Lukko-Hpk 15.3 Äijänsuo, peli 2

  • 23 933
  • 236

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Uuuui, uuuui, uuuui, uuuuuuu

Ilmeisesti Kerhon keskialueen puolustus on toiminut enemmän kuin hyvin. Maalitkin jakautuivat mukavasti eri kentällisille. Osa Lukon pelaajista alkaa käymään jo kuumana, joten Hämeenlinnassa on odotettavissa lievää hiillostamista katsomon toimesta. Tästä on hyvä jatkaa keskiviikkona. Jos tuo puolustus pysyy kasassa, niin perjantaina lentelee rantapallot. Noh, sarja on vielä pahasti kesken.
 

rinkeli22

Jäsen
Pakko on hattua nostaa porukalle. Kerho on nyt muuten pelannu vieraskentällä 190 minuuttia ja 7 sekuntia putkeen päästämättä maaliakaan. Ei tällaista putkea ihan turha joukkue vetäise. Peli on nöyrää ja kypsää. Pidetään jalat maassa, mutta kyllä tässä ihan valoisin mielin odottaa seuraavia pelejä..

Keskiviikkona jatkuu..
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Joo-o. On HPK ihailtavasti katsonut videoita ja lukenut läksyjään. Tarkka keskialueen sumppu, järjestään jokainen lukkohyökkäys pysähtyi keskialueelle. Jos siniviivalle asti jollain ihmeellä päästiin niin sitten viimeistään HPK otti karkin pois ja avasi jonkun yksin läpi laidasta (yleensä Virta) ja aina onnistui. Lukon puolustuksella ei mitään hajua miten pysäyttää nämä avaukset. HPK teki oikeastaan pelkästään hienoja maaleja. Ei yhtään paskamaalia. Sen lisäksi puolusti aivan loistavasti ja pelasi muutenkin todella tasapainoisen ja hienon ottelun. Lukolla ei ollut mitään asiaa, e i m i t ä ä n. Onnea HPK:lla jatkopeleihin. MENKÄÄ FINAALIIN! Olette sen ansainneet.
 

KARHU III

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aika jänskä juttu tuokin, että kovin täällä raumalaiset ihmettelivät Rinkelinmäen "vähäistä" yleisömäärää (4068) ja tänään kannatti kuulemma lähteä Äijänsuon hallille jo hyvissä ajoin, välttääkseen valtavat ihmismassat, mitkä hallille vyöryvät. No, oli siellä peräti 21 katsojaa enemmän. Ehkä siellä menee 5000 rikki sitten finaaleissa..
Onnea kuitenkin H-linnaan, vaikka periaatteessa Lukkoa jatkoon toivonkin.
 

Damien

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja suomen maajoukkueet.
Onnea HPK Lukko on juuri nyt paskempi kun kertaakaan edes Ikan kaudella jossei RAUTAKORPI saa ryhtiliikettä aikaan niin mies kilometritehtaalle kaudenpäätteeksi mitäänsaamatonta muniinpuhaltelua, Jokerit sentään kaatuu saappaat jalassa taistellen viimeseen hampaaseen mutta lukon lampaat ketun vaatteissa tyytyy ottamaan rauhallisesti vaan turpaan. EI NÄIN Lukko tänäänkin olis pitänyt toisenerän tai viimeistään kun oli 5 min aikaa ruveta tappelemaan ja hakkaamaan ja pikkusikaa oikein todenteolla ja hakea sitäkautta yliotetta vastustajasta parikertaa hieman kyseenalaisesti ajeltu puurula tai joku muu tärkeä pelaaja.

Nyt näyttää siltä että perjantaina lähdetään kesälomalle, itseäni ei juuri yllätä, sillä en ole pitänyt kahvakorpea valmentajana joka menestyy porukasta huolimatta.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Jos jätkillä ei eväät riitä koviin ratkaisupeleihin, niin ei se parane vastustajan maalivahdin tai muunkaan pelaajan telomisesta.
Tää nyt on sentään urheilua ja vaikka tässä kuinka vituttaa, niin kyllä 0-5 on aika selvää pässinlihaa.

Nyt sitten Jukka ja kumpp. videoitten kimppuun ja jätkät maanpinnalle, jos ei ton pelin aikana jo pudonnu.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Aijai! 5-0 voitto vieraissa ja kannattaa muistaa, että Laakkonen ei ole vielä ollut mukana.

Kontrolloitua pelaamista. Kerho on selvästi hyvässä play-off vireessä. Näin voi sanoa, vaikka takana on vasta kaksi ottelua. Joukkue on kuitenkin pelannut tällä tyylillä jo vähän aikaa ja systeemi toimii, etenkin vierasotteluissa.

Onnittelut Puurulalle nollasta. Joni on ehkä seikkalija, mutta ei se nolla tule täysin tuurillakaan. Toivottavasti vire jatkuu, eikä niitä sekoiluja tule enää.

Kuha ei ole ehkä maaleilla mässäillyt, mutta mies taitaa pelata hyvää pleijarikiekkoa. Ja Joksin selostuksesta sai sellaisen kuvan, että Setzinger ja Kuha alkaisivat löytää yhteisen rytmin. Siihen vielä Laakkonen mukaan...

Keskiviikkona tapahtuu taas.
 

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Gagne
Okei. Hyvä kuitti. Mutta silti se lauantain 1-2 oli...

Meni muuten tulosveto maalilla -tuiksi. Kylläpä harmittaa.

Mutta kylläpä on "altavastaaja" kovassa tikissä...

Rai rai.

Kuka kuittailee, kuka ei. Te ootta saannu mut puhuttua ympäri...

..ttu varmaan.

Fyysinen yliote taitaa nyt olla ratkaisun avain? Näyttäs vähän siltä, että lukkolaisten pää ei kestä HPK:n kovaa kontaktipeliä. Ja kyllähän tollanen tarkkaakin tarkempi puolustus- ja maalivahtipeli turhauttaa...

Huvittavaa sinänsä, miten HPK:n pelityyli on vuodessa muuttunut. Ja kummallakin pelityylillä voitetaan pelejä (sarja on toki kesken)! Propsit Jukalle (Jaloselle) siitä, että ei ole yhden pelityylin valmentaja, vaan pystyy johtamaan joukkuetta tilanteesta ja käytettävissä olevasta materiaalista riippuen eri tavalla.

KIITOOOS!
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aah. Kiitos Kerho. Raumalaiset on viimeistään nyt palautettu faneja myöten maanpinnalle.

Täytyy kuitenkin muistaa, että maanpinnalla on pysyttävä itsekin, vaikka kyllähän tämä nyt kieltämättä näyttää aika hyvältä. Puolustuspeli rullaa mainiosti ja pistohyökkäykset tuottavat tulosta.

Maalilla Joni teki sen mitä tarvittiin ja osoitti paikkansa joukkueessa. Joksin selostuken mukaan ilmeisesti tänään vain yksi seikkailu?

Niin kuin nimimerkki rinkeli22 jo totesi, Kerholla on juuri nyt menossa huikea vieraspeliputki. Kolme ottelua (JYP, TPS ja nyt Lukko) putkeen ilman päästettyjä maaleja. Harva ryhmä yltää tällaiseen ja kyllä tämä jostain kertoo. Mikähän on liigan ennätys minuuteissa...

2-0 ja hyvä olla. Hämeenlinnaan taas ylihuomenna ja onhan se keskimäärin hemmetisti mukavampaa pelata kun takana on kaksi peliä ja kaksi voittoa. Puolivälissä ollaan, jatketaan tästä.
 

Taustailija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
2.32

Otsikossa esiintyvässä ajassa peli ohi!

Lukko ei koskaan toipunut HPK:n tiukasta pelin avauksesta. Loikaksen 0-2 maalin jälkeen kerhon ei enää tarvinnut parastaan esittää.

Missä vika?

Onko HPK näin paljon Lukkoa parempi? Tänään ainakin oli, mutta kyllä Lukon pelaajat olivat tänään pujottelukeppejä ja erittäin kankean näköistä oli kotijoukkueen luistelu. Kyllä oli otteluun valmistautumisessa iso ero joukkueiden välillä.

Lukon hermokontrolli ei pitänyt ensimmäisessä erässä. Sami Torkin ajassa 15.39 ottama poikittainen oli aika hyvä esimerkki tästä. Laitakahina (siis normaali kiekon kaivuu pelaajien jaloista) hyökkäyspäässä ja vihellyksen jälkeen Torkki "antaa" poikittaista Louhen selkään, ei Laaksonen voinut olla antamatta jäähyä. Ne hermot, ne hermot...

Ottelusarja 2 - 0 kerholle, paljon saa tapahtua, että tämä ottelusarja kääntyy.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti rinkeli22
Peli on nöyrää ja kypsää.

Juuri tämä nöyryys on Lukolta puuttunut. Runkosarjan viimeisissä matseissa (HIFK ja JYP) oli jo tämä nähtävissä.

Toivottavasti syy on kovassa treenissä ja putket ei vielä kulje. Rautakorpi on huhujen mukaan vetänyt loppuun asti kovaa. Tiedä häntä.

Siis jos kiekonmenetys tapahtuu hyökkääjällä, niin minne ne pakit katoavat?

Toivottavasti dana77 katsoi urheiluruudun, sillä siinä oli juuri tilanne mitä tarkoitin(vaikka nyt kyllä tuli korkea nosto, joten tähän ei pelkkä porrastus auta). Pakit oli kuitenkin linjassa odottamassa, koska seuraava bussi lähtee. Tiedä sitten mihin olisivat halunneet lähteä.

No ottelussa vähän kiekko pomppi humppakerholle, kun noita maaleja katsoi. Ehkä 0 - 3 olisi ollut paikallaan, kun lukollakin oli pari yläripaa.

Näinhän se kuitenkin menee, että sille joka enemmän yrittää myös kiekko pomppii.

Kerho oli parempi, mutta Lukko avusti siinä vähintäin kiitettävästi ollen sysipaska. Vehasta en silti haukkuisi. Puolustusta sitäkin enemmän(siihen kuuluu myös hyökkääjät).

Tuosta yleisöstä, yllättävän vähän sitä oli paikalla etukäteis hehkutuksiin nähden. Kyllä se kuitenkin Hämeenlinnalle pärjää, vaikka joku väitti toisin. On kait täällä huomattvasti vähemmän väkeä.

Nikke sitten meinasi haluta huilata vähän pitenpäänkin!

Axel k taisi unohtaa moderaattoreiden varoituksen!
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Saatiin muuten Hämäläisestä tosi hyviä nauruja katsomossa. Voi niitä avauksia ja sitä nopeuden puutetta. Mies ei saa ketään kiinni ja avaa kokoajan pitkiä. Paras oli kun se avasi oman maalin takaa hirveellä rannarilla joka on vieläpä pään korkuinen. Naurettiin ihan kippurassa..
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko kyllä lyötiin Äijänsuohon totaalisesti. Ei mitään sanan sijaa, Lukko hävisi kaikilla pelin osa-alueilla. Joukkue ei ole valmis playoff-peleihin, en usko että tämä tästä enää muuttuu. Hpk on fyysisyydessä ja kurinalaisuudessa Lukkoon nähden ylivertainen. Suorastaan lammasmaisia otteita ketut esittivät. Aina oli joku rähmällään kerholaisten vääntäessä.

Tästä piti tulla tasainen ottelusarja, ja ketut. Tämä näyttää olevan kaikista epätasaisin. Hpk esitti sellaista kiekkoa että sillä mennään pitkälle. Itse valmistaudun perjantaina alkavaan kesälomaan.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Hermokontrollia raumalaisittain

Kaikenkaikkiaan ilmeisen suvereeni esitys koko joukkueelta. Lukko yrittää jatkuvasti saada Kerhoa pois tolaltaan koiruuksillaan, mutta Kerho on ihan liian fiksu lähteäkseen mukaan moiseen typeryyteen.

Koko joukkue puolustaa ja kaikki ketjut pystyvät myös maalintekoon. Näin voidaan mennä vielä pitkälle.

Laitilan jäsentenvälisissä HC Toivonen tasoitti pistetilanteen yhteen yhteen, sillä lempinimellä "Laitilan kaurapuuro" kulkeva pelaaja jäi tänään ilman tehoja ja oli siis yhdessä Lukon kanssa 0+0=0.

Pyydän anteeksi edellisen pelin jälkeen tekemääni takinkääntöä ja tarjoan selityksenä humalatilaa. Tosi tärkeissä peleissähän HJ on aina ollut parhaimmillaan ja nythän jokainen seuraava ottelu on aina se tärkein ;=) Hienoa että Puurula pystyi kokoamaan itsensä huonon avauksen jälkeen.

Seuraa HF:a (Huikeaa Filosofointia): kaksi nolla on vasta puoliväli matkalla neljään nollaan.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Täytyy ihmetellä, että mihin tuo Lukon hieno hurmos katosi, joka oli vielä voimissaan helmikuussa pelatussa Lukko-Ilves -ottelussa. Sen pelin jälkeen Lukon peli ei ole ollut enää yhtä vapautunutta, ja maalintekokin alkoi tökkimään. Siitä lähtien, kun Markku Tähtinen loukkasi kätensä, Lukon peli on ollut yhtä tuskaa muutamasta hajapisteestä huolimatta. Ja näissä tosipeleissä hermo ei äijillä kestä. Se on huono merkki se. HPK:n pudotuspelikokemus tuntuu näkyvän juuri tällä hetkellä. Lukko oli totaalisen aseeton tänäänkin Äijänsuolla. Liekö sitten liian kovat paineet menestyksestä?

Jotenkin minulla katosi tuo vielä helmikuussa ollut, marraskuusta lähtien jatkunut kiekkohuuma maaliskuun alussa eikä se ole takaisin tullut. Eikä luultavasti tänä keväänä enää tule. Lukon pudotus on ollut kyllä uskomattoman suuri tuosta helmikuusta. Pelkäsin pitkän aikaa, että Kerho on Lukon puolivälierävastustaja, ja niinhän siinä sitten kävi. Ensimmäinen peli olisi pitänyt voittaa, jotta toivo olisi pysynyt yllä. Jotenkin tuntui Lukon selkärangan katkenneen tämän kevään osalta tuohon HPK:n 2-2 tasoitukseen lauantaina.

Väitän, että mikä tahansa muu vastustaja kuin HPK olisi sytyttänyt Lukon parempaan iskuun pudotuspeleissä. Vituttaahan tämä Lukon tilanne nyt, mutta ei niin paljon kuin voisi kuvitella. Tässä muutama päivä sitten kirjoitin tänne, että Kerho ärsyttää minua nykyään Juttineen kaikkineen. Ärsyyntyminen HPK:ta kohtaan ei suinkaan ole alkanut viime aikoina, vaan jo noin 5 vuotta sitten. Kai siihen suurimpana syynä on se, että Lukon pelit Kerhoa vastaan ovat aina yhtä tervanjuontia. Vaikka Lukko olisi välillä voittanutkin (yleensä maalilla), pelit ovat olleet todella aneemisen näköisiä. Että semmosta...
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Mitäs tapahtui Mäkiahon ja Torkin kesken?
 

IceAce

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hyvä Lukko !!!!

Tsemppiä Raumalle. Kyllä te sieltä varmasti vielä nousette ! (Aivan varmasti ;0 )
Ei taida rautaJukankaan paukut vaan riittää loppumetreille "k*s*n keltaisten kettupaitojen" kanssa.

Eli ei muut go tervetuloo gesälomil raum poja !
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti Mogilni
Saatiin muuten Hämäläisestä tosi hyviä nauruja katsomossa. Voi niitä avauksia ja sitä nopeuden puutetta. Mies ei saa ketään kiinni ja avaa kokoajan pitkiä. Paras oli kun se avasi oman maalin takaa hirveellä rannarilla joka on vieläpä pään korkuinen. Naurettiin ihan kippurassa..

Ei tota nyt kannata Eepin piikkiin heittää.
Tossa kun Rautakorpi tuli pukkoihin, niin tuli kommenteja että parissa viikossa pelitapa pystyttiin muuttamaan(no irvileuat tietenkin tuohon kahvaan vetosi). Nyt mielestäni näkee sen, että uutta pelitapaa ei kuitenkaan ole täysin omaksuttu. Paineen kasvaessa tulee virheitä eli ei ole vielä selkäytimissä. Sääli ettei Rautakorpi ollut kauden alussa jo mukana.

Itselläni on sellainen kokemus junnu vuosilta valmentajan vaihdon jälkeen, että hu huh! Tämä ei sinänsä liity Rautakorpeen , mutta vertauksena kuitenkin. Eikä ole arvostelu Rautakorvelle!!!

Kakkonen otti ykköspaikain ja oppetti pelkästään pitkää ja perään. No eihähän tälläiseen oltu totuttu ja sehän meni ihan reisille. Porukkaa suurin piirtein huvitti treeneissä. Varsikin kun ukkeli yritti antaa itse esimerkkiä ja hyvä kun omista jaksoi kiekon saada toiseen päätyyn(kait jotain Kanadasta tuotuja hevosurheilun piirteitä). No tuo valmentaja ei oneksi ykkösenä ollut kuin muutaman viikon ja uusi ykkönen löytyi. Kakkosena mies oli muuten paikallaan, hyvä tsemppari(samainen ukkeli muuten kuulutteli vielä Ässien otteluita viime kaudella :) ).

Eli mielestäni uutta pelityyliä ei ole vielä tarpeeksi omaksuttu. Aika käy vähiin, mutta vielä on mahdollisuuksia. Paketti nyt vaan pitää saada kasaan. 0-0 pitää lähteä rinkelille pelaamaan. Ei mitään hyökkäys höntyilyjä!

Oliko muuten se 0-3 edeltävä jäähy taas Tom "tom" tom"!?

Axel K yllättää taas!
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ei jumalauta, olinko minä katsomassa play-off kiekkoa!!??

Kovin odotuksin lähdettiin katsomaan kiekkoa, lauantain karvaan pettymyksen jälkeen. Karu totuus paljastui heti ottelun alussa. 2.32 pelattu ja taululla lukemat 0-2. Tästä toisesta maalista voidaan olla montaakin mieltä. Kiekko osui selvästi Peten maskiin, mutta mitä sillä on väliä, niin kauan pelataan kunnes vihelletään. Herää vaan kysymys, miksei TomTom viheltänyt, koska aivan varmasti hän tilanteen ainakin näki.

Lauantain pelin nähneenä, en hirveään synkkyyteen vielä vaipunut, koska olihan sielläkin 1.erä täysin HPK:n ja silti tiukka pelistä lopulta tuli. Mutta kun tuo peli ei tuntunut lähtevän millään liikkeelle, niin tiesi mitä tuleman pitää. Kuvaavaa oli että Lukko sai ensimmäisen laukauksen kohti Puurulaa vasta reilun 10min kohdalla. Ei joukkueen selkäranka voi katketa noin pahasti kahdesta vastustajan taklauksesta.

Loppupeli olikin Lukolta kaameaa katsottavaa. Lukolla ei ollut koko ottelussa edes yhtä monta kunnon maalipaikkaa kuin Kerho teki maaleja. Ei voi ymmärtää miten Lukon kokeneempi kaarti vaeltaa täysin yössä tosipelien tullen. Luulisi että porukasta Saarela, Porkka, Hämäläinen, Luovi, löytyisi järkeä, miten pleijareissa pelataan. Sen verran heillä kuitenkin noita ”kovia” pelejä on urallaan.

Muutama pelaaja kotijoukkueesta nousi esille, Joe Murphy on nostanut tasoaan selkeästi pleijareissa, ollen melkeinpä joukkueen paras pelaaja tänään. Torkilla puolestaan on kauhea vauhti ja tsemppi, muttei järkeä hiukkaakaan. Kaameeta koohotusta koko pelin ajan. Jonkun pitäisi hänelle kertoa että ei kaikki vedot uppoa niin kuin upposi lauantaina. Sama toistui joka kerta kun Toke oli kentällä, ensin kärkikikkaharhautus keskialueella, ja jos sattui harhautus uppoamaan, maila korvan taakse siniviivalla ja kauhea lämäri Puurulalle. Poriin vaan koko äijä(tai Saksaan, kuten hallilla puhuttiin). Kyllä Yli-Torkko aina yhden Torkin korvaa, ei ainakaan ole niin suurta jäähyriskiä.

HPK:sta taas erottui liigan taitavimpiin pelaajiin kuuluva Tuukka Mäkelä, mies on niin kovan pelin ystäviä, mutta yhtään puhdasta taklausta mies ei kuitenkaan kestä. Välittömästi tulee häneltä ”kuitti” taklauksen muodossa, sillä erotuksella että nyt tullaan nyrkit edellä.

Täytyy myöntää että todella pettynyt olen illan peliin, erityisesti Lukon peliin. Saatana, kolme vuotta odotetaan että saadaan pleijarit Raumalle, niin sitten peli on tälläistä.

Noh, otetaan ”löysät pois” ja annetaan Kerhon voittaa keskiviikkona ja vasta sitten aletaan ottamaan voittoja, yksi kerrallaan. Toisaalta voitto keskiviikkona ja oltaisiin ns. lähtötilanteessa, eli kotiedun mukaisessa tilanteessa.
Totta puhuen, paljon pitää tapahtua jos ei perjantaina tarvitse alkaa valmistautumaan RMJ:in ja Pitsiturnaukseen, mutta onhan sitä ennenkin noustu 0-2 tilanteesta.
 
Viimeksi muokattu:

Kiisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HPK-Inkkarit, IHN ja FC HML
Viestin lähetti Walton
Ei jumalauta, olinko minä katsomassa play-off kiekkoa!!??

Kovin odotuksin lähdettiin katsomaan kiekkoa, lauantain karvaan pettymyksen jälkeen. Karu totuus paljastui heti ottelun alussa. 2.32 pelattu ja taululla lukemat 0-2. Tästä toisesta maalista voidaan olla montaakin mieltä. Kiekko osui selvästi Peten maskiin, mutta mitä sillä on väliä, niin kauan pelataan kunnes vihelletään. Herää vaan kysymys, miksei TomTom viheltänyt, koska aivan varmasti hän tilanteen ainakin näki.

Viisaammat tiesivät kertoa, että vaikka kiekko osuisi maskiin niin peliä ei puhalleta poikki, mikäli hyökkäävällä joukkueella on selvä maalitilanne menossa.
 

Raid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
2.32

Tuossa ajassa peli oli tosiaan ohi. Menee taas kokemattomuuden piikkin. Pitää olla alusta asti hereillä, nyt ei oltu. Tuon jälkeen muutama paikka, niissä ei edes tuuria. Viimenen niitti oli loppuerän kolmas maali. Hpk sumputti pari erää todella hyvin ja meidän miehillä tuska vain kasvoi.
Nyt pitää alkaa pelaamaan muuten voi alkaa odottelemaan pitsiturnausta. Usko osaamiseen pitää säilyttää joukkueen sisällä. Myös meillä faneilla on peiliin katsomisen paikka. Aika puukotusta parin tappion jälkeen. Joku jopa heitti että peli kuulan aikana oli parempaa. HEI, me oltais jo nyt kesälomalla jos kuula olis jatkanut. Pari taistelua hävitty sota jatkuu.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Nyt sitten päästiin puun ja kuoren väliin. Ottelusta en paljon voi sanoa koska en paikalla ollut. HPK oli ilmeisesti selkeästi parempi, ja ansaittu voitto heille. Onneksi ottelusarja ei ole vielä ohi, homma jatkuu vielä. Uskon edelleen lukkoon, mutta nyt saa kyllä oppirahat olla maksettu.

Valitettavasti en edes päässyt kuuntelemaan ottelua kunnolla, joten vaikea sanoa mitään. Onnittelut hämeenlinnaan.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Re: Hyvä Lukko !!!!

Viestin lähetti IceAce
loppumetreille "k*s*n keltaisten kettupaitojen" kanssa.

Eli ei muut go tervetuloo gesälomil raum poja !

Ja sekös porilaisia harmittaa, että Lukko on pleijareissa ja te ette edes sääleistä pääseet putuoamaan jatkosta. Meidän kassaan kuitenkin putoaa euroja! Sen seurauksena Lukolla ensi kaudella tätäkin kovempi kalusto vrt. teidän huippu perseroon miehistö.

Olisi teidänkin pitänyt heivata se lähes kuulapää ajoissa pois!
Olistte voineet sääleihin sitten ehkä päästä.
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
0-5, muusta viis!

Lukolla on sama asetelma kuin otteluparissa Kärpät-Jokerit. Vaikeaa on enää nousta otteluvoittoihin 4-3 tai 4-2 ja kotietu on jo pysyvästi menetetty tällä pudotuspelikierroksella.

Itsekin olin jo uskomassa raumalaisten pääsevän mitalipeleihin kovan runkosarjan loppuväännön takia. Mutta taisi HPK olla sittenkin vielä kovempi ja iskee nyt takaa puskista!

Numerot 0-5 ei jätä Lukon kotikentällä mitään selittelyn sijaa. Vastustaja oli yksinkertaisesti parempi tänään. Tosin ei pidä kerhonkaan nyt leijua, sillä en usko minkään pudotuspuolivärieräparin päättyvän puhtasti otteluvoitoin 4-0!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös