Lukko kaudella 02-03

  • 103 611
  • 1 212

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Itsekin rupesin epäilemään kun miehen nimen hallissa kuulin.. hetken mietittyäni tulin siihen tulokseen että kyseessä oli ääntämisvirhe ja uskoin miehen olevan juuri Jason Cirone (jota rokukin epäili)..kun sitten kuulin sen oikean nimen iski pieni pettymys..tai no, eihän Lukolla Cironeen olisikaan ollut mahiksia..

tuntuu vaan olevan sellainen kutina persiissä, että nyt se on sitten hommattu taas seuraava Hreus..itse en Ikan scouttaus taitoihin juurikaan luota.. saas nähdä.. kohtalaisen iäkäs pelaaja, jonka pisteet ovat viimekausina laskeneet kuin lehmänhäntä.. Juuri kaverin kanssa hallilla naureskeltiin että se vahvistus on varmaan JOSKUS pelannut hyvin ja viimeiset kymmenen vuotta pelannut rullatuoli kiekkoa..nyt saatuaan kävelykykynsä takaisin hän sai sopimuksen Lukkoon.. :D nojoo..mutta liikaa Lukon toimistolla katsellaan vanhoja pisteitä..ainakin minun mielestä..

Onkos muuten noista harjoituspeleistä jotain ohjelmaa jossain?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukon harjoituspelit

Tässä Jääkiekkolehdestä suoraan kopioituna Lukon jäljellä olevat harjoitusottelut:

Lauantai 3.8. HPK-Lukko
Torstai 8.8. Lukko-Ässät
Torstai 15.8. Lukko-Davos
Perjantai 23.8. Jukurit-Lukko (SK-turnaus Porissa)
Lauantai 24.8. SK-turnauksen sijoitusottelu Porissa
Tiistai 10.9. Ässät-Lukko

En sitten osaa sanoa pitääkö tämä ohjelma paikkansa. Noita pelejähän on tuon mukaan kovasti vähän, vain viisi täysimittaista peliä enää jäljellä, eli lisäyksiä lienee tulossa, ainakin Suomessa leireileviä ulkomaalaisjoukkueita vastaan. Viime kesänä Lukko pelasi harjoituspelejä järjettömällä tahdilla, paljon jopa peräkkäisinä päivinä joten voi olla niin että nyt kokeillaan toista systeemiä projektin toisena vuotena.
 
Viimeksi muokattu:

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Heh, ensin keskustellaan puoli vuotta uusista vahvistuksista ja kun sitten sellanen saadaan niin keskustelijat katoavat kuin pieru saharaan.. :) noh, eipä Jasonista paljoa keskusteltavaa riitä..
 

zamuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos kerran Cipolla oli haluttujen pelaajien listalla kovinkin korkealla, niin miksi ihmeessä sopimusta ei tehty heti kesän alkuun? Äijä olisi kerennyt harjoitella joukkueen kanssa pidempään. Tuskin NHL-sopimuksesta oli kovinkaan suurta pelkoa, sillä otteet eivät kuitenkaan ole parantuneet ainakaan pisteiden valossa.

Toivotaan kuitenkin, että Cipollasta on ykkösketjun sentteriksi. Vielä yhtä miestä ilmeisesti haeskellaan ja ykkösketjusta saattaisi niukin naukin löytyäkin tilaa myös laiturille :). Johdon mukaan etsitty mies olisi kuitenkin sentteri, joten ilmeisesti Cipollaan ei luoteta tai sitten joku nykyisistä senttereistä on siirtymässä laituriksi tai jäämässä peliajatta.

Nykyisellään ketjut voisivat olla esim. seuraavat:
Kaipainen-Cipolla-Saarela (Koivisto- )
Koivisto-Viinanen-Vidman
Jamsa-Torkki-Siivonen
Lotila-Isosalo-Normio (Lätti, Hagelberg, Nielikäinen :)...)

Hämäläinen-Porkka
Harikkala-Niskala
Lehtonen-Toivonen
Kesä-Piekkola-Purontakanen

Vehanen-Vuorio

Puolustus näyttää varsin asialliselta ja syvyyttäkin löytyy. Avainmiesten(Hämäläinen, Niskala, Porkka) loukkaantumisia ei paikata niin helposti, mutta kolmospariin voi heittää lopuista viidestä miehestä kenet tahansa tason heikentymättä. Maalivahtipeli on vielä hieman kysymysmerkki, sillä viime kaudella joukkueelta ei odotettu suuria. Tällä kaudella pudotuspeleihin on mentävä, tai koko projektin uskottavuus on vaakalaudalla. Vehasen on kyettävä voittavaksi maalivahdiksi.

Hyökkäyskin näyttää kohtuulliselta, jos Cipollasta on täyttämään ykkössentterin saappaat (40+ tehopistettä ja pelillistä johtajuutta vaaditaan). Kaipaisen taidot eivät tahdo riittää liigatasolla ykkösketjuun, joten joku Toporowsky -tyyppinen laituri sopisi mainiosti ykkösketjuun.

Hyökkäysmateriaalin vahvuus on sen leveys, Lukolla on viisi liigakelpoista ketjua. Toisaalta terävin kärki puuttuu. Ykkösketju jää nykyiselläänkin liigan heikoimpien joukkoon. Pelicansien ja Ässien ykkösvitjat ovat paperilla suunnilleen samaa tasoa, kaikilla muilla joukkueilla on selvästi vakuuttavampia miehiä ratkaisukenttään. Nimethän eivät kerro kaikkea ja Lukon puolustajat nostavat ykkösviisikon tasoa, mutta nykyisestä hyökkäysketjusta ei ole vielä kummoiseksi pelotteeksi.

edit: vihreiden poitsoa
 

senilix

Jäsen
Cipolla ja sentteri

Kun Cipollasta tiedotettiin, kerrottiin, että hän on sentteri, joka pystyy pelaamaan myös laidassa. Kun/jos se toinen sentteri tulee, olisikohan Cipolla sitten ykkösen laituri?

Tässä joku aika sitten Santala keroi, että muutama listalla ollut sai NHL-sopimuksen. Olivat luultavasti listalla Cipollan yläpuolella ja Lukko odotti ensin heidän ratkaisujaan.

Samoin Santala sanoi, että sopimukseen tarvitaan kaksi. Sanoisin, että kolme, sillä hän unohti agentit. Kai me ennen sarjan alkua kuulemme lisää.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Vahvistuksista!

TheBlade sanoi hyvin,että ensin odotettiin ainakin puheissa sitä ykkös-sentteriä ja sitten kun hän suvaitsi nimensä mainita katosivat keskustelijat kuin pieru saharaan.

Toisaalta on täysin ymmärrettävääkin kun koko kevään ajan (ainakin Lehkonen) on selitellyt "kovista" vahvistuksista ja jopa neljästä vahvistuksesta.Myös Santala mainitsi vanhassa valuutassa 2 milj,- markan lisäpanostuksesta viimekauteen.

Nyt sitten on lähtijät (Smith,Grönman) korvattu Porkalla ja Hämäläisellä,aika lähellä on,että voisi sanoa päittäin.Pelillisesti Porkka/Hämäläinen korvaa Smith/Grönmanin aika hyvin.Hyökkäyksestä lähti pois Hreus+(Uusikartano vuokralle) ja tilalle on hommattu nyt sitten Cipolla.Cipolla on varmasti vähän kalliimpi kuin Hreus ja Uusikartano mutta ei kovinkaan paljoa,veikkaan mä.Kun tuohon lisätään palkan korotukset ns. vanhoille pelaajille niin voisi jopa epäillä,että rahaa jää vielä yli sen toisenkin sentterin hankinnan jälkeenkin,jos Cipolla on ykkös-sentteri niin uusi sentteri luulisi olevan halvempi.Odotukset siis ovat olleet vähän korkeammalla kuin Cipollassa kun sitä joutui odottamaankin niin kauan ja ajatteli,että ollaan todella ison kalan perässä ja sitten tuleekin tuollainen,hmm "pieni hauki".Keskustelijat varmaankin palaavat varmaan sitten kun on nähty herra Cipolla harjoituksissa antavan näyttöjä kun vielä ei tiedä kyseisestä herrasta muuta kuin nimen ja muutamilta menneiltä vuosilta statistiikkaa.

Miten mahtaa olla tilanne esim. sen ruotsalaisen osalta,joka halusi tulla Saarelan kanssa samaan joukkueeseen pelaamaan ennen lähtöä NHL:ään?Ei ole kuulunut siitäkään mitään,vai onko?

Ilmeisesti alkavalla kaudella säästetään taas muutamia euroja,koska ei saatu ihan huippu vahvistuksia ja vasta projektin kolmantena vuotena räjäytetään potti.Itse en pysty uskomaan Cipollan ja vielä tuntemattoman vahvistuksen olevan yli 1,7 mil,- markan arvoisia.Miksi tehdä Cipollan kanssa vain vuoden soppari jos kaveri on pelimies verraton?Tietysti jos kaveri itse ei halua tai agentti kieltää,mutta kumminkin.Toivottavasti Cipolla ja uusi vahvistus osoittautuvat koviksi vahvistuksiksi vaikka kukaan heistä ei ole kuullutkaan ja auttavat joukkuetta aina pleijareihin asti.
 
Viimeksi muokattu:

Seepra

Jäsen
Jos Lukkoon on vielä tulossa ykkössentteri, joka kaiken järjen mukaan on hyvä pelintekijä, miksi Cipolla pitäisi laittaa ykkösen laitaan? Kaksi pelintekijää samassa kentässä ja Saarela. Eiköhän Cipolla ja tuleva vahvistus pelaa eri kentissä, jolloin saadaan syvyyttä kahteen ensimmäiseen kenttään. Itse näkisin Kaipaisen Masan ykkösen laidass tekemässä likaista työtä kulmissa, koska Saarela ei kulmissa viihdy.

Urheilulehden mukaan kaksi Lukon tavoittelemaa pelaajaa, jotka menivät muualle olivat Jeff Nelson, joka sai sopimuksen San Jose Sharksiin ja Greg Leeb, joka siirtyi Saksaan. Jos Cipollaa näihin verrataan, niin aika saman tasoisia kavereita kaikki, tosin Nelsonilla olisi kokemusta suuresta ja mahtavasta NHL:stä.

Hämäläinen ja Porkka tuskin tulevat pelaamaan yhdessä, sillä Ikahan sanoi, että Niskalan rinnalle hankitaan kokenut pelimies, jolta Janne voi ottaa oppia. Tämä kokenut pelaaja lienee Toni Porkka, joka on tottunut puolustavampaan rooliin ja Pitsissäkin miehet pelasivat yhdessä ja aika huimia minuutteja miehet taisivat pelata ainakin välierässä ja finaalissa. Eepin rinnalle sitten Harikkala tai Piekkola, joka ainakin minut yllätti positiivisilla otteillaan Pitsissä.
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
kuka on Petri Purontakanen? tämäkysymys heräsi kun luin uusirauman juttua että Petri Purontakanen siirtyy hyökkääjäksi. Ettei vain kysymyksessä olisi kuitenkin Mikko Purontakanen jota itse veikkaisin?. Lisäksi ykköskenttä pelaa tod. näk. seuraavanlaisessa koostumuksessa. Cipolla - tuleva sentteri - Saarela ja pakkeina joko Hämäläinen - Kesä tai Porkka - Niskala.
Laitampa nyt tähän omat veikkaukset tulevista kentistä:

1. Cipolla - X - Saarela
2. Kaipainen - Viinanen - Koivisto
3. Vidman - Torkki - Siivonen
4. Jämsä - Isosalo - Normio
5. Lotila - Ketola - Viljanen
6. Purontakanen - Fogström - Lätti
7. Hagelberg

Viimiset 5 kenttää saattaa tietysti pelata eri koostumuksissa mutta tossa nyt jotain eli taas on Lukolla pelaajia aivan liikaa.

Puolustajat:
Hämälinen - Kesä
Porkka - Niskala
Harikkala - Toivonen
Lehtonen - Piekkola
Akkanen

Maalivahdit:
Petri Vehanen (pelaa jälleen varmaankin tommoset 45 peliä ainakin)
Mikael Vuorio (pelaa varmaankin loput peleistä ja välillä a-nuorissa)
Antti Honkaheimo (luukunavaajana varmaankin joissain peleissä kun Vuorio on a-nuorissa)
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Siirappi
kuka on Petri Purontakanen?
Rantanen on tainnut kirjoittaa tuon nimen useammin väärin, kuin oikein :D

Viestin lähetti Siirappi

Lisäksi ykköskenttä pelaa tod. näk. seuraavanlaisessa koostumuksessa. Cipolla - tuleva sentteri - Saarela ja pakkeina joko Hämäläinen - Kesä tai Porkka - Niskala.

En kyllä ymmärrä mitä Lehkonen näkee Kesässä? Onhan mies toki vahva, mutta virheitä tulee kyllä melkoisesti. Mutta onhan Eepin rinnalla moni pelimies nostanut tasoaan. Itse olisin kuitenkin mielummin kokeillut Eepin rinnalla vaikkapa Purontakasta. Hänen siirtoaan hyökkääjäksi en ymmärrä, sillä Lukollahan tosiaan hyökkääjiä riittää ja Mikko on mielestäni pelannut ihan hyvin ns. peruspakkina.
 

aCoustiC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti zamuel

Hyökkäysmateriaalin vahvuus on sen leveys, Lukolla on viisi liigakelpoista ketjua. Toisaalta terävin kärki puuttuu. Ykkösketju jää nykyiselläänkin liigan heikoimpien joukkoon. Pelicansien ja Ässien ykkösvitjat ovat paperilla suunnilleen samaa tasoa, kaikilla muilla joukkueilla on selvästi vakuuttavampia miehiä ratkaisukenttään. Nimethän eivät kerro kaikkea ja Lukon puolustajat nostavat ykkösviisikon tasoa, mutta nykyisestä hyökkäysketjusta ei ole vielä kummoiseksi pelotteeksi.

Kiitoksia vaan ! On se hyvä, että toisen joukkueen kannattajat pitävät huolta, ettei ihan pilvilinnoihin päästä :)

- enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa
 

Seepra

Jäsen
Kesästä

Ikan aivoituksia on tosiaan vaikea ymmärtää tai sitten mies näkee Kesässä jotain, mitä me muut emme näe. Mies antoi muutamia käsittämättömiä hasardeja Pitsiturnauksessa ja oli muutenkin helisemässä. Mies ei kyllä vakuuttanut viime kaudella edes A:ssa pahemmin. Toinen Pitsin hasardisyöttöjen antaja oli Toivonen, jota kaavaillaan Harikkalan pariksi. Taitaa tulla Jaskalle kiire peleiss, kun joutuu paikkailemaan Maken mokia. Jos Ika kaavailee nelospariksi Lehtonen-Piekkola paria, niin näistä kumpikin päihittää Kesän ja Toivosen mennen tullen. Tosin Kesä ja Toivonen ovat isoja äijiä Lehtoseen ja Piekkolaan verrattuna ja edustavat sitä Ikan äijämäisyyttä, jota kesätreeneissä on haettu. Tosin Ikan taka-ajatuksena voi olla myös kätisyydet, koska Kesä ja Toivonen ovat rightin pelaajia.
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
No alkohan niitä viestejä tulla.. :)

UudessaRaumassa kerrotaan Cipollan laittamisesta ykkösen laituriksi, Saarelan ollessa toinen laituri.. itse en kyllä enää usko Lukon saavan sopimusta kenenkään rahanarvoisen ulkomaalaisen kanssa, joten Cipolla lienee ensikauden ykkössentteri..ellei sitten kesken kauden syösytä paniikissa Hreus kakkoseen..

Saas nyt nähdä..jos se jokin paniikkiratkaisu tässä kuukauden sisällä tehdään niin ei se vahvistus kyllä kauden alussa vielä ole ehtinyt välttämättä muun joukkueen vauhtiin..
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kaupunkilehdessä tosiaan oli Lehkosen kaavailuja pakkipareista ja spekulointia ketjujen muodostamisesta. Saa nähdä, käyttääkö Lukko 13 hyökkääjää ja 7 pakkia, vai mennäänkö matsit läpi neljällä ehjällä viisikolla. Viisi viisikkoa taitaa syntyä sopimuspelaajista yhteensä.

Jos Eino-Mies saisi kasata kentälliset, ne olisivat tällaiset:

Ketjut:

1. Kaipainen-Cipolla-Saarela
2. Koivisto-Viinanen-Normio
3. Jämsä-Torkki-Siivonen
4. Vidman-Isosalo-Hagelberg
5. Lotila-Ketola-Fogström/Purontakanen
Lätin Pete voisi olla ns all-around hyökkääjä joka
pystyy paikkaamaan millon mitäkin laiturin tonttia.

Pakit:

1. Niskala-Porkka
2. Hämäläinen-Harikkala
3. Lehtonen-Toivonen
4. Piekkola-Kesä
Akkanen

Aikaista vielä pohtia näitä, jos nimittäin tulee tullista vielä joku hyökkääjä niin pakka voi mennä uusiksi.
Keskustelu jatkuu ja syyskuun 17. lähenee..
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Cipolla tuloo

www.raumanlukko.fi tietää kertoa, jotta Cipolla saapuukin Raumalle vasta ensi viikon lopulla, eikä tällä viikolla kuten aluksi uskoteltiin. Varmuutta ei hänen pelaamisestaan ole kuulemma vielä 8.8. Ässiä vastaan, mutta sitten siitä viikko eteenpäin niin 15.8. Cipolla jo esiintyy meille kun Lukkoa vastaan luistelee Sveitsin Davos.

Eli siis tuohon Lukon harjoituspeliohjelmaan voidaan myös lisätä vastustajaksi Davos.
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Kesällä ja Niskalalla on inttivuosi takana. Läpimurto tulossa ensi kaudelle. Vielä kun on kovalla asenteella cooperiakin juokseva Eepi näyttämässä pojille kasvamisen mallia, niin eiköhän Lukon takalinjat ole Vehasen edessä enemmän kuin tukossa. Huoli pois veljet ganaalin rannalla. Lukko taistelee itsensä ylös!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Edelleen treenipeleistä

Lukko aloittaa 28.8. harjoitusleirin Ruotsissa, lukee osoitteessa www.raumanlukko.fi

Reissun pituudesta ja siellä pelattavien pelien määrästä ei ole vielä tietoa, mutta kyllähän tuosta loppujen lopuksi ihan kiitettävästi noita pelejä kertyy. Hyvä se vaan on, ettei niitä niin paljon pelata kuin vuosi sitten.
 

kalle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tiedän, että huhujen levittäminen on kiellettyä, mutta Rauman torilla kuulemani perustelut olivat sen verran vankkoja, että pakko on kysyä: Pelaako E.Hämäläinen tällä kaudella todellakin Lukossa, vai kenties Sveitsissä?
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Kyllä sillä ainakin voimassa oleva sopimus on lukon kanssa ja oli hakemassa viikkositten muuttokuormaa sveitsistä joten omituiselta tuntuis. Kerroppa sitten niitä perusteluja joiden mukaan ei pelaisi.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti kalle
Tiedän, että huhujen levittäminen on kiellettyä, mutta Rauman torilla kuulemani perustelut olivat sen verran vankkoja, että pakko on kysyä: Pelaako E.Hämäläinen tällä kaudella todellakin Lukossa, vai kenties Sveitsissä?

Niin, kyllähän minäkin semmoisen huhun alkuviikosta kuulin, että ei se Eepin viimeviikkoinen Sveitsin reissu ihan pelkkä muuttokuorman hakumatka olisi ollutkaan. Tämä huhu jonka itse maanantaina kuulin yhdisti sen lisäksi Laaksosen paluun, eli Eepi Sveitsiin ja Laaksonen sen jälkeen takaisin Lukon paitaan tuomaan kokemusta ja paikkaamaan Eepin kokoista aukkoa.

Mutta tämä oli siis huhu, johon minä itse en usko alkuunkaan. Eepi pelaa Lukossa alkavalla kaudella, Laku Laaksosen mahdollisesta comebackistä en tiedä. Toriparlamentti puhuu paljon, välillä tulee asiaa mutta välillä myös pelkkää paskaa. Tämä on jälkimmäistä.

Jatkan hiukan vielä tästä. En tätä huhuntynkää kuullut kylläkään Rauman torilla, vaan paikallisessa marketissa. Sen kummempia perusteluja tai edes mitään varmaa faktaa tämän jutun kertojalla ei ollut asiasta esittää, kunhan vain heitti tämän jutun siinä ohimennen. Sitä en tiedä sitten millaisia perusteluja kalle on kuullut, olisi hyvä jos kalle voisit kirjoittaa niistä tänne.
 
Viimeksi muokattu:

kalle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiva olisi kehua, että jotain tarkempaakin tietoa olisi, mutta ei ole. Taustatietoni on edelleenkin vain eräs perus-Lukko -fani, ei siis "toriparlamentti", joka sanoi, että Eepin Sveitsin- sopimusta ei julkisteta pelättävissä olevan kausikorttimyynnin hyytymisen pelon takia. Lisääkin kertoisin, jos tietäisin, mutta kun en.
ps. Jaakko Harikkala iskee itsensä tähtiin.... ja NHL:ään.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vielä Eepistä

Aikahan sen näyttää, missä Hämäläinen pelaa tulevalla kaudella. Se on kyllä ihan ymärrettävää, että Eepin puuttuminen Pitsiturnauksen kokoonpanosta sai liikkeelle näitä huhuja, ettei hän ensi kaudella kuitenkaan Lukossa pelaisi, samalla kun Laaksosen mahdollinen paluu myönnettiin Lukon suunnalta. Ja kun vielä kerrottiin, että Eepi on Sveitsissä, niin...

Kuitenkin voisi olettaa, että se Sveitsin liigan joukkue, joka Eepin olisi mahdollisesti ryöstänyt riveihinsä, ei välttämättä ajattelisi sopimuksen julkistamisen yhteydessä sitä, kuinka Lukko saa kausikorttejaan myydyksi, vaan julkistaisi sopimuksen nopeasti.

Viime viikolla samassa yhteydessä kun itse tämän juorun kuulin, ihmeteltiin sitä miksi Eepin puuttumista Pitsiturnauksesta ei kerrottu ennen perjantaita. No eipä kai sitä kannattanutkaan huudella, Eepin paluu kun oli se seikka minkä varmasti toivottiin katsojia houkuttelevan halliin.

Mutta niinkuin alussa kirjoittelin, niin aika näyttää missä Eepi pelaa. Minä uskon että Lukossa.
 

kalle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kuitenkin voisi olettaa, että se Sveitsin liigan joukkue, joka Eepin olisi mahdollisesti ryöstänyt riveihinsä, ei välttämättä ajattelisi sopimuksen julkistamisen yhteydessä sitä, kuinka Lukko saa kausikorttejaan myydyksi, vaan julkistaisi sopimuksen nopeasti
 

kalle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Äskönen meni siis pieleen. Anteeksi. Palataan taas asiaan, kun on jotain sanottavaa tai em. juttuihin kommentoitavaa.
ps. edelleen, Leinonen, osta Harikkala ennen kuin Santala nostaa hänen palkkaa...
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti kalle
Leinonen, osta Harikkala ennen kuin Santala nostaa hänen palkkaa...

Mä luulen että mikäli Jaska Harikkalan kehitys jatkuu samanlaisena kuin viime kaudella, niin Boston nappaa hänet jo alkavan kauden jälkeen.

Oikeastaan en luule, vaan tiedän.

Bostonin leirillähän Jaska oli jo viime syksynä, samaan aikaan kun New Yorkissa tapahtui kamalia, ja hetken jo näytti siltä että Jaska ei sieltä pääse lähtemään kotiin, kun kentät suljettiin, mutta hän ehti kuin ehtikin koneeseen ajoissa.

Lukon kanssa hänellä on sopimus kevääseen 2004 saakka, mutta mukava huomata että hänet on pistetty muuallakin merkille.
 

Flazor

Jäsen
Hämäläisestä

Tuo huhu Eepin pelaamisesta Sveitsissä ei ole siis aivan tuulesta temmattu, sillä kuulin itse samaisen juorun jo viime perjantaina kun Eepiä ei kuulutettu Lukko-Ässät-pelin kokoonpanoissa.

Lähteeni mukaan Hämäläinen olisi myyty takaisin Sveitsiin 700 000:lla vanhalla rahalla. Saas ny nährä, miten äijän käy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös