielä - Liigasopimusta tekemään)
6. Tammela (-03) R (junnusopimus)
-----------------------------
7. Petr (-05) L
8. Haula (-04) L
9. Levänen (-05) L
10. Trakht (-03) R
11. Ketonen (-03) L
12. Markkula (-01) L (sopimus päättyy junnuissa)
13. Ylitalo (-00) R (sopimus päättyy)
14. Hämäläinen (-02) L
15. Nemec (-03) L
16. Lindroos (-02), Hällfors (-02), Mäkäräinen (-02)
 
Viimeksi muokattu:
Jos ajattelee, että edustuksen Liigarotaatioon kasataan omista nuorista (-99) 3 kenttää, niin onnistuu helposti.

Nyman (-99) Päivärinta (-03) Suni (-02)
Säkkinen (-02) Tammela (-03) Petman (-01)
Haula (-04) Petr (-05) Trakht (-03)

Nyman (-02) Ervasti (-03)
Pietilä (-00) Kukkonen (-00)
Korkka (-01) Kähkönen (-05)

(-04 ja -05 syntyneet pelaajat tulevan kauden (22-23) lopussa 18-19 vuotiaita.)
Laatua löytyy nuorissa ihan mukavasti. Mielenkiintoista nähdä nuorimpien (Haula, Petr, Kähkönen) osalta kehityksen suunta ja vauhti. Toivotaan, että jokainen näistä pysyy Raumalla vielä vuosia.
 
Jos saatas kaikki realistiset jatkosopparit mitä toivoa voi, näyttäisi 22-23 joukkue on aika vahvalta. Toki kärkipalasia puuttuisi edelleen. Ihan joka ukolle ei jatkopahvia kuitenkaan tarjoilla.

Hakulinen (J) - XXX - Pooley (O)
Nyman (J) - Ilomäki (J) - Skalicky (J)
XXX - Haga - Repo (J)
Suni - Päivärinta - Petman (J)
Säkkinen - Tammela - Trakht
XXX - XXX

Piipponen (J) - XXX
Abt (O) - XXX
Slovacek (O) - Kukkonen (J)
Nyman - Ervasti
Korkka - Pietilä (O)

Zagidulin (J)
Jukuri
Helomaa

Nuo 4 X:ää pitäs olla aivan timanttia! (Puheissa Kalapudas, Ikonen; Karnaranta yms. ei vielä ihan täysin vakuuta) Myös määrällisesti tarvitaan enemmän hyökkääjiä (kaksi lisä-X:ää). 16-17 on sopiva määrä rotaatiossa junnujen kanssa.
10 pakkia riittää. Osa junnuissa (Nyman/Ervasti) /Mestis-laina (Korkka/Pietilä/Kukkonen?). Parhaat pelaa.
Abtin, Slovacekin, Kukkosen ja Pietilän jatkopahvit näyttää kevät. Vielä en näillä näytöillä antaisi jatkosopimusta heistä kenellekään.

Jos uusia tulijoita on hyökkäykseen Henri Ikonen, Antti Kalapudas, Valtteri Karnaranta, niin ainakin ykkössentteriä jää hyökkäys huutamaan optimaalisillakin jatkosopimuksilla.
Pakistoon tarvitaan parhaimmassakin tapauksessa (että Abt, Slovacek, Kukkonen ja Pietilä ovat jatkodiilin veroisia keväällä) kaksi ykköskorin miestä.
Oletan, että osa näistä konkretisoituu jo kauden 21-22 aikana. Tarvitaan kipesti paria lisäapua jos haaveillaan (ja pitää haaveilla!) mitalipeleistä.
 
Viimeksi muokattu:

lugufani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Tampa Bay Lightning, Chelsea
Jos saatas kaikki realistiset jatkosopparit mitä toivoa voi, näyttäisi 22-23 joukkue on aika vahvalta. Toki kärkipalasia puuttuisi edelleen. Ihan joka ukolle ei jatkopahvia kuitenkaan tarjoilla.

Hakulinen (J) - XXX - Pooley (O)
Nyman (J) - Ilomäki (J) - Skalicky (J)
XXX - Haga - Repo (J)
Suni - Päivärinta - Petman (J)
Säkkinen - Tammela - Trakht
XXX - XXX

Piipponen (J) - XXX
Abt (O) - XXX
Slovacek (O) - Kukkonen (J)
Nyman - Ervasti
Korkka - Pietilä (O)

Zagidulin (J)
Jukuri
Helomaa

Nuo 4 X:ää pitäs olla aivan timanttia! (Puheissa Kalapudas, Ikonen yms. ei vielä ihan täysin vakuuta) Myös määrällisesti tarvitaan enemmän hyökkääjiä (kaksi lisä-X:ää). 16-17 on sopiva määrä rotaatiossa junnujen kanssa.
10 pakkia riittää. Osa junnuissa (Nyman/Ervasti) /Mestis-laina (Korkka/Pietilä/Kukkonen?). Parhaat pelaa.
Abtin, Slovacekin, Kukkosen ja Pietilän jatkopahvit näyttää kevät. Vielä en näillä näytöillä antaisi jatkosopimusta heistä kenellekään.
Hyökkäykseen joku kova slovakki Skaldon kaveriksi
 
Tässä ois menossa yksi Pospisil.
Täyttää hienosti tuon ykkössenterin XXX-paikan.
Sopivasti Calgaryn pahvi päättyy kevääseen.

Martin Pospisil C

....taitaa kuitenkin olla pikkusen liian kova Liigaan.
(Eikä välttämättä velipojan suosituksetkaan auta :)
Daniel Audette naarattiin Raumalle 0.52 AHL-pistekeskiarvolla 24-vuotiaana.
Martinin ka. 0.56 ja ikää tulee marraskuussa 23.
 

lugufani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Tampa Bay Lightning, Chelsea
Tässä ois menossa yksi Pospisil.
Täyttää hienosti tuon ykkössenterin XXX-paikan.
Sopivasti Calgaryn pahvi päättyy kevääseen.

Martin Pospisil C

....taitaa kuitenkin olla pikkusen liian kova Liigaan.
(Eikä välttämättä velipojan suosituksetkaan auta :)
Daniel Audette naarattiin Raumalle 0.52 AHL-pistekeskiarvolla 24-vuotiaana.
Martinin ka. 0.56 ja ikää tulee marraskuussa 23.
Martinin otteita muutamaan kertaan seurannut ja jos tuon tasoinen seppä liigaan ja nimenomaan lukkoon saapuisi niin olisin sanaton.
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Martinin otteita muutamaan kertaan seurannut ja jos tuon tasoinen seppä liigaan ja nimenomaan lukkoon saapuisi niin olisin sanaton.
NHL-soppari ei ole edes minimitasoa eli kyllä Calgaryssä ollaan nähty/nähdään miehessä jopa potentiaalinen NHL-pelaaja.
 

Zaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämänkin ketjun listauksissa mainittu Luka Nyman ei 99% varmuudella tule ensi kaudella Lukossa pelaamaan. Ei myöskään Mestiksessä, vaan miehelle etsitään aktiivisesti pelipaikkaa ulkomailta. Luka toivomus tälle kaudelle oli saada mahdollisuus näyttää osaamistaan muuallakin kuin vain U20-joukkueessa. Mutta taitaa käydä niin että tämä yksi CHL-peli jäi ainoaksi matsiksi "ylhäällä".
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös