Lukko kaudella 2016–2017

  • 407 306
  • 1 793

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä itselle kelpaa Otto. Jos palkka on se reilusti alle 50k ja pää kestää välillä katsomossa istumisen.

Sanoisin että neuvottelutilanteessa Honkaheimo ei ole tällä hetkellä vahvoilla. Viimeiset kolme kautta ura ollut laskusuunnassa eikä ottajia olo jonoksi asti.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Honkaheimo voisi olla ihan hyvä hankinta juurikin täytepakiksi. En tiedä miten suhtautuisi tuohon rooliin, mutta enempää ei mielestäni voi tarjota ellei osoita ansaitsevansa enemmän peliaikaa. Viime aikaisilla näytöillä ei ole kyllä vahvistus, mutta nimenomaan rosterin täyttöä varten ok varsinkin, kun sitoutuisi varmasti Lukkoon 110 lasissa. Se olisi myöskin varmasti viimeinen mahdollisuus Honkaheimolle Liigassa, joten kyllä varmaan pientä heittäytymistä voisi luulla ainakin näkyvän. Ehkä jopa hanskojen tiputtelua yms? Elukan paikka on vapaana.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En ole Oton pelejä viimeisenä parina kautena paljon nähnyt, mutta Hifkissä hän joutui ehkä vähän ansiottakin koirankoppiin, tai sellainen kuva minulle jäi. En kyllä muista kuin sen yhden Chl-pelin, jossa ifk suli ja putosi jatkosta, ja Otto oli ainoa jämäkästi esiintynyt pakki siinä pelissä. Kerhossakin ihan ok pelejä? En nyt tosin löytänyt liigan sivuilta ottelukohtaisia tilastoja?
Vaikea olisi Honkaheimolle sanoa ei, jos mies on kunnossa ja palkkapyyntö about roolin mukainen. Mutta mitään akuuttia tarvetta pakille ei nyt ole, josko paisuntapakille kuulukaan olla.
 

Thompson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Arsenal
En ole Oton pelejä viimeisenä parina kautena paljon nähnyt, mutta Hifkissä hän joutui ehkä vähän ansiottakin koirankoppiin, tai sellainen kuva minulle jäi.
Itsellä on sellainen muistikuva, että Honkaheimo pelasi hyvät playoffit silloin HIFK:ssa. Muistelisin ainakin, että HIFK-fanit jopa kehuivat Honkaheimoa välillä. Runkosarjassa tosin oli ollut aika nallekarhu odotuksiin nähden.

Honkaheimo voisi löytää ihan uuden kevään: jos palkka on pieni, ei kirjaimia rinnassa ja ketään ei odota mitään -> ei paineita. Kyllä Honkaheimosta voidaan saada vielä hyvä kolmosparin pakki moneksi vuodeksi, ikää on vasta 31 vuotta. Kaiken lisäksi Honkaheimo on edelleen jonkinlaisen kulttipelaajan maineessa Lukkofanien keskuudessa (ainakin oman kaveripiirin).
 

Guru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei mullakaan mitään itse Honkaheimoa vastaan ole. Ongelmahan on ollut se, ettei hänessä ole hinta ja laatu kohdanneet. Jotenkin on hankala uskoa että palkka voitaisiin puolittaa ilman että muita ongelmia seuraisi. Ja puolittaahan tuo pitäsi jos hinta/laatu haluttaisiin kohdalleen.

Onko kenelläkään tietoa onko mies pitänyt itsensä kunnossa? Kyllähän hifk-vierailuun sisältyi ihan hyviäkin esityksiä. Tasapainoksi oli sitten pari todella huonoa jaksoa. Toisen päätteeksi mies passitettiin Kiekko-Vantaaseen ja oli jopa siellä joukkueen heikoimpia puolustajia. Lähinnä loukkaantumisten kautta sai loppukaudella lisänäytönpaikat hifkissä - näihin mahtui sitten parempiakin pelejä.
 
Viimeksi muokattu:

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ottohan ois mitä paras haku tuohon pakistoon. Ei muuta ku nimi heti paperiin, jos miestä itseään vielä kiinnostaa taistelu lehväslukko rinnassa.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Jostain jäi mieleeni, että Lukko hakisi 25k:n pakkia joukkueeseen. Sillä rahalla saa sen paisuntapakin, jolta ei voi odottaa muuta kuin satunnaisia tuuraamisia. Uskon kuitenkin, et todellisuudessa rahaa on enemmän käytössä hankintaa varten. Vuori kertoi viime viikolla, että tilannetta tarkkaillaan koko ajan, mutta akuuttia tarvetta ei ole. Eli nykyiset saavat näyttöpaikan, mikä on fiksua. Mutta toisaalta aina se jää Lukolla jostain kiinni ja onko se nyt se oman pään poliisi, joka homman ratkaisee?

Todellisuudessa Lukon haasteet ovat kolmos- ja neloskentissä. Kärkiketjut tuovat Lukolle playoff paikan, mutta mitä sitten tapahtuu, kun valot sammutetaan tulosyksiköiltä? Silloin pitää haalarimiesten nousta esiin. Tällä hetkellä epäilen hieman, mutta joukkueella on aikaa osoittaa epäilyni vääräksi. Ja mielelläni olen väärässä epäilyjeni suhteen. Toivottavasti Vuori saa paketin kuntoon nopeasti.

Perjantaina vastassa on hopeamitalisti ja kultasuosikki. Haastetta riittää siinä oikein kunnolla. Tämä matsi kannattaisi voittaa ihan jo fiiliksen kannalta kauden alkaessa.

Lauantaina Porissa lienee yksipuolinen painostusnäytös ja keltaisia ajetaan pystyyn joka käänteessä. Ellei viime kaudesta olla opittu mitään ja ei siten oltaisi katollaan koko ajan ja kääntämässä toista poskea hitsareille. Nyt pitää antaa takaisin ja laittaa isomäki hiljaiseksi. Pitää pelata agressiivisesti ja hyökätä, sekä taklata kaikista kiilholmista ja muista paukapäistä töhnät ulos.
 

Guru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jostain jäi mieleeni, että Lukko hakisi 25k:n pakkia joukkueeseen. Sillä rahalla saa sen paisuntapakin, jolta ei voi odottaa muuta kuin satunnaisia tuuraamisia.

Olet oikeassa. Lukon toimisto mainitsi aikanaan että 25k olisi käytettävissä. Tämä olisi noin neljännes Honkaheimon aikaisemmasta palkasta Lukossa.

Todennäköisesti enemmän on kuitenkin käytössä. Itse mielelläni näkisin tässä tapauksessa joukkueessa jonkun aidosti fyysisen pakin. Mielestäni Honkaheimo ei kuitenkaan sitä kriteeriä täysin täytä.
 

sheiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Minä itse uskon että Lukosta kyllä löytyy ratkaisuvoimaa 1 ja 2 kentän takaakin. Tiivola on jo Liigassa hieman tulosta tehnytkin ja jo Koivistoisen kehityskäyrä on saman suuntainen kuin viimekaudella niin meillä on 4 hyvää sentteriä. Väyrysen odotan murtautuvan jossain kohtaa kautta liiga miehistöön niin sillä kudilla tekee kyllä häkkejä liigassakin kunhan Rosen kanssa on tehdy duunia jotta ehditään paikoille. Pitää muistaa että viime kaudella siellä kuitenki viiletti koko kauden yksi Nestori. Tätä puukätisempää tapausta ei tämän kauden Lukosta löydy.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Minulle kyllä Honkaheimo kelpaisi jos vaan hinta ei ole ihan mahdoton (ei kai se enää parin viime vuoden jälkeen voi edes olla?) ja miestä ei yritetä laittaa liian suureen rooliin. Sopivassa roolissa minusta edelleen ihan pätevä yleispuolustaja vaikka Lukosta lähdön jälkeen ei ole hommat ihan putkeen menneetkään. Ei Otto kuitenkaan ole vielä edes mikään ikäloppu vaan periaatteessa puolustaja parhaassa iässään, joten suunnan kääntäminen takaisin ylöspäin on ihan mahdollista kun vaan aika ja paikka on oikea ja valmentaja löytää hänelle oikean roolin.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lisäksi pitää muistaa että Kosken sopimuksen purusta varmaankin vapautui rahaa jonkin verran, jos hankintoja mietitään. RD silloin kaavaili Koskesta kuitenkin jopa sentteriä ylempiin ketjuihin, joten uskoisin että ei se keväällä 2015 solmittu 2-vuoden sopimus ihan halvimmasta päästä ollut, jos nyt ei kovin kalliskaan.

Mun mielestä Lukon kannattaisi kuitenkin hankkia sinne puolustukseen sitten aikanaan kunnon isäntä, eikä mitään 6-8 pakkia, kun sellaisia siellä on jo Mäkisen, Ventelän, Riikolan ja Seväsen muodossa. Jos sinne nyt hankitaan Honkaheimo, niin olen himean pettynyt, mutta pystyn elämään tilanteen kanssa, kun Otolla löytyy varmasti enemmän sitä Lukko-sydäntä kuin kenelläkään muulla vapaana olevalla pakilla.

Lisäksi kun tuo Saarelan tilanne selviää, niin pitää miettiä, että miten nämä 3-4 ketjuihin hankitut jantterit ovat suoriutuneet ja onko heiltä oikeasti odotettavissa nopeaa kehitystä. Suuronen, Pitkänen ja Liedes riittävät varmasti nelosen laitoihin, mutta onko Antosesta ja vaikkapa Väyrysestä kolmoseen, jos ajatellaan että sieltä pitää löytyä maalintekoon myös taustatukea. Sentterit ovat Lukolla varsin mainiot, jos/kun Saarela Lukossa pelaa, ehkä jopa Liigan parhaimpia (Gagnon-Saarela-Tiivola-Koivistoinen-Niemelä).
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Honkaheimo voisi olla ihan hyvä hankinta juurikin täytepakiksi. En tiedä miten suhtautuisi tuohon rooliin, mutta enempää ei mielestäni voi tarjota ellei osoita ansaitsevansa enemmän peliaikaa.

Kuten edellä totesin, niin Honkaheimolla ei ole parhaillaan mitkään erityisen hyvät neuvotteluasetelmat, että voisi alkaa pyytämään 80-100k liksaa. Tällä hetkellä hänen pelipaikkansa riippuu lähinnä siitä, mille joukkueelle tulee akuutti tarve puolustajalle loukkaantumisen vuoksi, aivan kuten HPK:lla viime kaudella.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Otto kelpaisi kyllä mutta hinta saisi olla tosiaan siellä 25k-40k tienoilla, kun edellisiä vuosia katsoo. Mutta mitä kuullut niin ura jatkuisi mutta ei Raumalla. Mutta eihän sitä tiedä vaikka tarkottaisi pelaamista Keuruulla. Tai sitten kuulemallani ei ole mitään perää.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Minusta ei nyt kannata hötkyillä hankintojen suhteen, julkisesti on sanottu että budjetissa on reakointivaraa. Pelataan nyt muutama kierros ja annetaan rohkeasti vastuuta RD:tä tasaisemmalla peluuttamisella myös kolmoskentälle, nelonenhan sai hyvin aikaa viimekaudella. Nähdään miten puolustus ja hyökkäys lähtee toimimaan. Odotellaan kun NHL leirit loppuu sieltä putoaa kovaluokan pelimanneja joka pelipaikolle ja siiheksi on kertynyt infoa lisää tosipeleistä niin että nähdään onko pullonkauloja jos niin missä ja Saarelankin tilanne pitäs tuolloin viimeistään olla selvä.

Mulla on hyvä kutina tästä kaudesta kunhan Vuori saa paketin kasaan hyökkäyspelin suhteen käsiä meillä on. Joukkueen pelitapa vaatii edelleen hiomista niin että etäisyydet viisikon sisällä ei kasva liian suuriksi "pidetään paketti kasassa" auttaa molempiin suuntiin, tukipelaamista pitää parantaa niin saadaan niitä syöttöketjujakin aikaiseksi ja pidempiä hyökkäyksiä jotka kuluttaa vastustajaa ja aiheuttaa jäähyjä.

YV osaamista meillä on myös hyvin vaikka se ei heti kauden alkuun olisikaan terävimmillään, ei haittaa kunhan keväällä on tikissä, elementit hyvään kauteen on mutta ollaan kärsivällisiä mestaruutta ei tunnetusti voiteta vielä syksyllä, kannua nostaa keväällä se joka kauden aikana parantaa ja keväällä pelaa parhaat pelinsä pleijareissa.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Kauden viimeiset kotipaidat tällä hetkellä käytössä Lappeenrannassa
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kovat tuntuvat olevan vaatimukset, kun nyt jo vaaditaan Eloa hyökkäykseen, vaikka Lukko on iskenyt maaleja kiitettävään tahtiin. Jos katsoo esim. HIFK:n tai Kärppien kokoonpanoa viime ottelussa, niin siellä ovat hyökkäyksessä viilettäneet mm. Panu Mieho, Juha Jääskä, Aku Kestilä, Sami Anttila yms.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Jokos pitää lähtiä maalivahtikaupoille, vai mitä?

Oletan, että kyllä. Joku kanukkivahti lie Lukun maalilla ennen joulua?

A.Saarelakin olisi toivottu takaisin miehistöön. Ja äkkiä.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Ihan ekaks joku oikea puolustaja. Mieluummin kaksi. Sitten Toporowski tyylinen laituri. Mieluummin kaksi. Sekä Saarela.
Joku pelitapa olisi myös hyvä olla, jota nuo pelaajat toteuttavat.
Johtoportaasta kaikki hiuksista vittuun.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ihan ekaks joku oikea puolustaja.

Joko on Uusitalolle lähtenyt puhelu? Lupasi haastattelussa, että aikaa on tämän kuun loppuun napata aimo annos Johtajuutta. Olisi tosin aika veikeää nähdä ex-Ässäkapteeni Lukon paidassa....*hymiö*
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Joko on Uusitalolle lähtenyt puhelu? Lupasi haastattelussa, että aikaa on tämän kuun loppuun napata aimo annos Johtajuutta. Olisi tosin aika veikeää nähdä ex-Ässäkapteeni Lukon paidassa....*hymiö*
Jopa Uusitalo olisi fyysinen pakki verrattuna tuohon nyt jäällä nähtävään lammaslaumaan.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei kyllä näin hengetöntä ja munatonta kotijoukkuetta ole tällä vuosikymmenellä Äijänsuolla nähty. Aivan jäätävää paskaa, ei muuta osaa nyt sanoa. Toivottavasti Vuori ei koe burn-out'ia , sillä sen verran masentavalta tuo touhu näyttää.
 

Thompson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Arsenal
Onneksi päästään lauantaina Turkuun. Toivottavasti Heikkinen tekee kolme. Voi aueta joku uusi ketjukin lauantai-illalla.

On ollut ihan positiiviset fiilikset Vuoresta, mutta jos joukkue esittää noin paskaa jääkiekkoa kotikaukalossa niin fiilikset voi yllättäen muuttua ihan toiseen suuntaan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Noniin. Lawson Raumalle. Työnäyte annettiin eilen.
Juu, Lawson kyllä mutta vaan Tom. On meinaan ainakin iso. Harmi vaan kun ei taida enää pelata, lienee ura vaihtunut johonkin hiukan fiksumpiin hommiin.

No ei. En minä Karjalaista tappiosta syytä. Ei hän hyvä ollut tietenkään, mutta kaksi maaliahan Lukon pakit potki omiin ja yksi muutti pakin jaloista suuntaa. Ja kun pakit ei ehdi yhtään missään tilanteessa vastustajaan kiinni eivätkä saa siivottua niitä Karjalaista tyylinsä mukaisesti tulevia irtokiekkoja eivätkä maalinedustaa, niin ei siinä maalivahti kummoisia voi tehdä.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Iso-Britannia vs Norja
  • 4.35
  • 4.45
  • 1.61
Ruotsi vs Ranska
  • 1.03
  • 16.00
  • 24.00
Kazakstan vs Puola
  • 1.72
  • 5.10
  • 3.35
Suomi vs Tanska
  • 1.21
  • 7.50
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös